Autor Wątek: 15.05.2010 Patik odlicza :) Jeszcze jedna noc.. jeszcze jeden dzień.. :)  (Przeczytany 68988 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
My też wczoraj oglądaliśmy KSW  :)
Pudzian się rzucił na Najmana jak wściekły pies  ;D

Buziaczki i miłego weekendu :)

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
ja tez oglądałam walkę i myślę ze gdyby nie sędzia pudzian by go tam zmiażdżył
[/url]
[/url]

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
strasznie to wyglądało... jakby wpadł w jakiś szał  ::) ale zdziwiłam się, że Pudzian wygrał... myślałam, że Najman go położy

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
Witaj PAtik :-)
wreszcie udało mi sie nadrobic twój wątek :)
Bardzo się cieszę, że udało Ci się wreszcie zdecydować co do świadkowej :-)  Judka będzie idealna :-)
Co do pracy, to co ty masz poradzić, że ludzie nie chcą brać kredytów ;/ ( bo z tego co pamiętam tam pracujesz) przecież to nie od Ciebie zależy :( o co tej babie chodzi... niech poprawią ofertę , to ludzie sami przyjdą, a nie będą Cie jeszcze stresować :boks_4: :boks_4: :boks_4: :boks_4: :boks_4:   zrób babie to co Pudzian wczoraj Najmanowi :D:D:D:D   hahaha....   jak się uśmiałam, jak to widziałam... normalnie jak na wiejskiej dyskotece... ruszył na niego bez opamiętania i jakiejkolwiek techniki :D poprostu jak zawierze na swoją ofiarę :D:D:D  A tyle się Najman nagadał, że udowodni , czym różni się hodowla organizmu od prawdziwego sportu :D:D:D   tak to udowodnił, że gdyby nie sądzia to... :pogrzeb:

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*   całuski zostawiam... trzymaj sie kochana

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
zostawiam :-* :-* :-* :-*

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
zostawiam :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
 :-* :-* :-* niedzielne

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
 :-* :-* :-* zostawiam

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Ja również zostawiam  :-* :-* :-*

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010
Dobry wieczór :)

jak mroźnie dzisiaj ojoj  :balwan:  brrr ;)
ale powolutku się tak świątecznie robi.. sniezek, lampki na miescie i powoli w oknach aj  :brawo: :hopsa: uwielbiam tak :D
i powroty do cieplutkiego mieszkanka, w cieplutkie ramionka  :uscisk:

Jak Wam minął dzień? ;>

Dzisiaj wypisałam pierwsze zaproszenia..
nasza sąsiadka jedzie do swoich dzieci do Anglii na swieta, poprosilismy ja o wreczenie zaproszen..
przynajmniej bedziemy mieli pewnosc ze napewno do naszych znajomych trafia :)
niestety to 2 inne niz wszystkie wzory, kupione na szybko w sklepie..
kurcze musze sie wziac za to- wybrac,zamowic i po Nowym Roku wręczyć :)
Tak pod koniec stycznia, na poczatku lutego odwiedzimy całą rodzinkę i znajomych :)

Aha dziewczyny, mam pytanie- chcę w zaproszeniach prosić o potwierdzenie przybycia..
zastanawiam się tylko do kiedy dać termin..?
ślub jest 15 maj.. 15 kwietnia mam wstepnie ustalac szczegoly na sali-co do stolikow, rozmieszczenia gosci, menu..
więc muszę już wiedziec ile osób będzie..
brutalne to jest,ale biorę również pod uwagę, że nie wszyscy zaproszeni goscie dopiszą.. czesto jest tak, ze ktos odmawia..
chcialabym miec czas, zeby w to miejsce ewentualnie kogos doprosić.. zeby sie nie zmarnowalo miejsce..
ale doprosic w taki spospob, zeby te osoby sie nie poczuly, ze to na ostatnia chwile, i ze wlasnie dlatego ze pewnie ktos odmowil..
jak Wy to planujecie? co byscie mi doradzily jako taka konkretna datę?
Bardzo Was proszę o pomoc :)

buziaki ;*

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
hej Patik mnie tu troszkę nie było ale nadrobiłam
fajnie że świadkowa wybrana i to na pewno dobra decyzja
ja też miałam ostatnio kiepski humor, z pracą faktycznie ciężko ale mnie moja też wkurza czasami, szkoda że nie dali ci urlopu :(
walkę widziałam w necie :) :) strasznie krótka była
jeśli chodzi o potwierdzenie przybycia to ja na zaproszeniach napisałam na 2 miesiące przed żeby goście dali mi znać, wiadomo że jak ktoś nie przyjdzie to szkoda tego miejsca jeszcze jak za nie zapłacicie a w sumie też głupio tak na ostatnią chwilę kogoś zapraszać, dlatego ja wyślę więcej zaproszeń niż planowałam, zresztą kto będzie chciał z wami przeżyć ten dzień to przyjdzie, będzie dobrze
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Skoro w styczniu i w lutym planujecie rozwieźć wszystkie zaproszenia to myślę, że do końca lutego goście powinni dać Wam odpowiedź. Wtedy będziesz miała ewentualność zaproszenia kogoś z dwumiesięcznym wyprzedzeniem (zostanie cały marzec i kwiecień). Choć w sumie jeśli ktoś nie brał pod uwagę, że może zostać zaproszony, to nawet i dwa miesiące wcześniej to może być dla niego za krótko, żeby się przygotować (mam tu na myśli finanse), ale myślę, że będzie dobrze :)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
No ja mam ten sam dylemat, chociaż do wesela jeszcze daleko ;) ;) Ja będę chciała rozdawać zproszenia nabliższym w święta. A znajomym w Sylwestra i po NR. Jako,że planujemy mieć ślub 21 maja na potwierdzenie będę czekała do połowy marca...zależy jak się ugadam z właścicielami w sprawie sali ;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
najlepiej dać czas do 1,5-2 miesięcy przed ślubem... weź pod uwagę, że wiele osób nie da znaku i sama będziesz musiała obdzwaniać ludzi a to też trochę trwa :)

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
dokładnie 1,5-2 miesięcy wcześniej dokąldnie tak jak napisała wiśniowa  że na pewno nie wszyscy Ci odpowiedzą w terminie i będziesz musiała oddzwaniać tak to juz jest  >:(
[/url]
[/url]

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
hej

pati gratuluje swiadkowej  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: kolejny krok do przodu  :-*

a co do potwierdzenia to my naposalismy 1 kwiecień 2010 (10 zaproszeń tak wypisanych)  :hahahaha: :hahahaha: dopiero teraz do mnie dotarło co to za dzień.... pewnie zmienimy na 4 kwietnia bo wtedy jest wielkanoc i hm... okzaja by nawiazac kontakt z gośćmi  :D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Ja również się nad tym zastanawiam i stwierdzam, że 2 miesiące przed będzie ok ;)
Albo przynajmniej 1,5 miesiąca - to już termin ostateczny :D
Pozdrawiam i zostawiam kissa na nowy tydzień :-*

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
 :-* :-* :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
U nas potwierdzenia były tak miesiąc przed ślubem. Ale to i tak niektórzy jeszcze nie wiedzieli i dawali nam znać tak 3 tygodnie przed. 2 tygodnie przed miałam podać dokładną liczbę gości, wcześniej podawałam wstępną.
Myślę, że dwa miesiące to trochę dużo, ale też patrzę ze swojej perspektywy, że niektórzy po prostu nie mogli wiedzieć wtedy.
Dlatego ja tu dobrym doradcą nie jestem :P

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Właśnie mi się przypomniało, że w tym roku..dostaliśmy zaproszenie na wesele..1,5 miesiąca przed..wysłane poleconym....zero komentarza...ktoś im wypadł i postanowili zaprosić Nas...pech chciał, że my bylismy wtedy na wakacjach więc w sumie zaproszenie dostaliśmy miesiąc przed...na dodatek na 2 koniec Polski..chyba nie muszę pisać, że nie skorzystaliśmy...

Więc dokładnie rozumiem i sama chciałabym uniknąć takich sutuacji, ustalajac datę potwierdzenia stosunkowo wcześnie :D :D

Offline kaamila

• entuzjasta
  • data ślubu: 10.07.2010
My na zaproszeniach poprosiliśmy o miesiąc przed ślubem, ale tylko dlatego że my mamy kucharki i nie musimy nikomu potwierdzać ilu będzie gości. Ale jak bym miała od talerzyka, to napewno bym prosiła o potwierdzenie na jakieś 2 m-ce przed ślubem. Pozdrawiam ;D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
my mieliśmy listę rezerwową ale te osoby wiedziały wcześniej, że jak będziemy mogli to ich zaprosimy.... i byli na naszym weselu, bawili się do samego końca :)

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010
Witam popołudniowo/wieczorowo :)

kolejny dzien w pracy minal.. juz pozostawiam to bez komentarza.. szukam pracy i tyle :)
gdybyscie o czyms slyszaly to bardzo proszę - dajcie znac :)

Dziękuję za Wasze opinie co do daty potwierdzenia przybycia..
tak myślę, że zostawię 1 marzec, tak jak piszecie, pewnie i tak sama bede musiala dzwonic i potwierdzac.. ;)

kochane, lecę nadrobić Wasze wątki ;*

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
chyba Patik smutna jesteś?  :przytul: :przytul: :przytul:
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Współczuję nieprzyjemności w pracy... mam nadzieję, że szybciutko znajdziesz następną...  :)

Morgan
  • Gość
Ja mysle ze najpewniej to znajdziesz cos po Nowym Roku... po remamentach... i porzadkach... teraz bedzie ciezko...  :-\
ALE POWODZENIA!!!

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
1 marzec, tak szybko  :o :o :o :o to 2.5 miesiąca przed ślubem  :o :o :o hm... ja myślę ze za wcześnie, w ciągu tego czasu wiele może sie zmienić  ;) 

tulam  :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Też Ci dam buziaka na poprawę humorku :-*
i trzymam kciuki, żeby jednak wszystko się ułożyło, i zmiana pracy nie była potrzebna ;)
Pozdrawiam wtorkowo :przytul:

Offline kaamila

• entuzjasta
  • data ślubu: 10.07.2010
patik trzymam mocno kciuki, żeby wszystko się ułożyło :przytul:

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
mam nadzieję, że szybko znajdziesz fajniejszą pracę Patik.. na pewno po nowym roku będzie wysyp ofert :)