Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 245185 razy)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Joł Laski :hello: :hello: :hello:

Jestem zaskoczona ilością wypowiedzi na temat butów - jak zawsze dzięki Wam bardzo ;D ;D

Prawda jest taka, że jeszcze ich nie wybrałam...bardzo podobają mi się te z edziurką - te pełne już co raz mniej ::) ::) ::)

Jednym słowem na razie jestem jeszcze na etapie wyboru :los: :los: :los:

Kolejny tydzień przed nami...no i na suwaczku zamiast 8 miesięcy 7... :skacza: :skacza: :skacza:

Powoli zaczynam się mylić i myślę o PMie już jak o mężu, a nie jak o narzeczonym  :glupek: :glupek: :glupek:

Miłego tygodnia Kochane Wam życzę  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Ja mam dokładnie odwrotnie - jeszcze nie myślę o Ł. jak o mężu, a ciągle jak o narzeczonym  :P

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Weź buty z bez e-dziurki tylko z e-pełnymi noskami!! ;D i wiesz gdzie możesz kupic fajne - w e-karzaze!(nie mylic z Kazarem!) ;) ;D

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Nie pisz jej tak Aga bo zaraz się obrazi, skoro w Karzaze po głębokim latała to przecież tandety na ślub nie założy  ;D

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
No taniochy przeciez jej nie proponuję e-kupic.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Czas do ślubu zleci w mgnieniu oka :)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
eee ja ja dzisiaj powiedziałam  o sobie "dziewczyna mojego chłopaka " :hopsa:

mko mko :brewki:

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Ja na samym początku chciałam z dziurką na palucha, albo dwa ;) ale w końcu kupiłam z przodu zakryte, bo te z dziurką bardzo mnie obcierały, z resztą, ja mam jakieś grubaśne paluchy, bo wszystkie z dziurką mnie obcierają :drapanie:

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Czigra niestety nie ty jedna takie masz  :mdleje:

Offline ada1988

• Chuck Norris
byleby Ci wygodnie było!

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
Chwilowo się przeniosłam ::) ;D ;D ;D

https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=22174.0

Jak widać mam kropka..żółtego ::) :P i muszę uważać na to co piszę bo licho nie śpi :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Do spraw ślubnych na bank wrócimy w niedługim czasie 8) 8) 8)

Buziolki moje podczytywaczki-jesteście super  :Serduszka: :Serduszka:

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Super awatar - kocham Housa ;D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Odnośnie butów, też mam słabość do dziurek... :P

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
Chwilowo się przeniosłam ::) ;D ;D ;D
Jak widać mam kropka..żółtego ::) :P i muszę uważać na to co piszę bo licho nie śpi :mdleje: :mdleje: :mdleje:

nu, nu nu, jak już to Licho, nie licho, bo faktycznie zbudzisz!
 :ekxpert: :ban:
nie ma ikonki na |zwraca śniadanie| nie?

:uscisk:
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline ada1988

• Chuck Norris
`a ja właśn6ie zastanawiałam sie skad ta żółta kropka.

Offline galaretka

• uzależniony
rozdawali, a mka oczywiscie pierwsza sie rzucila i zgarnela najlepszego.
Kochajmy się !! ;D

Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
Odp: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)
« Odpowiedź #2896 dnia: 3 Października 2010, 10:58 »
rozdawali, a mka oczywiscie pierwsza sie rzucila i zgarnela najlepszego.
:hahaha:
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline mka

• Chuck Norris
Odp: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)
« Odpowiedź #2897 dnia: 3 Października 2010, 19:59 »
Joł ;D ;D No to tak w telegraficznym skrócie...

Ooo wy paskudy ładnie tu się śmiać z mojego kropka?? :terefere: :obrazony: :obrazony: :obrazony:

Ponieważ dzisiaj jakoś tak ślubnie mi się na sercu zrobiło  :Serduszka: postanowiłam coś wam tu napisać pomimo, że ostatnio weny i serca brak mi do forum (m.in. z powodu kropka  :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3: )

I pomimo inwigilacji będę prowadzić swoje odliczanko ;D ;D ;D może nastukamy do 300 stron co?? :los: :los: :los:

Byliśmy dzisiaj z PMem oglądać obrączki...słuchajcie albo ja jestem jakaś "niestandardowa" (tzn. mój gust) albo faktycznie kicha jest na rynku obrączkowym ::) ::)

No wieś tańczy i śpiewa powiem Wam szczerze..obrączki z "jakimiś"  rzeźbionymi ??kłoskami? cholera wie co to jest...wyszło na to, że podobają  mi się proste obrączki bez udziwnień  8) 8)

No i niemożność zmierzenia przy niektórych wzorach swojego rozmiaru :mdleje: :mdleje: :mdleje:

To tak jak z suknią..jest piękna ale jak nie ma Twojego rozmiaru i jest na Tobie niedopasowana to coś jest z nią nie tak..tak samo obrączki..no śliczne są..ale na palcu przez to że są za duże (w moim wypadku 80% bo mam takie szczupłe palce) jakoś tak tracą urok i jest kicha... Jeszcze jutro do K. jedziemy popatrzeć ;D ;D

Nie mam suwaczka bo na razie jestem na innym etapie na forum ale jak Wam powiem ile mi do ślubu zostało to padniecie... 7 miesięcy i 18 dni... :mdleje: :mdleje:

A my z PMem w ogóle nie w temacie..w obrączkach wybrzydzam jakby było co najmniej rok czasu, na buty dalej się nie zdecydowałam (nawet nie miałam czasu mamy zapytać co sądzi o tych z dziurką :D ;) ;) )..a w grudniu jadę kiecę zamówić i chciałabym mieć już buty ::) ::)

Ja tylko tak gadam i gadam..że muszę to i tamto...o zaproszeniach nie wspomnę..i najgorsze brak wizji wyglądu sali weselnej :dno: :dno: :dno: Zero nic mi do głowy nie przychodzi poza tym, że bym chciała żeby zdjęli z okien te bordowe zasłony które do fioletu mi pasować nie będą  :P :P :P

Taka mała jazdo-nerwówka się zaczyna  :brewki: :brewki: :brewki: Tak po prawdzie to przecież na to czekałam... :drapanie: :drapanie: :brewki: :brewki: :brewki:

Człowiek nie wie w co się pakuje...hahaha :glupek: :glupek: :glupek:

ada1988
Kropka za niewinność-serio, serio  :Szczerbaty: :Szczerbaty: :Szczerbaty:

madzia_n
Aaa widzisz Ty go tylko kochasz - ja to ma  kisiel w gaciach na jego widok :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

czigra
ja Ci tam nie wierzę, że masz grube paluchy ::) :P :P ale faktycznie dziurka może trochę obcierać :drapanie: chyba, że rozchodzę...a taki mam zamiar..mhmmm... :drapanie: :drapanie: :drapanie: :drapanie:

Mysikróliczek kiedy będzie relacja?? :bicz: :bicz: :blagam: :blagam: :blagam:

No buziaki moje Kochane  :-* :-* :-*

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #2898 dnia: 3 Października 2010, 20:46 »
Mka, Ty się czasem nie przejmuj. Masz go całkiem sporo ;) (przypominam, że ja datę ślubu ustaliłam 11 stycznia a ślub był 1 sierpnia - tego samego roku ;) i zdążyłam ze wszystkim :P )
Dasz radę  :-*
A obrączki? no cóż. Rozumiem Twoje podejście. Ja zawsze wyznaję zasadę, że w prostocie tkwi prawdziwe piękno :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2899 dnia: 4 Października 2010, 10:12 »
Kochana emeczko-kropeczko  :los: 7 miesięcy i 18 dni to jeszcze czaaaaaaaasu a czasu, no wiem, że już stanowczo mniej niż rok, ale zdążysz wszystko jeszcze zrobić 3 razy :) Z tymi kłoskami to wiem o co chodzi i też mi się to średnio widzi  ::)

A co do relacji - dziewczyny, nie będzie relacji, nie chcę jej robić na tym forum. Za mały wpływ mam na to co później się stanie z tym co napiszę, a poza tym nie czuję tego jeszcze.
Tak czy siak nie mam zdjęć od fotopstryka więc w ogóle o tym nie myślę. Już kiedyś pisałam - jeśli pojawi się żonkowy to tam wrzucę pewnie trochę fot i tyle. Na pewno nie będzie osobnego wątku pt. "Relacja Mysikrólika".  :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #2900 dnia: 4 Października 2010, 10:15 »
Ja lubię standardowe obrączki :)
Jaki masz rozmiar tych paluchów, że nie możesz sobie pomierzyć?... Bidulka  :przytul:

