Autor Wątek: Proszę o pomoc - wodzirej, fryzjer, fotograf ... ???  (Przeczytany 6130 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kassix22
  • nowicjusz
  • *
Proszę o pomoc - wodzirej, fryzjer, fotograf ... ???
« dnia: 12 Grudnia 2005, 18:45 »
Witam wszystkich bardzo serdecznie !!!

Postanowiłam w jednym temacie zawrzeć wszystkie nurtujące mnie pytania i wątpliwości. Już wcześniej pisałam, że miejsce, które wybrałam na uroczystość ślubną jest Maciejewo. Oczarowało mnie ono  :D  mimo powalających cen. Chyba, że ktoś zna inne miejsce o podobnym charakterze, to proszę o propozycje.

Choć do mojego ślubu jeszcze daleko, już teraz postanowiłam zabrać się za ptrzygotowania z tym związane. Niedługo wyjeżdżam na pół roku z Polski, więc nie będę miałą czasu później się tym wszystkim zająć.

Pierwszą rzeczą, w której proszę o radę jest FRYZJER. Czytając wcześniejsze tematy widziałam, że jedne z Was polecają Indygo, drugie natomiast odradzają Elit. Ja jestem zupełnie zielona w tym temacie  :mrgreen:  Wiem że w bazie danych jest duży wybór tych fryzjerów, ale same nazwy i tak mi nic nie mówią Na pewno będę chciała mieć bardzo piękną i oryginalną fryzurę. Wolałąbym, aby w jedym miejscu uczesali mnie i wykonali makijaż. Nie chcę latać w tą i wewte. Chciałabym także, aby byli to profesjonaliści, żeby potrafili dobrać makijaż i fryzurę do mojej urody, stroju. Planuję ślub poza Szczecinem, dlatego mam również nadzieję, że bedą dyspozycyjni i będą mogli dojechać na wyznaczone przeze mnie miejsce  :) Przy temacie fryzjera, może ktoś z Was zna jakiś dobry zakład kosmetyczny :>

Kolejna rzecz, która mnie nurtuje jest wybór wodzireja/dj. Czytałam wasze posty na temat zespołów muzycznych :koncert:  Wasze pozytywy jednak mnie nie przekonują do takiego wyboru. Wolę posłuchć utworu w oryginale, niż ma mi go zaśpiewać jakiś wokalista o dziwnie brzmiacym akcencie. Pragnę także bawić się na moim weselu w bardziej współczesnym klimacie. Poszukuję osoby, która będzie grać muzykę odpowiadającą moim gustom. Wodzireja, który, będzie potrafił porwać gości do tańca i zabawy, który włoży w tą imprezę całe serce. Wiem że to są bardzo duże marzenia, ale może akurat kogoś takiego znacie.

Fotograf to kolejny znak zapytania :?: Nie znam się na tym zupełnie :( wiem że w bazie danych też jest ich bardzo wiele. Wymieniacie także w rozmowach paru, ale proszę o zaproponowanie naprawdę dobrego. Takiego, który będzie otwarty na nasze propozycje, który sam będzie pomysłowy i zaskakiwał nas swoimi wizjami plenerowymi  :wink:  

Jak fotograf to musi być także kamerzysta. Tu również poszukuję bardzo kompetentnej osoby. Chciałabym żeby wszystko było bardzo naturalne, żeby nie reżyserował scen. Aby potrafił uchwycić jak najlepsze momenty w czasie ślubu i wesela. Żeby oglądając później film nie zasnąć po 15 min.

Mam nadzieję, że Wasze rady choć odrobinę mi pomogą. Piszcie kogo polecacie, ale też kogo napewno odradzacie. Za każdą odpowiedź będę bardzo wdzięczna  :)  

gorąco pozdrawiam
Kasia

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Grudnia 2005, 22:05 »
Polecam Studio na piętrze i Este...są to podobno dwa najlepsze studia fotograficzne w mieście...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Grudnia 2005, 22:06 »

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Grudnia 2005, 22:47 »
Cytat: "dziubasek"
Kasiu każdy Twój problem był poruszany w innych watkach i chyba nie ma potrzeby roztrząsać tego samego w kółko

Dziubasku masz rację! :)
Podałaś wszystkie potrzebne linki do tematu. :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Molunia

