Autor Wątek: Oddaję Ci mą duszę , a z nią miłośc bez granic....:))- czyli nasza 100-dniówka:)  (Przeczytany 59331 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
fajnie, ze maz sie dal namowic, moj powiedzial, ze ewentualnie sie moze zastanowic, ale tylko pod warunkiem, ze bedzie to o tej samej porze co ja, i w salonie nie bedzie zadnej babki tylko on i kosmetyczka.  ;D zeby nikt go nie widzial, w koncu jednak zrezygnowal.  :P

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
Zuch z Twojego Pawła, niewielu by się zgodziło pójść do kosmetyczki :D

Iza, wysyłam Ci na priv adres sklepu internetowego ze śliczna biżuterią, może coś wpadnie Ci w oko :)

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
Odp: Oddaję Ci mą duszę , a z nią miłośc bez granic....:))- czyli nasza 100-dnió
« Odpowiedź #932 dnia: 13 Października 2009, 21:27 »
Iza ja już tuptam z niecierpliwości  :tupot: :tupot: :tupot: i cieszę się razem z Tobą  :D

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
julenka, tez chcę adres sklepu na priv! :)
izabelle, jak tam przygotowania do wyjazdu?

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
no no jeszcze 3 dni i będziecie w domku  :skacza:
[/url]
[/url]

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
Odp: Oddaję Ci mą duszę , a z nią miłośc bez granic....:))- czyli nasza 100-dnió
« Odpowiedź #935 dnia: 14 Października 2009, 11:47 »
Julenko dziękuję Ci bardzo za namiary :-* :-*
Castia przygotowań brak :o nie mogę się zorganizować -Paweł codziennie w pracy od piątej do 18tej więc siłą rzeczy wszystko na mojej małej głowie :(
Dziś chcę podzwonić i poumawiać się z   ludźmi z którymi musimy się spotkać.
W sypialni stos papierowych toreb z zakupami z weekendu, a ja po prostu nie mam kiedy ??? ??? ??? ???
Myślę że jak dziś wieczorem wrócę z zakupów to się za walizy wezmę od początku do końca ;D

Dzwoniła moja siostra, że przyszły spinki do mankietów-jesteśmy w szoku bo wczoraj zamawiała :o
Dziś też chcę nagrać płytę z podkładami dla kamerzysty bo nawet mam już je w jednym folderze :D

U mojego Pawła w rodzinie stworzyli taki dziwny zwyczaj, że autobus przyjeżdża do jego miejscowości i zabiera gości do Kościoła(ez sensu) i wczoraj Pawła siostra pytała  czy tak też u nas będzie,a ja na to"Oczywiście że nie".
Pawła rodzice jadą z nim na błogosławieństwo,zostają ciocie rodzeństwo itp., które na pewno jakoś dojedzie bo to 10 -12 km.
Dla mnie to jest jakaś strasznie dziwna zasada i podział gości bo dlaczego jedną cześć rodziny ma zabrać autobus a inni dojeżdżają we własnym zakresie.
Autobus będzie podstawiony pod Kościół bo tak zawsze było u nas ;)
Co Wy na to babeczki???? :-\
Zostawiam  :-* :-* :-* :-* dla Was  

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
dziwny zwyczaj  ::) goście z obu stron powinni być traktowani tak samo  :)

Offline andzelika

• Chuck Norris
Dokładnie dziwny zwyczaj.Wszystkich trzeba traktować jednakowo.
Albo goście obu rodzin będą zabierani autobusem do kościoła albo żadna. :protestuje:
Ale to tylko moje zdanie  :)
[/url]
[/url]

Offline izabelle13

• Chuck Norris
« Odpowiedź #938 dnia: 14 Października 2009, 12:46 »
Dokładnie  ::) ::) ::) ::)
Ja nawet Pawłowi kiedyś to tłumaczyłam i on jest po mojej stronie, ale nie wiem jak to będzie jak pojedziemy do jego rodziców w odwiedziny.
Raz dwa trzy....policzę do dziesięciu i ochłonę  ;)
Oni mnie chyba zawsze będą zadziwiali.

Ja nie mam zamiaru zmieniać zdania i będę o to walczyć.
Pewnie będzie więcej takich ""mądrych "pomysłów, ale ja uprzedzałam każdego, że my finansujemy wesele i to nasza sprawa co jak będzie organizowane-sugestii mogę posłuchać, ale nic poza tym ;)

Usłyszałam wczoraj-"To jak oni dojadą?"-Ku... ja chyba śnię, a co oni są z marsa?
Mój szwagier się uparł i w piątek w nocy pokona autobusem ponad 400 kilometrów na bezpłatnym urlopie żeby być na naszym weselu i w niedziele po południu musi wracać.
Ani razu nie usłyszałam narzekania i podobnych propozycji od mojej strony rodziny....
Ok dosyć biadolenia ....zaczynam się powoli pakować.
Od znajomej wzięłam   jedną torbę bo pusta waży tylko 90 deko, a jest super wytrzymała ;D
Miłego dzionka :-* :-* :-* :-*

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #939 dnia: 14 Października 2009, 14:35 »
Ha zawsze znajdą się takie "perełki" przed ślubem  ;) Ale Ty się nic nie martw i nie stresuj kochana
Jeszcze tylko 3 dni do wyjazdu  :tupot: :tupot: :tupot:
Przeżywam jakby to był mój ślub  ::) :D

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
a ja mialam autobus zamowiony, zeby gosci przywiezc do kosciola, z kosciola na sale i rano do domu i nie widze w tym nic dziwnego, zawsze tak bylo, z tym, ze autobus jechal po 2 rodziny nie po 1 tylko.

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #941 dnia: 14 Października 2009, 20:25 »
U nas autobus zabierał ludzi z hotelu do kościoła, bo niektórzy goście przyjechali wcześniej, a wesele było w Policach, a ślub w Szczecinie. Ale żadnego jeżdżenia po rodziny nie było  :D

Offline izabelle13

• Chuck Norris
« Odpowiedź #942 dnia: 14 Października 2009, 21:44 »
W naszej rodzinie od kiedy pamiętam autobus był podstawiany pod Kościół i zabierał gości na przyjęcie .

Niedawno wróciłam z drobnych zakupów i solarium.
Fajnie było- pogoda irlandzka mnie zaskakuje-dziś był piękny dzień spacerowałam przez miasto, ludzie dookoła się uśmiechają, na każdym sklepie gigantyczne napisy"Wielka wyprzedaż" więc dzień zaliczam do udanych ;)

Jak słucham o tym jaka pogoda w Polsce to aż mi się lecieć odechciewa-mam nadzieję, że zacznie tu w sobotę padać.
Mam nadzieję, że jak przylecimy po urlopie  to wszystko będzie ok bo jak wróciliśmy po tygodniowym urlopie w maju to tak drzewa zarosły,że sygnał satelity nam zaginął i Paweł 3 tygodnie spacerował z anteną by na nowo go znaleźć  ;D ;D ;D ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Absolutnie się z Tobą zgadzam jeśli chodzi o autobus, dziwna zasada w rodzinie PMa...  ::)

Iza, wysyłam Ci na priv adres sklepu internetowego ze śliczna biżuterią, może coś wpadnie Ci w oko :)

julenko, ja też poproszę :)

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
najgorsze jest to jak niektórzy uważają, że ich rodzina jest ważniejsza ::)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
izabelle, nie bądź zaskoczona co tu zastaniesz w Polsce po przylocie ;/ aż mi się nie chce tv włączać.

Offline ada1988

• Chuck Norris
no właśnie u nas masakra jest a nie pogoda :(

bez zimówki się nie obejdzie :(

Offline andzelika

• Chuck Norris
Najważniejsze ze u nas Iza jeszcze śniegu nie ma.Ale jak będzie taka pogoda to na pewno Ina wyleje  ;)
[/url]
[/url]

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #948 dnia: 15 Października 2009, 14:11 »
mam nadzieję, że zacznie tu w sobotę padać.

:obrazony:

Offline izabelle13

• Chuck Norris
« Odpowiedź #949 dnia: 15 Października 2009, 14:31 »
No dziewczyny to nieźle-ja ostatnią zimówkę kupowałam ze cztery lata temu :o

W tamtym roku byliśmy w październiku, ale była fajna pogoda,a poza tym byliśmy tylko tydzień to się nawet porządnie nie wczułam ;)
Więc w poniedziałek wyruszam na zakupy :D :D :D

Wiecie co mnie najbardziej rozśmiesza?....jak słucham wiadomości i zima zaskoczyła drogowców-co roku ich zaskakuje, a dziwią się tak jakby to był maj ;)
Nie mogę się zmieścić w bagaże i chyba musimy dokupić torbę na lotnisku  chyba że zrobię jak to mówi Paweł"segregację" - tylko, że mi jest wszystko potrzebne :P :P :P :P :P :P

U nas pogoda wiosenna , nie tak dawno powiesilam pranie na zewnątrz bo uwielbiam ten zapach wiatru.
Bardzo się dziwię bo z reguły tutaj pogoda jest beeeee :o :o :o :o

Żartowałam Aguś :-* :-* :-* :-* :-*

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #950 dnia: 15 Października 2009, 15:03 »
Dobra dobra  ;)  :P

Offline ada1988

• Chuck Norris
tylko nas właśnie ta pogoda zaszkoczyla i to bardzo... praktycznie z dnia na dzień...

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
nie no można żartować z drogowców bo faktycznie zaskakiwani są co roku nieważne, który byłby miesiąc i jakie by były prognozy wcześniej  ale w tym roku to zima przyszła wyjątkowo szybko... 2 tygodnie temu było 20 stopni jeszcze  ::)

Offline izabelle13

• Chuck Norris
« Odpowiedź #953 dnia: 15 Października 2009, 22:20 »
Dziewczynki w sobotę wylatujemy, a do tego czasu będę zabiegana bo jeszcze wiele rzeczy przede mną ::)
Jak będę już w Polsce może się zdarzyć, że zaniedbam forum-mój i Wasze wątki ???

Dlatego też już teraz chciałabym Wam podziękować za rady, słowa krytyki,jak również zwykłe codzienne ploteczki- jesteście niezastąpione :-* :-* :-* :-* :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
Wiśniowa zgadzam się z Tobą mało tego ja tydzień temu wróciłam z gór z Zakopanego i ja moglam jeszcze w krótkim rękawku chodzić bo było tak ciepło a teraz zagrożenie lawionowe... Pogoda nas bardzo zaskoczyla :)

Izabelle13 Ty nam nie masz za co dziękować, to my Ci dziękujemy za to że nam opowiadałaś to wszystko że dzieliłaś sie z nami swoimi przygotowaniami itd :)
a tak swoją drogą, mysle że nie wytrzymasz bez naszego forum :)
że i tak zajrzysz do nas :)
Izunia szczęśliwej podróży :) uważajcie na siebie :)

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #955 dnia: 16 Października 2009, 15:32 »
Izuniu Ada ma rację, to my Ci dziękujmy i z niecierpliwością czekamy na relację i dalsze wieści  :-* :-* :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Podpisuję się pod słowami dziewczyn, bo nic dodać nic ująć  :)

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
iza - wróciłam, nadrobiłam jestem :)
przede wszystkim to gratuluję 2 tygodni do ślubu :)  :skacza: :skacza:

Jako że my mieliśmy ślub 60 km od Krakowa, a błogosławieństwo jeszcze 40 km dalej to rodzina męża miała busa wynajętego, bo nie wszyscy mają samochody. Z mojej strony wszyscy mieli, więc odpadł mi ten problem.

:-* :-* :-* :-* :-*

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #958 dnia: 17 Października 2009, 21:00 »
Iza już w domku  :D

Offline KaroLLA K.J K.G
  • zapaleniec
  • data ślubu: 28.08.2010
Jeszcze trochę i będziemy czytać Izy relacyjkę :):) ale to zleciało :)