Autor Wątek: Pan Darek ...  (Przeczytany 9215 razy)

Offline anka24

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.07.2006
Pan Darek ...
« dnia: 3 Stycznia 2006, 10:25 »
Cytat: "Agnieszka32"
No i jeszcze pani Iwona zaśpiwała Ave Maria w kościele....nie wiem, jak w takiej zimnicy mogła to wyciągnąć, ale wyszło pięknie...ponoc, bo ja nie pamietam  

Aga rozmawiałam z panem Darkiem ( będzie wraz ze swoją ekipą grał u nas w kościele) i był zachwycony pania Iwoną..ponoć jak zaśpiewała to mu szczęka do podłogi opadła tak mu sie podobało..
bardzo ciesze sie że zespół super wywiązał sie ze swojego zadania..i że nasze przewidywania i gdybania sie nie sprawdziły..
a głosy to fakt,maja niesamowite :wink:

Offline Molunia

• entuzjasta
Pan Darek ...
« Odpowiedź #1 dnia: 3 Stycznia 2006, 17:12 »
Ja też rozmawiałam z p. Darkiem i tez mi mówił, że nawet mu sie to podobało a on jest chyba wybredny jeśli chodzi o muzykę. Powiedział, ze nie było to operowo tylko inaczej ale równie ładnie! tak więc Aguś musiało byc ślicznie. W ogóle jak do mnie dzwonił to mówił, ze teraz był w Stargardzie na slubie .... a ja mu od razu, ze pewnie u Agnieszki  :D  On zdumiony " a skąd Pani wie?" micha mi się od razu ucieszyła. Potem coś tam jeszcze gadał (straszny gaduła) i mówił o ślubie w lipcu więc ja się pytam czy u Ani i Piotrka..... zatkało go tak że nie mógł słowa powiedzieć !!!   :hahahaha: , potrzymałm go w tajemnicy i powiedziałam ze na temat szczecińskich ślubów to ja wiem "prawie wszystko"  :mrgreen:

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Pan Darek ...
« Odpowiedź #2 dnia: 3 Stycznia 2006, 17:18 »
He he....nieźle Molunia! Jesteśmy mafia...  8)  ale porządna  :D

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
Pan Darek ...
« Odpowiedź #3 dnia: 3 Stycznia 2006, 18:50 »
Molunie, dobre, dobre!!! :lol:

Cytat: "asia"
Jesteśmy mafia...  ale porządna

Mafia jak się patrzy  8)

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
Pan Darek ...
« Odpowiedź #4 dnia: 3 Stycznia 2006, 21:17 »
A wiecie co:-) Ja panu Darkowi powiedziałam, że internet to magia i że tam można człowieka zbudować albo zniszczyć:-))) Teraz to chyba doceni:-)))))

Offline Molunia

• entuzjasta
Pan Darek ...
« Odpowiedź #5 dnia: 3 Stycznia 2006, 21:28 »
Bo to prawda, internet to niezwykła siła!  A My to jak mafia ale za to uczciwa  8) i wszyscy co chcą się wyłamać z tej uczciwosci dostaja popalić  :twisted:  
W ogóle to miałam niezły ubaw jak widziałam to zaskoczenie bo on po prostu nie mógł uwierzyć!

Offline pioteras

• uzależniony
  • Już jest KUBUŚ... i JULIA też :-)
Pan Darek ...
« Odpowiedź #6 dnia: 3 Stycznia 2006, 22:35 »
Cytat: "Molunia"
ja się pytam czy u Ani i Piotrka.....

Hahaha nieźle, to tylko potwierdza że Szczecin to małe miasto jednak i w pewnych kręgach łatwo znaleźć wspólnych znajomych  :mrgreen:

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
Pan Darek ...
« Odpowiedź #7 dnia: 4 Stycznia 2006, 08:16 »
Biedny Pan Darek kota dostanie, bo najpierw ja go pozdrawiałam od moni, teraz Molunia, Ania i pioteras i wychodzi, że wszyscy się znamy. Pan Darek pomyśli, że to jakaś paranoja, z kim nie gada, to się znają, wychodzi na to, że cały świat to kumple :wink:

Offline Molunia

• entuzjasta
Pan Darek ...
« Odpowiedź #8 dnia: 4 Stycznia 2006, 09:48 »
:skacza:   tak tak on stwierdził "....o jejku co tutaj się dzieje i   :zdziwko:  " A ja śmiało nazwałam WAS swoimi znajomymi :) .
Z drugiej strony to jego ego było mile połechtane, że ludzie go znają i chcą aby u nich śpiewał

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Pan Darek ...
« Odpowiedź #9 dnia: 4 Stycznia 2006, 09:55 »
nawet chłop nie wie jaki jest sławny...  :mrgreen:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline anka24

• entuzjasta
Pan Darek ...
« Odpowiedź #10 dnia: 4 Stycznia 2006, 12:09 »
Cytat: "monia"
nawet chłop nie wie jaki jest sławny...

a to monia Twoja zasługa :mrgreen:  jest Twoim dłużnikiem :wink: ..dzwoniąc do pana Darka musiałam mu wymienić wszytskich którzy przyczynili sie do tego że zdobyłam jego namiary i zdecydowałam sie zadzwonić :wink:  ale jest strasznie sympatyczny no i gadatliwy..ale w tym jego urok :wink:

Offline Molunia

• entuzjasta
Pan Darek ...
« Odpowiedź #11 dnia: 4 Stycznia 2006, 13:39 »
Monia powinnaś jakis procencik zbierać od każdej umowy  :mrgreen:

Offline MALENSTWO

• forumowicz
Pan Darek ...
« Odpowiedź #12 dnia: 21 Lutego 2006, 17:06 »
Witam wszystkich serdecznie!!! Jestem nowa na forum aczkolwiek muszę sie Wam przyznać, że od pół roku korzystam z waszych rad :oops: i o panu Darku tez dowiedziałam się od Was! Nawet z nim rozmawialiśmy. Rzeczywiście Pan "troszkę wygadany" i ma wielki głos i talent. Ale zrezygnowaliśmy z niego po tym jak nas zaprosił na ślub jakis ludzi których my nie znaliśmy a co najważniejsze oni nie znali nas!!!! Kiedy mu zwróciliśmy uwage, że to tak nie ładnie zapraszac kogoś na ślub, może państwo młodzi sobie nie życzą i że my nie jesteśmy ich goścmi odpowiedział nam, że my jesteśmy jego goścmi. I jak sobie uświadomiłam, że na Naszym ślubie, na którym chcemy żeby było bardzi "intymnie" będzie mnóstwo ludzi, których my defakto nie znamy i będą to goście Pana Darka. Niestety ale zrezygnowaliśmy z jego usług.
Maleństwo dziękuję za pozdrowienia i przeprasza, że nie jest w stanie przejrzeć wszystkich Waszych wątków!

Offline anulau
  • nowicjusz
  • *
Pan Darek ...
« Odpowiedź #13 dnia: 21 Lutego 2006, 17:57 »
Nie wiem czy wiecie ale Pan Darek dodatkowo trudni sie organizowaniem kamerzysty, fotoreportera, naglosnienia na wesele. Juz przestalam sie orientowac co on wlasciwie robi. Mial krecic ktos z "jego ekipy" film na naszym weselu ale zrezygnowalismy. Jakos nie mam zaufania do naganiaczy. Pozatym widzialam film od znajomego, u którego krecil jeden z jego pracowników, ani jednego ujecia przy stole, pewnie wtedy tez sie objadal i nie mail czasu:) A co do spiewu to nie slyszalam, moze kaurat w tym jest dobry:)

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Pan Darek ...
« Odpowiedź #14 dnia: 21 Lutego 2006, 20:27 »
zaskakujesz mnie maleństwo...

a jak chcesz to zrobić??? postawisz ludzi w wejściu do kościoła żeby wpuszczali tylko gości z zaproszeniami????  :?

to przecież jest kościół i msza.. slubna ale msza... każy może wejść kiedy chce .. choćby po to żeby kazania wysłuchac czy młodą pare zobaczyć....  :mrgreen:

Offline MALENSTWO

• forumowicz
Pan Darek ...
« Odpowiedź #15 dnia: 21 Lutego 2006, 21:01 »
Moniu! Te wesele na jakie zapraszał nas Pan Darek było w pałacu w Maciejewie- więc nie kosciół i mogło mnieć charakter dość "rodzinny". Poza tym, my mamy podobnie- nie w kościele, więc rozumiesz troszkę moje oburzenie :wink: i nie gniewaj sie na mnie ale troszeczke nie mamy ochoty na tak zwanych gapiów  :cry:
Maleństwo dziękuję za pozdrowienia i przeprasza, że nie jest w stanie przejrzeć wszystkich Waszych wątków!

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Pan Darek ...
« Odpowiedź #16 dnia: 21 Lutego 2006, 21:31 »
ja gniewać..?? dziewczyno.. luzik  :mrgreen:

faktycznie.. trochu z tym maciejewem przegiął ..

BTW.. zawsze znajdą się gapie..

Offline MALENSTWO

• forumowicz
Pan Darek ...
« Odpowiedź #17 dnia: 22 Lutego 2006, 15:00 »
No ale niektórym się chce np nam!!! i wiem, że może nie uda nam sie w 100% uniknąć tak zwanych przypadkowych ludzi, ale wolimy zmniejszać szansę "na gapiów". I ja nie krytykuje P. Darka tylko to, że zaprasza na ślub kogos swoich gości bez pozwolenia a nawet skontaktowania sie z innymi. To nie jest ładne!
Wyobrazcie sobie taką przypuszczalną sytuację, że w pałacu w maciejewie ledwo mieści sie na ceremonii 100 osób swoich zaproszonych gości macie akurat tyle. P. Darek zaprosił akurat 4 pary to jest 8 osób i teraz Wasi goście muszą się cisnąć i nie widzą najważniejszej chwili przez gości Ci nie znanych a nawet niechcianych. W tym jest problem i my wolimy uniknąć takich sytuacji i dla samej zasady, bo rzeczywiście mogliśmy sobie zastrzec tego typu postępowania zrezygnować z jego usług.

Offline MALENSTWO

• forumowicz
Pan Darek ...
« Odpowiedź #18 dnia: 22 Lutego 2006, 15:08 »
POZA TYM NIE UWAŻACIE, że to w nie naszej kwestii zastzregać sobie kogo chcemy a nie tylko w kulturze każego człowieka powinno być raczej spytanie się o pozwolenie na przyprowadzenie kogoś obcego na Naszą uroczystość?

Offline okruszek

• maniak
Pan Darek ...
« Odpowiedź #19 dnia: 22 Lutego 2006, 15:30 »
no i zaczną sie najazdy na maleństwo ... bo uznajecie tylko same zachwałki a krytyka jest mniej widziana a przeciez darek jest NAJ .... co nie koniecznie w oczach innych.
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline MALENSTWO

• forumowicz
Pan Darek ...
« Odpowiedź #20 dnia: 22 Lutego 2006, 15:58 »
DZIĘKUJE OKRUSZKU!
ale ja nie krytykuje talentu P. Darka, tylko chciałam skrytykować jego jeden występek  :( , bo głos to on MA i nie da sie tego ukryc

Offline okruszek

• maniak
Pan Darek ...
« Odpowiedź #21 dnia: 22 Lutego 2006, 16:52 »
ale czy wart jest takiego szmalu? Pytałam się o cene jego usługi i powiem: drogo  :roll: A zapraszając mnie na czyjś ślub to jakos nie na miejscu. Trzeba innych szanować.

Offline MALENSTWO

• forumowicz
Pan Darek ...
« Odpowiedź #22 dnia: 22 Lutego 2006, 22:50 »
My zmależliśmy kwartet smyczkowy ( 3 skrzypki i kontrabas) i o 200 zł mniej. Nie wiem jak graja ale słyszałam, że BOSKO! Poza tym mam zaproszenie od nich na ich wystep- nie na czyims ślubie- więc się sami przekonamy :)
Buziaki

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
Pan Darek ...
« Odpowiedź #23 dnia: 23 Lutego 2006, 09:37 »
Wiesz Maleństwo...może zaraz na mnie napadniesz, ale założe sie, że mogę pojawić się na Twoim ślubie, a Ty bladego pojęcia o tym miec nie będziesz....i wcale nie przyjdę słuchac pana Darka, ani nikogo innego, tylko tak sobie- postac. No chyba, że przed ceremonią wpadnie Ci do głowy pomysl prześwietlić dokładnie wzrokiem kapliczkę w poszukiwaniu "obcego elementu".  :)

Offline MALENSTWO

• forumowicz
Pan Darek ...
« Odpowiedź #24 dnia: 23 Lutego 2006, 09:46 »
Ależ ja Cię nie napadnę. I po 1. Nie mamy w kapliczce ani w kościele. Po 2. Jeżeli przyjdziesz to przyjdziesz. Po 3. Ja tylko skomentowałam fakt, że ktoś dla mnie kompletnie obcy zaprasza mnie na ślub osoby kompletnie obcej. I W TYM CAŁA ROZGRYWKA!!!! Pisałam już wcześniej, że zdaję sobie sprawę, że nie unikniemy "przypadkowych gosci". Ja cały czas dążę do tego, żeby wytłumaczyć, że to niezbyt kulturalne zapraszać kogoś na ślub obcej Ci osoby. To tak jakby kucharz zapraszał swoich gości na wesele na jakim pracuje z hasłem "przyjdzcie ja Was zapraszam, jesteście moimi goścmi i spróbujcie tych pysznych zakąsek, które zrobiłem, żebyście wiedzieli za co bedziecie płacić"!!!!!

Offline okruszek

• maniak
Pan Darek ...
« Odpowiedź #25 dnia: 23 Lutego 2006, 09:57 »
Cytat: "MALENSTWO"
"przyjdzcie ja Was zapraszam, jesteście moimi goścmi i spróbujcie tych pysznych zakąsek, które zrobiłem, żebyście wiedzieli za co bedziecie płacić"!!!!!

o to właśnie biega !

przestańcie sie tak rozczulać nad cudowną muzyką pana Darka, bo jest już przereklamowany. Pewnie mnie napadniecie, ale ja i tak sobie nic z tego nie zrobię  :wink:

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Pan Darek ...
« Odpowiedź #26 dnia: 23 Lutego 2006, 13:28 »
Okruszku nie denerwuj się nikt Cię nie napadnie :wink:

Offline pioteras

• uzależniony
  • Już jest KUBUŚ... i JULIA też :-)
Pan Darek ...
« Odpowiedź #27 dnia: 23 Lutego 2006, 13:34 »
a czemu przereklamowany? Coś komuś spaprał?  :shock:

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Pan Darek ...
« Odpowiedź #28 dnia: 23 Lutego 2006, 14:03 »
Nic nie spaprał i powiem więcej jest naprawdę dobry jesli chodzi o muzyke na ślubie. Okruszkowi jednak nie leży cena i uważa, że usługi pana Darka są za drogie. O to chodzi Okruszku, prawda??

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Pan Darek ...
« Odpowiedź #29 dnia: 26 Lutego 2006, 14:43 »
Ja też się zastanawiam nad Panem Darkiem... ale ten człowiek, sam w sobie, mnie troche irytuje. Taki  gadatliwy, niby sympatyczny, ale jakoś tak lekko natarczywy. Poza tym nagrywał studniówkę mojego Tomka i teraz mój luby kręci nosem na samą myśl o spotkaniu z tym panem...hmmm.... może uda mi się go posłuchać na jakiejś mszy i wtedy zobaczymy czy rzeczywiście jest taki ekstra.