Jestem !!!paooolka - witaj, witaj, witaj !
Jak tradycyjnie - raz na jakiś czas w swoim wątku, ale za to konkretnie !!!
A więc tak (nie zaczyna się zdania od "a więć" - pamiętajcie):
1. Dekoracje - jak kiedyś pisałam chciałam skorzystać z usług p.ulińskiej. I pewnie by się tak skończyło, że gdybym prywatnie nie poznała innej szczecińskiej dekoratorki - moniki z firmy artena. Poza tym, ze nadajemy na tych samych falach to wiadomo, jak się zna kogoś prywatnie to inaczej zupełnie. To Monika pierwsza uświadomiła mi ze dekoracje w kolorach fiolet/złoto/biel (tak chciałam) nie za bardzo będą wyglądać w mojej sali weselnej, ktorej ściany są pomalowane na - morelowo !!! Olśniło mnie - ma racje!!! Chwała Bogu, ze nie zamówiłam jeszcze tych zaproszeń w fiolecie. Czemu nikt wcześniej na to nie wpadł ;>;> Obecnie moje dekoracje przeniosły się na połączenie zieleni z ecru, choć na razie przekonana nie jestem! Kolor tych ścian psuje mi wszystkie pomysły
2. Zespół - dziś wieczorem jedziemy do Gryfic podpisać umowę z zespołem i pierwszy raz zobaczyć jak grają na żywo - akurat mają próbę i nas zaprosili. Jestem podekscytowana i strrrasznie ciekawa. Z drugiej strony - muszą mi się podobać, bo nic innego już nie zdążę znaleźć
3. Panieński - świadkowa poinformowała mnie, że mój wieczór panieński odbędzie się 24 czerwca w czwartek!! Prosiłam o wtorek lub środę, ale niestety moja prośba nie została uwzględniona...ciekawe co planuje !!!
Dziś mam dzień porządków domowych. PM wyjechał więc mam szansę się za to zabrać w spokoju. Szanse mam, ale ochoty zero

No cóż - idę się zmusić.
Pozdrowionka!!!