Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Portal
Strona główna forum
Szukaj
Zaloguj się
forum
ślub, ślub...
Moje odliczanie czyli final countdown
Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15
]
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
...
137
Do dołu
Autor
Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;) (Przeczytany 244351 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
wiśniowa
forumowy
Chuck Norris
30.05.2009
Odp: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)
«
Odpowiedź #420 dnia:
8 Stycznia 2010, 20:24 »
fajne te lampiony
super, że sala wybrana... nie przejmuj się jeszcze pewnie nie raz będziesz miała dylematy.. tak to już z nami kobietami jest... pamiętam, że jak wybrałam sukienkę to potem mi się wydawało przez jakiś czas że brzydką wybrałam... jak przyszła to znowu się w niej zakochałam
ŻONKOWO
SUKNIA ŚLUBNA na sprzedaż
mka
Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
Chuck Norris
We are connected that is how I feel...e-zadymiary
data ślubu:
AF
Odp: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)
«
Odpowiedź #421 dnia:
8 Stycznia 2010, 20:47 »
Dzięki dziewczyny za podtrzymanie mnie na duchu
Dzisiaj to mam jakiś kiepski dzień
W przyszły weekend Roberto ma urodziny
a ja mam akurat zjazd i koło
...z technologii oczyszczania ścieków-czy jakoś tak
...a temat mi nie bardzo leży
..grr...A dwa dni po urodzinach PMa jest Nasza kolejna rocznica
Na Walentynki planujemy wyjechać nad morze do spa
(byliśmy tam w zeszłym roku i bardzo Nam się podobało
). W cenie są różne masaże do wyboru
No i basen cały weekend
Tylko, że nie mam rozkładu jazdy na następny semestr
...muszę zadzwonić do kierowniczki studium i się wypytać.. bo nie po to robi się podyplomówkę (wróć
- nie po to za nią się tyle płaci), żeby zajęcia opuszczać
No i te wszystkie przeszkody mi jakoś humor psują
A Roberto to też mnie dzisiaj zdenerwował, bo on tak lubi wszystko odkładać na później
...a ja nie lubię
Miłego wieczorku
...dzisiaj jeszcze dobra godzina ćwiczeń mnie czeka...
Buźka
Gość Zapraszam
justys0101
Chuck Norris
[color=black
«
Odpowiedź #422 dnia:
8 Stycznia 2010, 22:38 »
Ten zapał do ćwiczeń to by mi się przydał
U mnie z tym kiepsko, ja jestem leniwcem
Morgan
Gość
«
Odpowiedź #423 dnia:
9 Stycznia 2010, 08:32 »
Milego weekendu
)
Stelek
zapaleniec
«
Odpowiedź #424 dnia:
9 Stycznia 2010, 11:19 »
Ja bym chciała mieć taki zapał do ćwiczeń... Jak na razie nie bardzo mi idzie... w sumie to wcale
Jak Ty to robisz???!
mka
Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
Chuck Norris
data ślubu:
AF
«
Odpowiedź #425 dnia:
9 Stycznia 2010, 12:06 »
Stelek
najgorzej jest zacząć, potem jakoś leci
Właśnie sobie uświadomiłam, że jak będziemy na gali to mogę spotkać którąś z Was
Ciekawe czy w ogóle poznam z pyszczków
kogoś bo jak wpadnę w wir oglądania i wybierania to mogą mieć tylko „mroczki” przed oczami
Buziaki
Gość Zapraszam
Izabela82
zapaleniec
«
Odpowiedź #426 dnia:
9 Stycznia 2010, 13:23 »
Mi w taki mróz nawet nie chce się z domu wychodzić, a dzisiaj jakaś zamieć krąży po Bydgoszczy, rano wiało i śnieg latał w tą i z powrotem, teraz juz tylko sypie brr.....
aagatkaa
Chuck Norris
«
Odpowiedź #427 dnia:
9 Stycznia 2010, 20:02 »
Hihihi mnie możesz spotkać na gali
Na pewno będziemy z moim Ł.!
Co do ćwiczeń, to mi również straaasznie się nie chce
Ale trzeba wreszcie zacząć ćwiczyć no!
A Ty gdzieś chodzisz na ćw. czy sama w domku?
mka
Chuck Norris
data ślubu:
AF
«
Odpowiedź #428 dnia:
9 Stycznia 2010, 20:53 »
Dupa, dupa, dupa....
Mieliśmy jutro jechać do Maszewa w spr. rezerwacji terminu...a ja właśnie wynalazłam, że jakaś forumka zarezerwowała tam ten termin...co prawda dużą salę (tą nową), ale nie wiem ile w związku z tym będzie zajętych miejsc noclegowych i czy dla nas wystarczy...a tak z 70 musimy mieć zaklepane na bank....no i ja już jestem wściekła i załamana bo się nie spodziewałam takiego obrotu sytuacji. Co prawda forumka ta napisała ten post 19 grudnia, a my salę oglądaliśmy 22 chyba, no i właścicielka nic nie mówiła, ze miejsc hotelowych może nie być, ale ja mam już śrubę i ogólnie wieczór zepsuty...
