0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
i jestem ciekawa czy znalazłaś czy nie heh...
jednak miałam gołąbki czy co to tam było ale generalnie nie zwracałam na to uwagi teraz fotki przeglądałam
to aż tak źle wyobrażasz sobie ślub że koszmary?
I tak nas bardzo lubisz A jakby co, to ja służę radą w każdej innej kwestii, oczywiście jeżeli będę posiadać wiedzę <ważniak> hihihi
Oj oj oj!! bo teraz wyszło, że Ci niesamowicie dokuczamy!! A tak wcale nie jest!!
Współczuję problemów z akumulatorem, na szczęście nasz jeszcze (odpukać) nie robi nam numerów z "niezapalaniem".
..mka a jakie to te dwa zespoły które chciałabys miec u siebie?
No i jaka z Ciebie sportsmenka!! myślałby kto...
Skakanka? Sąsiedzi będą zachwyceni
Cytat: Mysikróliczek w 27 Stycznia 2010, 22:01Skakanka? Sąsiedzi będą zachwyceni ja byłabym bardzo
a co do telefonu to siostra nie mogła zadzwonić do Ciebie tak sobie jakoś pomyślałam
Łooo żesz, ale miałyście dzień Cytat: aagatkaa w 27 Stycznia 2010, 22:14No i jaka z Ciebie sportsmenka!! myślałby kto... Ściemnia
A mi najbardziej brakuje kalafiora w barze sałatkowym w Pizzy Hut
Jak to? Jest kalafiorek w barze sałatkowym w Pizza Hut, wczoraj pałaszowałam
hehehhehe..ale akcja z tym przedszkolem - normalnie jak w jakiejs komedii!!
Co do wczorajszego dnia to niezle zakrecony ale dobrze sie sie wszystko wyjasnilo...
..ja tez wole zdecydowanie ciwczyc niz byc na diecie...ale moj problem to wyjsc z domu na ten fitness..jak juz tam jestem to cwicze na maxa..
Ja mam podobny problem jak Agulek... wyjść i dojść do miejsca ćwiczeń, bo dalej już jest fajnie
Podziwiam Cie ze w taka pogode chce Ci sie jeszcze cwiczyc w domku... ja od 1.5 roku chodze na silownie ale w tym tygodniu to w ogóle nie chce mi sie d... z domu ruszyc ehhh ta pogoda mnie wykancza....
a kalafiora albo fasolkę to bym sobie zjadła...
aż mi burczeć w brzuchu zaczęło
Cytat: Mysikróliczek w 28 Stycznia 2010, 15:00Jak to? Jest kalafiorek w barze sałatkowym w Pizza Hut, wczoraj pałaszowałam Jak to?! a mi pani powiedziała, że dopiero na wiosnę!!
Ale to niesprawiedliwe!!
Jej Marta ale masz sny heheh
..i jaka masz sny!! nie mogę!!
Witam Witam O rany co ty masz za sny:) jak dobrze ze mnie sie nic nie sni....
rewelacyjne sny
no ja nie mogę ale masz sny kobieto
My ostatnio byliśmy w PH jak fotografa załatwialiśmy ..czyli ile? Tydzień temu i był kalafior
na moje hasło, że zjadłabym coś niezdrowego poleciał po kebaby...uhaa...ja rolo, on zwykły, mi buzie wypaliło, a on sie przejadł.. no i taki to leniwy wieczór nas zastał. ..