Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 244508 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
Odp: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)
« Odpowiedź #2910 dnia: 6 Października 2010, 20:52 »
a mi 2, sliczna :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
Odp: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)
« Odpowiedź #2911 dnia: 6 Października 2010, 20:54 »
a ja stawiam na 2 ;D

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
« Odpowiedź #2912 dnia: 6 Października 2010, 21:03 »
nie wiem :drapanie: ta żółć mnie wkurza, nie możesz wstawić czegoś w białym złocie :p

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #2913 dnia: 7 Października 2010, 08:14 »
Trzeba osiągnąć kompromis :D

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #2914 dnia: 7 Października 2010, 08:41 »
A czemu mieszane? nie mozecie miec e-klasycznej?
...ale jak juz to 2!! ;D

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
« Odpowiedź #2915 dnia: 7 Października 2010, 08:53 »
znam ta problematyke z eautopsji. ::)
jedyne erozwiazanie, to poszkac trzeciej pary.
inaczej jedno z Was bedzie mialo "druga po najlepszej"..

jestem przekonana, ze gdzies na Was czeka.
a najwiekszy wybor maja chyba u Terp. choc jasne, ze nie chodzi o duzy wybor, tylko ten Jeden zestaw. ale moze sie przejdzcie, chyba mieli jakas ostra promocje ostatnio.
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
« Odpowiedź #2916 dnia: 7 Października 2010, 09:07 »
oh  :oops:

"i forgot to say" (Tan Weiwei )

http://www.youtube.com/v/pl9Y-0qSkX8

mko, are You also pleased to announce that your warning level on the board has been reduced?
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #2917 dnia: 7 Października 2010, 09:20 »
Jestem za dwójką!  ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2918 dnia: 7 Października 2010, 10:06 »
nie wiem :drapanie: ta żółć mnie wkurza, nie możesz wstawić czegoś w białym złocie :p

A ja jestem za czigrą  ;D

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
« Odpowiedź #2919 dnia: 7 Października 2010, 10:09 »
A dla mnie białe złoto to jak zwykła srebrna obrączka... :terefere:..ale to juz kiedys przerabialiśmy. Każdy wybiera obrączki takie jakie chce miec i tyle.  ;D

Offline ylka

• maniak
  • data ślubu: 2011-05-14
« Odpowiedź #2920 dnia: 7 Października 2010, 10:14 »
te, które Ty wybrałaś, zdecydowanie bardziej mi się podobają  ;D No ale chyba będziecie musieli poszukać jeszcze innej opcji, która obojgu przypadnie do gustu.

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
« Odpowiedź #2921 dnia: 7 Października 2010, 10:17 »
Ja stawiam na dwójeczkę są śliczne  ;D Te pierwsze prędzej czy później i tak się wytrą...  ::)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #2922 dnia: 7 Października 2010, 14:17 »
mi się dwójka bardziej podoba :) my mamy mieszane pół na pół ale równiutko po połowie.... niby ja wybrałam a męska lepiej wygląda ;)

a białe złoto od srebra się różni na pierwszy rzut oka  :) tym bardziej że z czasem i tak białe złoto robi się słomkowe

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #2923 dnia: 7 Października 2010, 15:02 »
Hahahah dziękuję Kobitki za opinie  :skacza: :skacza: :skacza:

2 górą  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: ale co z tego jak PMa nie przekonam ::) ::) ::)  :mdleje: :mdleje: :mdleje:

W tych obrączkach wybranych przeze mnie na pierwszy rzut oka nie widać tego białego złota! Wyglądają cudnie- pomimo, że w żółtym złocie nie  gustuję ::) ;D

Jak na razie wyczerpały nam się pomysły gdzie by tu jeszcze obejrzeć jakieś obrączki?? :drapanie: :drapanie: :drapanie: :drapanie:

Mierzyłam takie 2 kolorowe-właśnie po połowie-jak pisała wiśniowa ale zdecydowanie "część z żółtego złota" w brzydki sposób przygaszała tą z białego ::) ::) Ale może na taki model trafiliśmy? :drapanie:

Chciałabym gdzieś dzisiaj jeszcze pojechać i popatrzeć...

