Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 242852 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
To myśl nad prezentem, myśl.... Mój PM ma urodziny w lutym, może coś podpatrzę u Ciebie i zgapię  :P Bo jakoś pomysłów brak  :-\

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Mój też ma w lutym heheh  ;D ;D i oczywiście nie mam pojęcia co mu kupić  ::) ::)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Hm, a może piłaś napoje energetyzujące? Jak czasem do egzaminów zakuwam i litr tego wypiję to mam tak samo, nie śpię do rana (nawet jak próbuję zasnąć) i serducho wali ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
A ja zawsze przed nauką piłam Plusz Activ :)
Co do walenia serca to też tak miałam, samo przeszło, chyba jakieś nerwobóle czy coś...

Offline ksena7
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.06.2010
Hej jestem i pozdrawiam ;D

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
A ja nic niepiję i jak tylk zaczynam czytać te CIEKAWE notatki :-\ to ziewa mi sie i ziewa i ziewa....niemogę sobie z tym poradzić :mdleje: :mdleje:
Kawy niepiję,no chyba że 3 in1,a te napoje energetyzujące..hmmm moim zdaniem wcale niepomagają w koncentracji...

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

ksena7, Isus Witam u siebie i miłego czytania  :hello: :hello:

Hej dziewuszki  :los:

Dzień zleciał jak z bicza trzasnął  :bicz:  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Roberto dzisiaj dostał informację, że w niedziele jedzie na wyjazd służbowy...daleko....aż do czwartku  :dno: :mdleje: :mdleje: :protestuje: ...a tu taka fatalna pogoda w całej PL  :balwan: mam nadzieję, że pojadą pociągiem... ::) ::) ::)

No i w związku z tym wyjazdem, Nasza poniedziałkowa rocznica będzie musiała poczekać.... :Mdleje_1: :Mdleje_1: :Placz_1: :Placz_1:

Walentynki z kolei już mam zaplanowane bo dzisiaj zarezerwowaliśmy termin w spa nad morzem.... będziemy mieć darmowe zabiegi  ;D ;D ;D ..ja jakąś maskę na całe ciało, a Roberto masaż ciepłymi kamieniami i akupresura...hihihi, no i basen cały weekend  :skacza:

Po prezent jadę jutro po pazurkach. Pomysłu nie mam, może mnie najdzie w sklepie ..Pewnie i tak wyląduje w empiku :D :D :D

Mysia ja nie piję napojów energetyzujących ani kawy (tą rzadko w kawiarni, albo gdzieś ale prawie wcale). Już czuję, że dzisiaj to szybko zasnę-mam nadzieję ::) ::)

A ja nic niepiję i jak tylk zaczynam czytać te CIEKAWE notatki :-\ to ziewa mi sie i ziewa i ziewa....niemogę sobie z tym poradzić :mdleje: :mdleje:

Ja też tak zawsze miałam, dlatego wzięłam się za naukę bo myślałam, że mi to pomoże ..a. tu wkułam 10 stronicowy wykład..... :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Idę ze psem bo przecież jest niewyżyty  :los: :los: :los: (jak to terier) pobudzi sąsiadów graniem w piłkę...... :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Dobranocuchy  :-* :-* :-* ...aczkolwiek pewnie jeszcze wpadnę...w końcu jestem uzależniona, co na szczęscie już tak PMowi nie przeszkadza ::) ::)

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
PM zrozumiał że nie możesz też bez nas długo wytrzymać :D :D

Ja dziś miałam w planach ciekawe notatki... zaszalałam... całe 3 strony z 53 :P

:-* zostawiam i będę zmykać jutro na 6 do pracy  :||

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
hehe :tak_2: :Serduszka: ja tez dzisiaj zaszalała...wkułam na zalke z Oceny Projektów Inwest., jutro tylko jeszcze statystyka ,a pojutrze finanse przedsiębiorstw,no i w weekend sie okaże.. :jupi: :glupek:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Koniecznie jutro napisz co kupiłaś i wklej fotkę nowych pazurków  ;D
Pewnie będą równie ciekawe, jak te, które już pokazywałaś  :D
Udanych łowów zakupowych  :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
fotka pazurków obowiązkowa!!!!

mój Męzuś  na poczatku w ogóle nie mógł mnie zrozumieć, jak ja mogę tyle czasu siedzieć na jakims tam forum a teraz nawet słowa nie powie :)

Offline kaamila

• entuzjasta
  • data ślubu: 10.07.2010
Mój się śmieje ze mnie że tak siędzę na forum, i nie może zrozumieć...aaaa pazurki??? Koniecznie pokaz ;D
Pozdrawiam

