Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 243189 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
U mnie nic nie słychać :P
Z chęcią bym też nosiła aparat! ::)

Offline agu-s

• Chuck Norris
Ja nosiłam aparat przez rok i nie było to jakoś bardzo upierdliwe ;D
Wyświetliło mi się zdjęcie biżu... śliczna :o :D :D

Offline sylvia1pl

• Małżeństwo to słodka,dożywotnia kara za miłość :)
  • entuzjasta
  • Szalone małżeństwo
  • data ślubu: 08.08.2008
Mogę się pochwalić 3 lata noszenia aparatu ale tego stałego i było wszystko ok do czasu
Teraz z miłą chęcią bym do niego powróciła

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Uuu jakie przygotowania!! ;) :D
My planujemy wybielanie ząbków, ale to dopiero wiosną...
Buźka!

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
ja nosiłam aparat przez dwa lata i wspominam to jako koszmar.... ale było warto :) fajnie, że drutujecie się razem... będzie raźniej :)

Offline kinia8900

• forumowicz
  • data ślubu: 24.07.2010
ja tez nosiłam aparat, ale masakra jak dla mnie.

Biżuteria urocza ;D bardzo w moim guście

<a href="https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=20601.msg1233972#msg1233972" target="_blank"> Odliczanie do wielkiego dnia [/url]

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Cieszę się, że Wam się podoba biżuteria ;D ;D ;D

Co do aparatu, to niestety będzie trzeba przez to przejść ;) Razem-zawsze lepiej ::) Nocami będziemy stykać się swoimi aparatami  :brewki: :glupek: No i mam nadzieję, że orto tak dokręci mi śruby, żebym nic nie mogła zjeść (to będzie moja najdroższa i najbardziej drastyczna dieta- hahahaha  :waga: :bredzisz: ). Robertos jutro jedzie na tele-rtg, ja dopiero w lutym - 2tyg przed wizytą...Nasza dobra koleżanka też w lutym będzie aparat zakładała tak wiec będą  :frajer: 3 metalowce..jak się spotkamy to o niczym innym nie będziemy gadać  :Mycie_zebow1: :Mycie_zebow1: :Mycie_zebow1:

A my byliśmy dzisiaj popatrzeć na wyprzedaże (o dziwo! Bo ja nie z tych co lubią zakupy  :diabel_3: ). No i uwaga ..kupiłam spódnice i sefterek...jak na mnie to poszalałam  :brewki: :los: Jutro jedziemy na zakupy Sylwestrowe, potem wizyta u przyjaciół  :hopsa: A w środę tylko kino  ;D ::) Czwartek impressska...przyjeżdżają znajomi z Poznania i świadek z Goleniowa :D ;D  :pijaki: :pijaki: :pijaki: :cancan:

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Już są wyprzedaże??!! O niee!! mogłaś mi tego nie mówić!!  :urwanie_glowy:
No i teraz muszę iść!! :czeka:
Bo ja to uwieeeelllbiam zakupy!! ;D

A na co do kina?! Bo my jutro się wybieramy na Avator, czy coś... nie bardzo mi się podobają zwiastuny, no ale cóż... większość wybrała ;)
Buziaczki :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
A ja pojutrze na avatara i zakupy hihi też :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Widzę, że szykuje się przed Sylwestrowy nalot na kina - my też się wybieramy  ;D

A wyprzedaże... tak, tak, już są  ;)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
hmm to moze i ja sie wybiore  :D
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
Boskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  biżuteria!!!!!!   :skacza:
widzę że atak zmasowany na  Avatar :)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris

My idziemy na Rewers ;D :D ::) Jakoś Robertos odmówił zobaczenia Avatara :P

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
A mnie przymusili :P Ja jakoś nie przepadam za takimi fantastycznymi bajkami ;)
Pozdrawiam :-*

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
My też idziemy na awatar ale w sumie to ja nie przepadam za takim gatunkiem filmu no zobaczymy co to tam wymyślili  ::) ::) ::)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
nio to fajnie ze się drutujecie hehehe razem :) mi sie aparaty strasznie podobaja  ;D ;D ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Avatar to też nie moja bajka, ale Ł. mi naopowiadał o jakichś cudach, technikach, ech, niech będzie  ;D Nawet mnie przekonał i chętnie zobaczę.