Kiedyś któraś z Was pytała jaki mam rozmiar palca, że wszystkie obrączki są na mnie za duże ::) ::) Zaręczynowy mam 13 i jest on luźny ale mi to pasuje, więc zdaje się, że mam 12 ::) ::)

Tylko w TR. mieli mniej więcej jakieś konkretne modele w moim rozmiarze 8) 8)

W AP. to porażka ::) wszystko co mi się podobało było za duże i przez to "efekt" się zacierał :P Podobały nam się tam jedne obrączki ale chyba słabo bo już nawet nie pamiętam jak wyglądały :los: :los:

W TR. faktycznie duży wybór..piękne były ale z Breuning..i nawet gdybyśmy robili je u jubilera to może nie być efektu - taką mam obawę ::) ::)

Myślę czy by jeszcze do K. dziś nie pojechać bo a nóż widelec jednak coś przegapiliśmy ::) ::) ::) No już sama nie wiem mam mały mętlik w głowie bo chciałabym to już załatwić :P :P :P

Bo obrączki to taki namacalny dowód  :los: :los: :los:

Jak załatwimy ta sprawę to się bierzemy za zaproszenia- tak sobie obiecałam..ciekawe co PM na to? :p :p

Karola
- tak również miałam banana  potem został odwieszony- jakiś taki mały mały sajgon :chinczyk: na górze mieli  8) 8) 8)

Laski czy ja nie nudzę trochę? :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Miłego dnia  :Daje_kwiatka: :-* :-* :-*

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
« Odpowiedź #2924 dnia: 7 Października 2010, 15:08 »
Mówisz,że w tych drugich to białe złoto nie było tak widoczne...?
Aaaa...to pewnie oglądaliście te co my w Aparcie...
Co mieliśmy "prawie" zamówić :)
Bo mój PM nie chciał takich "pstrokatych"...no nie podobały mu się łączone ;)
Bo te obrączki są rodowane przez co to białe złoto w sztucznym świetle robi się białe,a w naturalnym bardziej pod żółte pochodzi... :)
Takie czary-mary.. ::)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2925 dnia: 7 Października 2010, 15:38 »
a białe złoto od srebra się różni na pierwszy rzut oka  :)

Niekoniecznie. Mam biżuterię z białego złota i ze srebra, i gdybym nie widziała, że kolczyki są srebrne, to dałabym sobie palca uciąć, że to białe złoto...
Teraz srebro również jest rodowane, stąd wygląda na szlachetne.

Co do obrączek - ja również nie lubię łączenia, dlatego żadna mi się nie widzi...
Ale jak miałabym wybierać, to nr 2 jest ładniejsza.

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2926 dnia: 7 Października 2010, 16:16 »
Eee, 12-13, to nie jest jakiś niestandardowy rozmiar.
Powiedziałabym nawet, że jak najbardziej standardowy...
Ja mam 11-12 i nie mam problemów z kupnem  ;D
Niektóre dziewczyny to dopiero mają problem, jak mają np. rozmiar 8-9

Powodzenia w zakupie obrączek.
Oby udało Wam się dojść do kompromisu z R.  ;)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2927 dnia: 8 Października 2010, 02:02 »
Eee, 12-13, to nie jest jakiś niestandardowy rozmiar.
Powiedziałabym nawet, że jak najbardziej standardowy...

Zgadzam się w 100% ;)

Ja również mam 11-12 ale mi jest mega ciężko z kupnem pierścionków... zazwyczaj trzeba zamawiać, bo na stanie nie mają tego wzoru, co mi się podoba ::)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2928 dnia: 8 Października 2010, 07:40 »
Ja mam 16 :P I przy waszych 11-12, to ja zamiast palców mam paróweczki ;P hahaha

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
« Odpowiedź #2929 dnia: 8 Października 2010, 08:28 »
Karolinka... to ja nie wiem co ja wtedy mam :D
Ja mam 18-19 :hahaha:

Offline Stelek

• zapaleniec
  • data ślubu: 04.09.2010
« Odpowiedź #2930 dnia: 8 Października 2010, 08:48 »
Ja mam rozmiar palucha 9-10 i było mi strasznie ciężko zobaczyć jak będzie obrączka wyglądać na palcu, bo właśnie nigdy nie mieli takiego rozmiaru.

