Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 243703 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Lekcja kolejna... :D

Temat: Tasiemczyk uzbrojony :blant:

PM dzisiaj na piłce do późna .. :dno:

i jestem ciekawa czy znalazłaś czy nie ;D heh...
jednak miałam gołąbki czy co to tam było :P ale generalnie nie zwracałam na to uwagi :P
teraz fotki przeglądałam ;D

Znalazłam na 6 stronie Twojej relacyjki ..obrączki  :brewki: :brewki:  Hihi ale spoko były porządne  ;D ..no i w 2009 jeszcze modne  ;) ;) .. wiesz dopiero w tym roku są już mniej ::) ::)

to aż tak źle wyobrażasz sobie ślub że koszmary?

Wyobrażam sobie go pięknie- a jakżeby inaczej!  :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Ale dzisiaj miałam kolejny „zły sen”.. miałam wyjść za mąż za pierwszego chłopaka z podstawówki :hahaha:...ale cały czas chodziłam i powtarzałam przysięgę i mówiłam za każdym razem Robert, Robert i coś mi „nie grało”, że imię to, a facet nie ten  :glowa_w_mur: ....I po ślubie strasznie siku mi się chciało (jak wstałam to myślałam, że do kibelka juz nie dolecę :D) i byłam w toalecie w której drzwi się non stop otwierały  :mdleje: (mam fobię i nie lubię zamykać się na zamek w publicznych toaletach bo boje się, że drzwi się nie otworzą-a z drugiej strony boje się, że ktoś mi wejdzie  ::) ::) ) i wszyscy na mnie patrzyli jak sikam z zadarta kiecą  :oops:...i sukienka była jakaś tak z przed 10 lat... :mdleje: :mdleje: :mdleje:

I tak nas bardzo lubisz  :-*
A jakby co, to ja służę radą  w każdej innej kwestii, oczywiście jeżeli będę posiadać wiedzę :D <ważniak> hihihi
Oj oj oj!! bo teraz wyszło, że Ci niesamowicie dokuczamy!! :na_ucho: :terefere:
A tak wcale nie jest!! :D :p :p

Oj lubię, lubię.. się z Wami droczyć :uscisk: :uscisk: :uscisk:

Współczuję problemów z akumulatorem, na szczęście nasz jeszcze (odpukać) nie robi nam numerów z "niezapalaniem".

Sama mocno się zdziwiłam bo przecież mróz zelżał  :balwan: ...a samochód odpalał bez problemu przy dużo niższych temp...ale po prostu chyba jest już jego „czas” i nowy trzeba kupić ::) ;)

Ja się tym nie martwię, prostownik w domu, spoko loko luz i frytki  8) 8) 8) ..dzisiaj tylko nie pojechałam na dzień babci i dziadka do chrześniaka na występy przedszkolne (miałam robić za dziadka  :hahaha: bo ten służbowo wybył  :D )
...Moja mama miała sama dojechać do przedszkola, a telefon w pracy zostawiła :glowa_w_mur: ..ja do niej wydzwaniam  :telefon: , że nie dojadę bo samochód dętka, a ona chce do mnie dzwonić  :telefon: bo autobus za pełny i za ślisko i nie pojedzie dalej o żebym jednak po nią przyjechała-a tu telefonu brak  :mdleje: :mdleje: ..i ogólnie dzień masakra ::) ::)
Moja Sis to tak się zdenerwowała, że zwolniła się z pracy żeby pojechać po Niuniusia i babcię(dotarła sama ale przegapiła pół piosenki ;) :D )..a tam w przedszkolu już głucha cisza nikogo nie ma  :o :o ... Mama dojechała do domu, siostra też przyjechała i się wyjaśniło! :D  :D

A moja Sis to już czarne myśli ze łzami w oczach ochrzania mamę, że telefonów nie odbiera i ona już sobie wyobraża niewiadomo co! ::) A mama z kolei na to, że mnie w przedszkolu nie było i też juz myślała, ze jakiś wypadek i jak wracała z Niuniusiem autobusem to po drodze patrzyli czy gdzieś złota strzała roztrzaskana nie leży  :mdleje: :mdleje: ... a ja już się tylko śmiałam :D :D

..mka a jakie to te dwa zespoły które chciałabys miec u siebie?

