Autor Wątek: Stargard Szczeciński  (Przeczytany 14889 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Stargard Szczeciński
« dnia: 12 Stycznia 2005, 10:57 »
Nikt się nie odezwał to ja zacznę
 :arrow: ZESPÓŁ
polecam gorąco zespół PRESTO-bracia Krawczyńscy; są po prostu niesamowici, goście bawią się świetne, i z tego co mi wiadomo ceny też mają przystępne (podałabym telefon ale nie wiem czy można :roll: ), najwyżej mnie  :ban: tel.5736799
dobre zdanie słyszałąm też o FENIXIE - bez telefonów pls i o CARO bez telefonów pls
 :arrow: Kamerzysta
Dla mnie tylko IŚKI i Pan Jerzy, ceny baaardzo przysępne, pan reformowalny i bez względu na ilość waszej inwencji cena pozostaje bez zmian (bez telefonów pls), dobre zdanie słyszałam też o Panu Bogusławie Szmucu (drukuje zaproszenia ze zdjęciem młodych w cenie usługi)-bez telefonów pls albo Pan Mastylak (nie mylić z Misztelą - bezczelny typ) - bez telefonów pls
 :arrow: Lokal
wiele osób wybiera Raut ale tu jest dość drogo, może być tez Polonus (dość duży przestronny, małe problemy z pania z obsługi), Fenix - trochę mały ale ok., nad jeziorem jest jeszcze "Pod żaglami" tu poprawiny można zrobić na powietrzu; często wybierany jest lokal Na Grobli - nie polecam, orkiestra z przydziału (z opisów słyszałam, ze "plumkają" a nie grają) a wygląd pozostawia wiele do życzenia  :wink:

Czekam na opinię stargardzian  :D

Offline pszczółka

• forumowicz
Stargard Szczeciński
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Lutego 2005, 18:03 »
:D
Miejcie odwagę żyć dla miłości JPII

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Stargard Szczeciński
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Marca 2005, 22:01 »
Tej reklamy "wideofilmowanie 600zł" już niema , ale wydaje mi się że za taką cene nie oferują nic ciekawego . Nasze wesele odbędzie się w Fenixie a naszym kamerzystą będzie "iśki" i mam nadzieję że wszyscy bedą zadowoleni  :D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Stargard Szczeciński
« Odpowiedź #3 dnia: 15 Marca 2005, 11:57 »
Ten za 600 zł - to taki "pic na wodę" bo to jest kwota wyjściowa, jak będziesz chciała całą uroczystość od A do Z to wychodzi ponad 1000 zł  :?

Offline Kasiak24
  • nowicjusz
  • *
Stargard Szczeciński
« Odpowiedź #4 dnia: 19 Marca 2005, 06:48 »
Czy znacie może kogos kto przyjecie robił w Alter-Ego??Słyszałam że podobno można??
[/url][/img]

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
Stargard Szczeciński
« Odpowiedź #5 dnia: 19 Marca 2005, 17:47 »
Niestety nie znam nikogo , musiala bys umowic sie tam na spotkanie i obadac wszystko .
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline olimpx
  • użytkownik
  • **
Stargard Szczeciński
« Odpowiedź #6 dnia: 19 Marca 2005, 21:48 »
Cytat: "ela"
Tej reklamy "wideofilmowanie 600zł" już niema , ale wydaje mi się że za taką cene nie oferują nic ciekawego . Nasze wesele odbędzie się w Fenixie a naszym kamerzystą będzie "iśki" i mam nadzieję że wszyscy bedą zadowoleni  :D

my tez mamy wesele w FENIXIE :)

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
Stargard Szczeciński
« Odpowiedź #7 dnia: 20 Marca 2005, 11:40 »
OOOO To fajnie  :D Ten zajazd zajazd najbardziej mi sie podobał ze wszystkich sal : osobno sala na posiłki z kominkiem , sala do tańca , sala dla dzieci i jeszcze jedna np.dla palących . My mamy tam wesele 13 sierpnia , a wy ?

Offline olimpx
  • użytkownik
  • **
Stargard Szczeciński
« Odpowiedź #8 dnia: 20 Marca 2005, 17:53 »
Cytat: "ela"
OOOO To fajnie  :D Ten zajazd zajazd najbardziej mi sie podobał ze wszystkich sal : osobno sala na posiłki z kominkiem , sala do tańca , sala dla dzieci i jeszcze jedna np.dla palących . My mamy tam wesele 13 sierpnia , a wy ?

A my sporo przed wami bo juz  11 czerwca. Tez podoba mi sie osobna sala do tańca i osobna dla tych co chcą sobie podjeść i porozmawiać w międzyczasie. Poza tym mam wielu gości spoza Stargardu i dużym plusem byla mozliwość wynajęcia domków i pokoi na miejscu. Jak będę już "po" opisze ci wrazenia ;-)

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
Stargard Szczeciński
« Odpowiedź #9 dnia: 15 Listopada 2006, 18:00 »
A noclegi??

Offline missmax

• entuzjasta
Odp: Stargard Szczeciński
« Odpowiedź #10 dnia: 21 Maja 2008, 14:21 »
MAJA -> A masz jakiś telefon komórkowy do PRESTO? dzwoniłam na stacjonarny ale niestety nikt nie odbiera . . .  :( . . .  wciąż . . .  :( pozdrawiam i dzieki!

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
« Odpowiedź #11 dnia: 9 Września 2008, 19:28 »
pomóżcie szukam dobrej orkiestry ze Stargardu ...czy ktoś szłyszał jak gra zespół HARD-dix ?? :sad:
[/url]
[/url]

Offline MISIEK

• Nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej
  • zapaleniec
« Odpowiedź #12 dnia: 9 Września 2008, 19:40 »
OOOO To fajnie  :D Ten zajazd zajazd najbardziej mi sie podobał ze wszystkich sal : osobno sala na posiłki z kominkiem , sala do tańca , sala dla dzieci i jeszcze jedna np.dla palących

Jedyny minus takiego układu sal to zdecydowane utrudnienie dla dj-a lub zespołu , nie będą mieli z Wami i Waszymi gośćmi weselnymi bezpośredniego kontaktu  >:(
niestety, weźcie to proszę pod uwagę i koniecznie poinformujcie o tym zainteresowanych  :)

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #13 dnia: 9 Września 2008, 21:03 »
MISIEK dobry jestes  ;D ;D

hehe zobacz kiedy ja to pisałam :) Ponad 3 lata termu :) 3,5 :)

heheh :)

A teraz w Fenixie jest juz wszystko razem :) Był remoncik i juz jest ok :)

Offline MISIEK

• Nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej
  • zapaleniec
« Odpowiedź #14 dnia: 10 Września 2008, 17:36 »
No tak starość nie radość   ??? , ale liczą się chęci  ;D  ;D  ;D

Offline weselniweselnikw
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2010
« Odpowiedź #15 dnia: 20 Października 2009, 00:15 »
NIe wiem co za zespól grał ci Grobli tam zespół nie jest przydzielony ale ja wiozłem ten właśnie od nich i powiem z ręką na sercu że lepszego nie słyszałem a sala jest ok nawet są zdjęcia...o płyte też można sobie wziość, nie widziałem żeby zespół grał techno i pop nowoczesny a oni to grają tak na marginesie.
« Ostatnia zmiana: 7 Kwietnia 2002, 20:22 wysłana przez ela »

Offline snakeKaa
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: 14 Grudnia 2009, 22:00 »
Witamy!
Mamy do odstąpienia rewelacyjną orkiestrę Presto ze Stargardu Szczecińskiego. Opinie o tej orkiestrze można znaleźć na portalu e-wesele.pl. Są to trzej młodzi bracia, którzy oprócz tego że świetnie grają to znakomicie poprowadzą Waszą zabawę weselną. Wolny termin to 10 kwietnia, tydzień po Świętach Wielkanocnych. Niestety z przyczyn losowych musimy przełożyć nasz ślub. Jeśli macie więcej pytań, prosimy o kontakt na priva lub e-mail aga3311@poczta.onet.pl