Witam wszystkich bardzo serdecznie !!!
Postanowiłam w jednym temacie zawrzeć wszystkie nurtujące mnie pytania i wątpliwości. Już wcześniej pisałam, że miejsce, które wybrałam na uroczystość ślubną jest Maciejewo. Oczarowało mnie ono

mimo powalających cen. Chyba, że ktoś zna inne miejsce o podobnym charakterze, to proszę o propozycje.
Choć do mojego ślubu jeszcze daleko, już teraz postanowiłam zabrać się za ptrzygotowania z tym związane. Niedługo wyjeżdżam na pół roku z Polski, więc nie będę miałą czasu później się tym wszystkim zająć.
Pierwszą rzeczą, w której proszę o radę jest FRYZJER. Czytając wcześniejsze tematy widziałam, że jedne z Was polecają Indygo, drugie natomiast odradzają Elit. Ja jestem zupełnie zielona w tym temacie

Wiem że w bazie danych jest duży wybór tych fryzjerów, ale same nazwy i tak mi nic nie mówią Na pewno będę chciała mieć bardzo piękną i oryginalną fryzurę. Wolałąbym, aby w jedym miejscu uczesali mnie i wykonali makijaż. Nie chcę latać w tą i wewte. Chciałabym także, aby byli to profesjonaliści, żeby potrafili dobrać makijaż i fryzurę do mojej urody, stroju. Planuję ślub poza Szczecinem, dlatego mam również nadzieję, że bedą dyspozycyjni i będą mogli dojechać na wyznaczone przeze mnie miejsce

Przy temacie fryzjera, może ktoś z Was zna jakiś dobry zakład kosmetyczny :>
Kolejna rzecz, która mnie nurtuje jest wybór wodzireja/dj. Czytałam wasze posty na temat zespołów muzycznych

Wasze pozytywy jednak mnie nie przekonują do takiego wyboru. Wolę posłuchć utworu w oryginale, niż ma mi go zaśpiewać jakiś wokalista o dziwnie brzmiacym akcencie. Pragnę także bawić się na moim weselu w bardziej współczesnym klimacie. Poszukuję osoby, która będzie grać muzykę odpowiadającą moim gustom. Wodzireja, który, będzie potrafił porwać gości do tańca i zabawy, który włoży w tą imprezę całe serce. Wiem że to są bardzo duże marzenia, ale może akurat kogoś takiego znacie.
Fotograf to kolejny znak zapytania

Nie znam się na tym zupełnie

wiem że w bazie danych też jest ich bardzo wiele. Wymieniacie także w rozmowach paru, ale proszę o zaproponowanie naprawdę dobrego. Takiego, który będzie otwarty na nasze propozycje, który sam będzie pomysłowy i zaskakiwał nas swoimi wizjami plenerowymi
Jak fotograf to musi być także kamerzysta. Tu również poszukuję bardzo kompetentnej osoby. Chciałabym żeby wszystko było bardzo naturalne, żeby nie reżyserował scen. Aby potrafił uchwycić jak najlepsze momenty w czasie ślubu i wesela. Żeby oglądając później film nie zasnąć po 15 min.
Mam nadzieję, że Wasze rady choć odrobinę mi pomogą. Piszcie kogo polecacie, ale też kogo napewno odradzacie. Za każdą odpowiedź będę bardzo wdzięczna
gorąco pozdrawiam
Kasia