Autor Wątek: Dom weselny Sielec sosnowiec  (Przeczytany 26127 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Katia85

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.04.2011r. Anmark
Dom weselny Sielec sosnowiec
« dnia: 24 Czerwca 2009, 21:30 »
Bardzo interesuje mnie ta sala weselna, niestety nie maja strony internetowej.  Jesli ktos ma namiary na nia to prosze o podanie, bo szukalam w wyszukiwarce i nic :(.  Wiem ze sala jest nowa, w tym roku zostala dopiero otwarta,ale jesli ktos byl juz na jakiejs imprezie w tym Domu Przyjec to prosze podzielcie sie sposprzezeniami

Offline ajka85

• entuzjasta
  • Miłość, miłości jakże pięne bramy
  • data ślubu: 21.08.2010
Odp: Dom weselny Sielec sosnowiec
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Czerwca 2009, 06:59 »
poszukaj na forum, wiem ze ten watek juz powstal, ceny o ile dobrze pamietam ok 150 zl a sala ladna, wiecej nie wiem :)

Offline Katia85

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Czerwca 2009, 13:55 »
Szukałam i żadnych konkretnych informacji nie znalazlam:( nawet na budynku nie ma zadnej tablicy informacyjnej.  Mam nadzieje,ze znajdzie sie ktos kto ma na nia namiary

Offline nicolaaa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.09.2010
« Odpowiedź #3 dnia: 26 Czerwca 2009, 19:58 »
Katia85 ja byłam tam dwa razy, nikogo nie ma, domofonu nikt nie odbiera, namiarów też żadnych, a sali szukany od jakiś trzech tygodni wieć byliśmy niedawno.
Ale jak ktoś będzie miał jakieś informacje równiez będę wdzięczna :)

Offline Katia85

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 30 Czerwca 2009, 16:31 »
Jedynie co sie dowiedzialam to, ze oficjalne otwarcie sali jest 17 lipca.  Strona domu przyjęć już jest tylko w budowie,na niej jest tylko telefon do menegera. . .

Offline Iza464
  • forumowicz
  • data ślubu: 05.06.2010
« Odpowiedź #5 dnia: 3 Lipca 2009, 11:05 »
moge prosić namiary na tą sale? adres www stronki i gdzie ona się dokładnie znajduje?

Offline ROXY
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.06.2010
« Odpowiedź #6 dnia: 3 Lipca 2009, 14:44 »
Cześć dziweczyny!!!Jestem tu nowa ,ale mam nadzieję ,że szybko się miedzy wami zaklimatyzuje. . .  :)
A proppo Domu weselnego Sielec-byłam tam wczoraj i sala naprawdę jest bardzo ładna.
Terminy jak najbardziej wolne. . . i zastanawiam się czy by się nie przenieść(mam już zarezerowowaną salę OSP Łośień) jęzeli macie jakieś opinie ,wrażenia z jednej bądź drugiej sali to bardzo Was proszę napiszcie. . . .
Słyszałam ,że w Sielcu odbyło się już jedno wesele wieć może ktoś mógłby podzielić się wrażeniami. . .
Bardzo proszę o jakieś informacje' :D

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
« Odpowiedź #7 dnia: 5 Lipca 2009, 11:13 »
Witaj Roxy   :)
Znam rodziców 1 pary która ma ślub tam w sierpniu.
Jak coś dam znać

Offline Muso
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 5 Lipca 2009, 15:46 »
Sala jest otwarta od 8 do 15 .  jak ktoś nie może to trzeba się umówić. sala jest fajna i czysta .  
« Ostatnia zmiana: 5 Sierpnia 2009, 16:00 wysłana przez Sylvi »

Offline Katia85

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 5 Lipca 2009, 18:11 »
Amika jak sie cos wiecej dowiesz to napisz na forum bo mi tez zalezy na informacji

Offline JulkaKulka
  • zapaleniec
« Odpowiedź #10 dnia: 6 Lipca 2009, 11:07 »
Byłam na tej sali z ciekawości, bo ja już mam zarezerwowaną piękną salę. Rozmawiałam z szefem. Strona, którą mi podał jeszcze nie działa. Z tego co wiem, w maju były już pierwsze komunie, ale 20.06 miało się odbyć pierwsze wesele. Tam są dwie sale. Sala na górze jest nieco mniejsza. Dysponują pokojami dla gości i nowożeńców. Jeśli kogoś interesuje moja opinia to napiszę Wam na priv.

