Autor Wątek: bielizna  (Przeczytany 101842 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline groszek
  • maniak
Odp: bielizna
« Odpowiedź #210 dnia: 1 Kwietnia 2006, 22:00 »
Białą bardotkę ma firma Felina- kosztuje 140 zł. Właśnie czekam aż mi dowiozą mój rozmiar, mierzyłam rozmiar za mały, ale ten większy powinien byc dobry. Tylko jeden sklep w Słupsku prowadzi Felinę.

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
« Odpowiedź #211 dnia: 2 Kwietnia 2006, 11:48 »
A dzieki za rade Groszku. Poszukam tu feliny, przymierze i zobaczymy :D
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #212 dnia: 2 Kwietnia 2006, 23:27 »
A to jest moja bielizna pod sukienusię:

Teraz szukam bielizny na noc poslubną! :D

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Misia

• zapaleniec
« Odpowiedź #213 dnia: 3 Kwietnia 2006, 07:23 »
och śliczna:)....bardzo bardzo......

no wlaśnie co proponujecie na noc poslubną?.....
bo komplet bielizny...to troche oklepane....
tak myśle że może jakies sexy bokserki koronkowe(Misio to lubi...a ja żadko noszę takie...więc może cos takiego) lub prześwitujące...tylko co na gore do tego?

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
« Odpowiedź #214 dnia: 3 Kwietnia 2006, 08:48 »
a może jakas ładniutka malutka piżamka :)

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #215 dnia: 3 Kwietnia 2006, 14:50 »
Marta, jak ty masz taką sexy bieliznę ślubną, to w nocnym wydaniu będziesz sexy jak diablica :D

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #216 dnia: 3 Kwietnia 2006, 15:24 »
Mój Misiek lubi ładną bieliznę i już kupił mi jej trochę, mało tego - zawsze trafia na to co mi się podoba i staniki od niego najlepiej mi się noszą i są najładniejsze, więc na noc poślubną pewnie też kupi mi coś ładnego.... w tym zdaję się na niego. Kupię sobie tylko bieliznę pod suknię, bo to muszę już dobrać do sukni. 8)

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #217 dnia: 3 Kwietnia 2006, 20:58 »
Ja na noc poslubną myślę bieliżnie z pasem do pończoch, bo mojemu Rafciowi strasznie się taka podoba, choć zastanawiam się nad jakąś koszulką. Sama nie wiem... :roll:

Offline Julka
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #218 dnia: 4 Kwietnia 2006, 08:36 »
Ja na noc poslubną mam zamiar kupić sobie gorsecik i do tego oczywiscie ponczoszki.
Moze to oklepanie, albo malo oryginalne ale moje Kochanie lubi takie zeczy, a poza tym w te noc to pewnie we wszystkim bedziemy wygladac cudownie dla naszych mezczyzn.

Offline monia_piotr
  • bywalec
« Odpowiedź #219 dnia: 4 Kwietnia 2006, 12:37 »
No no super gorsecik. Ja jeszcze się nad tym nie zastanawiałam. Ale muszę coś wymyślić.  :roll:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #220 dnia: 4 Kwietnia 2006, 12:53 »
Też się zastanawiam nad gorsetem z pasem do pończoch oczywiście. :)
Ten komplecik ładniutki. :)

Offline monika_mb

• entuzjasta
  • data ślubu: 29 lipiec 2006
« Odpowiedź #221 dnia: 4 Kwietnia 2006, 16:22 »
Cytat: "Misia"
no wlaśnie co proponujecie na noc poslubną?.....

eeee tak się zastanawiam czy wogóle coś mieć na tą noc poślubną hehe.......mój Marek stwierdził, że on to chciał mnie z kiecki rozebrać a nie z jakichś tam fatałaszków  :oops:  :lol:
Liwia Łucja B. - zawdzięczam Ci swoje życie.....

31.08.2007r, godz.19:50... Liwia..nasz maleńki wielki Cud... 53cm, 3650g

Offline Aniołek

• uzależniony
  • data ślubu: 20-05-2006
« Odpowiedź #222 dnia: 4 Kwietnia 2006, 16:25 »
ja też nie przewiduje żadnej bielizny na noc poslubną... Moze mi sie coś odmieni, ale na razie zostaje przy opcji-brak bielizny-zadnych majtek ani stanika pod sukienka. Taka niespodzianka  :wink: A na inną okazje sprawie sobie na pewno taki pas do pończoch - baaardzo seksowny :P

Offline Misia

• zapaleniec
« Odpowiedź #223 dnia: 4 Kwietnia 2006, 22:05 »
Cytat: "monika_mf"
eeee tak się zastanawiam czy wogóle coś mieć na tą noc poślubną hehe.......mój Marek stwierdził, że on to chciał mnie z kiecki rozebrać a nie z jakichś tam fatałaszków  

no i to jest pomysł.....to może zostanę przy samych sexy bokserkach na pół tyłeczka takie obcisłe koronkowe...lub prześwitujące....
i rozpuszczę włosy...z tej fruzurki na wpoł upietej

Julka
śliczny gorsecik:)

teraz wymysliłam że są jeszcze połgorsety-ja bym taki wolała...albo jakis powycinany
cos tam poszukam to pochwale się:)

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
« Odpowiedź #224 dnia: 5 Kwietnia 2006, 10:30 »
My też nie plaujemy jakiejś bielizny dodatkowej. W naszym apartamencie małżeńskim jest wielka wanna z jaccuzi, także pomyśleliśmy, że pewnie i tak będziemy bardzo padnięci, więc zamiast klasycznej nocy poślubnej zrobimy sobie miłą kąpiel w pianie. A wszelkie noce nadrobimy na Rodos podczas podróży poślubnej :) Jakoś tak mi się wydaje, że po całonocnej imprezie będziemy oboje mieli dość wszystkiego i jedyne co będzie nas interesować to sen :)

Offline Megii

• bywalec
« Odpowiedź #225 dnia: 5 Kwietnia 2006, 23:54 »
Hehe... a ja planuje jakis gorsecik ze stringami i  ponczoszki... moj narzeczony juz wspomina o bieliznie na noc poslubna wiec wydaje mi sie,ze to raczej dobry pomysl w takiej sytuacji...niespodzianka musi byc :D  :D  :D  Bo przeciez, jak mozna przespac noc poslubna  :wink:  nawet jak jest sie zmeczonym po imprezie...to co :wink:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #226 dnia: 6 Kwietnia 2006, 12:47 »
Wczoraj odebrałam moją bieliznę pod sukienkę. Jestem bardzo zadowolona, bo komplecik jest cudowny i najważniejsze, że leży na mnie idealnie. Trochę się martwiłam czy będzie na mnie dobry, bo zamawiałam przez internet.  :)

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
« Odpowiedź #227 dnia: 6 Kwietnia 2006, 19:35 »
My z Przyszłym lubimy czasem pooglądać bieliznę w sklepach internetowych, tylko zawsze jakoś boję się stamtąd zamówić, bo na tych modelkach wygląda ona ładnie, a nie wiadomo jak w rzeczywistości. Ale w sieci można znaleźć chyba fajniejsze rzeczy niż w sklepach. Marta - napisz proszę gdzie zamawiałaś, jak długo czekałaś itd. Może na przyszłość się przyda?

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #228 dnia: 8 Maja 2006, 12:45 »
A ja wreszcie kupiłam biustonosz pod suknię! Firma Felina, koszt 169 zł (droższego nigdy nie miałam) A wygląda tak:

Offline anka24

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.07.2006
« Odpowiedź #229 dnia: 9 Maja 2006, 14:35 »
groszek sam biustonosz tyle kosztował? nieźle.. :mrgreen:

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #230 dnia: 9 Maja 2006, 14:39 »
Cytat: "anka24"
sam biustonosz tyle kosztował?

to sa ceny felliny :? ale niestety jak ktos ma duze piersi to jest ogromny problem ze znalezieniem wygodnego i dobrego biustonosza. Niewiele jest odpowiednich ofert. A jak sa to wlasnie w takiej cenie. ja tez bede miec biustonosz albo z feliny albo z Chantell i koszt to ok.200zl, ale co mam poradzic jak tylko te biustonosze 8bardotki) dobrze podtrzymuja mi piersi.Wyjscia brak.No,ale za to bedziemy miec luksusowa bielizne :mrgreen:

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #231 dnia: 18 Maja 2006, 22:14 »
dobry biustonosz to podstawa i wart jest swojej ceny - w końcu komfort jest na maxa ważny

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #232 dnia: 18 Maja 2006, 22:19 »
Nie wazna cena - ważne żeby spełnił swoja wiekopomną rolę w TYM dniu, no i oczywiscie posłużył jeszcze na potem.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #233 dnia: 15 Czerwca 2006, 14:25 »
Nie wazna cena - ważne żeby spełnił swoja wiekopomną rolę w TYM dniu, no i oczywiscie posłużył jeszcze na potem.

tym tez wlasnie kierowalam sie wybierajac moj staniczek :D

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
« Odpowiedź #234 dnia: 19 Czerwca 2006, 19:24 »
CYTAT: "także pomyśleliśmy, że pewnie i tak będziemy bardzo padnięci, więc zamiast klasycznej nocy poślubnej zrobimy sobie miłą kąpiel w pianie."

Zgadzam sie w zupelnosci :) na bielizne i fikanie czasu bedzie pozniej duuuuuzo :)

Offline mandzia
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #235 dnia: 21 Czerwca 2006, 19:29 »
Ja mam tez duzy biust (85 D),a sukienka jest z "koronkowym golfem". Kupilam juz fajny stanik (100zl  :wink: ) z odpinanymi ramiaczkami i silikonowa szelke na szyje. Problem w tym, ze jak ja zalozylam, to mialam wrazenie, ze przepiluje mi kark.  :?  Mam nadzieje, ze gorset podtrzyma moje "skarby" na tyle, ze nie bede sie meczyc.

Offline Misia

• zapaleniec
« Odpowiedź #236 dnia: 22 Czerwca 2006, 09:00 »
hej  mandzie uwaga !!!!!!    jest takie coś zakładane na ramiaczka... taka jakby wkładka..jest ona silikonowa i szeroka w ktorą wsadza się ramiaczko i ono własnie wtey nie wpina sie w ciało.Popytaj w sklepach firmowch triumpha
Takie cos jest nowością więc może niewszędzie dotarło.Ale istnieje taka rzecz/wkładka co dopina/dokłada się do ramiączek by niewpinały się w ciało

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #237 dnia: 22 Czerwca 2006, 09:37 »
no to ja tez bede miała ten problem niestety bo mam biust 75-80 D i wiem ,że suknia z samym gorsetem bez ramiaczek to po prostu nie dla mnie! Bo watpie ,żeby mi to utrzymało biust! Zawsze kupuję biustonosze z Triumpha i feliny( bo po prostu inne mi źle trzymają) Ale ostatnio poprzez kolezanke odkryłam Super bielizne Firmy AVOCADO, maja stronke w internecie! Rzeczytam sa po prostu sliczne ale niesatety drogie! Ale zawsze jest cos poprzeceniane i można kupić staniczek za 95-110 złotych sliczny do kompletu z majteczkami1 Majką tez sliczną bielizne slubna i staniki bez ramiaczewk które doskonale podtrzymuja duzy biust! Bo ta firma własnie specjalizuje sie w stanikach dla kobiet z duzym biustem! sa wszelakie rodzaje i rozmiary! I kolezanka kupowała przez internet i zawsze wszystko na nia pasuje! Ja zastanawiam sie nad sukbnia z szelka na szyje i tez boje sie wppinania szelki w kark! pOpytam w sklepach triumpha! Ale do slubu na pewno sprawie sobie bielizne z AVOCADO!

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #238 dnia: 22 Czerwca 2006, 09:47 »
Cytat: "Aniutek83"
75-80 D

ejjjjjjjjjjj.. ja mam 80E i jakoś mi utrzymał na weselu.. coprawda nie był to gorset tylko jednoczęściowa suknia ale też trzymałą.. gorset jest o tyle dobry,ze dodatkowo podtrzymuje.. tak właśnie mam w komplecie szytym w CMŚ.. trzyma skubany jak trza.. i biust jest przy tym pięknie wyeksponowany  :mrgreen:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #239 dnia: 22 Czerwca 2006, 11:25 »
monia myślisz że mi utrzyma? bo ja sie tego bardzo boję no i tez własnie chciałabym jednoczęsciowa suknie i to dodatkowo pogłebiało mój strach! To musiałabym jakoś go usztywnic czy miec w nim wszyyty biustonosz? a miałas sliczny welon ja własnie taki chce tylko sie zastanawiam nad dłuzszym!