Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 242725 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline m_lena

• uzależniony
ohhh kosmate myśli macie dziewczęta ;)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
Oj Marta to jest niezła wariatka,ale pozytywna wariatka ja takie osoby lubię  ;D...Co do agresora niestety a moze stety jestem tez wredna pomimo,iz mam juz dwojke dzieci nadal gdy jakas lasencja nadepnie mi na place ma krucho faceci to samo....Co do morza fakt mozna pojechac ale uwazam ze jesli jest dobry fotograf wszedzie mozna zrobic zajefajne fotki

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
...bosze!...widac same zadymiary na forum!! co jedna to lepsza!! ::) ;D ;) ;) ;D ja jak widzę takie lampiące sie Lachony to jadę krótko tekstem :" no i co się tak k...wa gapisz?"..i zazwyczaj na tym kończy sie obcinanie... ;D ;D ;D ...A za łokcia na baletach to też nie jedna dostała..też z łokcia..ale to było dawno i nie prawda!! ;) ;D

..a na plener to jeszcze wpadniecie...zooobaczysz!! ;D

..i prawdę piszesz: ja ZAWSZE chciałam miec kręcone włosy...bo swoje mam "a'la drut"!

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Elo!! :skacza:

Właśnie zrobiłam kapuśniak :Obiad: :Obiad: :Obiad: :hopsa:

Trzymajcie kciuki...jest szansa na pracę  ;D ;D ;D ..tzn. najpierw musiałabym iść na staż, ale potem by mnie przyjęli.. :brawo_2: tylko żeby PUP się zreflektował i dał w końcu kasę na ten staż bo już tak się proszę od pół roku i nic  :protestuje: :protestuje: :protestuje: :protestuje:
Moja „praca za darmo” skończyła się  w styczniu ale to i dobrze, bo normalnie  :mdleje: :mdleje: :mdleje: ..aaa szkoda gadać ::)
Jutro jeszcze papiery muszę pozałatwiać ..a przecież jedziemy nad morze!!!  :jupi: :jupi: :jupi:

Wyjazd planujemy tak 11.30...mam nadzieję, że do tej pory wszystko załatwię ::) Bo pobyt w spa zaczynamy od obiadku ..który jest do 14.30. No i mam nadzieje, że pogoda do jazdy  :auto: dopisze :D :D :D
U Nas to ja jestem kierowcą.. :kierowca: ale PM też dobrze jeździ ..tylko, że przecież to ja wszystko robię najlepiej  :D :D (sprzątam, gotuję ..wszędzie jednak może oddać PMowi pałeczkę ..ale za kierownicą :drapanie: ..mhmm...  :brewki: )
No i jeszcze jutro jak już dojedziemy muszę skontaktować się z NS.. może mają w sobotę jakąś próbę  :koncert: i uda nam się ich posłuchać ;D I tu też 3majcie kciuki!!:p
Bo pod wzg. muzycznym nie mam zastrzeżeni, zastanawiam się tylko jak z „prowadzeniem” wesela ;) ;) ;)

A aaaa  :mdleje: :mdleje: coś ja wam miałam o ślubie napisać...aaa wiem!! :los:

Pokazywałam ostatnio PM zaproszenia :D :D (tam z tej strony internetowej co Mysia pokazywała i co potem jeszcze Agacie ją podsyłałam) ;) ;) No pokazałam mu te takie dłuugie z kolekcji GLAMOUR ( a propo jest nowa kolekcja Alternative..też są boskie!!!) ;D ;D ;D

Pokazuje mu te zaproszenia ..a on do mnie: „Nie podobają mi się bo są otwierane od góry, a ja wolałbym takie otwierane do boku....”....................ręce, dupa, cycki mi opadły :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :Kill:

Pytam się go czy to jest jego jedyne kryterium wyboru zaproszeń?? :Maruda:
...Nie umiał mi odpowiedzieć :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur:

To pytam się go ..a jaka to jest różnica, czy otwierają się tak czy tak ?Te zaproszenia są boskie!! Tylko to się liczy!! :hopsa:

Wydukał tylko coś tam coś tam ..i stwierdził, że takich postawić się nie da!! :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:
-Jak postawić? :o :o :o
-No normlanie, żeby stały na półce.... ::)
-A kto stawia zaproszenia na półce...widzisz tu jakieś? Czy te, które my dostaliśmy stoją gdzieś?? :Maruda: :Maruda:
-No ale może moja mam będzie chciała sobie postawić.........

