Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 244673 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
Martusia sie tak obżarła, że nie ma sił doczołgać się do komputera :p :p :i_love_you:
NA PEWNO TAK JEST :p :i_love_you:

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Stary rok się kończy,
Te dni co nadchodzą,
Niech Wam życie słodzą.
Niech przyniosą miłość,
smutki wynagrodzą.
Niech się szampan pieni,
bąbelki fruwają,
a Wasze marzenia rychło się spełniają.

SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH CHWIL
W 2011 ROKU.

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011

Niech w Nowym Roku
świat będzie dla Was pełen ciepła, radości i przyjaciół,
a w Waszym domu niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia.
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
W 2011 życzę Ci ślubu marzeń i szczęścia u boku Ukochanego mężczyzny  :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
a ja życzę w Nowym Roku udanego wesela :D :D :D :D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Kochane moje!!! :skacza: :skacza: :skacza:

Dziękuję za życzenia i Wam życzę szczęśliwego Nowego Roku (cokolwiek to dla Was znaczy ;) :D :D :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki:

Nie ukrywam, że zaczynam drapać się po głowie gdzie ten czas uciekł :mdleje: :mdleje: :mdleje:

I wiem zaniedbuje Was...i w swoim wątku i w waszych...ale mam totalny nieogar  :glupek: :glupek: :glupek:

O ślubie nawet mi się myśleć nie chce z powodu braku koncepcji...im bliżej tym dalej :urwanie_glowy: :urwanie_glowy: :urwanie_glowy:

Serio brak mi natchnienia, a że czasu też brak to tak to wygląda...że nawet nie mam Wam nic do zaprezentowania..ale obiecuję poprawę...w końcu jakoś to wesele musi się odbyć i jakoś wyglądać :D :D :D

Ale jest postęp..wczoraj Roberto mówi do mnie...musimy zrobić listę SPRAW ŚLUBNYCH....hahahaha a ja do niego: SPOKOJNIE ZDĄŻYMY ;D ;D ;D ;D

Tak czy inaczej zaczynamy (podobno) od ostatecznej listy gości, zaproszeń i nauk (!!!! :ckm:) Zapomniał o obrączkach ale ok, to i tak postęp z jego strony ::) ::) ::)

No i ja muszę za welonem połazić 8) 8) 8)

Na razie to łażę do kosmetyczki i się oczyszczam i pielęgnuję i w ogóle do ślubu powinno wszystko ze mnie wyleźć co brzydkie :Szczerbaty: :Szczerbaty:  :D :D :D Niestety PMa wołami nie zaciągnę na oczyszczanie  :nerwus:

Ostatnio rozpętała się walka o ogień (garnitur)...bo PM stwierdził, że po co mu nowy? :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Ale myślę, że to było takie "na przekór" mi ;) :D :D :D Jeszcze bulwers, że jak to? Ja mu go wybiorę? i kolor i wszystko? :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: A szwagier stwierdził, że pójdą w długą i sami kupią ::) ;) ;) ;)

Miłego dzionka :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline Asiste

• uzależniony
mój PM też powiedział, że skoro on nie zobaczy mnie w sukni to ja go w garniaku:P ale ja się nie dam! hihi

ja też mam wrażenie, że im bliżej ślubu tym mniej załatwiam:/

ale to chyba tak już jest:) później wszystko na ostatnią chwilę... bo przecież jeszcze jest czas:)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
U mnie był też taki moment, że już rzygałam za przeproszeniem tym wszystkim i sobie kilka miesięcy odpuściłam przygotowania  ;D Chyba każda z nas coś takiego przechodzi... jakiś zastój, a później jak ruszy z kopyta ... to wióry lecą  :los: Czy coś tam  :blant:

A do Twojego ślubu już coraz bliżej  :D

Buzi zostawiam  :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
moj sam kupil garniak bo sie uparl ze go nie moge zobaczyc ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Martuś, dasz radę !!!
Jak nabierzesz rozpędu, to zatrzymasz się przed ołtarzem ;)

Suwaczek nieźle zasuwa  :brewki: :brewki: :brewki:

Offline ada1988

• Chuck Norris
Marta kto jak kto ale Ty dasz radę i ze wszystkim zdarzysz na czas!
Nim  się obejrzysz i bedziesz suknie ubierac i do Kościoła pedzic bedziesz :D

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
To fakt, prawie każdej z nas przychodzi moment zniechęcenia. Niech szybko idzie sio!