Offline kijanakijana

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: 7 Lipca 2009, 08:34 »
My mamy zarezerwowana ta sale na sierpien 2010.  Stronka w budowie ale mozna podjechac i obejrzec. 

Offline JulkaKulka
  • zapaleniec
« Odpowiedź #12 dnia: 7 Lipca 2009, 12:28 »
kijanakijana, na której sali będziesz mieć wesele, na dolnej czy górnej?

Offline angel

• forumowicz
« Odpowiedź #13 dnia: 8 Lipca 2009, 14:15 »
witam
codziennie przejezdzam kolo tej sali 2 razy ( akurat mam po drodze do pracy)
Ostatnio zauwazylam ze dekorowano glowne wejscie, a wiec chyba odbylo sie juz wesele
Przed sala  posadzili rowniez drzewka, zrobili chodnik itp.
Moim zdaniem jest to jedna z najladniejszych sal, jesli chodzi o wyglad zew.
W srodku nie bylam i pewnie nie bede, no chyba ze jako gosc :)

To jest sala niedaleko Plejady, okolice niezbyt ciekawe....

Offline klementyna

• nowicjusz
  • *
  • klementyna
« Odpowiedź #14 dnia: 8 Lipca 2009, 14:21 »
Witam gorąco jestem nowa osóbką na tym forum.  Chciałam z własnych doswiadczen powiedziec ze lepiaj wynająć salę w lokalu gdzie mamy wszystko zapewnione niz strażnice czy swietlice itp.  gdyż sa tu dodatkowe wydatki i no niestety musicie dopilnowac wystroju a tak macie komplet. Pozdrawiam

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
« Odpowiedź #15 dnia: 9 Lipca 2009, 09:36 »
Hej Dziewczyny  :D Ja także byłam oglądać tą sale i mnie zauroczyła jest śliczna, zastanawiamy się nad zarezerwowaniem jej  ;D
Amika i co pytałaś rodziców tej pary która miała tam wesele  ??? Jestem bardzo ciekawa jaką mają o niej opinie :)
Mam numer telefonu do menagera jeśli ktoś chce podam na prv. Pozdrawiam :)

Offline ROXY
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: 9 Lipca 2009, 11:07 »
Dziękuję Amika;)
Ale dziewczyny opinie na temat OSP Łośień też są mi niezbędne bardzo proszę piszcie co wiecie. . . . .

Offline kijanakijana

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #17 dnia: 9 Lipca 2009, 19:54 »
JulkaKulka ja mam wesele na tej dolnej sali, jest bardzo duza jak na 100 osob ale mam nadzieje ze nie zgina w tej przestrzeni

Offline madziara163
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #18 dnia: 17 Lipca 2009, 21:34 »
Ja mam wesele w domu przyjwc sielec, sala jest piekna i duza;) moje wesele jest 28 sierpnia 2010 r i tez czekam na jakies opinie na temat tej sali;) jezeli chcecie wiecej informacji na temat tej sali to piszcie;)pozdrawiam

Offline madziara163
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #19 dnia: 17 Lipca 2009, 21:37 »
ja mam tam wesle 28. 08. 2010 r;)

Offline kijanakijana

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20 dnia: 18 Lipca 2009, 21:57 »
madziara163 to madzie dokladnie tydzien po nas hihi mam nadzieje ze zdąża posprzątać po naszej zabawie ;););) Pozdrawiam

Offline Katia85

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #21 dnia: 19 Lipca 2009, 12:02 »
Jestem ciekawa  ile wam powiedzieli menu od osoby??? jest do wyboru kilka opcji czy tylko jedna???
Jeszcze te pokoje dla gosci to mnie najbardziej interesuje, ile ich maja? ja bede miala duzo osob z daleka a w poblizu chyba nic innego nie ma zeby wynajac  pokoje dla gosci.  Widziałam stronke, jeszcze nie jest kompletna ale jest zdjecie sali,slicznie wyglada:)

Offline mikusia174
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #22 dnia: 20 Lipca 2009, 13:29 »
proszę wyślijcie mi adres stronki pozdrawiam:)

Offline Loncia86
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.09.2009
« Odpowiedź #23 dnia: 23 Lipca 2009, 16:08 »
Witam serdecznie jestem nowa na tym forum mam wesele na tej sali juz we wrześniu tego roku. Właściciel sali zachwalał i cuda obiecywał ale okaże się na weselu więc odrazu dam znać na drugi dzień jak było naprwade

Offline anka2oo4

• zapaleniec
  • data ślubu: 14.08.2010
« Odpowiedź #24 dnia: 23 Lipca 2009, 19:41 »
hej, wyślijcie info z cenami za menu od osoby co wliczają w nie i jaka jest cena za pokoje, a tam organizuja na 1 czy 2 dni??

