Autor Wątek: Maciejewo- czy coś wiecie na ten temat ???  (Przeczytany 14945 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline prosiek
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 28.06.2008
Maciejewo- czy coś wiecie na ten temat ???
« Odpowiedź #60 dnia: 27 Lutego 2007, 13:03 »
My sie wstepnie zdecydowalismy na maciejwo i bardzo chcialabym zobaczyc jak wyglada sala na slub, tzn udekorowana juz i przygotowana na przyjecie. Wiem ze slub miala tam 'kornelia' ale zadne zdjecie nie chce mi sie wyswietlic a prubuje od kilku dni :( 'malenstwo' za to nie umiescila zadnych zdjec sali, dlatego jezeli ktos ma fotki to baaardzo prosze o nie! przeszuaklam cale forum w zdluz i wszez i u nikogo wiecej nic nie znalazlam. :(

Offline prosiek
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #61 dnia: 27 Lutego 2007, 22:52 »
sprostowanie :P nie sala na slub jak napisalam wyzej a na wesle :hmmm: pisalam tamtego posta 5min przed wyjsciem po wyniki z egzaminu, takze wybaczcie zakrecenie  :oops:

Offline Kames
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #62 dnia: 1 Marca 2007, 16:11 »
Prosiek!
Witaj w szeregach  :brawo_2: . Kiedy planujecie swój ślub?
Nasz termin w Maciejewie to 16.06.2007. :skacza:
Co do wystrojenia sali to chyba najłatwiej będzie Ci skierować to pytanie do p. Elizy z Maciejewa - na pewno zaprezentuje Wam zdjęcia z wystrojem sali.
Pozdrawiam

Offline prosiek
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #63 dnia: 2 Marca 2007, 12:04 »
:hello:  My jeszcze terminu nie mamy wlasnie w sobote wybieramy sie tam zarezerwowac. Napewno 2008 prawdopodobnie tez czerwiec :)

W Maciejewie to wiem ze powinni miec jakies zdjecia ale nie moglam sie doczekac i chcialam zobaczyc wczesniej  :brewki:

To czekam z niecierpliwoscia na relacje z waszych slubow w Maciejewie :mrgreen:

Offline madziajna
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #64 dnia: 5 Kwietnia 2007, 15:48 »
Mi sie tez marzy Maciejewo...ale koszt bedzie ogromny biorac pod uwage nasze ogromne rodzinki (juz naliczylismy okolo 120 osob)....Nie chcemy naciagaca rodzicow na taki wydatek, wiec juz skrupulatnie odkladamy pieniazki...

czekam z niecierpliwoscia na wasze opinie, zdjecia i relacje.

Jako ze mieszkam w Szkocji, nie moge zbyt wiele zalatwic na miejscu

Pozdrawiam