Autor Wątek: Salony w Szczecinie godne polecenia  (Przeczytany 3232 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ann jasmine
  • nowicjusz
  • *
Salony w Szczecinie godne polecenia
« dnia: 16 Listopada 2009, 16:18 »
Witam Was serdecznie.  Mam nadzieje, ze wybaczycie mi tak bezposrednie podejscie.  Jestem dystrybutorka na Polske marki sukni slubnych i okazjonalnych Jasmine Style i bardzo prosze o Wasza pomoc.  Planujac rozszerzenie naszej sieci salonow szukalismy metody selekcji najlepszych salonow, gdyz zalezy nam na wspolpracy z partnerami zachowujacymi wysokie standardy pod kazdym wzgledem, ale przede wszystkim w obsludze klientow czyli Was dziewczyny.  Bylabym niezmiernie wdzieczna jezeli moglybyscie polecic salony w Szczecinie, ktore uwazacie za najlepsze.  Mozecie pisac tutaj, lub na moj adres email: info@jasminestyle. pl
Dziekuje serdecznie i zycze wszystkiego najlepszego
ann

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Odp: Salony w Szczecinie godne polecenia
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Listopada 2009, 16:38 »
aniu..

w dziale szczecińskim jest duży temat o salonach ślubnych.. mozesz sobie poczytać  gdzie dziewczyny chętnie chodzą a których miejsc unikają..
a kiecusie fajniusie.. nawet  od reki bym sobie cos wybrałą o ile jest rozmiar ..

a ceny??
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline ann jasmine
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 17 Listopada 2009, 10:16 »
Dziekuje bardzo, oczywiscie nie doczytalam, ze sa takie watki nizej:-)
Zgaduje, ze pytasz o sukienki wizytowe? Ceny od okolo 500pln, napisz jakie fasony Ci sie podobaja to podam konkretniej.
Dziekuje jeszcze raz i pozdrawiam serdecznie
ann

Offline dindin
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #3 dnia: 18 Września 2001, 02:04 »
Nie mieszkam w tamtych okolicach, ale jak szukasz salonów z modą ślubną to polecam zerknąć na katalog firmy. net - mają w swoim katalogu mnóstwo firm, bardzo łatwo można znaleźć branże, która cię interesuje i sklepy znajdujące się w twojej okolicy.  Ja jak czegoś szukam, to zerkam sobie właśnie w ich katalog.