Offline neta88sc

• maniak
  • "najważniesze jest niewidoczne dla oczu"
  • data ślubu: :serce::serce:
oj ci faceci wymyślają :P mój stwierdził że do ślubu to on ma zamiar jeszcze trochę popracować nad sobą na siłowni wiec też nie daje sie namówić nawet na przymiarkę ze względu na kolor :P oj co my z nimi mamy :D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Potem jak ruszycie ze sprawami ślubnymi, że nie będziesz nawet wiedziała, kiedy ten czas uciekł i kiedy to wszystko porobiliście ;)

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
A do jakiej kosmetyczki chodzisz?? Bo ja chyba też powinnam już zacząć chodzić :) na gruponie kupiłam kiedyś tanio mikrodermobrazję :):) I muszę się wybrać..

Offline Asiste

• uzależniony
świetne są te oferty z grupona:)

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
 ;DWlasnie gadalam z kumpela przez telefon o tej stronce ze tez siedzi,wchodze do was a tu znow GROUPON ;D,no fajny mieli pomysl z taka strona,ja czekam na jakies spa albo masaz kregoslupa!!normalnie wyczekuje codziennie ;) ;) ;DMarzy mi sie taki 45 minutowy masazyk relaksacyjny ;)
:*:*:*

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
NO dla mnie Groupon to rewelacja.. szkoda tylko, że jedzonko jest tak rzadko.. Byliśmy z Marcinem na świetnym sushi właśnie z grouponu :) No i kupiłam też za 49zł manicure i pedicure :) więc naprawdę się opłaca :):):)

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
NIENAWIDZE SUSHI! :mdleje: :glowa_w_mur: :Kwasny:
:*:*:*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
Witam w ten woooolny dzień :skacza:

A do jakiej kosmetyczki chodzisz?? Bo ja chyba też powinnam już zacząć chodzić :) na gruponie kupiłam kiedyś tanio mikrodermobrazję :):) I muszę się wybrać..

Chodzę do takiej jednej dziewczyny, co ma gabinet u mnie na osiedlu...jestem bardzo zadowolona ;D Blisko, delikatnie (mam na myśli wyciskanie ;) ), ciągle

dostaję full próbek kremów przez co moje w słoiczkach chyba się w końcu przeterminują 8) 8)  no i nigdy na drugi dzień nie wyglądam jak potwór (niestety po

"erisie" się zdarzało) ;D ;D

Na razie byłam na manualnym wyciskaniu i pielęgnacyjnych zabiegach...na kwasy i mikro nie było na razie pogody (za zimno-zdecydowanie) :ok: :ok: :ok:

Ciesze się, że zaczęłam chodzić regularnie bo widzę poprawę ;D

I sam fakt tego, że nie musi mi koniecznie wszystkiego wycisnąć podczas jednego zabiegu sprawia, że skóra tak "nie cierpi" po wizycie :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Ceny też nie są jakieś mega wygórowane ;) ;)

Grupon faktycznie fajna sprawa ale odnośnie zabiegów kosmetycznych, paznokci i włosów wole swoje "sprawdzone" dziewczyny :brawo: :brawo: :brawo:

Za to oferty wyjazdów to jest strzał w 10 :ok: :ok: :ok:

Kochane nadal nie mogę się od Was doczekać opinii nt. welonu....jak myślicie-oczywiście mega długi (to bezdyskusyjnie), ale czy jednowarstwowy bez żadnych ozdób? czy wielowarstwowy "tak żeby było go dużo"??? :drapanie: :drapanie: :drapanie:

Jakoś kompletnie nie mam wizji dodatków co do tej sukienki ::) ::) ::) I czy koniecznie w kościele muszę mieć zasłonięte ramiona?? Nie znoszę bolerek!!!!

