Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 242920 razy)

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Niech na co dzień, nie od święta,
gęba będzie uśmiechnięta.
Niech też zdrowie tęgie będzie
i kasiory niech przybędzie.
Niechaj łaski płyną z nieba,
tyle ile będzie trzeba.
Do Siego Roku 2010!!  :-*  :-*
[/b]

Morgan
  • Gość
WSZYSTKIEGO DOBREGO NA TEN NOWY ROK KOCHANA!!!

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Serdeczne życzenia,
aby następny rok 2010 przyniósł Ci wszystko to,
co w życiu najpiękniejsze!
A przede wszystkim...

PRZEPIĘKNEGO ŚLUBU!! :hopsa:
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Pozdrawiam :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Marzeń, o które warto walczyć,
Radości, którymi warto się dzielić,
Przyjaciół, z którymi warto być
I nadziei, bez której nie da się żyć!

Wszystkiego dobrego w 2010 roku! :) :) :)
 :cancan: :disco: :pijaki:

P.S. Fajne kolczyki! :) No i paznokcie - szalone ;) ;) ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
Niech już wystrzelą korki Szampana
A Ty baw się świetnie do białego rana
Wszystkiego najlepszego z okazji Sylwestra życzy werka ;)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Dziękuje pięknie za życzenia  :przytul: :przytul:

Wpadłam tylko napisać, że w przyszłym roku (!!!!) wychodzę za mąż  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Idę spać zaraz, bo się nie wyspałam (ciekawe czemu....  :pijaki: :drinkuje: :dj: :cancan: :luzak: )

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Tak, tak, to już PRZYSZŁY ROK ;D

Offline BOZENA28

• Kochać to chcieć przemierzyć cały świat we dwoje....
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.09
teraz to juz jak z bicza trzasnal  ;D :bicz: :jupi:

Morgan
  • Gość
zleci tak szybko ze nawet nie bedziesz wiedziala kiedy :)

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
zleci tak szybko ze nawet nie bedziesz wiedziala kiedy :)

Renia ma rację... co mnie troszkę przeraża, bo czas leci a w przygotowaniach kiepsko.
Co u Ciebie Martuś?
 :przytul: :przytul: :przytul:

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris

Hello!!  :skacza: Śniegowo u Nas dzisiaj znowu  :balwan: :balwan: :balwan:

Dzisiaj spałam do 11.30....no i odespałam Sylwestra  :pijaki: Udał się nieziemsko  :hopsa: Czas tak szybko zleciał, że nie zdążyliśmy otworzyć żadnej gry  :Mdleje_1: :Mdleje_1: :Mdleje_1: Na końcu tylko graliśmy w butelkę  :pijaki: :glupek: :hahaha:
Każdy pił inny alkohol, więc po imprezie była z butelek mieszanka świata  :piwko: :piwo_2: :pijaki: :drinkuje:
Oczywiście miałam porobić fotki, ale udało mi się zrobić tylko swojego drinka  :drinkuje: :drinkuje: na początku imprezy (potem to się tyle działo, że nawet aparatu nie szukałam) :luzak:

No i powiedzieliśmy większej grupie znajomych, że data ustalona!  :hahahaha: :hahahaha: Do tej pory wiedział tylko świadek! I oczywiście zachwyty były i pytanie czemu dopiero w 2011   :mdleje: :mdleje: ...Później już były plany wieczorów panieńskiego i kawalerskiego  :skacza: :brewki: :pijaki:
24 wybiła, był szampan i całusy ze wszystkimi  :uscisk: :uscisk: :uscisk: :uscisk: No i dalsza zabawa  :cancan: Śmialiśmy się tak, że w niektórych momentach to brakowało mi oddechu  ;D ;D

Ponieważ była u Nas koleżanka pochodząca z Bułgarii trochę się pośmialiśmy z Polaków. Dziwiło ją to, że dziewczyny w PL wszystko robią razem...idą na studia z koleżanką...do toalety.. ::) ::) ::) ::)
No kaca nie było (bo po mojito nigdy nie ma-kto pił całą noc ten wie)  :D :D Robertosa trochę głowa bolała ale on whisky pił to wiadomo ;) :D ;D