Wyślę Ci na prv bo tu tak wiesz...nie wypada reklamować, oficjalnie powiem jak się zdecydujemy :brewki: :hahahaha: :hahahaha:

Do-bra-nocka :id_juz: (aczkolwiek ja spać jeszcze nie idę...step, skakanka, hantle idą w ruch  :bieznia: :boks: )

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Skakanka? Sąsiedzi będą zachwyceni  ;D

Dobranocka :)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Ale Ty masz przygody kochana!! :o ::)

No i jaka z Ciebie sportsmenka!! :D myślałby kto... :P :P :P ;) ;D

Buziaki Wariacie! :uscisk:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Łooo żesz, ale miałyście dzień   :o ;)

Ściemnia  ;D ;)

Zostawiam  :-* :-* :-* żeby nie było, że jestem wredna małpa   :D ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris
no sportsmenka to z Ciebie nie zła ;D

a co do telefonu to siostra nie mogła zadzwonić do Ciebie tak sobie jakoś pomyślałam ;D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
:D :D :D
ja byłabym bardzo  ;)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris

O matko, jak mi głowa daje czadu... :glowa_w_mur: :glowa_w_mur:

:D :D :D
ja byłabym bardzo  ;)

Eeee oni i tak kładą laskę na takie sprawy  ::) ...z resztą mają z nami na pieńku...więc... :terefere:
Ale trzeba mi przynać, że nie skacze jak słoń tylko po cichutku i jak najedlikatniej-a do tego więcej mięśni się uruchamia :D :D

a co do telefonu to siostra nie mogła zadzwonić do Ciebie tak sobie jakoś pomyślałam ;D

Do mnie? ;D Ależ dzwoniłyśmy do siebie ::) bo do mamy dodzwonić się nie mogłyśmy  :glupek: ...a ja nie wiedziałam co i jak póki prawie równocześnie do domu nie wpadły... :p

Łooo żesz, ale miałyście dzień   :o ;)

Ściemnia  ;D ;)

Hehehe zdecydowanie wolę poćwiczyć niż przejść na dietę :p :p
Pozbawienie mnie grzanki z ziołowym serkiem i sałatki z: pomidorów, ogórków rzodkiewki /papryki/sałaty (zal. na co sezon) z pieprzem cayenne i słodyczy to byłoby największe okrucieństwo na świecie :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:
Takie śniadanie jak powyżej jem już około 10 lat co najmniej 4x w tygodniu  :mdleje: :mdleje: ...czyli od czasu kiedy moja Sis mieszkała z nami ostatni rok i wprowadziła taki mix.. z bazylia jeszcze.. ;D normalnie jestem uzależniona!! :blant: Zimą czasem zamieniam to na serek grani z pomidorkiem w środku... :brewki: :los:

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
hehehhehe..ale akcja z tym przedszkolem - normalnie jak w jakiejs komedii!! ;D ;D ;D ;D

..ja tez wole zdecydowanie ciwczyc niz byc na diecie...ale moj problem to wyjsc z domu na ten fitness..jak juz tam jestem to cwicze na maxa.. ;D

..a takie sałatki lubie. w ogóle lubie WSZYSTKIE  sałatki!! i brakuje mi juz swierzych warzyw..pachnących pomidorków (bo te bez samku i zapachu co sa teraz to bleeee) :obiad:

..i jaka masz sny!!  :mrgreen: nie mogę!!  ;D

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
mm śniadanko zapowiada się pysznie  ;D aż sobie zrobię  ;D ;D sałatka z brokułów była pysznaaaaa  ;D Jej Marta ale masz sny heheh  ::) ::)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Ale robisz smaka  ;)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Mmmm ale się rozmarzyłam...!! ::)
A mi najbardziej brakuje kalafiora w barze sałatkowym w Pizzy Hut ;D

Offline MadziaGrzes
  • forumowicz
Witam Witam :)
O rany co ty masz za sny:) jak dobrze ze mnie sie nic nie sni....
Co do wczorajszego dnia to niezle zakrecony ale dobrze sie sie wszystko wyjasnilo...

