Autor Wątek: Barman na weselu!miał ktoś???  (Przeczytany 46380 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Odp: Barman na weselu!miał ktoś???
« Odpowiedź #30 dnia: 9 Listopada 2010, 11:56 »
Zgadzam się z Madziarą, lepiej nie kombinować - chyba że umówisz się, że to serwowanie drinków będzie ich prezentem ślubnym dla Was ;)

Offline Isabel
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 03.09.2011
« Odpowiedź #31 dnia: 9 Listopada 2010, 12:03 »
No właśnie oni to zaproponowali w ramach prezentu ślubnego, nie wiem jeszcze co zrobić, muszę to przemyśleć ;p

Offline madziara07

• uzależniony
« Odpowiedź #32 dnia: 10 Listopada 2010, 07:49 »
a ja i tak jestem przeciw-zabawa sie rozkreci a oni zapomna o serwowaniu drinkow i w sumie wyjdzie ze pracowali przez pol godziny... a uwagi nie zwrocisz bo przeciez sie obraza..
wiem kresle czarne scenariusze, moze by wszystko bylo ok, ale mi sie to nie podoba
Mówi się, że kogo bogowie chcą zniszczyć, temu najpierw odbierają rozum. W rzeczywistości temu, kogo chcą zniszczyć, bogowie wręczają odpowiednik krótkiej laski z syczącym lontem i napisem "Acme Dynamite Company" na boku. Tak jest ciekawiej i trwa krócej.

Offline mikolaj_w
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #33 dnia: 7 Grudnia 2010, 10:13 »
Mam kontakt do dobrego barmana, lw-master@wp. pl ,

Offline Myszk@

• bywalec
  • data ślubu: 22.09.2012
« Odpowiedź #34 dnia: 27 Grudnia 2010, 09:09 »
co do barmanów, to na weselu u mojego 'wujka' właśnie takowi się pojawili. .  i muszę przyznać, że sprawdzili się świetnie - serwowali pyszne, kolorowe drinki, o 24 mieli pokaz (bo nie było typowych oczepin) i obsługiwali gości właściwie do samego końca zabawy a byli przy tym tak kontaktowi i sympatyczni, że momentami więcej osób z nimi rozmawiało niż bawiło się na parkiecie ;). . .  I tak nam się spodobali, że będziemy mieć ich u siebie  ;D

aha. .  panowie byli z Event Baru ze Szczecina :)  

Offline rmc
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #35 dnia: 2 Lutego 2011, 20:47 »
hej,
ja wypatrzyłem sobie przyszłych barmanów na weselu u mojego kolegi z Lublinie.  Mi osobiście spodobało się to, że mieli przy barze 2 krzesła gdzie można było posiedzieć i wypić jakiegoś fajnego drinka:) dużo ludzi spędzało tam czas na pogawędkach bo barmani byli młodzi i śmieszni.  Przed weselem nie szukałem po innych firmach tylko wziąłem sprawdzonych.  Fajnie komunikowali się tez z orkiestra i robili śmieszne akcje ;D
Jak ktoś będzie chciał to mogę podać nr. 
Szczerze polecam

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
« Odpowiedź #36 dnia: 20 Maja 2011, 12:21 »
zna ktos moze barmanow -  a konkretnie dwoch ;), ktorzy serwuja drinki na imprezie i do tego maja w programie pokaz barmanski? poszukuje jakiejs firmy czy cus takiego i jakos slaba konkurencje widze w tym temacie...

Offline dzagoda
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 7.06.2012
« Odpowiedź #37 dnia: 22 Lipca 2011, 00:25 »
Ja też będę mieć barmana na weselu!! Byłam ostatnio na weselu znajomych w Katowicach i zachwyciły mnie drinki serwowane przez barmana i barmankę.  Nie dość, że były smakowite to w dodatku niesamowicie przystrojone.  Barman na weselu to strzał w dziesiątkę bo, która kobitka lubi pić czystą??;p Jeżeli ktoś chciałby namiary na barmańską parę to proszę dać znać na maila.   

Offline ewulka132
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #38 dnia: 22 Lipca 2011, 22:53 »
A zna ktos barmanow z bydgoszczy, czy wszyscy dojezdni :)

Offline zaba

• maniak
« Odpowiedź #39 dnia: 25 Lipca 2011, 21:36 »
zapytajcie w lokalu gdzie bedziecie miec wesele, u nas wlasnie mielismy z naszej restauracji...
drinki faktycznie rewela, multum gosci od razu pobieglo do baru ;)...

Offline katepolak

• bywalec
  • data ślubu: 11.06.11.
« Odpowiedź #40 dnia: 25 Lipca 2011, 23:50 »
Ja też gorąco zachęcam do takiego rozwiązania. Tak jak przypuszczałam Bar przeżywał oblężenie. Miałam tylko 30 butelek wódki 0,7 w stoły na 80 osób i jeszcze jej zostało, ponieważ wódka nie cieszyła się takim zainteresowaniem.

Z long drinków oczywiście górowało Mojito, potem Tequilla Sunrise, z shotów znalazło się kilku zapalonych amatorów Kamikaze no i prawie zabrakło nam Whisky.

Goście po drineczkach czuli się wyśmienicie i byli zachwyceni, że mogą zasmakować czegoś bardziej wymyślnego niż czysta;)

Offline zaba

• maniak
« Odpowiedź #41 dnia: 26 Lipca 2011, 22:49 »
no, no podzielam...mojito goruje ;D...u nas duuuzo poszlo jeszcze tequili sunrise, blue lagoon, finlandia red bery, campari, whisky, a o dziwo malo martini...
gdy sa drinki kolowe to faktycznie malo wodeczki idzie, nam poszla z polowa, tak samo jest z winami...
a i jeszcze polecam piwko na poprawiny - strzal w 10 ;)...

Offline Precelek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011
« Odpowiedź #42 dnia: 26 Lipca 2011, 22:55 »
dziewczyny a ze tak zapytam z ciekawosci, nie balyscie sie ze nie styknie tego alkoholu ? ze sie przeliczycie z kosztami ?
Jak to jest liczone w ogole ? za barmana plus alko i soki? czy jak ?

jakos nie mielismy odwagi na barmana na weselu :)

Never run faster than your guardian angel can fly ....

Offline zaba

• maniak
« Odpowiedź #43 dnia: 26 Lipca 2011, 23:07 »
mysmy za barmana z sali placili dodatkowo 150zl, drinki wybralismy sami, alkohole kupowalismy my ale wczesniej pani barmanka podala nam dokladnie co ma byc i w jakich ilosciach, niczego nam nie zabraklo...a soki i napoje gazowane mielismy w ramach menu bez ograniczen ;D...
ludzie nas ostrzegali, ze goscie pomieszaja alkohole i sie schleja maksymalnie ale nic takiego sie nie stalo...
naprawde mega oblezenie baru bylo - jesli ktos sie jeszcze waha to niech sie dluzej nie zastanawia -szczerze polecam ;D...

Offline Precelek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011
« Odpowiedź #44 dnia: 26 Lipca 2011, 23:20 »
no to fajnie, ze to tak wyglada :)
a przypomnij mi w jakiej sali mieslicie ?

Never run faster than your guardian angel can fly ....

Offline zaba

• maniak
« Odpowiedź #45 dnia: 26 Lipca 2011, 23:27 »
w mysleciku w namiocie ;D...

Offline PrzemoBydg
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15/05/2010
« Odpowiedź #46 dnia: 30 Lipca 2011, 16:32 »
Pozwole sobie wyrazić moje zdanie nt. barmanów na weselu. Ja jestem na NIE. Tradycja u nas jest taka, że na weselu pije się wódkę, ewentualnie wino. Jak ktoś mocno chce drinka to sobie sam zrobi. Poza tym jak ktoś pisze, że ludzie stali przy barze, rozmawiali z barmanem i to było fajne. Ludzie mają się bawić a nie stać i gadać. Wg. mnie za dużo wymyśla się teraz różnych wodotrysków, które odciągają / przeszkadzają ludziom w zabawie. Oczywiście jeśli ktoś nie będzie chciał się bawić to mu nic nie pomoże. Reasumująć moim zdaniem to zbędny wydatek. Lepiej dołożyć i kupić lepszą wódkę. Zabawiać na weselu ma za zadanie zespół / DJ. To jest oczywiście tylko moje zdanie ;)

Pozdrawiam

Offline dogma23

• forumowicz
  • data ślubu: 11.06.2011
« Odpowiedź #47 dnia: 7 Sierpnia 2011, 14:16 »
my też mieliśmy barek wszystko załatwiała Pani Maryla (wesele mieliśmy w Brzozie) i ja jak najbardziej polecam barek z barmanem,:-)wina i wodki można sie w domu napić a zrobionych przez barmana drinków już raczej nie

Offline ewulka132
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #48 dnia: 31 Sierpnia 2011, 00:07 »
A macie jakies namiary na barmana z bydgoszczy?? bo z sali raczej miec nie bedziemy, a nie chce placic jeszce za dojazd barmanom ze szczecina czy warszawy...

Offline Ania0808
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28.07.2012
« Odpowiedź #49 dnia: 14 Października 2011, 13:27 »
Cytat: rmc link=topic=17576. msg1459850#msg1459850 date=1296676028
hej,
ja wypatrzyłem sobie przyszłych barmanów na weselu u mojego kolegi z Lublinie.   Mi osobiście spodobało się to, że mieli przy barze 2 krzesła gdzie można było posiedzieć i wypić jakiegoś fajnego drinka:) dużo ludzi spędzało tam czas na pogawędkach bo barmani byli młodzi i śmieszni.   Przed weselem nie szukałem po innych firmach tylko wziąłem sprawdzonych.   Fajnie komunikowali się tez z orkiestra i robili śmieszne akcje ;D
Jak ktoś będzie chciał to mogę podać nr.  
Szczerze polecam
[/quo

proszę o namiary na tych barmanów z lublina;) z góry bardzo dziękuję;)

Offline Adas665
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #50 dnia: 19 Marca 2012, 00:38 »
Cytat: ewulka132 link=topic=17576. msg1575008#msg1575008 date=1314742034
A macie jakies namiary na barmana z bydgoszczy?? bo z sali raczej miec nie bedziemy, a nie chce placic jeszce za dojazd barmanom ze szczecina czy warszawy. . .

Po raz kolejny ale widze ze trzeba:) temat wciąż aktualny i cieszy sie powodzeniem.  Polecam chłopaków z teamu Flairofmasters, robią wyśmienite bary weselne a ponadto punktem kulminacyjnym może byś show w ich wykonaniu.  Podaje adres do ich strony, tam cała oferta, zdjęcia, filmy i kontakt- polecam!
www. flairofmasters. pl

Offline ewulka132
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #51 dnia: 25 Marca 2012, 19:19 »
Czy to sa baramani z BYdgoszczy? Bo na stronie informacji na ten temat nie ma, a raczej nie wyglada na to...

Offline ewulka132
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #52 dnia: 3 Kwietnia 2012, 21:36 »
Naprawde nikt nie zna barmana z Bydgoszczy lub okolic? :(

Offline Minojaka
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #53 dnia: 4 Kwietnia 2012, 10:42 »
Hey

pamietam, ze Wodzirej Merlin mial w swoim zakresie uslug rowniez barmana, sprobuj sie moze do nich odedzwac

Offline Eugeniusz
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 02.04.2012
« Odpowiedź #54 dnia: 21 Maja 2012, 12:35 »
Witam

Wraz z żoną całkiem przypadkowo natknęliśmy się na ten portal, kiedy to żona chciała powspominać nasze kwietniowe wesele.  Chcielibyśmy gorąco polecić atrakcję typu "Barman na wesele".  U nas sprawdziła się idealnie.  

Goście byli zadowoleni, a Pan Marcin stał się naszym dobrym znajomym.
« Ostatnia zmiana: 21 Maja 2012, 13:25 wysłana przez .:Anka:. »

Offline slajmi
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #55 dnia: 17 Sierpnia 2012, 18:22 »
Na naszym weselu także będzie królowały świetne drinki, wybraliśmy opcję dodatkowa oprócz stołu biesiadnego także otwarty bar z barmanem( fajne opcję z tym barem różne możliwości ale wybraliśmy pełen exclusiv wszystko za mała kasę) Polecam!

Offline bachus
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30-03-2013
« Odpowiedź #56 dnia: 2 Września 2012, 10:48 »
Hej,
Ja ostatnio byłam na weselu, na którym barman pracował za 700 zł do 3 w nocy.  Nie było dodatkowych kosztów ze względu na lokalizację (Poznań).  Sprawdźcie go.  na stronie jest napisane, że właścicielem usługi jest Łukasz Piotrowski, nie wiem czy to on był barmanem.  Przy barze był dosyć duży tłok, chyba faceci lubią zaszpanować whisky :))

Offline AlicjaEwa

• Chuck Norris
  • Ja kocham tylko Ciebie, Ty jesteś moim niebem :*
  • data ślubu: 03.08.2013
« Odpowiedź #57 dnia: 5 Listopada 2012, 12:45 »
my również będziemy mieć barmanów na weselu.:) bawiliśmy sie na weselu u Myszki we wrześniu, byliśmy zachwyceni tą parą barmanów.
Panowie są ze szczecina z Event Baru.
już nie możemy sie doczekać!;)

Offline pannamłoda2013
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.09.2013
« Odpowiedź #58 dnia: 15 Marca 2013, 14:19 »
Widzę, że nie tylko my myślimy nad wynajęciem barmana na wesele! :) Ja jednak chciałabym profesjonalistów- nikogo ze znajomych, bo wiadomo jak jest. . .  Może znacie jakieś firmy, które zawodomo się tym zajmują i możecie polecić?

Offline pannamłoda2013
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.09.2013
« Odpowiedź #59 dnia: 18 Marca 2013, 12:31 »
Znalazłam taką firmę, która działa w Krakowie i okolicach (nie wiem, jak z dojazdem w inne części Polski) Dla zainteresowanych: hxxp: www. bar-event. pl/
Co myślicie? Wygląda bardzo profesjonalnie ale ciekawe jak z kosztami. . .