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Ooo Ty dzisiaj też na pazurkach?! ;D
No to oczywiście, że chcemy fotkę! ::) ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Mój A. dobrze zdaje sobie sprawę, że gdyby nie forum, to w tamtym roku nie miałby spokoju :P Bo ciągle bym o ślubie ględziła :P A teraz wie, że to moje jedyne urozmaicenie w "ukochanej" Irlandii, więc też się nie czepia ;D Nie lubi tylko dodawania zdjęć... :P Ale ciii, przecież dodałam tylko "kilka" :P :P :P

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
i jak i jak? jaki plan na walentynki.  ;)?
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris

Witam laseczki  :hopsa:

Dzisiaj zabiegany dzień na maxa ::)

Prezentu nie kupiłam bo dalej nie wiem co.. straszne to jest :-X Najbliższa osoba, a nie ma się pojęcia co kupić- z drugiej strony on ma wszystko czego potrzebuje...no i bądź tu mądrym. Tym bardziej, że święta były niedawno i mi się pomysły wyczerpały... :p :p :p

Wpłaciliśmy zaliczkę u kamerzysty  :skacza: wzięliśmy opcję z jedną kamerą...Jakbyśmy mieli wesele na 120 osób to pewnie były by dwie, a tak na Nasze 70 osób to wydaje mi się, że jedna styknie :D A, aż takiej dużej różnicy podczas oglądania filmu nie było... ;) ;)

Fotka pazurek-proszę ;D Po szaleństwach przyszedł czas na delikatność...ale musze Was zmartwić po tych, robię 1,5 miesięczną przerwę bo już mnie manikiurzystka goni  :Kill:  ;D ;D

Chandrę mam jakoś...chcę zielonego, słońca, plaży... :okularnik:

Jutro Maszewo City.. ciekawe czy Pani podpisze ta umowę od Nas ..a mam jakieś złe przeczucia ..to pewnie ta chandra ..gryyy.. :drapanie:

Dzisiaj byliśmy jeszcze na lodach ze znajomymi ;D Pogadaliśmy, ponarzekałyśmy (ja z koleżanką) Robero z kolegą się z kolei pozachwycali...no i czas zleciał, a ja na sobotnie koło dalej kuleję  :glupek: ...może zaliczę w innym terminie... :glupek:

Dobranocuchy  :-* :-* :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Uuu bejbe! śliczne pazurki!! ale chyba zgapiłaś trochę ode mnie!? Przyznaj się!! ;) ;D ;D ;D

No to powodzenia jutro tam! Kolorowych :-*

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
pazurki bardzo ładne takie delikatne
a co do umowy to trzymam kciuki  :-*
[/url]
[/url]

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Pazurki super, lubię takie delikatne  ;D
Gratuluję kamerzysty i trzymam kciuki za umowę.
A chandra przejdzie. Czasem tak bywa...  :przytul:

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
bardzo ladne pazurki :) przerwa tylko 1,5 miesiaca? ja od slubu nie zakładałam i dalej odczuwam ze jeszcze nie doszły do siebie... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline ada1988

• Chuck Norris
ładne te pazurki ale dla mnie troszkę za krótkie ja lubię dłuższe :)

i ja tez od ślubu nie zakładałam ;D i dopiero jak dobrze pójdzie założę we wrześniu ;D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
ładne pazurki... a po jakim czasie ta przerwa?

ja pytałam mojej i powiedziała, że nie robimy przerw  ::)

Offline mka

• Chuck Norris

Witam, zacznę od odpisywania  :hopsa:

ale chyba zgapiłaś trochę ode mnie!?

No pewnie!! Telepatycznie Cię nawiedziłam w salonie  :los:

pazurki bardzo ładne takie delikatne
a co do umowy to trzymam kciuki  :-*
Pazurki super, lubię takie delikatne  ;D
Gratuluję kamerzysty i trzymam kciuki za umowę.

