Autor Wątek: Moja nieśmiała propozycja  (Przeczytany 70540 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
Odp: Moja nieśmiała propozycja
« Odpowiedź #90 dnia: 27 Listopada 2009, 11:54 »
żałuję, że nie usunęłam relacji ;/

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #91 dnia: 27 Listopada 2009, 12:18 »
Dziewczyny spokojnie !
Nie gorączkujcie się za bardzo !
Poczekajcie cierpliwie ktoś z "góry" na pewno udzieli Wam jakiś informacji .

Opcja "usuń" była przez "pomyłkę" dostępna dla wszystkich użytkowników .
Pomyłka została naprawiona i dlatego jest już niewidoczna .

To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #92 dnia: 27 Listopada 2009, 12:27 »
hmm wydaje mi sie ze my sie w ogole nie goraczkujemy...
pierwszy post napisany 20 pazdziernika, drugi 6 listopada i potem cala reszta, minelo juz troche czasu...

ja rozumiem ze opcja "usun watek" nie powinna byc dostepna dla wszystkich ale dla wlasciciela watku? wydaje mi sie to logiczne ze sama moge zadecydowac o tym czy usunac moj prywatny warek czy nie
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
« Odpowiedź #93 dnia: 27 Listopada 2009, 12:29 »
pierwszy post napisany 20 pazdziernika, drugi 6 listopada i potem cala reszta, minelo juz troche czasu...
dokladnie

ja rozumiem ze opcja "usun watek" nie powinna byc dostepna dla wszystkich ale dla wlasciciela watku? wydaje mi sie to logiczne ze sama moge zadecydowac o tym czy usunac moj prywatny warek czy nie
dito
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #94 dnia: 27 Listopada 2009, 14:59 »
ja też uważam że każdy właściciel wątku powinien mie możliwośc i usuniecia jak i zmodyfikowania swojego wątku!!
...w 100% się zgadzam z..:

::) ::)

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #95 dnia: 27 Listopada 2009, 19:33 »
dokładnie właściciel wątku powinien mieć taką opcję :-)
a chyba przez pomyłkę nie było usuwania, bo ja na forum jestem od lipca i zawsze widziałam taką opcję...

a góra faktycznie coś długo się nie odzywa...

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #96 dnia: 28 Listopada 2009, 10:00 »
Ja zdążyłam usunąć odliczanko :) Uff, to dobrze. Ale wydaje mi się że opcja usuń wątek faktycznie mogłaby być widoczna dla właściciela. No, chociaż w razie czego zawsze idzie napisać do moderatorów ;)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #97 dnia: 28 Listopada 2009, 20:39 »
z tego co mi wiadomo moderator nie usunie watku... pozostaje prosba do admina

całkiem nowa JA

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #98 dnia: 28 Listopada 2009, 22:45 »
DOKŁADANIE

proszę się zatem nie zwracać do nas z taką prośbą.
O usunięciu wątku decyduje ADMINISTRATOR forum
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #99 dnia: 28 Listopada 2009, 22:59 »
Ups... Nie wiedziałam ;) No to przepraszam za udzielenie błędnej informacji  :-*

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #100 dnia: 28 Listopada 2009, 23:01 »
spoko... :)
przeca nic się wielkiego nie stało...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #101 dnia: 14 Grudnia 2009, 13:16 »
Teraz to juz chyba nawet administratorzy nie usuwają wątków. Napisałam, aby mój wątek usunęli, ale dostałam odpowiedź, że niestety wątków nie kasują  :-\

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #102 dnia: 14 Grudnia 2009, 13:37 »
A dla nas odpowiedzi nadal nie ma...

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #103 dnia: 14 Grudnia 2009, 13:47 »
hmmm jak to nie usuwaja??? nie rozumiem tego? boja sie o statystyki czy jak?

odpowiedzi nie ma ... a czas mija!

całkiem nowa JA

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #104 dnia: 14 Grudnia 2009, 15:08 »
ja tez prosiłam o usuniecie i nawet odpowiedzi nie dostałam

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #105 dnia: 14 Grudnia 2009, 16:46 »
szkoda, że już nie ma tej opcji usunięcia... nie wiem czy założyłabym żonkowo gdyby wiedziała, że kiedyś nie będę mogla go usunąć  ::)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #106 dnia: 14 Grudnia 2009, 19:05 »
ja miałam ta sama mysl przy relacji...

bardzo zaluje ze nie mamy tutaj zadnej odpowiedzi z "góry", moze czekaja az sprawa umrze smierci naturalna...

całkiem nowa JA

Offline justyna85

• Chuck Norris
« Odpowiedź #107 dnia: 14 Grudnia 2009, 19:44 »
no ja pisałam na prv i nic nie odpisali nie wiem czego sie obawiają ale wiem jedno że to dobrze nie świadczy o tym forum, tylko szkoda że już jest za późno

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
« Odpowiedź #108 dnia: 14 Grudnia 2009, 22:28 »
Ok czuję się wywołany do tablicy
Wierzcie mi, że mój brak odpowiedzi jest spowodowany przygotowaniami do targów, które pochłaniają po 20 h dziennie, ostatnio także w niedzielę. Wracając do meritum.

Regulamin jasno mówi o tym, że posty i wątki nie będą kasowane. Zapis ten powstał przede wszystkim dla zdyscyplinowania niektórych osób piszących co im ślina na język przyniesie, a potem żałujących swoich wyczynów, podczas gdy dyskusja się toczy dalej. Innymi słowy trzeba się zastanowić zanim się coś napisze. Poza tym nie wyobrażam sobie wycinania przez użytkowników rożnych postów czy wątków, bo inaczej nie da się forum czytać (a miały już miejsce takie operacje „chirurgiczne”).

Co do innych usprawnień, autentycznie nie było czasu ich rzetelnie przegadać z informatykiem.
Proszę tylko nie porównujcie nas z NK, gdzie pracuje cały sztab informatyczny, po za tym śledzenie IP osób czytających nie dotyczy tam forum tylko profilu, a to zupełnie co innego. Oczywiście jestem za wprowadzaniem usprawnień, ale w mojej ocenie powinny być sensowne/uzasadnione (to kwestia merytorycznych argumentów), ale przede wszystkim DAJĄCE SIĘ TECHNICZNIE ZROBIĆ
Wiem, teoretycznie wszytko da się zrobić, ale za ile? I ile czasu to zajmie? Czy ktoś o tym pomyślał? Prosta z pozoru przeróbka wymaga kopania w kilometrowych kodach, w dodatku bez gwarancji, że przypadkiem nie rozjedzie się coś innego.
Tyle na dziś

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #109 dnia: 14 Grudnia 2009, 22:40 »
Osoby piszące swoje wątki i dzielące się z innym swoim sprawami poprostu chciałby mieć możliwość "zarządzania" nimi, chociaż w minimalny sposób...a myślę, że usunięcie wątku (chcociażby na życzenia autora skierowane do adminów)-to nie jest aż taki problem?Tzn. nie chę być niegrzecznie odebrana, ale w takiej kwestii powinna być zapewniona taka możliwość.

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #110 dnia: 14 Grudnia 2009, 22:44 »
Nikt nie chce pojedynczo usuwanych postów, chodzi nam raczej o usuwanie wątków kiedy je zamkniemy i już nic więcej tam pisać nie będziemy, a jeśli nie usuwanie to chociaż ukrywanie ich (ktoś pisał, że można je usunąć z dostępności dla wszystkich).

Nie wiem czy odmowa skasowania wątku jest do końca zgodna z prawem... jak i taki zapis w regulaminie ::)

Na razie nic nie chcę kasować, usuwać... ale jak zakończę odliczanie to chciałabym, aby zniknęło z forum. I przede wszystkim - chciałabym mieć taką opcję. Szczególnie jak wątek jest już ZAMKNIĘTY. Nie rozumiem dlaczego ktoś nam w tym momencie robi problem.

Offline justyna85

• Chuck Norris
« Odpowiedź #111 dnia: 14 Grudnia 2009, 23:34 »
Mysikróliczku to lepiej zastanów sie dobrze nad relacja i żonkowym bo ja włąsnei odliczanie i relacje chciałąm usunac całkowicie nie tylko pojedyńcze posty i myślałam że mam do tego prawo skoro jestem jego autorem ale grubo sie mysliłam
chyba przed każdym założonym wątkiem powinien wyskakiwać komunikat czy na pewno chcesz założyć wątek bo później nie mam możliwosci usunięcia nawet na właśna prośbe

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #112 dnia: 14 Grudnia 2009, 23:41 »
hę?? to znaczy,zę wszystkie fora, które mają wyłaczoną funkcję  samodzielnego moderowania postów łamią prawo??

nie przesadzajmy  ::)
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #113 dnia: 15 Grudnia 2009, 00:31 »
moniu, niczego takiego nie napisałam.

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #114 dnia: 15 Grudnia 2009, 07:52 »
a wcale nie piszę, ze tak napisałaś..

praktycznie na każdym z forów z którym miałam kontakt tylko 1 pozwalało na moderowanie postów..  czasem wychodzi się przez to na  nieuka poidsząc szybko i robiąc ortografy  ::) nie tylko to forum ma ograniczenia

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #115 dnia: 15 Grudnia 2009, 08:40 »
hmmm no dobra, jestem w stanie zrozumiec ze nie bedzie usprawnien w kwestii dostepnosci prywatnych watków dla kazdego.

ale nie jestem w stanie zrozumiec dlaczego nasze watki nie moga zostac usuniete - na nasze wyrazne zyczenie, tzn autorów!

ja zalozylam relacje tylko dlatego ze w przyszłosci chcialam ja usunac, chcialam pokazac i pochwalic sie forumkom z ktorymi odliczałam itp a pozniej poprostu zamknac watek i go zlikwidowac! to sa moje zdjecia slubne i opis tego co przezywałam, nie chce zeby ktos ogladał to za rok czy dwa...

całkiem nowa JA

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #116 dnia: 15 Grudnia 2009, 08:52 »
Jak wątek jest zamknięty to nikt już w nim nic nie naskrobie, poza tym "stare" wątki spadają na dalsze strony i są zastępowane przez nowe.
Jeśli nie chcemy, żeby nasze foty ktoś oglądał to też można sobie z tym poradzić ;)

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #117 dnia: 15 Grudnia 2009, 12:36 »
nasze watki sa  informacją  dla nowych foremek.. one też , tak jak wy,  weszły na forum zeby znaleść informacje o lokalu, orkiestrze itd.. wasze opisy,  relacje, opinie  pomagają  im podjąc  decyzję.. watków nie usuniemy ale , jesli zibi się zgodzi, mogę osobiście wyedytować posty i wykasować  foty..

poza tym.. dziewczyny .. to jest internet.. jesli nie chcecie zeby ktoś  za x czasu o czymś  czytał to tego nie piszcie..  ::)

rozumiem wytuacje gdzie dziewczyna pisze,ze jej mąż  wchodzi na forum i pokazuje co napisała o jego mamusi.. laska chce być kryta żeby nie było awantur.. rozumiem,ze  któraś zachodzi w ciąże i ktoś na forum to wie.. wchodzi na forum jej koleżanka z pracy i nei chce żeby to się  rozniosło w firmie.. ok..

ale. wykasujcie,bo  już nie chce mi się pisac albo nie chce zeby ktoś sobie czytał za X czasu to nie argument..

nie jesteście podpisane  nazwiskiem.. jesteście, teoretycznie, nie do zidentyfikowania poza fotami..  wyluzujcie..

poza tym , tak jak napisała maja, zamknięty watek spada  gdzieś na koniec listy i znika w morzu innych  tematów, postów... cieżko jest je potem odnaść..

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
« Odpowiedź #118 dnia: 15 Grudnia 2009, 13:48 »
nasze watki sa  informacją  dla nowych foremek.. one też , tak jak wy,  weszły na forum zeby znaleść informacje o lokalu, orkiestrze itd.. wasze opisy,  relacje, opinie  pomagają  im podjąc  decyzję.. .

sedno sprawy, czy chciałybyście być na forum na którym nie ma informacji  bo je ktoś pokasował?

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #119 dnia: 15 Grudnia 2009, 14:29 »
Od informacji nt sukienek, muzyki, dekoracji itp. jest milion innych wątków, na tym forum tego nie brakuje, chyba przyznacie. Co do tych wątków nikt nie ma wątpliwości - muszą zostać i mało tego, tak jak zibi pisał, bierzmy odpowiedzialność za to co piszemy. Jasna sprawa.

Forumki po ślubie dopisują do nich opinie dotyczące barmanów, zespołów, lokali, fotografów itp (-> działy regionalne chociażby). Nie będzie takiej informacji w odliczanku (skoro jest zamknięte).

Sprawa wątków odliczania, relacji, żonkowego i bebikowa:

No i po co komuś wątek 150 stronnicowy? Nieaktualny do tego? Nie piszemy już w nim przecież. Są kolejne i następne i następne świeże i na czasie. Skoro tak jak ktoś wcześniej napisał - stare wątki spadają na dalsze strony i nie będą odkopywane - to w czym problem. No i dodajmy, że nie wszyscy chcą kasowania/usuwania wątków, wiec czemu odmawia się usunięcia pojedynczym jednostkom?

Następna sprawa - w jaki sposób komuś może w czymkolwiek pomóc relacja z wesela bez zdjęć? Albo jak może pomóc komuś czyjś zamknięty wątek żonkowy/bebikowy w którym pisało się rok temu o sprawach prywatnych? No przecież póki się dany wątek prowadzi to nie ma problemu, zna się forumki, chce się z nimi dzielić przeżyciami, smutkami i radościami. Tylko czy na pewno chcę aby to zostało tutaj dla potomności? Chyba niekoniecznie.

Nie wmawiajcie nam, że nieusuwanie wątków jest dla naszego dobra.