Autor Wątek: Zajazd USTOWO  (Przeczytany 3088 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nika_19

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21.08.2010
Zajazd USTOWO
« dnia: 9 Listopada 2009, 20:10 »
Witam, od pewniego czasu zaglądam sobie na forum i musze powiedzieć iz znalazłam na nim mnóstwo ciekawych informacji, po kilku ofertach lokali postanowilismy wybrac Zajazd w Ustowie-data 11 września 2010;)
Wiem, że na forum był juz watek o tym lokalu ale nie za dużó odpowiedzi, może ktoś od tej pory miał tam wesele i podzieli sie swoimi odczuciami, wszelkie opinie mile widziane;) Mi zdaje sie ze to dobry wybór, wesele przewiduje na 50 osób, sala akurat, wyjście na ogród, pokoje hotelowe-też ważne, miła, domowa atmosfera, pani Ewa-kierowniczka sali, nie właścicielka-bardzo sympatyczna i wygadana;)z włascicielką bedziemy gadac jeszcze w przyszłym tygodniu, wiec ustalimy sobie menu-o tyle dobrze z emenu jest "ruchome" i mozna sobie obierac wedle upodobania.
Czekam na Wasze opinie;)

Offline renia1986
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2011
Odp: Zajazd USTOWO
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Listopada 2009, 22:55 »
Ja nie miałam tam wesele , ale mojego R. - brat miał w sierpniu tego roku wesele.
Z mojego punktu widzenia (jako gość) , świetnie się bawiłam, sala może się wydaję mała, ale było na prawdę rewelacyjnie !!
Z tego co brat R. powiedział to 2 minusy, tort i pieczony prosiak mieli przynieść do pomieszczenia gdzie goście tańczyli,
a przynieśli tam gdzie jest obok (chyba tam kanapy stoja, nie jestem pewna).
A tak to to brat R. był bardzo bardzo zadowolony :)

Offline Nika_19

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21.08.2010
« Odpowiedź #2 dnia: 17 Listopada 2009, 16:14 »
dzieki za opinię, niestety ale musiałam zrezygnowac z tego lokalu bo włascicielka do mnie dzwoni z takim tekstem: pani wesele załatwiała moja pokojówka która jest czasem roztrzepana i ma zaniki pamięci, nie powiedziała nic o remoncie który szykuje zakończyć w marcu-powiekszyc sale na 170 osób.  Wiec niestety ale pani wesele na 50 osób jest za małe i moze odbyc sie tylko w piątek.  Po czyms takim od razu podziekowałam takiej niepoważnej osobie, nie dośc ze chciała taka sama kase za wesele piatkowe to jeszcze nie ma gwarancji ze ten remont sie skoczy do tego czasu.  Zreszta zycze jej powodzenia -kto teraz w miescie robi wesela na 170 osób???
Wesele swoje robie niedaleko bo tez w Ustowie ale w Villi Vivian-termin juz zaklepany 4 wrzesnia, przynajmniej normalni ludzie tam pracuja i po opiniach jakie czytałam o tym lokalu mam nadzieje ze wszystko wyjdzie dobrze;)

W każdym razie ostrzegam z góry tych co chcieliby robić wesele w Zajezdzie Ustowo-szkoda nerwów;(

Offline ANILORAK

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24 lipiec 2010
« Odpowiedź #3 dnia: 9 Grudnia 2009, 22:20 »
Zgadzam sie Zajazd masakra. Mialas dobrze ze nie musialas poznac wlascicielki osobiscie- KRETACZKA.
My tez robimi w Villi Vivian. Bylam tam na weselu 2 lata temu i bardzo mi sie podobalo i dlatego sie zdecydowalismy na to samo miejsce. Mila wlascicielka wszytko powiedziala, nie krecila, konkretna takich ludzi sie ceni.
Pozdrawiam