Dziękować  :uscisk:

Odnośnie umowy to mam stresa...dla złagodzenia mojego negatywnego podejścia “że pewnie Pani nie podpisze”, zabieramy moją mamę, żeby spróbowała wyłagodzić ;D bo ja gotowa się kłócić  :glupek:

przerwa tylko 1,5 miesiaca? ja od slubu nie zakładałam i dalej odczuwam ze jeszcze nie doszły do siebie... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Tak Kochana 1, 5miesiąca...tak tylko, żeby płytka pooddychała, „wymieniła się” i mam nakaz odżywiania jej na maxa jak się da przez ten czas  ::) ::)

ładne te pazurki ale dla mnie troszkę za krótkie ja lubię dłuższe :)

Nie wiem, czy to widać na fotce, ale ja mam bardzo małą płytkę paznokciową i długie paznokcie wyglądają u mnie nieestetycznie  :D ;) ;D ::)

ładne pazurki... a po jakim czasie ta przerwa?

ja pytałam mojej i powiedziała, że nie robimy przerw  ::)

Poprzednią przerwę miałam rok temu  ::) ... za każdym razem jak idę to moja manikiurzystka sprawdza te moje pazurki czy nie są zaczerwienione albo coś w tym stylu ;D Jak już widzi, że są w gorszej kondycji to zaleca przerwę  :D ...ona najchętniej to by mnie wysłała na półroczny  :o odwyk (tak, żeby na maxa mi pazurki odpoczęły) ale się nie dałam  :Najlepszy:

Robertos zażyczył sobie na urodziny poduszkę profilowaną  :mdleje:  :brewki: :brewki: :brewki: ...byłam w jednym sklepie ale nie było tego co chciałam, tzn. tej firmy, z której ja mam poduszkę-wiem, że sprawdzona i się tak nie plaskaci szybko  :D No nic pojadę jeszcze do jyska... :hahahaha:

Jutro uczelnia, a ja zero zapału do nauki  :glowa_w_mur: ......mam inne rzeczy w głowie..”ślubne”....  :jupi: :jupi: :jupi:

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
ja tez robilam przerwy ale jak juz zdejmowałam to na pare miesiecy :) po 1 paznokciec poodycha a poza tym dlugie noszenie grozi chorobami wrrrrrrrrrrrrr
ja mam poduche tempura, polecam :)

całkiem nowa JA

Offline ada1988

• Chuck Norris
no teraz takie ślubne rzeczy w głowie będą Ci przez cały czas :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Fajne delikatne pazurki :) Śliczne.

Mi też nic innego w głowie nie siedzi tylko ślub i ślub, a nauka i mgrka leży  ;)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Pazurki śliczne bardzo w moim stylu  ;D Mój M też ma teraz urodziny i oczywiście nie wiem co mu kupić  ??? ??? ??? Bardzo chce Playstation 3 ale jak mu kupie to już w ogóle nigdzie go nie wyciągnę bo będzie tylko grał hehehe

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Przynajmniej prezent masz już z głowy! :) Trzymam kciuki za umowę :)
Ładne pazurki :) Chyba też sobie zrobię jak do Polski polecę :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
a gdzie sie wybierasz do spa? bo ja szukam czegos na weekend :)

całkiem nowa JA

Offline mka

• Chuck Norris

Kochane jestem!  :skacza:

W telegraficznym skrócie bo jeszcze sie uczę na jutro.... :klnie: :protestuje: :Kill:

Sala zaklepana, termin i noclegi i w ogóle Pani podpisała Naszą umowę...więc, menu będę mogła zmieniać, będę mogła dekorację sali według widzi misię zrobić (ale bez słynnych gwoździków). No i co jeszcze...wiejski stół będzie Nasz , tzn. znowu Roberto z Nutato będą bawić się w masaży.. Hmm...no!  :skacza: :skacza: :skacza:

i jak i jak? jaki plan na walentynki.  ;)?

Galaretka Ty to chyba nie czytasz co ja piszę  :D ;) ::) ::) :P ...odpowiedź poniżej, chociaż juz opisywałam wcześniej :D :D

a gdzie sie wybierasz do spa? bo ja szukam czegos na weekend :)

Jedziemy  do Dźwirzyna do Akcesu. Nam tam się podoba basenik all the time, masaże i w ogóle-relax :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Bardzo chce Playstation 3 ale jak mu kupie to już w ogóle nigdzie go nie wyciągnę bo będzie tylko grał hehehe

Mój już ma  :mdleje: :mdleje: ...ale ma tyle pracy, że jak wraca do domq to nie ma siły siedzieć przed monitorami ani ekranami  :jupi: :jupi:

Chyba też sobie zrobię jak do Polski polecę :)

A dlaczego dopiero w PL? :D ::)

Ja nie wiem jak ja jutro wytrzymam ¾ dnia bez forum.. ale Wy piszcie, będę miała co robić jak w końcu dorwę się do kompa :D :D

3majcie kciukolce za koło, no i zapraszam forumki, które podglądają do udzielania się-zapraszam -nie gryzę- jeszcze ;D

Dobranocka :-* :-* :-* :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: