Autor Wątek: MOJE WSZYSTKIE DNI DO ....  (Przeczytany 11875 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kasia*

• Chuck Norris
MOJE WSZYSTKIE DNI DO ....
« Odpowiedź #30 dnia: 13 Stycznia 2006, 13:10 »
a jak z tym fryzjerem????
skoro Grażynka jest z Gryfina to może bedzie mieć blisko do Podjuch?.
ja sie czesałam w Podjuchach w salonie Gala. Tam panie zrobiły mi na wesele przyjaciółki gdzie byłąm świadkową naprawde pieknego koka(wytrzymał poprawiny i miałam we włosach 60 wsówek-dobrze ze nigdzie nie było magnesu bo by mnie wciągnęło hihi).
tam naprawde robią piękne koki, maja dwa grube albumy robią zdiecia koków swoim klientkom, wiec jest w czym wybierać , no i panie mają tam wyobraźnie.
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline didi

• entuzjasta
« Odpowiedź #31 dnia: 13 Stycznia 2006, 13:18 »
Problem polega na tym że garzynka mieszka w Lubanowie a to jest prawie 30 km za Gryfinem i dla tego starmy się ząłtwic wszystko w Gryfinie żeby nie jeździła kilometrami bop mało czasu mają :|
Bezwarunkowo kocham tylko zwierzeta bo ludzie czasami mnie wkurzają !!!!

Offline didi

• entuzjasta
« Odpowiedź #32 dnia: 24 Stycznia 2006, 12:46 »
Nadal mamy problem z fryzjerem POMOCY!!!!

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #33 dnia: 24 Stycznia 2006, 12:54 »
w Gryfinie polecam salon prestiż na górnym tarasie sama też sie tam będe czesać jak co to napisz na priv to dam Ci namiary to możecie sie umówić na próbną  8)
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline didi

• entuzjasta
« Odpowiedź #34 dnia: 25 Stycznia 2006, 08:24 »
Madziulek spadłaś nam z nieba :id_juz:  :jupi: zapodaj numerek kontaktowy do Grazynka bliska zawału 8)  trzeba koniecznie umówić sie na  próbe bo długie włosy to nie taka prosta sprawa

Offline gosia_kwiecień

• maniak
« Odpowiedź #35 dnia: 5 Lutego 2006, 17:23 »
witaj Didi, jesli jeszcze nie macie wybranej sukienki, to spróbuj w Centrum Mody Ślubnej przy Kaszubskiej obok Medicusa. Ja tam kupowałam sukienkę i jest cudna, taką jak sobie wymarzyłam. Powidzialam jaki mam budżet i co mnie inetresuje, bo ja konkretna jestem bardzo ;) i Pani Monika wyciągnęła z magazynu i pokazała mi moje cudo i od razu się zakochalam, jeśli u Was tak łatwo nie pójdzie, to przyjdzcie, rzuccie temat i umówcie się za parę dni na oglądanie wybranego przez Was "targetu". A o obsłudze to sobie poczytajcie na forum, bo sporo dziewczyn kupuje sukienkę właśnie CMS i wszystkie jesteśmy zachwycone!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline didi

• entuzjasta
« Odpowiedź #36 dnia: 8 Lutego 2006, 11:51 »
Dzieki za wszystkie rady ale z CMŚ nie skorzystamy.

Jesteśmy tzn: Grazynka , ja  i jej siostra po weekendowym, dogłębnym rekonesansie po salonach ślubnych w Szczecinie i już wiemy :mrgreen: że w grę wchodzą tylko 2 suknie w obu Grazynka wygląda elegancko i po rogalu na buźce wnioskujemy że to jest to!! bo obie świetnie na niej leżą a nawet są wykonane z podobnych materiałów (szyfon i koronka) teraz pozostała tylko decyzja "osobistyczna" Grazynki :jupi: która ostatecznie i gotowe.
Welon na pewno bedzie podpięty pod kok no i mgiełka :lol:  ja Grazie molestuje :wink:  żeby do kościoła był taki  pojedyńczy długaśny a na imprezę krótki.
No i jednak będzie cała biała, opcja z czerwienią upadła bo wszystkie gorsety jakie spotkałyśmy są bordowe a w bordo jej jest BEEEE a w ecru wygląda na chorą :roll:

W piątek wielki dzień wyboru i podpisana będzie umowa i zdjęcie sukni no i zacznie się szał wyboru dodatków :wink:

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
« Odpowiedź #37 dnia: 8 Lutego 2006, 11:57 »
A jakie sukienki??

Może jakaś fotka??

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline gosia_kwiecień

• maniak
« Odpowiedź #38 dnia: 8 Lutego 2006, 12:15 »
prosimy o fotkę :)

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline anka24

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.07.2006
« Odpowiedź #39 dnia: 8 Lutego 2006, 13:06 »
didi fotka :mrgreen:

Offline didi

• entuzjasta
« Odpowiedź #40 dnia: 8 Lutego 2006, 14:01 »
Fotek niestety NIET katalogów jeszcze nie ma bo producent nowy i dopiero drukuje a w salonach oczywiście nie można zrobić :? jak tylko w piątek się zdecyduje to zaraz strzelę fotke i zamieszcze to cudo :lol:

Mogę tylko opisać jeśli to coś da :mrgreen:
Suknia I - jednoczęściowa, gorset zasuwany, pokryty w połowie koronką, spódnica szyfonowa z aplikacjami z koronki takimi jak na gorsecie w szersze A z podpinanym na guziczek trenem i do tego króciótkie całe z koronki bolerko z rozszerzanymi rekawkami
Suknia II - jednoczęściowa, z tyłu sznurowana, cała gładka z szyfonu, na wierzch koronkowa bluzeczka z szerokimi rekawkami 3/4 zapinana na plecach, tył lekko drapowany ale nie tworzy "kuperka" iz mini trenem

a i bo bym zapomiała buty będą pokryte taka samą koronką jak suknia

Offline didi

• entuzjasta
« Odpowiedź #41 dnia: 13 Lutego 2006, 07:59 »
W piątek i sobotę były ciąg kolejny wycieczki po salonach slubnych od Novi, przez Arvene, Janette, Gine, Farage a skoczywszy na Scarlett i koniec naszej podróży 8)
Muszę powiedzieć że byłam dosyć miło jak na razie zaskoczona zachowanie obsługującej nas Pani byłam w tym salonie wielokrotnie ale róznie to bywało  :roll:  a ta babka mimo soboty i kupy ludzi była miła :shock: bo niestety nie bardzo mogę powiedziecćt ego o pozostałych :?  uwijały sie tylko przy Niemkach a krajanie a feee :( Ale co tam najważniejsze że ...
nareszcie jest :mrgreen:  :!:  :!:  :!:  Suknia Grazynki taka jaką chciała :P
Ma śnieżno-białe ma rekawki 3/4 z koronki z diamentowymi aplikacjamii sznurowany gorset, spódnica jest z satyny królewkiej coby przetrwała chulanki nad jeziorem w trawce hihihihi i piekny długi tren podpinany w kaskasy tren.
A teraz najlepsze :lol:  suknia kupiona z marszu z salonu i poza skrócenien 4 cm spódnicy zero poprawek, wszystko idelanie uszyte jak na nią i dostałyśmy znaczący rabat  :jupi: .
29 Marca przymiarka z zamówionymi butkami i dopasowanie dodatków.
Jutro zamieszczę zdjecia sukni i bedziecie dziewczyny musiały pomóc bo fryzurkę trzeba w stylu francji z czasów rewolucji hihihi

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #42 dnia: 13 Lutego 2006, 08:09 »
To w którym salonie wkońcu zakupiłyście suknie ?? w scarlet???

didi i co z fryzjerem??
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #43 dnia: 13 Lutego 2006, 08:31 »
Z opisu brzmi pięknie, rękawki, diamenciki....mrrr, jak najszybciej wklej fote, didi :)

Offline didi

• entuzjasta
« Odpowiedź #44 dnia: 13 Lutego 2006, 10:57 »
Zakupu dokonałyśmy w Scarlett bo chociaż w innych salonach były podobne suknie to jednak zawsze było cosik nie tak a to nie biała to rekaw za długi a to za mały dekold itp a zajęłyśmy stanowisko takie " skoro coś trzeba dorabiać, przerabiać to znaczy że to nie jest to czego Grażynka potrzebuje" i szukamy do bólu.
Najfajniejsze jest to że ta suknia składa się z dwóch różnych modeli bo w piątek przywiezli tę suknie na salon od producenta i dodatkowo osobną spódnicę do pokazania nowego modelu (testową) i popołudniu przyjechała jakas dziewczyna po suknie na ślub w Wielkanoc i doszła do wniosku że jej spódnica się nie podoba i ona chce taką marszczoną jak w modelu grażynki i ona lupiła ta maszczoną a gorset został bez kompletu :|  wiec ten gorset połaczyły z tą testową spódnica bez pary i z głupia frant wyszło CIUDO :jupi:

Suknia jest bardzo klasyczna w stylu XVII-nej Francji (oczywiście bez białej peruki i pieprzyka ihihihih) i taka obcje stylizacji przyjełyśmy więc będzie luźno upięta fryzurka a nie sztywny wyczesany kok bez diademów itp, do kościoła długi welon obszyty koronką a na balety króciótki no i butki z czubkiem pokryte taka koronką i diamencikami jak w gorsecie ale na nie musimy poczekac do konca marca  :|
Czesać bedzie na 99% Iwonka w Gryfinie a malować Beatka też z Gyfina wiec wielkie wyjazdy odpadają :D

No i Grażynka ma do Was ogromną prośbę bardzo chiałaby mieć wiazanke w kolorze czerwieni i bieli wiec może wspomozenie ją jakimis fotkami

Zdjątka będa jutro bo ja ciemnota zapomiałm kabelka do zgrania na kompa :waga:

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #45 dnia: 13 Lutego 2006, 11:22 »
Ciesze sie ze namiary na fryzjera sie przydały mnie tez czesze Iwona :)
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #46 dnia: 13 Lutego 2006, 11:51 »

Offline didi

• entuzjasta
« Odpowiedź #47 dnia: 13 Lutego 2006, 12:09 »
Właśnie czegoś takiego chciała żeby na górze było szeroko i biało-czerwona a dołem wystawała jak to określił mój luby TRAWA :?

A może widziały  gdzieś zdjecie z wiązanką w kaształcie kuli na szyfonowej wstążeczce wygląda jak bąbka widziłam kiedyś allegro  jakąs dziewczynę z taka wiązanką ale teraz za nic znaleść nie moge tego zdjęcia :evil: pwenie ogłoszenie wygasło :|

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #48 dnia: 13 Lutego 2006, 13:22 »
Takie cóś?

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #49 dnia: 13 Lutego 2006, 13:30 »
A więcej pomponów jest tutaj
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=2014

Offline didi

• entuzjasta
« Odpowiedź #50 dnia: 14 Lutego 2006, 07:58 »

Offline didi

• entuzjasta
« Odpowiedź #51 dnia: 14 Lutego 2006, 07:59 »
Nooo nie blondynka nie jestem ale gamoń całkiem :oops:  :evil:

Offline didi

• entuzjasta
« Odpowiedź #52 dnia: 14 Lutego 2006, 08:39 »

Offline didi

• entuzjasta
« Odpowiedź #53 dnia: 14 Lutego 2006, 08:42 »

Jaj ja Baranica :luzak:  nie daję jpg i jeszczę chcę zdjęcia ale juz umiem :mrgreen:  :jupi:

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #54 dnia: 14 Lutego 2006, 09:14 »
no no sukieneczka śliczna :brawo:
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #55 dnia: 14 Lutego 2006, 10:29 »
Gorset świetny :D

Offline didi

• entuzjasta
« Odpowiedź #56 dnia: 14 Lutego 2006, 11:05 »
Spódnica też jest super ala na zdjęciu nie widać nic jedna wielka biała plama szczegółów :|  ma świetne kontarafałdy na bokach i z tyłu.
Grazynka zakochała sie tych rekawkach zresztą przymierzała masę sukienek a i tak cały czas ciągnęło ją w ten fason jak wskoczyła w sukienusie to od razu jej się "rogal na dziobie pojawił" hhihihi

No i teraz do dzieła jakie dodatki  :?: może ktoś ma jakieś propozycje,  ten welonik z salonu na fotce zdecydowanie odpada żadnych lamówek bleeee,
Grazcia chciałaby do kościoła długi obszty koronką lub haftowany, rekawiczek oczywiście brak bo nie do tego modelu ale jaka biżuteria :?:

Offline didi

• entuzjasta
« Odpowiedź #57 dnia: 14 Lutego 2006, 11:22 »
Myślałyśmy o takim welonie jak na zdjęciu bo kiecuchna nawet podobna :mrgreen:

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #58 dnia: 14 Lutego 2006, 12:09 »
A Grazynka przymierzała już taki welon? Bo ja np. wyglądam w takim, jakby mi pranie z czyjegoś balkonu na głowę spadło :roll:

Offline anka24

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.07.2006
« Odpowiedź #59 dnia: 14 Lutego 2006, 12:22 »
Cytat: "Agnieszka32"
Bo ja np. wyglądam w takim, jakby mi pranie z czyjegoś balkonu na głowę spadło

:hahaha:  aguś uwielbiam Twoje komentarze..jesteś w nich niedościgniona :wink:
a wracając do sukienki to ładniutka jest..szczególnie gorset mi sie podoba, oryginalny..a dlaczego Grażynka uparła sie na rękawki?