Podziwiam Cie ze w taka pogode chce Ci sie jeszcze cwiczyc w domku... ja od 1.5 roku chodze na silownie ale w tym tygodniu to  nie chce mi sie d... z domu ruszyc ehhh ta pogoda mnie wykancza....

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Ja mam podobny problem jak Agulek... wyjść i dojść do miejsca ćwiczeń, bo dalej już jest fajnie  ;D

A mi najbardziej brakuje kalafiora w barze sałatkowym w Pizzy Hut ;D

Jak to? Jest kalafiorek w barze sałatkowym w Pizza Hut, wczoraj pałaszowałam  ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Oj dziewczyny, bo zaraz połknę język... No wiecie co, takiego smaka robić  ;D ;) Niedobre  ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Ale tu wesoło, siedzę przed komputerem i się śmieję :P :P :P No, i coś mi w brzuchu burczy.... Czyżby to przez tą sałatkę? ;) ;) ;)

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
 :hahahaha: :hahahaha: rewelacyjne sny :)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Jak to? Jest kalafiorek w barze sałatkowym w Pizza Hut, wczoraj pałaszowałam  ;D

Jak to?! a mi pani powiedziała, że dopiero na wiosnę!! >:(

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
No zapewniam Cię, że to co się dzieje w Warszawie to wiosny nie przypomina  ;D A kalafiorek jest :)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Ale to niesprawiedliwe!! :buu: :nerwus: :nerwus: :nerwus:

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
no ja nie mogę ale masz sny kobieto  :D :D :D

Offline ada1988

• Chuck Norris
a kalafiora albo fasolkę to bym sobie zjadła...  ::)

Offline m_lena

• uzależniony
aż mi burczeć w brzuchu zaczęło  ::)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline mka

• Chuck Norris

Babeczki, widzę, że tu sobie świetnie radzicie beze mnie :brewki: :brewki: :brewki:

Ja nadal cierpię na ból głowy...cholerne ciśnienie :nerwus:

hehehhehe..ale akcja z tym przedszkolem - normalnie jak w jakiejs komedii!! ;D ;D ;D ;D
Co do wczorajszego dnia to niezle zakrecony ale dobrze sie sie wszystko wyjasnilo...

Tylko fotek z przedstawienia brak :(...akumululu już naładowany i złota strzała śmiga :auto:

..ja tez wole zdecydowanie ciwczyc niz byc na diecie...ale moj problem to wyjsc z domu na ten fitness..jak juz tam jestem to cwicze na maxa.. ;D
Ja mam podobny problem jak Agulek... wyjść i dojść do miejsca ćwiczeń, bo dalej już jest fajnie  ;D

Oj tak.. najgorzej jest wstać i pojechać potem jest już tylko lepiej ;D Ja na studiach szczególnie na 5 roku jak miałam trochę więcej luzu codziennie wstawałam o 8 i na 9 byłam na aerobiku :mdleje: ..najpierw prawie codziennie, a potem tak 4-5x w tyg ...oj jak człowiek się wciągnie  :bieznia: ...A potem przyszła „nerwowa choroba skóry” i dupa  :'( ...myślałam, że nie odpuści...i aerobik się skończył a ja się rozleniwiłam - łoponka urosła ;)...ale teraz powoli wracam do formy  :boks: -najpierw trochę w domq, a potem z powrotem na fitness ;D ;D

Podziwiam Cie ze w taka pogode chce Ci sie jeszcze cwiczyc w domku... ja od 1.5 roku chodze na silownie ale w tym tygodniu to w ogóle nie chce mi sie d... z domu ruszyc ehhh ta pogoda mnie wykancza....