I jeszcze jeden temat mnie gryzie......dekoracja samochodu....żywe kwiaty czy sztuczne ozdoby?? Tu pytam głównie mężateki, które mają za sobą i wiedzą czy sztuczne mocno wyglądają jak sztuczne? :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Buzi :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
Moim zdaniem welon jednowartwowy, bo będzie lekko wtedy.

Co do dekoracji to my akurat mieliśmy sztuczne i wyglądały ładnie, ale byłam na kilku slubach gdzie te sztuczne wyglądały okropnie. Wszystko zależy co wybierzesz.

Offline mka

• Chuck Norris
Wszystko zależy co wybierzesz.

To mi pomogłaś  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Jeśli chodzi o welon obstawiam - jednowarstwowy.

A kwiaty... kwestia gustu. Niektórzy nie tolerują sztucznych kwiatów. Mnie jako wystrój auta nie przeszkadzają, więc pewnie zamówię zdobienie auta przez all i będą to sztuczne kwiaty.

Bolerkom, mówię NIE! ;)
Ja na pewno nie będę miała  ;D ;D ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
A mi się bolerka podobają ;)
a co do welonu, nie znam się, więc nie pomogę :(

Offline ciriness

• Chuck Norris
Jednowarstwowego też może być dużo, zależy jak go uszyjesz ;)
No właśnie mko a ty chcesz długi do kościoła a potem nic czy potem krótki? Bo wtedy ja polecam tą opcję dwie warstwy na jednym grzebyku, długa odpinana.
Ja tam lubię dużo welonu, ty musisz wiedzieć czy CI się dużo czy mało podoba :D

Miałam dekorację z kwiatków sztucznych, a dałabym się nabrać że były żywe, moim zdaniem wyglądało to ok.
Tu masz takie porównanie do żywej wiązanki. Tylko inna kolorystyka. Sztuczne na pewno są dużo tańsze :)

Offline ciriness

• Chuck Norris
Aaa bolerko! Ja nic nie miałam na ramionach i nie widzę w tym problemu :) Nic na siłę :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Kochana, co do bolerka - ja nic nie miałam i nie żałuję. Bolerkom mówię nie :P

A co do welonu... najpierw jedź i obejrzyj. Ja sobie planowałam, wymyśliłam, gładki, bez ozdób. A jak byłam w sukni i babka przyniosła różne do mierzenia... to o mały włos się na takiego "koguta" nie zdecydowałam (rozczapierzony, taki pocięty na wszystkie strony), bo wyglądał CZADOWO  ;D No, ale suma summarum mimo że nie podobały mi się welony zdobione to mam obszyty kryształkami swarovskiego na brzegach... bardzo delikatnie, ale JEDNAK  :)

Na przymiarce poprzymierzaj różne, nawet takie, które Ci się nie podobają :)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
W mojej parafii ksiądz wyrzuca z kościoła, jak kobieta ma gołe ramiona :D

Jak tam gdzie masz ślub, księża nie robią problemu, to olej bolerko :D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
jak nie lubisz bolerek to olałabym chyba, że macie księdza który wygania nieodziane panny młode z kościoła (słyszałam o takich  ;)), welon wzięłabym jednowarstwowy  :) chociaż po przymierzaj do sukni bo może się okazać, że Twój wymarzony jest kompletnie nie dla Ciebie.... mi się marzył długi ale nie wyglądał dobrze ani na mnie ani do sukni  ;)

ja miałam deko ze sztucznych i mi się podobało, lało cały dzień i żywe na pewno by tego nie przeżyły.... a sztuczne przeżyły nawet włączenie wycieraczek  :D cała dekorację (z tyłu miałam tren z piór zrobiony przez świadków) z tablicami wyszła mi jakieś 100 zl (allegro oczywiście).... w kwiaciarni proponowano mi za taką 300 zł (ze sztucznych i to nie storczyków)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
My mieliśmy dekorację na aucie z żywych kwiatów... i powiem szczerze, że nie żałuję  :) Tyle, że auto widzi się jak długo? Słabo... do kościoła, po kościele i tyle więc jeśli wyjdzie Wam dużo drożej to może się nie opłaca?  ::)