Przepraszam, przepraszam, przepraszam, przepraszam, przepraszam, przepraszam....
Tylko tyle mogę powiedzieć po 2 miesiącach nieobecności i to NIEusprawiedliownej.. tzn. mogłabym się Wam tłumaczyć czemu mnie nie było, ale nie ma sensu psuć Wam nastroi moimi perypetiami

Tak czy siak -melduję się z powrotem i mam nadzieję, że zechcecie tu jeszcze zaglądać pomimo tego, że znikam czasem

To, że mnie nie było nie oznacza, że nie działałam w kwestii ślubu a wręcz przeciwnie! Wreszcie mamy załatwiony zespół !!! HURA HURA HURA!! Ponadto ... zarezerwowaliśmy auto do ślubu oraz była już przymiarka sukni!!! Wybieram zaproszenia powoli i ustalam kolorystkę, jakoś wszystko nabrało tempa!
Bardzo dziękuję Wam za życzenia świąteczne i również Wam składam noworoczne życzenia - aby ten rok był dla Was niezapomniany, a na pewno taki się szykuje !!!
agatkaaa - wracam do Twojego starego pytania o shih - tzu! Cudowna rasa, najwaspanialsza. Małe, mądre i 24/h radosne pieski! Swoją kocham ponad życie, chciałam wkelić zdjęcie ale coś nie mogę...czy Wy też macie ten problem dziś, że nie można nic wklejać?
Pozdrawiam i informuję, że nie obrażę się, jeżeli mnie "olejecie"