Zebraliśmy się koło 15, przyjechała po Nas Sis ze szwagrem i siostrzeńcem.. Dojechaliśmy do domu z Robertem nastawieni, że zaraz datę ogłosimy, szampan schłodzony żeby to uczcić (i NR też)  :skacza: ...a Tu tylko moja mama czeka z świątecznym obiadem....Nutato pojechał na polowanie noworoczne  :mdleje: :mdleje: :mdleje: ....czekał a Nas ale za późno się zebraliśmy  :glupek: ...hihihi no i musimy teraz poczekać, aż Nutato z lasu wróci  :glupek: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

madzia_n, BOZENA28, Morgan, aagaa wiem, że zleci. Ale też na to liczę, że pójdzie tak szybko :D Aczkolwiek ....przed nami jeszcze jedna Wigilia ,Sylwester...takie to odległe na razie.. ale jak już przyjdzie maj-to równo ROK zostanie  :skacza:
Jak rodzice poznają datę (o zgrozo! że jeszcze nie wiedzą  ::) :-[ ) to ruszamy z zaliczkami-taką mam nadzieję ;) ;) ;)

Teraz lecę posprzątać  >:( jak wrócę to Was odwiedzę i jeszcze coś napiszę bo jak zawsze muszę się z Wami wszystkim podzielić...ostatnio R. powiedział: „Ty im też o Naszych zębach piszesz??  :protestuje: O czym jeszcze?”...No to ja: „O wszystkim”  :D A Robertos tylko głową pokręcił.. :Olaboga: :Olaboga: :Olaboga: :obrazony: Hahaha ;) :D ;D ::) ::)

Miłego dnia  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
ja tam wlasnie po whisky nie mam kaca, po dobrej wodce tez nie, za to po piwie sie zdarza

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Jestem  ;)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Witaj kochana! Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!  :-* :-* :-*

No to super, że zabawa taka udana!! :brawo_2:
Szkoda, że fotek nie ma z tej wystrzałowej imprezy! :(

...ostatnio R. powiedział: „Ty im też o Naszych zębach piszesz??  :protestuje: O czym jeszcze?”...No to ja: „O wszystkim”  :D A Robertos tylko głową pokręcił.. :Olaboga: :Olaboga: :Olaboga: :obrazony: Hahaha ;) :D ;D ::) ::)

Hahahaha ale się uśmiałam!! :D Tak trzymaj! :ok: :hopsa:

Buziaczki!

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
Witaj kochana! Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!  :-* :-* :-*

No to super, że zabawa taka udana!! :brawo_2:
Szkoda, że fotek nie ma z tej wystrzałowej imprezy! :(

...ostatnio R. powiedział: „Ty im też o Naszych zębach piszesz??  :protestuje: O czym jeszcze?”...No to ja: „O wszystkim”  :D A Robertos tylko głową pokręcił.. :Olaboga: :Olaboga: :Olaboga: :obrazony: Hahaha ;) :D ;D ::) ::)

Hahahaha ale się uśmiałam!! :D Tak trzymaj! :ok: :hopsa:

Buziaczki!

zgadzam się!!! też się uśmiałam! Faceci są kochani :P
dobrze że mój nie czyta sobie wszystkiego :P   choć wie że tu przsiaduję :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Ale oni to nigdy nie zrozumieją takiego naszego forumkowania :P ;) ;) ;)
Fajnie, że Sylwester tak się udał! :)

Offline ania222

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.06.2011
czesc moge jeszcze ?

kolejna szczecinianka i super wateczek !swietne pazurki!

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
hihi, fajnie, ze impreza sie udala, i czekamy na reakcje mysliwych :D

ja bym sie cieszyla, jakby moj PM mnie podczytywal ;)

usciski!
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
hehe super,ze Sylwek sie udał a podaj mi tu szybko przepis na drinka  :drinkuje:

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Super, że Sylwester się udał! :)

Czekamy na wieść  ;)

Offline aeniołek

• Chuck Norris
  • R+R+M+M = A :-)
  • data ślubu: 6.02.10
Daj znać jak już powiecie rodzicom !!!!  ;D

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Marta daj znać co powiedzieli rodzice  ;D ;D drink wygląda bardzo kusząco  ;D ;D ;D ;D