• entuzjasta
« Odpowiedź #4 dnia: 13 Grudnia 2005, 08:54 »
Tak tak trzeba dokładnie poczytać, ja mam jeszcze namiary na fajnego fryzjera tyle ze tam chyba nie robia makijażu. W ogóle babka jest rewelacja jeśli chodzi o pasemka koloryzajcę i scinanie. Jeżdżą na różne konkursy międzynarodowe i przywożą nagrody a cenowo są całkiem przystępni. Jedyna wada to daleko bo w Podjuchach. To tak na marginesie gdyby ktoś chciał oprócz fryzjera takze na codzień oprócz ślubu

Offline kassix22
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 13 Grudnia 2005, 09:54 »
Hej  :!:

Tak wiem, że te tematy były już poruszane i to pewnie nie raz. Ale jakoś do wszystkich nie mam dostępu :(  Molunia proszę o namiary na tego fryzjera, Podjuchy dla jednych daleko dla innych blisko  :lol: dzięki wszystkim za pomoc  :)

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
« Odpowiedź #6 dnia: 13 Grudnia 2005, 10:44 »
Cytat: "kassix22"
Ale jakoś do wszystkich nie mam dostępu

Nie bardzo rozumiem .....

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
« Odpowiedź #7 dnia: 13 Grudnia 2005, 11:47 »
Cytat: "Molunia"
Jedyna wada to daleko bo w Podjuchach.

Molunia czy to chodzi o panią Gabrysie??

Offline Molunia

• entuzjasta
« Odpowiedź #8 dnia: 13 Grudnia 2005, 14:13 »
Ja akurat chodze do p. Agnieszki ale ona pracuje u p. Gabrysi :)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #9 dnia: 13 Grudnia 2005, 17:35 »
to ja tez chce namiary :D

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #10 dnia: 13 Grudnia 2005, 18:43 »
Kassix....czytając Twój post miałam ochotę stwierdzić "tak to tylko Pani w erze dopasują..." Nie chcę Ciebie urazić ale po pierwsze - dublujesz posty a po drugie - chcesz od nas rad a chyba nie do końca chcesz ich słuchać.... Świadczy o tym Twoje zdanie na temat zespołów o których pisałyśmy:
"Wasze pozytywy jednak mnie nie przekonują do takiego wyboru. Wolę posłuchć utworu w oryginale, niż ma mi go zaśpiewać jakiś wokalista o dziwnie brzmiacym akcencie..."
Poszukaj na forum a na pewno znajdziesz wiele interesujących Ciebie informacji które będziesz mogła sprawdzić na właśnej skórze.

Offline kassix22
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: 13 Grudnia 2005, 20:14 »
Wręcz przeciwnie. Forum to bardzo mi pomogło w rozpoczęciu przygotowań do mojego wilkiego dnia  :D Faktycznie temat zdublowałam, a to tylko dlatego, że jestem tu nowa i skupiłam się głównie na forum lokalnym - Szczecin :P Nie miałam zielonego pojęcia, że w tych wcześniejszych postach też mogę znaleść informacje mnie interesujące :mrgreen: Jak co niektórym sprawia wielką trudność pisanie odpowiedzi na moje zapytania, to niech tego nie robią :] Tym którzy jednak poświęcą chwilkę i napiszą mi parę cennych uwag bardzo gorąco dziękuję  :)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #12 dnia: 13 Grudnia 2005, 21:29 »
Jejkuś ależ ja zrobiłam błąd ortograficzny w poście.... rany boskie... Sylvi,Monia, Marta... ktokolwiek błagam zmieńcie to bo normalnie spale sie ze wstydu  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops: Zapewniam, że znam zasady ortografii a to paskudztwo wleciało przypadkiem... :(

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #13 dnia: 13 Grudnia 2005, 22:18 »
Dziubasku poprawione! Nie martw się każdemu mogło się zdarzyć :) !

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #14 dnia: 14 Grudnia 2005, 18:18 »
Dzięki :) Ranny... ależ ja się przez to stresu najadłam  :wink: Kicha po prostu.... Jeszcze raz dziekuję Martuś :)

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #15 dnia: 14 Grudnia 2005, 22:59 »
Cytat: "dziubasek"
Jeszcze raz dziekuję Martuś

Nie ma za co. Jak coś to można spokojnie "walić do mnie".