Nie skomentowałam :szczeka:  :szczeka: :szczeka: ....ale pomyślałam, że dla jego mamy specjalnie kupimy otwierane do boku  :los: ... szczegół, że otwierane do góry też się da postawić...no ale przecież to tylko facet to nie ma co od niego za dużo wymagać... :obrazony: :obrazony: :obrazony:

Podzielę ten post na dwa bo znowu wyjdzie post morderca i Agatka będzie musiała rolką 6 razy kręcić  :terefere: :terefere: :terefere: ..niedługo cd.  ;D ;D ;D

:-* :-* :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Właśnie zrobiłam kapuśniak :Obiad: :Obiad: :Obiad: :hopsa:

A ja ogórkową  ;)

Trzymam kciuki za staż   :ok:
A zaproszenia koniecznie wklej, bo mnie ciekawość zeżre  ;) Muszę zobaczyć, co tam sobie upatrzyłaś  ;D
No i rzecz jasna kup teściowej zaproszenie otwierane z boku, żeby sobie postawiła na półkę i PM też, ot tak żeby się cieszył, że ma ;)

Czekam na c.d  ;D

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Ciesz sie że w ogóle ma jakiekolwiek kryteria wyboru zaproszeń  :P A dla "  mamusi" koniecznie musisz zakupić otwierane z boku, niech sterczy na półce  ;)

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
..to moze od razu kup podpórkę na zaproszenie dla "mamusi"!..i moze byc takie otwierane do góry! ;) ;) ;D

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
mka a mogłabyś mi wysłać tą stronkę na prv? Bo ja jestem tez na etapie zaproszeń, podkreślam Ja, bo mój PM powiedział, ze to co wybiorę będzie dobrze :nerwus:

Offline ada1988

• Chuck Norris
no ale ja powiem szczerze, że mi się bardziej podobają otwierane z boku a nie od góry :P

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Mka, powiedz swojemu PM, że zamiast stawiać zaproszenie na półce, lepiej oprawić w ramkę i zawiesić na ścianie, to go powinno przekonać ;)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Heheh, ale jajca z zaproszeniami  ;D

A wiecie co PM mi powiedział jak dałam mu wybrać między 2 zaproszeniami? (żadne nie było zamykane, ale pierwsze miało 3 cyrkonie malutkie w rogu, a drugie tylko jedną cyrkonię na wstążce).

UWAGA CYTUJĘ:

Ł.: "Nie, no stanowczo numer dwa"
Mysia: "O, a dlaczego?"
Ł.:"Bo numer dwa jest mniej gejowskie"  :mdleje:

No myślałam, że się przewrócę  :szczeka:

Ech, faceci  ;D

czigra, zaraz Ci rzucę www na PW  :)

ja jak widzę takie lampiące sie Lachony to jadę krótko tekstem :" no i co się tak k...wa gapisz?"..i zazwyczaj na tym kończy sie obcinanie... ;D ;D ;D ...A za łokcia na baletach to też nie jedna dostała..też z łokcia..ale to było dawno i nie prawda!! ;) ;D

Hehe, UWIELBIAM CIĘ  ;D  :skacza:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Agulek79 to Tobie też nie ma co podskakiwać, bo jak się z Mka dobierzecie, to czuję, że ktoś by wyglądał jak kwaśne jabłko ;D

Mka uwielbiam Twojego PM za te zaproszenia i zgadzam się  w 100% Nemezis - opraw w ramkę, zróbcie Mamusi ołtarzyk z Waszymi fotami i niech stanie tam również zaproszenie na honorowym miejscu  :skacza: nie ma to tamto, faceci są de best :D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Eee PM nie ma się czego czepiać! Zaproszenia otwierane od góry też się da  postawić! Ah, Ci faceci!