Właśnie w taką pogodę to tylko w domq ::)...aczkolwiek dla mnie wielkiej różnicy nie ma, bo jestem zmotoryzowana  :kierowca: , więc nie tracę tyle energii i czasu na dojazdy :D :D :D

a kalafiora albo fasolkę to bym sobie zjadła...  ::)
aż mi burczeć w brzuchu zaczęło  ::)

To ja zapraszam do siebie na fasolową  :Obiad: .. cały gar w lodówce stoi :D

Jak to? Jest kalafiorek w barze sałatkowym w Pizza Hut, wczoraj pałaszowałam  ;D
Jak to?! a mi pani powiedziała, że dopiero na wiosnę!! >:(

Ale to niesprawiedliwe!! :buu: :nerwus: :nerwus: :nerwus:

My ostatnio byliśmy w PH jak fotografa załatwialiśmy ..czyli ile? Tydzień temu ::) i był kalafior :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Jej Marta ale masz sny heheh  ::) ::)
..i jaka masz sny!!  :mrgreen: nie mogę!!  ;D
Witam Witam :)
O rany co ty masz za sny:) jak dobrze ze mnie sie nic nie sni....
:hahahaha: :hahahaha: rewelacyjne sny :)
no ja nie mogę ale masz sny kobieto  :D :D :D

Kurde...dzisiaj aż się będę bała zasnąć :glupek: ..a przed snem czytam Lawendowy pył-a tam o łagrach i tych innych nieprzyjemny sprawach, a ślub mimo wszystko mi się śni-widać co zdominowało moje myśli :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Aaaa  :mdleje: :mdleje: :glowa_w_mur: :glupek: ...przegapiłam dzisiaj premierę Dan`a Browna....lecę jutro do empiku...pewnie jak każdą z jego książek pochłonę... ;D ;D

Dzisiaj dzień z bólem głowy więc szaleństw nie było ;)...leżymy z PM...leżymy .. leżymy...no, a że Roberto robi dla mnie wiele rzeczy :aniolek: :brewki: (tylko nie chce ze mną na koncert Audiofeels`ów  :Mikrofon: 21 kwietnia (w moje urodziny  :urodziny: ) pojechać do Łodzi-bo nie może patrzeć jak na ich widok zachowuje się jak 16 i mam kisiel w gaciach :hahahaha: :hahahaha: :los: :p :p...)to na moje hasło, że zjadłabym coś niezdrowego :Mcdonalds: poleciał po kebaby...uhaa...ja rolo, on zwykły, mi buzie wypaliło, a on sie przejadł.. no i taki to leniwy wieczór nas zastał. :D :D :D..

Buziolce :-* :-* :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
u Ciebie też o zdrowej żywności :P

a w ciężarówkach właśnie mowa o MC'Donaldzie była ;D

Offline m_lena

• uzależniony
fasolowa o tej godzinie? Słońce czy Ty chrzesz mnie zabić? ;)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
My ostatnio byliśmy w PH jak fotografa załatwialiśmy ..czyli ile? Tydzień temu ::) i był kalafior :mdleje: :mdleje: :mdleje:

No wiesz Ty co!!? niech ja no tylko dorwę tę kobitkę!! >:(   ;) ;D

na moje hasło, że zjadłabym coś niezdrowego :Mcdonalds: poleciał po kebaby...uhaa...ja rolo, on zwykły, mi buzie wypaliło, a on sie przejadł.. no i taki to leniwy wieczór nas zastał. :D :D :D..

Ej! przepraszam Cię! ale czy mogłabyś mi tu o takich rzeczach nie pisać??!! :protestuje:
Nie wiesz, że wieczorami jestem na głodzie śmiecio-żarciowym??!! ::) :Mcdonalds:

Uciekaj już spać! ;D Buziole! :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Ale mi narobiłaś smaka na kebaba :P Ty niedobra, wchodzić tak późnym wieczorem i nas straszyć takim jedzeniem no!  :P

Morgan
  • Gość
dobrze ze nie lubie kebabow :D :D :D

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
Marta ty masz urodziny 21 kwietnia a ja mam 26 kwietnia  ;D
Co do niezdrowego jedzenia wprost uwielbiam,a ćwicze tez w domu bo na siłke nie mam co liczyć ze wzgl na dzieci...

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
ojjj..ja tez lubie takie "chamskie" żarcie od czasu do czasu...Kebabik jak najbardziej - a powiedz gdzie kupujecie?  ;D