Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 244326 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ja tam chcę dopiero ok marca - kwietnia, żeby jej za bardzo nie znosić do ślubu :D a teraz chyba zacznę robić zaproszenia, winietki, zawieszki, żeby mieć z głowy te najbardziej czasochłonne zadania...

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
No no, się dziewczyny rozplanowały  ;D

To oby Wam się udało w ten piątek załatwić  ;D Godz. 16.00 to taka chyba najlepsza co?

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
to powodzenia z załatwianiem mszy:) my ustaliliśmy na 16:)

co do obrączek myślałam, że argument podzielenia kosztów jest wystarczający... ale to chyba z naszego kobiecego punktu widzenia:P hehehe my kupujemy dopiero w styczniu, wtedy dostaniemy zniżkę od znajomej w Aparcie:)

Buziaki :-*
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Wcięło mi posta więc krótko ;D

Mi chodzi o rozłożenie kosztów ;D ;D

Suknię kupie październik/listopad (teraz tylko zacznę poszukiwania) zaproszenia podobnie...winietek i tych innych robić nie będę bo pewnie na ostania chwilę by mi to wyszło i nie mam zamiaru się stresować..no chyba, że przesadzę z wydawaniem kasy na inne rzeczy i finanse mnie zmuszą do robótek ręcznych :D :D :D

Robertowi się wydaje, że ze wszystkim zdążymy i w ogóle hop śup ::) ::) ::)

A obrączki jak dla mnie to jedna z tych nielicznych rzeczy które można zamówić wcześniej i mogą leżeć i się nie przeterminować albo nie zmienić nazwiska :D :D :D A wydatek się rozłoży..no ale nic..widać muszę poczekać do sierpnia co nie przeszkadza mi w oglądaniu różniackich modeli :los: :los: :los: I podniecaniu się nimi ;D ;D

Najlepszy był PM...

Pokazuję mu fajne obrączki..jeden krążek 1000zł...czyli razem 2tyś..a on do mnie: - Takie tanie?? To ja prawie 2 koła za Twój pierścionek dałem to obrączki muszą być droższe... :drapanie:

:mdleje: :mdleje: :mdleje: OMG! nie wiedziałam, że ma takie "ambicje" :bredzisz: :glupek: :glupek: :glupek: :biala_flaga:

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
 :hahaha: :hahaha: :hahaha:

A widzisz!

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
2 koła za pierścionek!:)
To się chłopak wysilił;D                       nie wiem jak wy,ale ja osobiście uważam,że nie liczy  się cena,wygląd czy firma tylko cel w jakim go daje oraz ,że jest to szczere i prosto z serca.

Co nie jest przeciwko Tobie i Twojemu narzeczonemu mka:)  Fajnie jest się dowiedzieć ,że chłopak się troszkę wykosztował  i pomyślał o Tobie przy kupowaniu tego pierścionka.

A co do rozkłądania kosztów na dłuższy czas to jest bardzo dobre.Dlatego ja z moim D. chcemy wpłacić orkiestrze zaliczkę w wysokości 1000zł żeby potem czuć mniejszą sumę do zapłaty :lol:

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Mój kolega wykosztował sie na 4,5 tys a dziewczyna i tak go rzuciła :glupek: :glupek:

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
O KURCZE!!!

To nieżle...:/

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
Oj...R. się po prostu nie zna na cenach obrączek i tak głupio wypalił :D :D :D

czigra...ten mój pierścionek tez już wylądował w klubie w jakimś drinku z powodu ostrej kłótni..ale jakaś dobra dusza go wyjęła i zachowała na lepszy czas :D :D :D

I popieram cena nie świadczy o jakości związku :D :D :D

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Ja tu czegoś nie rozumiem.
Mój to sam się garnął po obrączki, a jak u Terpiłowskich była promocja -20% to już w ogóle był w domu.
Godzinę wybieraliśmy model dla niego ( bo ja od razu znalazłam coś dla siebie), ale nie zniechęcał się chłopa wcale ;D

Może Ty 1 coś zakup ślubnego,żeby mu pokazać,że coś się dzieje, może choć ciut to ruszy Roberto :P

A milczenie owiec z jakiego powodu??? :P

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
No ja też miałam okres ,że przez caały dzień pierścionek leżał na stole.Mój niczego świadomy ciągle mi go dawał z troską ,że go  zgubię ;D Oczywiście nie przyjmowałam.
Sama nie wiem jak to się zakończyło... :)

Także z tego wychodzi ,że kłótnia jest budująca:)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Jej wy to ciągle burze i milczenie ja bym sfiksowała :D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ja też.. po co byłby mi chłop, co by się ciągle ze mną kłócił, a później milczał... dla samego godzenia nie byłby tego wart by móc ze mną żyć...