Jutro najpierw zadzwonimy i spr. jak jest, a potem ewentualnie pojedziemy. Mama już złośliwie skomentowała (bo jakoś nie w humorze jest), że jakiś inny termin wezmę bo :-Co za problem....
Gryyyyy.......
Aagatkaa
obecnie ćwiczę w domq bo tyle sprzętu nagromadziłam, że kiedyś go trzeba wykorzystać
Gość Zapraszam
justys0101
Chuck Norris
[color=black
«
Odpowiedź #429 dnia:
9 Stycznia 2010, 22:38 »
Oj... Trzymam Martuś kciuki, żeby wszystko jednak ułożyło się po Waszej myśli.
Przyzwyczaiłam się już do Waszego terminu
ania222
użytkownik
«
Odpowiedź #430 dnia:
9 Stycznia 2010, 23:01 »
tez trzymam kciuki,,,, a maj to przeciez taki piekny miesiac !
Mysikróliczek
Chuck Norris
«
Odpowiedź #431 dnia:
10 Stycznia 2010, 00:27 »
Kochana, ale przecież ta forumka pewnie nie rezerwowała noclegów... Ja np mam termin na wesele, ale noclegi ani pół rezerwacji... a do ślubu dużo mniej
więc podejrzewam, że tam wszystkie noclegi są dostępne. Teraz najlepiej lećcie rezerwować
madzia_n
Chuck Norris
«
Odpowiedź #432 dnia:
10 Stycznia 2010, 01:46 »
Trzymam kciuki by wszystko poszło ok z salą!
JolaM85
maniak
data ślubu: 14.02.2015r
«
Odpowiedź #433 dnia:
10 Stycznia 2010, 13:26 »
no to 3mamy kciuki musi dobrze
innej opcji nie ma
ania222
użytkownik
«
Odpowiedź #434 dnia:
10 Stycznia 2010, 13:36 »
mka pewnie ze jestem ! a bedziesz dzisiaj na targach ?
galaretka
uzależniony
«
Odpowiedź #435 dnia:
10 Stycznia 2010, 13:40 »
juz pewnie na targi poleciala
i jak z sala? ja tez mysle, ze sa szanse ma wsz. potrzebne noclegi... nie kazdy rezwerwuje juz teraz spanie dla goscie na 2011 rok, wiec mam nadzieje, ze mnie przeczucie nie myli.. daj koniecznie znac nam
Kochajmy się !!
"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.
justys0101
Chuck Norris
[color=black
«
Odpowiedź #436 dnia:
10 Stycznia 2010, 16:01 »
Jak tam po targach? Widziałaś coś ciekawego?
aagatkaa
Chuck Norris
«
Odpowiedź #437 dnia:
10 Stycznia 2010, 20:50 »
Martuś byłaśna targach?! Bo nikt do mnie nie krzyczał?!
JolaM85
maniak
«
Odpowiedź #438 dnia:
11 Stycznia 2010, 21:04 »
Martuś i jak tam po targach? Co z salą? odezwij się
justys0101
Chuck Norris
[color=black
«
Odpowiedź #439 dnia:
11 Stycznia 2010, 21:17 »
Marta albo zapracowana, albo też nie mogła się dziś dostać na forum
Czekamy na relację z targów
mka
Chuck Norris
data ślubu:
AF
«
Odpowiedź #440 dnia:
11 Stycznia 2010, 21:36 »
Jestem!
Forum padnięte było, aż wystosowałam list do redakcji
Zaraz opisuję wszystko, tylko muszę tu trochę poogarniać na forum (swoją drogą o dzisiaj myślała, że oszaleje jak wejść nie mogłam)
Gość Zapraszam
justys0101
Chuck Norris
[color=black
«
Odpowiedź #441 dnia:
11 Stycznia 2010, 21:41 »
Jezusicku tu są wszyscy uzależnieni
Dzień bez forum dniem straconym
No to czekamy...
Byle szybko
aagatkaa
Chuck Norris
«
Odpowiedź #442 dnia:
11 Stycznia 2010, 22:07 »
Racja! wszystkie uzależnione wycierpiały się dzisiaj strasznie!
kacha8609
Chuck Norris
«
Odpowiedź #443 dnia:
11 Stycznia 2010, 22:31 »
tak tak dzień bez forum dniem straconym heheh Pisz jak było i czy w ogóle byłaś na targach
mka
Chuck Norris
data ślubu:
AF
«
Odpowiedź #444 dnia:
11 Stycznia 2010, 23:12 »
Kochane ślub będzie 21 maja 2011 i nie ma bata żeby mi ktoś inny miejsca noclegowe pozajmował hihihiih....
Dzwoniliśmy
i pytaliśmy miejsc jest wystarczająco dużo. Jedyne co mnie zmartwiło to to, że właściciele nie mają żadnej umowy i wypisują tylko świstek, że zaliczka wpłacona i termin zaklepany...
No więc z Robertosem już napisaliśmy taką umowę (korzystna dla obu stron) i mam nadzieję, że się właściciele zgodzą i podpiszą
Chodzi nam głównie o te miejsca noclegowe, że wszystkim Naszym gościom będą one zapewnione
Jakby któraś forumka chciała to mogę podesłać taką umowę, aczkolwiek jest ona układana pod Naszą „sytuację”....tzn. wiadomo, każdy trochę na co innego się umawia
Ja tam wolę mieć wszystko na piśmie, a skoro lokal uczciwy i umawia się z nami na coś to przecież nie powinno być problemu
Targi....mhmm.. byłam tylko u Agaty w wąteczku i nie wiem jakie są odczucia innych forumek...ogólnie sajgon był, ale to do przewidzenia
Nie wiedziałam, na czym się skupić, więc najpierw obeszliśmy wszystko pozbieraliśmy ulotki, a później raz jeszcze na spokojnie wszystko zwiedziliśmy...pokazów mody praktycznie nie widziałam, a pod sceną stało dużo starszych babek i jakoś nie chciało mi się wpatrywać w kiecki pomiędzy ich kokami i natapirowanymi włosami...
Z resztą, do wyboru sukni jeszcze tyle czasu, że 5 razy mi się koncepcja zmieni (ale sprecyzowana jestem od dawna: kieca dopasowana i jednoczęściowa)
Pogadaliśmy z fotografem
, na którego prawdopodobnie się zdecydujemy-ale o tym, jak się zdecydujemy, hihihi
Na makijaże ,fryzury itp. pięknościowe sprawy w ogóle uwagi nie zwracałam bo już mam „swoje” dziewczyny kochane, które „zrobią mnie na bóstwo”
Filmowiec wybrany więc nie mieliśmy tu dylematu
I jakoś tak po za fotografem targi przeszły bez większego echa
A, Robertos spotkał kolegę ze studiów, który ma firmę dekoratorską czy jakoś tak. A mój PM. skończył informatykę, więc tym większe zdziwienie
Samochodów nie obejrzeliśmy prawie wcale, bo nawet jeszcze tego nie obgadaliśmy...Na razie załatwiamy „rzeczy podstawowe”
Aaa no i orkiestra....czeka Nas najpierw przeprawa przez strony internetowe. Ale przed tym double-shot
....albo i więcej, hihihi
Tylko, że nie wiem kiedy to zrobimy
jutro, jak sytuacja na drogach będzie lepsza to jedziemy do Maszewa, w środę PM ma piłkę, w czwartek jesteśmy umówieni na „lody”
......nie „te” lody zboczuchy
jedne...ze znajomymi idziemy na lody
bo tak jakoś brakuje nam zimna
....Ale tak na prawdę to I support global warming
..w taką zimę
jak teraz
No i coś mi się pewnie jeszcze przypomni to Wam napisze, bo cały dzień bez forum to była męczarnia
Aaaa wiem,
Kicusie
- nie widziałam Was, ani
maggi-80
, ani nikogo znajomego...ja nie wiem, wyż się żeni, ale nie ten mi znany
Wieczorne
Gość Zapraszam
aagatkaa
Chuck Norris
«
Odpowiedź #445 dnia:
12 Stycznia 2010, 00:16 »
A bo Kiciusie były po 15 dopiero!
Pokaz był beznadziejny, więc nic nie straciłaś
Z tą umową to bardzo dobry pomysł
nikt już Was w bambuko nie zrobi
A gdzie zboczuchy chodzicie na lody?!
mka
Chuck Norris
data ślubu:
AF
«
Odpowiedź #446 dnia:
12 Stycznia 2010, 00:22 »
Jak lody to tylko w Caste...no wiesz, aleja fontan, jasne błonia..no i galaxy-ale tam nie chodzimy
No a my po 15 to chyba już do domu wracaliśmy...jakoś tak
Gość Zapraszam
aagatkaa
Chuck Norris
«
Odpowiedź #447 dnia:
12 Stycznia 2010, 00:25 »
Oo tak, tak! w Caste... mają najlepsze lody w szczecinie! to fakt
Okej uciekam w kimkę
Dobranooooc
JolaM85
maniak
«
Odpowiedź #448 dnia:
12 Stycznia 2010, 09:01 »
No to widzę Marta,że te targi to nic specjalnego było...ciekawe jak bedzie u nas
A z ta umowa bardzo dobrze robisz ja sobie nie wyobrazam nie miec umowy-my mamy na wszystko
justys0101
Chuck Norris
[color=black
«
Odpowiedź #449 dnia:
12 Stycznia 2010, 09:14 »
Co do umowy to popieram w 100% - lepiej się zabezpieczyć. Więc napiszcie własną, podpiszcie i się nie martwcie na zapas. Z drugiej strony to dziwne, że nie mają swojej własnej
Jesli chodzi o targi, to w Katowicach (u mnie), pewnie będzie to samo. Taki urok targów, każdy łazi jak święte krowy
Drukuj
Strony:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15
]
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
...
137
Do góry
« poprzedni
następny »
e-wesele.pl
forum
ślub, ślub...
Moje odliczanie czyli final countdown
Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)