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
No nie mka ja nie nadążam za Twoim wątkiem... dziel posty na 3 :P Bo mi to całkiem komp sie zaciął przy nadrabianiu wątku   :ckm: :chat: 
W ogóle to jest "debeściara" znów się usmiałam... Aż się boję jechac przed Tobą za kierownica bo jaK taka agresywna to jak spojrze na Ciebie w lusterku wstecznym to mi zderzak poobijasz  :auto: :Kill:

Uff od razu mi lepiej bo ja myślalam ze tylko mój PM taki dziwak, tylko że on to kompletnie zignorował zaproszenia...

Offline m_lena

• uzależniony
Zaproszenia otwierane od góry jak najbardziej da się postawić na półce :)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
rany mka ale masz długaśne te posty... aż mi się laptop zgrzał ;) niezła agentka z Ciebie  :-* :-* :-*

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
U mnie zaproszenia spadły na mnie, mój umył od tego ręce. :)
Nasz synek:

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris

bluebird   Witam  :hello: :hello: :hello:

Włączyłam sobie na vod „KSD” i „Usta usta” i paadłam  :mdleje: :los: ..tvn jak zawsze zrobił *cenzura* seriale  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: Uwielbiam jak w tv wprost mówi się o seksie ..a w Usta usta penis namalowany na kabinie prysznicowej przez Wilczaka to już w ogóle wygrał  :hopsa: :hopsa: :hopsa:
Z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki ;D ;D Co ja Wam będę opowiadać filmy są za darmochę więc oglądajcie :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

A pomysł z myśliwską sesją jest świetny! w sumie do mojego Ł. również taki temat pasuje... Bo też czasami poluje! :ckm: :los:
wiem, wiem, brutalny obrazek wstawiłam!! :P :D
A no właśnie! miałam się Ciebie mała zapytać! Twój tata jest w jakimś kole?!
Bo mój Ł. i jego ojciec też są myśliwymi! ;)
widzisz, nie dość, że po sąsiedzu, to i z podobną pasją! Wymarzeni sąsiedzi!! ;D ;D ;D :uscisk:
Miłego dzionka :-*

Kochana mój tata nie tylko jest w kole ale i jest jego prezesem :brewki: :brewki: :brewki: A pracuje w branży łowieckiej. Jeśli Twój PM zdawał w Szczecinie egzaminy łowieckie (a pewnie tak) to i może miał z moim tatą zajęcia :D :D Ja z Robertem też mamy uprawnienia, natomiast do koła, żadnego nie należymy...ale jak się zapiszemy to do taty oczywiście.. jesteśmy niezrzeszonymi  :brewki: członkami :brewki: na razie :hopsa:

Takich sąsiadów jak my nigdzie nie znajdziesz  :jupi: :jupi: :jupi:

teraz plener robią zawsze parę dni po ślubie, więc spokojnie można jechać nad morze :)

..Serio? :uscisk: :uscisk: :uscisk: ...hahaha ;) ;) Nad morze nie mamy daleko i wcale tu o km nie chodzi..a o wizję :blant:

Gdybym miała możliwość, to marzy mi sie sesja na plaży, z końmi, niestety moj PM nie potrafi jeździć ;D

Piękna sesja Ci się marzy ::) ::) ::) ..i faktycznie zawsze możecie spróbować ..morze być nie musi -  jakieś duże jezioro? Na pewno macie jakieś w pobliżu?  ;) ;) ;) ;)

Ja tam na koniu lubię jeździć ..mój to nawet kulturalny w domu z talerza jada :brewki: :glupek: :p

Mka czy to jakaś propozycja? :D

hehehehe  niemoralna chyba!!! :p :brewki: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Od pierwszego wejścia tu, wiedziałam, że Mka to zboczuch :D
I to jeszcze jaki  ;D ;)

Nie da się ukryć  :cegly: ..więc nie będę zaprzeczać :biala_flaga: :bredzisz: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Co do agresora niestety a moze stety jestem tez wredna pomimo,iz mam juz dwojke dzieci nadal gdy jakas lasencja nadepnie mi na place ma krucho faceci to samo....