Co do ilości miesięcy do ślubu... to jeszcze trochę czasu jest... ale wiadomo z dnia na dzień mniej...
Także do roboty !!!  ;) :-*

Offline galaretka

• uzależniony
« Odpowiedź #2901 dnia: 4 Października 2010, 10:50 »
pewnie, ze nastukamy, ale pisz nam z deka wiecej postow. :D hehe
a poza tym nie mow, ze wizji nie masz, skoro fiolet w miejscu bordowych zaslon po glowie Ci krazy :).

obraczek z kloskiem niestety nie widzialam, chooooleeerka ;D hm hm hm

polecam Ci jednak zajecie sie kwestia zaproszen, bo jako, ze chcesz indywidualne, to troche Ci to zajmie, ale ile mam czekac ;D, kalendarz sie zapelnia ;) hyhy

Kochana emeczko-kropeczko  :los:

;D :brawo_2:

A co do relacji - dziewczyny, nie będzie relacji, nie chcę jej robić na tym forum. Za mały wpływ mam na to co później się stanie z tym co napiszę, a poza tym nie czuję tego jeszcze.
jako, ze odbieram to podobnie, a ostatnio dzieki odkryciu faktow dotyczacych funkcjonowania nas tu, to- mimo iz chetnie bym Cie w fuksjowych szpilach i sukni slubnej zobaczyla - to ja Cie doskonale Mysiu rozumiem  :).

jeśli pojawi się żonkowy to tam wrzucę pewnie trochę fot i tyle. Na pewno nie będzie osobnego wątku pt. "Relacja Mysikrólika".  :-*
dito
Kochajmy się !! ;D

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
« Odpowiedź #2902 dnia: 4 Października 2010, 16:19 »
ja też chciałabym w grudniu zamawiać suknie... okropnie ten czas leci:) ale jak to pięknie napisałaś mamy co chciałyśmy:)
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2903 dnia: 4 Października 2010, 23:10 »
Na pewno  w pewnym momencie Was olśni ;D ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2904 dnia: 5 Października 2010, 16:06 »
jejku jak mało już zostało!

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #2905 dnia: 6 Października 2010, 04:21 »
Martulka wpadlam z pozdrowieniami do Ciebie :)

Offline mka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2906 dnia: 6 Października 2010, 20:26 »
Witam Laseczki kochane po przerwie e-bananowej :hello: :hello: :hello:

Noo i mamy klops....nie, nie ten do jedzenia  :obiad: :obiad:  :D :D :D

Byliśmy w K....złapałam się za głowę..TAK MAŁO OBRĄCZEK DO WYB0ORU??? :beczy: :beczy: :beczy: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

No ale jak to na przekór bywa..mały wybór to był strzał w 10  :hopsa: :hopsa: :hopsa: a właściwie w 20 bo w dwie dziesiątki :hahahaha:...no bo to jest tak...

Robert znalazł swój model idealny i ja znalazłam swój model idealny....i nie jest to ten sam model  :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Nosz  w mordę jeża.. ::) ::) ::) Jak nie urok to przemarsz wojsk :Maruda: :Maruda: :Maruda:

Robertosa

Moja..w damskiej jest jeszcze chyba 5 brylancików ułożonych poziomo i pomimo że ma 5 mm szerokości to tego nie czuć. Te brzegi z zółtego złota są "cieńsze" niż ten środek z białego przez co obrączką fajnie mi się na palcu układa ::) ::)

Oczywiście na żywo to jest cudeńko-cacuszko -moja- bo R. wcale mi się nie podoba..a nie chcemy mieć innych-mamy mieć ten sam wzór..i co tu począć ( :dzidzia:  :D :D ) - mamy dylemat  :mdleje: :mdleje: :mdleje:

:-* :-* :-*

ban do czwartku

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #2907 dnia: 6 Października 2010, 20:30 »
My z mężem ;D stawiamy na nr 2 :)

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #2908 dnia: 6 Października 2010, 20:44 »
Powiem Ci tak:
Ja mieszanego złota w ogóle nie lubię. 1 podoba mi sie bardziej, ale 2 jest bardziej praktyczna. Matowienie z 1 i tak prędzej czy później się wytrze.
:P

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2909 dnia: 6 Października 2010, 20:50 »
Mi się te 1 bardziej podobają :)