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004

Morgan
  • Gość
no to super ze zabawa udana :) drink fajnie wyglada :P

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
super, że zabawa się udała :) fajnie tak ogłosić takie wieści w gronie przyjaciół.. musiało być super :)
ciekawa jestem jak rodzice zareagowali :)

ja podobnie jak Pamelka po whisky i dobrej wódce nigdy nie mam kaca.. za to po piwie prawie zawsze ;)

Offline kaarolinka

• ciekawska
  • uzależniony
niedzielne :-* :-* :-*

Offline mka

• Chuck Norris

ania222 Jasne, zapraszam  :hello: :hello:

Oj babeczki, na Was zawsze można liczyć  :uscisk: :uscisk:
Jestem, wiem...miałam napisać jeszcze wczoraj ..nie zdążyłam  :glupek: Mama wracając wczoraj z siostrą z zakupów wpadła do znajomych „odebrać” miski po sałatkach z Sylwestra. A Ci znajomi oczywiście...dzwońcie po Martę i Roberta...no i byliśmy zmuszeni pojechać, bo znajoma należy do tych co nie odpuszczają  :D :D Myśleliśmy, że na chwilę...wpadamy a tam wyżerka, alkohol i ogólnie cd. Sylwestra   :cancan: ...no i jak to ze znajomymi moich rodziców, na początku było kulturalnie, a potem towarzystwo się rozkręciło i już były same zbereźne kawały :D ;D ;D  
Ja nie piłam bo byłam kierowcą  :kierowca: więc już podejrzenia, że w ciąży jestem  :dzidzia: (dla znajomych rodziców w ciąży jestem od lipca 2009-bo przez całe wakacje nie mogłam pić ze względów zdrowotnych  ;) ). No i zaczęli się śmiać z Roberta, że....i tu jeden z kawałów. „Jak można określić kobietę w ciąży, jajka na twardo i spalone grzanki........za późno wyjęte”...no i weź tu z takim wariatami  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hopsa: :hopsa: Potem było parę komentarzy odnośnie mojego dekoltu (biust mam i nie ukrywam  ;) ), no i tak wieczór miło upłynął....na jedzeniu i piciu  ;D Nawcinałam się śledzi czosnkowych i po łowicku, a potem rozwiozłam towarzystwo do domów...a mrozik był już nie zły, więc zanim złota strzała się nagrzała to kawał drogi przejechałam z zamarzniętą szybą ... :balwan: :balwan:

ja tam wlasnie po whisky nie mam kaca, po dobrej wodce tez nie, za to po piwie sie zdarza

Pamela, wiśniowa Robero należy do osób o nie zbyt mocnej głowie.....pić trzeba umieć ;D ;D ;D

ja bym sie cieszyla, jakby moj PM mnie podczytywal ;)

Roberto nie czyta....ale ja mu czasem opowiadam co piszę. aagaa i też wie, że przesiaduję ..nie da się tego nie zauważyć. madzia_n racja, nie zrozumieją czemu mu tu tyle czasu spędzamy.. ::) ::)

JolaŁukasz Przepis na mojito:

Składniki
- rum (ja tylko bacardi)
-woda niegazowana lub gazowana lub sprite (ja robię z niegazowaną)
- limonki
-cukier brązowy (jak nie macie to kandyzowany też może być, ale brązowy jest lepszy)
- świeża mięta
-lód

Wsypujesz na dno cukier, dodajesz limonkę pokrojoną na ćwiartki (tak ze 4 kawałki), dodajesz listki mięty (6-8szt), ugniatasz to aż poczujesz zapach mięty (i tak, żeby sok z limonki puścił), nasypujesz skruszony lód, dolewasz rumu i dopełniasz wodą. Ilość alkoholu i konkretnych składników dowolna, zależy jak mocnego chcesz drinka i od tego jak mocno chcesz czuć aromat danych dodatków. A tu fajowa reklama rumu ::)

http://manager.money.pl/strategie/spoty/artykul/mojito;jest;sexy,25,0,355353.html

galaretko, mysiu, aeniołku, kacha8609, aagaa, wiśniowa

A zaraz opis dnia dzisiejszego...oj działo się :skacza: :skacza: :skacza:

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Czekamy :)

Offline gosiaczek252
  • entuzjasta

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
A zaraz opis dnia dzisiejszego...oj działo się :skacza: :skacza: :skacza:

I gdzie ten opis?  ;)