A pomyśl sobie, że Twoja córka będzie taka sama ::) ::) ::) Ja jeszcze przykładu dawać nie muszę ;) ;) :D :D :D

ja jak widzę takie lampiące sie Lachony to jadę krótko tekstem :" no i co się tak k...wa gapisz?"..i zazwyczaj na tym kończy sie obcinanie... ;D ;D ;D ...A za łokcia na baletach to też nie jedna dostała..też z łokcia..ale to było dawno i nie prawda!! ;) ;D

Ooo nawet nie wiesz jaką miałam ochotę coś jej powiedzieć...no ale mama szła obok więc nie chciałam jej stresować ;D ;D

Trzymam kciuki za staż   :ok:

I tak czytam i czytam ..i tylko Ty trzymasz te kciuki, dzięki  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :-* :-* :-*
I specjalnie dlatego wkleję Ci to zaproszenie  ;) (tylko się pośpieszyłam w tamtym poście i napisałam, że to te z kolekcji Gamour mi się podobają, a one są z kolekcji ROYAL). Tylko wstążka w kolorze jasnego wrzosu, albo taki mocny ciemny fiolet 8) 8) 8)

Ciesz sie że w ogóle ma jakiekolwiek kryteria wyboru zaproszeń  :P

Masz rację!! :mdleje: A swoją drogą powinnam się cieszyć, że nie zdecydował, że tylko papier o gramaturze 250 wchodzi w grę ::) ::)

mka a mogłabyś mi wysłać tą stronkę na prv? Bo ja jestem tez na etapie zaproszeń, podkreślam Ja, bo mój PM powiedział, ze to co wybiorę będzie dobrze :nerwus:

Oczywiście już dawno wysłałam ..ale żeby nie było bo Mysia myślała, że Ci nie podałam ;) :D :D

no ale ja powiem szczerze, że mi się bardziej podobają otwierane z boku a nie od góry :P

Ależ Kochana i masz do tego prawo!! :taktak: :taktak: :taktak: Ale mój PM ma trochę inne..prawa :P :P :P

Mka uwielbiam Twojego PM za te zaproszenia i zgadzam się  w 100%

Na szczęcie to ja mam  :uscisk:duuuużą :uscisk: siłę przekonywania i myślę, że PM szybko zmieni zdanie :D :D :D

Ł.: "Nie, no stanowczo numer dwa"
Mysia: "O, a dlaczego?"
Ł.:"Bo numer dwa jest mniej gejowskie"  :mdleje:

Buhahaha no i widzisz...nawet zaproszenia mogą mieć podtekst homoseksualny... :los:

Eee PM nie ma się czego czepiać! Zaproszenia otwierane od góry też się da  postawić! Ah, Ci faceci!
Zaproszenia otwierane od góry jak najbardziej da się postawić na półce :)

No ale u jego mamy mogą stać tylko takie do boku otwierane ::) ::)...bo te od góry się pewnie tylko u niej przewracają :D :D

No nie mka ja nie nadążam za Twoim wątkiem... dziel posty na 3 :P Bo mi to całkiem komp sie zaciął przy nadrabianiu wątku   :ckm: :chat:  
W ogóle to jest "debeściara" znów się usmiałam... Aż się boję jechac przed Tobą za kierownica bo jaK taka agresywna to jak spojrze na Ciebie w lusterku wstecznym to mi zderzak poobijasz  :auto: :Kill:

Nie pisz tak, bo Anjuszka podłapie i znowu zasieje ziarno na forum, że terrorystką jestem :glupek:

A za kierownicą nie jest tak źle ..ale bluzgi lecą :-[ :-[ :glowa_w_mur: ..w ogóle ja do siebie gadam jak jadę samochodem ;D Ale staram się nie śpiewać bo to komicznie wygląda  :frajer: :frajer: :frajer: ...kiedyś widziałam blondi lasencję w wielkich okularach przeciwsłonecznych jechała audi...a na światłach śpiewała piosenkę poruszając głowę w przód i w tył (takiego żółwia robiła wiecie o co chodzi  :Szczerbaty: )  :Uu: :Uu: :Uu: noo tragicznie to wyglądało  :zdziwko:

U mnie zaproszenia spadły na mnie, mój umył od tego ręce. :)

Bo najfajniej jest jak facet nie tylko się angażuje, ale i popiera Nasze pomysły ;) ;) No od czasu do czasu myśląc, że to on o czymś zdecydował :p

No i nie ukrywam, że cos miałam jeszcze napisać ślubnego ..no i sobie przypomniałam ..ale to plus dla mnie szybciej myślę niż piszę :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :glupek:

Jako zdecydowana przeciwniczka figurek na tortach. .postanowiłam i PM się ze mną zgodził, ze my figurki mieć nie będziemy bo są tandetne :D :D :D Ale w wątku o figurkach, anulla_p  podała linki do figurek...z LEGO...z resztą same zobaczcie:

http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=m38&_nkw=Lego+Wedding+Cake+Toppers

I padłam z zachwytu :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: PM jest wielbicielem LEGO i byłam pewna, że taki pomysł mu się spodoba...a on zaczął kręcić nosem  :Maruda:..że po co nam to...że on woli postawić to sobie koło zdjęcia ślubnego niż na torcie mieć...no i mi się smutno zrobiło  :Placz_1: bo prawdę mówiąc myślałam, że zgodzi się bez wahania  ::)
Te figurki nie są jakieś nie wiadomo jakie ..poza tym są małe ..ale już widzę fotkę gdzie na pierwszym planie jest MP z lego a w tle torcik.. Figurki raczej zakupię..mam plan przynajmniej  :D :D
Ale to po powrocie z nad morza :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Jutro jeszcze jeden mały pościk i macie spokój do niedzieli :D :D :D

Buziaki 102  :-* :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Ha, figurki ślubne Lego,tego jeszcze nie widziałam ;D Mój A. to też wielbiciel lego :P

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Mi się te figurki z lego nie podobają  :nie: Jakoś e-e.

No, a jak nie chcecie figurek to jest mnóstwo innych alternatyw... można ładnie zrobione inicjały postać, albo specjalnie ułożone kwiaty... nie wiem czy to widziałaś kiedyś? Jak będziesz chciała to Ci fotki powklejam  ;)

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
ta zaproszenia royal są śliczne, też nad nimi myślę. :)
no jak ktoś lubi lego, to niezły pomysł z tymi figurkami! :)
Mysia a te kwiatki, to jak poukładane?
Nasz synek:

Offline mka

• Chuck Norris
Mysia pewnie, że widziałam!!! :hopsa: :hopsa: :hopsa: I tak właśnie myślałam, żeby kwiatami ozdobić :brawo_2:
Ale....co do tortu jeszcze nie mam koncepcji...wolałabym, żeby nie był okrągły ::) ::) ::)

Zobaczymy jak to się ułoży i czy zdecyduję się na tort co mam zapewniony w cenie menu, czy jednak udam się do cukierni ;D (Sowa by mi odpowiadał :brewki: ..ale mamy jeszcze znajomości w jednej ze szczecińskich cukierni więc już w ogóle mam mętlik w głowie) ::) ::) ::)

Więc o jako takich dekoracjach nie myślę ..tak mnie tylko na te figurki wzięło ;D ;D ;D Muszę podyskutować z PMem jak on by w ogóle tort widział :hahahaha: Hahahaha zaczęłam od pierdoły a nawet smak nie ustalony :mdleje: :mdleje: ..niee no na pewno bita śmietana ..dużo bitej śmietany!!! :brewki: :brewki: :brewki:

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Ja też chcę mieć w torcie duuużooo bitej śmietany  ;D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
O matko!! przesadziłaś!! przy drugim poście musiałam kręcić rolką aż 7 razy!! :o wyobrażasz to sobie?! ??? :mdleje:
Dobrze, że nie połączyłaś tych dwóch postów, bo rolka na bank by mi się przegrzała!!! :D :D :D :P
hehehe krejzol! ;D :-*

Co do łowiectwa, to mój Ł. zdawał egzamin w Pucicach... działa tam Twój tata?
i on na zajęcia nie chodził, tylko sam uczył się w domku, a potem tylko do egzaminu przystąpił, więc nie koniecznie miał doczynienia z Twoim tatą ;)
A było to jakieś 5-6 lat temu... :P

Jutro już uciekacie wypoczywać?! troszkę spokojniej będzie na forum... :D :P
nie no żartuuuję!! będziemy tęsknić!! :uscisk: ;D
Miłej relaksacji więc ;D buziam! :-* :-* :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Mnie się te lego figurki wcale nie podobają, natomiast zaposzenia baaardzo bardzo :))

Co do śpiewu za kierownicą, moja Droga, może tą lasencją byłam ja, choć nie mam audi, natomiast zawsze sobie śpiewam, mój PM mówi, że mam wtedy fajne miny :D nawet czasami sobie zaklaszczę, bądź zatańczę :) strasznie mi to umila jazdę, szczerze polecam, spróbuj kon iecznie :D:D
po co nerwy? lepiej je schowaj do konserwy, a sobie pośpiewaj :D

Też jutro wyjeżdżam, ale ja na wyspę tropikalną :D a więc w nd czekamy na Wasze obiecane foto :)

Pozdrawiam  :-* :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Trzymam kciuki za staż   :ok:

I tak czytam i czytam ..i tylko Ty trzymasz te kciuki, dzięki  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :-* :-* :-*
I specjalnie dlatego wkleję Ci to zaproszenie  ;)
Ochhhhhhhhh, dziękuję  dziękuję, czuję się wyróżniona ;D ;D ;D

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
...figurki z Lego fajne jak sie jest fanem Lego lub sie namiętnie kiedys bawiło w klocki... (teraz bawimy sie w "inne kolcki" ;) ;D)...Najbardziej podobają mnie się te co Wisnia pokazywała z Doye! ;D

..ja to lubię czasem obserwowac co ludzie robią za kierownica jak np. stoją na światłach..i moimi faworytami są "piosenkarze"...zdecydowanie mniej lubię "górników" (czyli dłubaczy w nosie)... ;) ;D ;D ;D ;D

Offline mka

• Chuck Norris

Kochane..za 1,5h wyjeżdżamy, a ja jeszcze nie spakowana... :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Miał być post jak poprzednie ale już nie zdążę :D :D :D Dokumentów dzisiaj nie załatwiłam bo „władza” wyjechała...no i muszę czekać do poniedziałku ::) ::) ::)

Agatka..w Pucicach jest strzelnica i tam miał Twój PM egzamin praktyczny. No i na bank musiał się  z moim tatą spotkać.. tak myślę. Kiedyś do tego wrócimy :D ;D ;D

Miłego weekendu i donapisania w niedzielę!! :id_juz: :id_juz: :id_juz: Jeszcze tu wrócę  :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3:

Buziaki dla Was  :-* :-* :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Wracaj szybko!!!  :-* :-* :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Hehehe no nieee wiem! może i tak :P wrócić koniecznie wrócimy ;) a ja się za ten czas wszystkiego dowiem od mojego Ł. ;D
Miłego weekendu kochanieńka nasza!! :-* :-* :-*