A co do wyprzedaży - teraz dopiero I tura, później będzie szaleństwo - zimowe wyprzedaże zawsze są bardziej atrakcyjne niż letnie :) No, ale dopiero w połowie stycznia. Wtedy naprawdę za malutkie pieniądze można się obkupić, no, ale trzeba się porządnie naszukać, bo mało zostanie ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
My to byśmy chociaż na Avatara poszli do kina... Ale u nas nie ma nawet kina ;D Trzeba jechać do innej miejscowości :P

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ja też nie chciałam iść na avatara, ale  mój Luby bardzo chciał i mnie namawiał, namawiał i się zgodziłam ;p

Ale nie ukrywam, że wolałabym iść na jakąś komedię ;p

Zobaczymy cóż to będzie :)

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
Piękne są te kolczyli , bardzo mi się podobają.Ja też miałam zakładać aparacik na zęby ale jakoś zrezygnowałam po tym jak mi orto usunęła zęba :Naciaga: :urwanie_glowy: :Placz_1: ile ja sięwycierpiałam, pisałam o tym na forum. i więcej do niej nie poszłam, a teraz to już zdecydowanie za późno.trudno. Jednych noszenie aparatu boli a drugich nie, każdy ma inny próg bólowy, i inną wadę.zostawiam :-* :-*

Offline BOZENA28

• Kochać to chcieć przemierzyć cały świat we dwoje....
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.09
Sliczna bizuteria  :)
Co do drutowania i dokrecania to mi sie przypomnialo jak swoj aparat nosilam i tak bardzo chcialam przyspieszyc ten caly proces zamiast raz na tydzien dokrecac aparat, ja robilam to codziennie.  :o oj bolala mnie cala szczeka, no i chyba nic tym nie przyspieszylam.
Za to zabki teraz  ;D.
Fajnie ze obydwoje bedziecie drutki mieli. Moze razem sie bedziecie nakrecac? hihi  ;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
faktycznie można schudnąć jak się nosi aparat... mnie tak bolało, że rzeczywiście mniej jadłam... poza tym nigdy nie jadłam na mieście bo często jedzonko zostawało mi a drutami i głupio to wyglądało ;)

pochwal się zakupami :)

Offline mka

• Chuck Norris

Witam Was przedsylwestrowo  :skacza:

Dzisiaj dzionek intensywny :mdleje: Zakupy sylwestrowe zrobione ;D Bawimy się w 7 osób..3 pary i standardowo nasz świadek ::) ::) ;D Będziemy grać w gry przeróżne zaczynając od popularnego monopoly (nie monopola  ;) :D -chociaż jak by w to zagrać to też nie zła zabawa by była  :pijaki: )  przez moje ulubione kości, rzutki, i inne gry planszowe  ;D
Każdy robi coś pysznego  :hopsa: :hopsa:
Mój Roberto zadebiutuje sałatką z brokułów z fetą i z płatkami prażonej dynii  (do tej pory zawsze to ja ją robiłam), ja szybciutko trzasnę sałatkę grecką  :Obiad:
Mają być jeszcze płonące pałki  :twisted: :diabel_3: :twisted: kotleciki z pieczarkami, paszteciki z barszczem i jeszcze jakieś sałatki  :brewki: :los:
Z zakupów została mi do kupienia mięta i limonki- do mojito  :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: (modżajto- jak to się chłopaki ze mnie nabijają  :P :P )
Po Sylwestrze powklejam fotki co i jak wyglądało :Fotograf:

pochwal się zakupami :)

No to wklejam, ale tylko sefterek bo spódnica zwykła czarna ołówkowa z paseczkiem (na fotce wcale a wcale nie widać jej uroku  :boks: ). A sefterek ma lekko bufiaste rękawki na ramionach. No i jest z tych co to R. lubi jak zakładam go jak jesteśmy sami...bo dekoldzik ma taki, że cały staniczek widać :oops: :Serduszka:

Jesteśmy na etapie wybierania foto i video. Mamy już faworytów. Teraz trzeba się tylko podowiadywać o wolny termin i o ceny. No i kapele wybrać...ale to już po nowym roku, pewnie zaraz po gali jakoś...Rodzice będą się cieszyć (ja myślę  ;) ) naszym szczęściem w NR  :skacza: Roberto już mi zapowiedział, że skoro w święta nie chciałam powiedzieć to teraz będę musiała do teściówki zadzwonić  :telefon: i ją poinformować  :czeka: ....no niby się zgodziłam  :bredzisz: :obrazony: ..ale zobaczymy kto ten chleb upiecze :brewki: :brewki: :los:

Co do drutów :Mycie_zebow1: R. dzisiaj oczywiście się nie „wyrobił” więc na zdjęcie jedzie jutro...on to leczenie będzie miał ..albo wyrwą mu 3 zęby  :Szczerbaty: :Szczerbaty: :Szczerbaty: , albo żadnego ale po leczeniu będzie miał je przesunięte lekko w lewo  :mdleje: :mdleje: - podobno prawie nie widoczne ma to być  :|| No i po obejrzeniu foto, orto zdecyduje co z nim zrobić! R. ma wielgachną szczękę bym powiedziała, ale mam zgryz krzyżowy i jeden ząb ma tak dziwnie to tyłu wypchnięty i to wszystko psuje...sory za taki szczegółowy opis :glupek: :glupek:
No jak by nie patrzeć to ja też mam już 3 zęby usunięte  :Szczerbaty: :Szczerbaty: Dwie 4 na górze (ale góra już jest ok) no i jedną na dole.. a po zdjęciu u mnie może się okazać, że 5 trzeba jeszcze rwać.. normlanie szok..a podobno takiej mocnej wady nie mam... :Maruda: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Ale ja tu Wam bzdury pisze :cegly: :glupek: :glupek: :hahaha:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Pisz, pisz niczym się nie przejmuj  ;)

Widzę, że szykuje się niezła impreza, zarówno pod wzgledem jedzenia (same pyszności) jak i gier integracyjnych  ;)

Tez pomału rozglądamy się za fotografem, chcemy zarezerwowac po Nowym Roku i miec już spokój.

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
Kochana pisz! przecie po to ten wątek :)

super zakupy :)
a sylwester się zapowiada imponująco :D :D :D

my też chcemy ruszyć pełną parą z załatwianiem spraw po nowym roku :)

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
hehe, ja nosilam druty w czasach, gdy nie byly one ani modne, ani zgrabne, ani przemyslane, ani latwe do pielegnacji (  :-\ ) = niewazne kiedy, ale ponad 10 lat temu  ::) a najpierw usunieto mi 2 zdrowiutkie czworki ( po ktorych nawet cien odstepu nie zostal ;) ). za to mam wszystkie osemki ;).

pamietam jak na pomorzanach byl caly taki rzad starych dentystycznych, brazowych foteli i w kazdym siedzial (jeden obok drugiego) pacjent z otwarta szczena ( w tym ja) i pani doktor szla w grupie studentow, badz asystentow, kto ich tam wie i omawiali sytuacje  :|| :frajer: zupelnie jak w scrubs ;).
a potem juz byly tylko druty i druty ze 2 lata to trwalo... hehe. taka zadrutowana zaliczylam nawet pierwszy "prawdziwy" pocalunek z  :P  ::) ::). haha. to byly czasy ;)

nie brakuje mi ich  ;)

sylwek sie szykuje ambitnie :D, koniecznie rob fotki :)
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
mi też wyrwali wszystkie czwóreczki i śladu po nich nie ma  :)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Mmm sałatka z brokułem zapowiada się pysznie  ;D daj przepis  ;D a co do mojito to mmmm uwielbiam  ;D ;D ;D ;D
sweterek ładniutki jest, a co do zębów to chyba muszę się wybrać na przegląd  ::)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
a ja bylam wczoraj u zebologa :)
mhmmm wciagnelabym salatke  :D
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Morgan
  • Gość
fajny sweterek :)