Offline CILIUS1984
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.08.2009
« Odpowiedź #25 dnia: 3 Sierpnia 2009, 00:06 »
Wczoraj czyli 01. 08. 2009 byłem gościem  :) w domu przyjęć sielec moje uwagi to
plusy
- sala fajna i duza klimatyzowana z barem do osobistych zamówień
- przed salą plac z kostki brukowej oraz z trawniczkami i miejscami do siedzenia pod parasolami
- za salą i obok miejsca parkingowe
- swojski stół
- obiad dobry
- deser dobry
minusy
- na weselu niema właściciela tylko jest księgowy fajny gośc oraz menadzer starszy gość ktory jest strasznie niemiły ,gburowaty i beszczelnie chamski
- w ramach oszczędności co chwile było gaszone oświetlenie a włanczane było tylko jak kamerzysta kręcił więc na sali nie było zbyt jasno
- klimatyzacja jest i owszem ale nie włączona w ramach oszczędności, dopiero jak poprosiłem o włączenie to łaskawie załączono
- obsługa tragiczna w ogóle nie zgrana taka jakby dopiero po szkole kompletny brak doświadczenia
- zimna płyta oraz zimne przekąski z dolnej półki i tle co kot napłakał
- strogonoff bez mięsa
- czerstwe pieczywo
- ciasto było tylko przy parze młodej jeden półmisek
- owoców troszkę
jak za 185 łl za osobę to żadna rewelacja po prostu żenada moja ocena to ledwo dostateczny

Offline CILIUS1984
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #26 dnia: 3 Sierpnia 2009, 00:19 »
jeszcze jedna sprawa bardzo pusto było na stołach zimna płyta weszła dopiero po 2 godzinach po obiedzie napoje takie jak pepsi mirinda tymbarki bardzo szybko się pokończyły zostały tylko soki w dzbankach pół na pół z wodą i lodem w sumie to sama woda  ::)  torta kroili ponad godzinę mówię o obsłudze ogólnie lipa jakich mało

ortografia
« Ostatnia zmiana: 4 Sierpnia 2009, 01:10 wysłana przez liliann »

Offline GoscWeselny:)
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #27 dnia: 3 Sierpnia 2009, 11:52 »
A ja bylem gosciem na przyjeciu piatkowym (31. 07) i mam zupelnie inne odczucia niz moj poprzednik ;)Sala super-rewelacyjny wystroj,swietnie przygotowana. Z klima nie bylo problemu,obsluga regulowala ja zgodnie z naszymi zyczeniami. Jedzenie swietne w ilosci wystarczajacej. Co do obslugi-bez zarzutu. Obslugiwala nas  pani  i wszystko bylo na czas, czasami nawet przed czasem co sie chwali :PJa polecam lokal

o jak miło pan pod spodem ma to samo IP...
fajnie się klonuje userów...
ten post i ten poniżej to najzwyczajniejsza lipa
« Ostatnia zmiana: 4 Sierpnia 2009, 01:11 wysłana przez liliann »

Offline blondasg
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #28 dnia: 3 Sierpnia 2009, 12:48 »
Ja tez bylem tam na weselu i nie mam jakis istotnych zastrzezen. Sala duza ,dobrze klimatyzowana ,klima chodzila caly czas az momentami zimno bylo i swiece gasly na stolach hehe,ale to dobrze. Wystroj  bardzo elegancki,wszedzie czysciutko tak ze prawie mozna jesc z podlogi. Jedzenie swietne,szczegolnie salatki w zimnej plycie rewelka ,mam tez  jedynie zastrzenia do napojow ze malo i do sokow-lekko podrabiane woda;)ale tak jest wszedzie. Wodki mnustwo;)))Obsluga b mila,moj stolik glownie obslugiwaly panie dwie-blondyna i brunetka i wszystko bylo ok a panie b mile co zadko sie zdarza wsrod kelnerow. Kelnerzy tez byli ale uwijali sie przy innych stolach wiec jak to bylo nie wiem. Naszemu stolikowi nic nie brakowalo. Tort dostalem po 20 min ale na wielu weselach tort jest krojony b dlugo-takie moje obserwacje. Ogolnie polecam choc ustalcie dokladnie te napoje z menago bo jak sie tanczy to pic sie chce a na stolach susza;)

dodam jeszcze, że oboje zalogowani dosłownie przed chwilą....czyli tuż przed napisaniem tego posta...

« Ostatnia zmiana: 4 Sierpnia 2009, 17:03 wysłana przez liliann »

Offline Ulijanka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #29 dnia: 3 Sierpnia 2009, 16:09 »
Czytajac wypowiedz tego pana odnosze wrazenie ze nie mowimy o tym samym domu. Ja natomiast o domu przyjec Sielec mam jak najlepsze zdanie tez bylam tam gosciem. Jedzenie jest bardzo smaczne i jest nie do przejedzenia polmiski sa ladnie udekorowane i zimna plyta jest urozmaicona i popieram sa pyszne salatki. Nam po obiedzie podano tort i kawe i w tym czasie nie widze miejsca np. na sledzie ktore i tak podano po torcie i tak jest wszedzie nawet w najlepszych restauracjach ze przekaski sa po deserze a nie w trakcie a mieso tam gdzie powinno byc bylo nawet w strogonowie ktory dobrze smakowal przy caly czas zalaczonej klimatyzacji w nastrojowym oswietleniu ktore przypuszczam bylo w taki sposob zalaczone azeby tej pieknej sali dodac wiekszego uroku a nie dla oszczednosci

Offline Muso
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #30 dnia: 3 Sierpnia 2009, 22:51 »
 Sprawa jest prosta wiem z pierwszej  ręki (a nie renki) , goście weselni zdewastowali lokal  podczas zabawy i niechcą za szkody zapłacić  ??? autor -CILIUS1984 w swoim poście  nie dodaje że np.  wyrwano główne drzwi z zawiasów

ortografia
« Ostatnia zmiana: 3 Sierpnia 2009, 23:00 wysłana przez ela »

Offline blondasg
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #31 dnia: 4 Sierpnia 2009, 07:03 »
Wyobraz sobie Liliann ze pracujemy razem,w miejscu gdzie jest kilka komputerkow polaczonych ze soba. Proponuje nabyc minimalna wiedze z zakresu informatyki na temat wspolnego adresu IP dzielonego przez kilka urzadzen np wewnatrz firm-przyda sie napewno:)
Mielismy okazje byc na imprezah w tym samym miejscu (kilkakrotnie zresztaS-cto naawde male miasto)i tak nam sie jakos wczoraj zgadalo. . . .
A co do reklamy to coz. . . . CZYTAC ze zrozumieneim prosze. Ja tez mam pare zarzutow co do organizacji imprezy i raczej jasno je wyrazilem.  :oGdybym cos reklamowal bylby cud,miod i orzeszki. Szkoda ze nie mozna napisac wzglednie pozytywnej opini na jakis temat bo zaraz nagonka na calego. . . . Ech my Polacy-czy kiedys nauczymy sie chwalic,nie tylko krytykowac. A moze to jakas walka konkurencji. . . . ja w kazdym razie juz sie nie wypowiem raczej na temat zadnego lokalu bo od razu czlowiek oskarzony o nie wiadomo co. . . .

Offline kacha8609

• Chuck Norris
« Odpowiedź #32 dnia: 4 Sierpnia 2009, 10:02 »
No i teraz jestem w kropce  ::) Kiedy byłam oglądać sale to odniosłam wrażenie po tym co pan menago mówił że sala będzie jak z bajki oczywiście wraz z obsługą i jedzeniem... A teraz hmm  ??? ???

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #33 dnia: 4 Sierpnia 2009, 10:13 »
Kacha ja nie wiem ale ja Ci proponuje Rózaną  :P :P :P  ;D ;D ;D
masz jeszcze tyle czasu ze możesz przebierac w salach  :D

Nie no żartuje ale skoro sala dopiero startuje to wpadki są nie unieknione a to ze kelnerzy są nie zgrani , no czasami tak bywa jak się pracuje z kims pierwszy raz  :)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
« Odpowiedź #34 dnia: 5 Sierpnia 2009, 11:21 »
No właśnie Justyś jak mój M przeczytał te opinie to odrazu powiedział, że jednak zarezerwujemy Różaną ...  ;D W sumie to nawet dobrze bo będziemy mieli bliżej do kościółka heheh  ;D ;D

Offline CILIUS1984
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #35 dnia: 8 Sierpnia 2009, 11:46 »
Do MUSO co rozumiesz pod pojęciem zdewastowali bo z tego co ja wiem i byłem naocznym świadkiem drzwi zostały uszkodzone na tyle że nie zostały wyrwane z zawiasów tylko poszły mocowania jednego ze skrzydeł drzwi montowane pomiędzy jednym skrzydłem a drugim faktem jest ze wyrwało kawałek górnej futryny ale tylko dlatego iż otwór w futrynie na rygiel mocujący był zbytnio na krawędzi zainstalowany i nie były to główne drzwi tylko drzwi za tymi głównymi prowadzące bezpośrednio na salę.  Wcale się nie dziwię że nikt nie chce za te drzwi zapłacić sam mówiłem aby ojciec i pan młody nie dali się naciągnąć gdyż na pewno taki lokal jest ubezpieczony od NIEBEZPIECZNYCH WYPADKÓW więc wyciąganie kasy za drzwi to zwykłe naciąganie.
Zastanawia mnie dlaczego dopóki nie napisałem swojej opinii na temat sali nikt nic nie wiedział o sali a nagle jak napisałem to wszyscy tam byli i jest super jak dla mnie to jest to zwykła autoreklama.
Odnośnie oświetlenia wcale nie było nastrojowo jak zostało zgaszone po prostu zostało zamontowane oświetlenie punktowe z żarówkami np. 30W A można było zamontować diody LED gdzie jedna pobiera 1. 5W więc było gaszone w ramach oszczędności.
Po pokrojeniu tortu w miejscu gdzie stał zostały rozmazane na parkiecie kawałki tortu pozostałości po krojeniu i przez co najmniej 30 min nikt tego nie posprzątał.
Najbardziej rozbawiło mnie zaopatrzenie lokalu gdzie jak zaczęto podawać kawę po chwili brakło mleczka śmietanki do kawy usłyszałem ze szef pojechał po mleczko do sklepu po czym na stole koło państwa mlodych jak szef przyjechał postawiono mleczko w niebieskim kartoniku z ukochanego naszego sklepu co dobrze ze jest tak blisko taki żółty sklep co się zowie . . . DRONKA oczywiście małe śmietanki czy tam mleczka też się pojawił oczywiście tej samej marki wiec żenująco to wyglądało.

Offline anka2oo4

• zapaleniec
« Odpowiedź #36 dnia: 8 Sierpnia 2009, 14:48 »
Najbardziej rozbawiło mnie zaopatrzenie lokalu gdzie jak zaczęto podawać kawę po chwili brakło mleczka śmietanki do kawy usłyszałem ze szef pojechał po mleczko do sklepu po czym na stole koło państwa mlodych jak szef przyjechał postawiono mleczko w niebieskim kartoniku z ukochanego naszego sklepu co dobrze ze jest tak blisko taki żółty sklep co się zowie . . . DRONKA oczywiście małe śmietanki czy tam mleczka też się pojawił oczywiście tej samej marki wiec żenująco to wyglądało.

I to wszystko za 185zł za osobę  :szczeka:

Offline Muso
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #37 dnia: 8 Sierpnia 2009, 22:26 »
  W tym wszystkim jest ziarenko prawdy i sam to potwierdzasz
Goście drzwi zniszczyli  !!! .     
  Co do oświetlenia jeśli właściciel jest skąpy  , tak jak twierdzisz ,  to na pewno ma żarówki energooszczędne żeby zaoszczędzić .
  Można tu zamieszczać dowolne opinie , moja jest dla tej sali pozytywna .  Zorganizowałem tam niewielką uroczystość  i było ok nikt nie chciał mnie naciągnąć bo nic nie zniszczyłem .
  Jest tam ładnie w środku i na zewnątrz  -  rzadko która sala w Sosnowcu tak wygląda .   
Sala jest nowa i z pewnością dbają  o to by obsługa była na wysokim poziomie ja odniosłem takie wrażenie .

Offline CILIUS1984
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #38 dnia: 9 Sierpnia 2009, 10:50 »
Tak drzwi zostały zniszczone ale w niewielkim stopniu a nie tak jak ty to opisywałeś.
Co do oświetlenia to dokładnie się przyjrzałem i właściciel jest skąpy bo zainwestował w zwykłe żarówki bo na lampki diodowe LED żałował kasy bo są o kilka razy droższe.
Aby obsługa była na wysokim poziome to musi się znać nie od dziś i wtedy jest zgrana a tam tego brakowało niestety.
Zorganizowałeś niewielką uroczystość wiec nie możesz jej porównywać do wesela gdzie było jakieś 90 osób bo u ciebie obsługa wyrabiała się czasowo a na weselu jak już więcej osób to już się nie wyrabiała niestety.

Offline madziara163
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #39 dnia: 9 Sierpnia 2009, 16:22 »
PROSZĘ NIE UŻYWAĆ caps locka
« Ostatnia zmiana: 9 Sierpnia 2009, 17:16 wysłana przez ela »

Offline lulu bell
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #40 dnia: 10 Sierpnia 2009, 21:52 »
Witam wszystkich :)
Mam takie pytania do was wszystkich :
1 Ile par juz miało wesele w domu weselnym "sielec"???
2 Ile płaciliscie za menu od osoby za wesele w tym roku ??
3 ile osob ma rezerwacje za rok w tym domu weselnym i jaka macie cene za menu od osoby ???

Ja z moim facetem bardzo mocno zastanawiamy sie nad wyborem tego domu ale boimy sie ze bedzie tak jak nie ktorzy pisali Słaba Obsługa albo za mało jedzenia.
Czekam na odpowiedzi i życze miłego dnia :*

Offline Muso
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #41 dnia: 10 Sierpnia 2009, 22:21 »
Wiem o trzech parach .
Co do ceny to wyżej piszą że 185 zł / ja miałem roczek za 110 zł .
Tewrmimy , pewnie sporo wolnych bo działa to od niedawna.

Offline anka2oo4

• zapaleniec
« Odpowiedź #42 dnia: 10 Sierpnia 2009, 23:01 »
Mają już swoją stronkę która działa w 100% więc wszystko można na niej znaleźć istotne informacje np. odnośnie cen.

Offline mirror

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: lato 2011 :)
« Odpowiedź #43 dnia: 11 Sierpnia 2009, 10:13 »
Sosnowiec to nie takie duże miasto, więc szybko można się dowiedzieć że Muso to właściciel tej sali. . .  Proponuję więcej finezji przy wyborze nicka, a poza tym taka kryptoreklama zwykle robi więcej szkody niż pożytku niestety.  Proponuję więc ustawić poziom swych usług na wysokim poziomie, wtedy sala będzie się "sama reklamować".  Takie podszywanie się pod gości i wypowiadanie się pochlebnie na forum jest śmieszne żeby nie powiedzieć żałosne. . .  Pozdrawiam.

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #44 dnia: 11 Sierpnia 2009, 11:39 »
Muso, jeżeli to prawda co pisze mirror, to wstydź się :zbanowac:

Offline anka2oo4

• zapaleniec
« Odpowiedź #45 dnia: 11 Sierpnia 2009, 12:20 »
Wiem o trzech parach .
Co do ceny to wyżej piszą że 185 zł / ja miałem roczek za 110 zł .
Tewrmimy , pewnie sporo wolnych bo działa to od niedawna.

Roczek od wesela chyba się różni więc jak coś to stąd niższa cena.
Popieram obserwatora
  :Kill: my nie lubimy kryptoreklamy!!

Offline Muso
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #46 dnia: 11 Sierpnia 2009, 15:08 »
Taka sala by mi pasiła  ;D

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #47 dnia: 12 Sierpnia 2009, 14:24 »
To ją sobie zamów ;)

Offline blondasg
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #48 dnia: 12 Sierpnia 2009, 16:23 »
Mialem sie juz nie wypowiadac ale tak z ciekawosci sledze ten watek i w glowie mi sie to nie miesci jak ostra i niezdrowa konkurencja panuje w takim biznesie. I niestety stronniczosc,nawet ze strony osob ktore bezstronne byc powinny. . . . . . dlaczego wszystkie pozytywne komentarze sa krytykowane przez moderatora,usuwane(jak ten z capslockiem)????Dlaczego po jednym stwierdzeniu ze ktos tam to wlasciciel sali ten ktos zostal przez moderatora zbanowany????Czy to pewne ze to wlasciciel???A moze to ktos naprawde zadowolony. Moj i kolegi post tez zostal odpowiednio skomentowany chociaz taka osoba jak moderator powinna wiedziec co nieco o wspolnym adresie IP. . . . .
Na kilku innych watkach tez zauwazylem ta prawidlowosc-ludzie fora sa po to by wymieniac opinie-czy komus nie ma  prawa cos sie PODOBAC??Czy jak cos wg kogos jest ok to ten ktos jest od razu podstawiony???Az przykro sie to czyta jak zazarta walka toczy sie miedzy tymi ktorzy pochwala ze cos jest ok i tymi ktorzy usiluja im udowodnic ze to cos ok byc nie moze:((
A swoja droga jezeli naprawde wlasciciele podszywaja sie na forach pod zadowolonych klientow to jest to zenujace-zgadzam sie. . . . Tylko czy mamy pewnosc ze to jest naprawde wlasciciel????Jak to mowia w USA-kazdy jest uznany za niewinnego dopoki wina nie zostanie mu oficjalnie udowodniona.

Offline blondasg
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #49 dnia: 12 Sierpnia 2009, 16:36 »
A mnie pewnie zaraz zbanuja jako zone matke badz corke wlasciela-z gory wiec zastrzegam ze jestem plcia meska ;DNiedlugo wybieram sie do slawnej Shumy na imprezke wiec (jak do tej pory nie zablokuja mnie za ma  polpozytywna wypowiedz )moze mimo wszystko cos naskrobe ;Dnawet pozytywnego

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #50 dnia: 13 Sierpnia 2009, 07:51 »
blondasg jesteś tu nowy więc nie przejmuj się tak bardzo treścią niektórych postów. Jeżeli zostaniesz zbanowany, upomniany lub wyłączony na jakiś czas przez Moderatora to będzie świadczyć, że jesteś osobą aktywną, piszącą co myślisz. Masz rację pisząc o niezdrowej konkurencji, ale  tak jak w życiu, wszędzie znajdą się hieny żerujące na innych, którym się powiodło lub nie. Dla nich jest to obojetne, byleby przyłożyć. Dom weselny Sielec rozpoczął niedawno swoją działalność, jeszcze raczkuje. Co można powiedzieć na ich temat? Moim zdaniem nic. Ile wesel zoranizował? Kilka, kilkanaście?. To za mało, żeby opiniować wiarygodnie. Ja na razie siedzę cicho i jak zwykle obserwuję, co z resztą wynika z mojej ksywy "obserwator". ;)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
« Odpowiedź #51 dnia: 13 Sierpnia 2009, 14:04 »
Zgadzam się z obserwatorem dopiero gdy odbędzie się tam kilkadziesiąt wesel i będą pary które mogą się wypowiedzieć na jej temat, będzie można dojść do wniosku czy chce się tam mieć wesele czy nie ... Wiadomo że każdemu się nie dogodzi są gusta i guściki.....
Ale powiem szczerze że jak oglądałam sale to pan menago wydawał się taki figo fago zachwalał że będzie to i tamto... przez to swoje tak wielkie zachwalanie i straszne bycie pewnym siebie, że u niego będzie lepiej niż np. w różanej dolinie(sam tak powiedział) trochę w moich oczach według mnie stał się niewiarygodny....  więc poczekam i zobaczę co z tych jego zachwalań wyjdzie.... Bo takie popisówki troszkę chyba nie są na miejscu...  w sumie skąd miał taką pewność że będzie lepiej niż tam i tam.... nikt nie ma 100% pewności że interes mu wypali... No ale tak jak mówię poczekamy zobaczymy.... pozdrawiam  :)