Mka, a nie chcecie sobie wymyśleć wzoru i zrobić u złotnika?

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #2931 dnia: 8 Października 2010, 09:38 »
Stelek wiesz co ale w brew pozorom mi się bardzo dużo obrączek podobało...R. za to wybiera wszystkie takie jak ta co wkleiłam, bo ta obrączka jest i w K. i w AP. i u TR tylko różni się "detalami"...

A tak wymyślać? To ja wymyślę już to co widziałam 8) Nie ma parcia na jakiś mega oryginalny wzór ;D ;D Szczerze mówiąc to ja bym się zgodziła na to żeby obrączki były różne, ale PM nie chce...no więc w ramach kompromisu-zgadzam się z nim (tylko gdzie tu ten kompromis? :mdleje: :mdleje: :mdleje: )

Eeee głowa mnie boli od 3 dni :mdleje: :mdleje: :mdleje:

I jak dobrze, że już dzisiaj jest PIĄTEK!!! :skacza: W końcu się jutro wyśpię...dzisiaj jeszcze raz jedziemy do TR, potem szybki obiadek, a jutro sprzątanie chaty i wieczorne winko u przyjaciółki ;D ;D ;D

Miłego dnia laseczki  :-* :-* :-*

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
« Odpowiedź #2932 dnia: 8 Października 2010, 09:43 »
Moi znajomi maja obrączki ona - złota z bokami z białego zł, a on - białe zł a boki z żółtego.
Ja tez jutro śpię!! ;D ;D ;D

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2933 dnia: 8 Października 2010, 10:11 »
Szczerze mówiąc to ja bym się zgodziła na to żeby obrączki były różne, ale PM nie chce...no więc w ramach kompromisu-zgadzam się z nim (tylko gdzie tu ten kompromis? :mdleje: :mdleje: :mdleje: )

Rozwiązanie problemu jest proste ;) Skoro Ty się zgodziłaś na jednakowe obrączki, to niech on się zgodzi na twój wzór ;) Proste i logiczne ;)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
« Odpowiedź #2934 dnia: 8 Października 2010, 10:14 »
Jak dobrze że my nie nie mieliśmy takiego problemu z obrączkami hehe  ::) ::)
Dobrze Karola pisze Ty poszłaś na kompromis to on też musi  ;D ;D

Offline Stelek

• zapaleniec
  • data ślubu: 04.09.2010
« Odpowiedź #2935 dnia: 8 Października 2010, 10:32 »
Szczerze mówiąc to ja bym się zgodziła na to żeby obrączki były różne, ale PM nie chce...no więc w ramach kompromisu-zgadzam się z nim (tylko gdzie tu ten kompromis? :mdleje: :mdleje: :mdleje: )

Rozwiązanie problemu jest proste ;) Skoro Ty się zgodziłaś na jednakowe obrączki, to niech on się zgodzi na twój wzór ;) Proste i logiczne ;)

No i problem z głowy  ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2936 dnia: 8 Października 2010, 10:37 »
U nas też był taki problem, ale połaziliśmy po różnych salonach i znalazły się TE jedyne  :) I nagle nie było nieporozumienia  ;)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2937 dnia: 8 Października 2010, 10:39 »
Szukajcie ile wlezie  ;D
Na pewno znajdzie gdzieś takie, które spełnią oczekiwania każdej strony  :)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
« Odpowiedź #2938 dnia: 8 Października 2010, 11:31 »
A ja jestem za nr z K. bo jest b.podobna do mojej, też od K.  ;D Strasznie mi się podoba...

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #2939 dnia: 8 Października 2010, 11:36 »
jestem za Karolinką... dobrze pisze :)

mnie czeka zakup nowej obrączki i się właśnie zastanawiam czy zrobić kopię tej co mam czy wybrać jakiś zupełnie inny wzór... ale wtedy nasze obrączki by się różniły  ::)