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Para z temperamentem  ;)
Podziwiam, że jesteście tyle razy w stanie się godzić  :D ;)
Ja bym już pewnie wymyślała, że do siebie nie pasujemy, mamy inne poglądy itd., stąd te kłótnie  ;D
Choć z moim PM również mam sprzeczki, ale taki już nasz los  :D ;)
Ja jeszcze o obrączkach nie myślę, ale mam ślub 3 miesiące po Tobie, więc może dlatego  ;)
Mam czassssss  ;D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Łaaale się dzieje!! :D
Nie no, powinnaś tego swojego PMa do mury przycisnąć i obrączki kupić! :P
Zgadzam się z Tobą - czas jest na to już dobry.
Pozdrowionka! :-*

Offline ylka

• maniak
  • data ślubu: 2011-05-14
możesz mu też nagadać, że złoto coraz droższe i teraz na pewno kupicie taniej  ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Mka mam do Ciebie pośbę-możesz mi napisac ile wy płacicie za wesele w MAszewie? i czy jest to z poprawinami czy bez?
Kurde chyba mam kryzys i zastanawiam się nad zmianą sali  :mdleje:

Offline mka

• Chuck Norris
170 zł z poprawinami-mamy małą salę, na dużej jest 160 zł z poprawinami ;D ;D ;D Alee z terminami będzie ciężko..koleżanka w lutym rezerwowała to jeden termin został w lipcu na dużą salę ::) ::) i w gruncie rzeczy wzięli 23 lipca..ale próbuj dzwonić..a co nie tak z Twoją salą????? :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Offline m_lena

• uzależniony
patrycja a co nie tak z Twoją salą jest?
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline cherry

• zapaleniec
  • data ślubu: 31.07.2010
Pewnie ze obrączki możecie kupić wcześniej :) My Nasze kupiliśmy 1,5 roku przed ślubem i leżą i czekają :) Dla mnie cena obrączek nie była ważna, w sumie mamy klasyczne i tanie ;) To tylko symbol, i ważne żeby pod nim kryły się szczere uczucia a nie pieniądze ;) Na pewno spokojnie ze wszystkim zdążycie ;) Ale wkraczacie już w ten cudowny czas bliższych przygotowań, ymmm... wzięło mi się na wspomnienia ;) Teraz już poleci coraz szybciej czas :)

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
no właśnie Pati, co jest nie tak z salą?
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Wcięło mi posta więc krótko ;D
Pokazuję mu fajne obrączki..jeden krążek 1000zł...czyli razem 2tyś..

To dużo ... my będziemy płacić za zrobienie obrączek ze swojego złota 450 zł za dwie  ;D ;D ;D ;D ;D

Offline Zoya

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2010 r.
mka matko jak ja u Ciebie nadrobie 85 stron kochana powiedz Ty mi  ??? ??? ??? musze rozlozyc to na raty :P ale witam i ja w wateczku :)

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
Tez mysle ze obraczki mozna juz kupic ... moze przy okazji jak bedziecie w jakims sklepie gdzie bedzie jubiler i poogladacie na zywo to go bardziej zacheci  :P u mnie to podzialalo  ;D

Offline m_lena

• uzależniony
w sumie nie zgniją, jak poleżą ;)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
mko dziękuje za namiary na skrzyneczki  :-*

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
No to się chłopak wykosztował  :brewki: ;D

Offline ada1988

• Chuck Norris
nie ten Twój PM jest najlepszy!

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Marta - my kupilismy obrączki 6 miesięcy przed slubem. Obrączki schował mój mąż zebym nie przymierzała je non stop. Za dwie obrączki daliśmy 1400 zł?? jakoś tak...i uważam ze są 1000000000000 razy piękniejsze niż te po 4 tys za obrączke!
...wy to sie kiedys pozabijacie... ;D juz sie pogodziliście? bo nie wiem na jakim etapie juz jestescie!  ;D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009

czigra...ten mój pierścionek tez już wylądował w klubie w jakimś drinku z powodu ostrej kłótni..ale jakaś dobra dusza go wyjęła i zachowała na lepszy czas :D :D :D

my sie 4 razy zareczalismy... szkoda ze z 1 pierscionkiem  :D
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA