Kochane babeczki, pozwolę sobie zabrać głos jako osoba, która nie ma jeszcze swojego wątku typu odliczanie czy relacja, ale za to bardzo chętnie zaglądam do waszych wątków, korzystam z pomysłów o doświadczeń jakimi się dzielicie, bo chyba właśnie po to to forum zostało stworzone.
Uważam, że nałożenie limitów w liczbie 100 czy 200 postów jest bez sensu, bo takie osoby jak ja, które szukają tu inspiracji i pomocy nie uzbierają tyle postów nie mogąc wypytywać Was o szczegóły Waszych przygotować czy relacji. A jeżeli już to będzie to prowadziło do powstania całej masy bezsensownych postów, w których autor nie będzie miał nic do powiedzenia, a będzie wstawiał tylko buźki z uśmiechami lub po jednym słowie typu "zgadzam się" albo "racja" tylko po to aby "nastukać" sobie wymaganą liczbę postów. Moim zdaniem to bez sensu.
Do tego uważam, że określenie "prywatność na forum" to oksymoron i podziwiam a za razem dziękuję Wam wszystkim za Waszą odwagę, że mimo wszystko chcecie podzielić się z innymi samym sobą. Dzięki temu tworzy się taka niesamowita więź między forumowiczami i jest to piękne. Ale zawsze w takich sytuacja znajdzie się ktoś kto będzie próbował sprawić innym przykrość tylko dlatego że ma taką możliwość i jest to niewiarygodnie łatwe właśnie tu, na tym forum, gdzie opowiadamy o rzeczach, które są dla nas najważniejsze. Takie osoby należy zgłaszać administratorom i blokować. Ale nie można zakazać wszystkim korzystania z dobrodziejstw tego forum tylko dlatego, że istnieje jakiś odsetek ludzi niedojrzałych.
Jeżeli chcecie mieć prywatne miejsce w sieci załóżcie strony czy blogi zabezpieczone hasłem, które udostępnicie tylko nielicznym.
Przepraszam, jeżeli waszym zdaniem nie rozumiem problemu, ale czytając Wasze posty zdałam sobie sprawę, że gdyby te zabezpieczenia, o których piszecie istniały to pozbawiłybyście mnie czegoś naprawdę ważnego co daje mi to forum i czym ja chcę się dzielić z wami, jak i nowymi osobami, które tu zaglądają.