Offline mirror

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #52 dnia: 13 Sierpnia 2009, 14:09 »
Przysłowia są mądrością narodów, więc przysłowie na dziś - "uderz w stół na norzyce się odezwą"  ;) Czy pan Muso jest właścicielem sali czy nie pozostawiam osądowi forumowiczów, jednak tak jak pisałam wcześniej jestem z Sosnowca i nie jest problemem dowiedzieć się jaką ksywkę owy właściciel posiada.  Więc i tu się powtórzę, więcej finezji. . .  Po drugie, historię o wspólnym IP. . .  Już widzę te polskie biura w których to pracownicy z wypiekami na twarzy dzielą się spostrzeżeniami na portalu ślubnym z wesel na których byli. . .  No litości, taka teza śmierdzi na kilometr.  99% użytkowników tego formum to soby zainteresowane tematem więc przyszłe, lub dawne Panny Młode :) a wymiennie 99% facetów nie ma pojęcia o jego istnieniu.  Jakże miło mi blondasg że znalazłeś się w tym jednym procencie, choć to dla mnie wątpliwe bardzo. . .
No i kolejny przypadek, jakoś zupełnie przypadkowo na tym wątku (i tylko na tym) wypowiadają się pochlebnie tylko nowi użytkownicy, których ta sala tak zauroczyła że w te pędy postanowili się właśnie teraz podzielić swoim zachwytem z ogółem społeczeństwa, no aż śmiać mi się chce :) Więc naprawdę wypowiedzi takich użytkowników jak Muso, blondasg, Ulijanka, GoscWeselny są niewiarygodne - taka jest moja teza, oczywiście można się się z moją tezą zgodzić lub nie, jednak jestem forumowiczką na wielu forach i ten wątek trąci kryptoreklamą aż oczy bolą, a ja jestem na to uczulona, brrrr.  No i w końcu o jakiej ostrej i niezdrowej konkurencji mówisz. . .  Nie pojmuję ??? Bo jeśli mówisz o tym że ktoś pisze że drzwi zostały uszkodzone i zaistniał kwas w postacii zapłaty za nie, to chyba prawda czego fakt potwierdza Muso.  Nie będę się wypowiadać w kwestii jak było naprawdę, CILIUS1984 ma prawo do swojej wersji, a Muso do swojej.  Ale czy to objaw niezdrowej konkurenji??? Nie wydaje mi się. . .  A może chodzi Ci o mój post? W takim razie powtórze się raz jeszcze, dla mnie wypowiedzi  w/w forumowiczów to ściema i tyle.  Ale nie każdy może mieć takie przekonania.  Nie mam nic do sali bo jej nie znam, życzę jej jak najlepiej ale jak czytam takie, w mojej ocenie, banialuki to mi się włos jeży na głowie.  No i się rozpisuję ;) Sala jest piękna, nowa, czysta, zapewnijcie usługę na wysokim poziomie i zostawcie sprawę.  Sala będzie się reklamować sama.  A ten wątek zapełni się "prawdziwymi" zachwyconymi opiniami.   Naprawdę można rozpoznać prawdziwą wypowiedź od ściemy, a trochę się na tym znam :) Pozdrawiam

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #53 dnia: 13 Sierpnia 2009, 14:50 »
mirror, każdy, kto zna się na rzeczy doskonale może odróżnić kryptoreklamę od zwykłej reklamy. Niekoniecznie jednak trzeba od razu z kopyta krytykować wszystko, a może prawie wszystko co związane jest z tą salą i tym Panem (właścicielem). Daj mu szansę. Może biedaczysko jeszcze nie wie jak zachęcać ludzi by zostali jego Klientami. Może myśli, że jak będzie krytykował innych, udawał zadowolonych Klientów, zachwalał swoje nad niebiosa, to interes będzie lepiej się kręcił. Życie zweryfikuje jego poczynania i na pewno gość wcześniej czy później  "ustatkuje" się i stanie się prwdziwym, a co najważniejsze, wiarygodnym bizmesmenem gastronomi.  ;D Życzmy mu tego wszyscy :).

Offline mirror

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #54 dnia: 13 Sierpnia 2009, 15:11 »
Daleka jestem od krytyki tego Pana i jego sali, naprawdę.  Ale kryptoreklama działa na mnie jak płachta na byka, zabija bowiem w mojej ocenie sens forum jako takiego.  Uczestnicze w forach dotyczących bankowości, psów, turystyki i ezoteryki.  I na kilometr wyczuję czy polecajacy mi np.  karmę dla mojego psiaka to szcześliwy posiadacz czworonoga czy np.  producent czy hurtownik.  I na wszystkich tych forach staramy się jak możemy kasować kryptoreklamę w zarodku.  No a teraz przyszedł taki czas że ślubik się szykuje i zawitałam tutaj :) i jak czytałam ten wątek to aż oczy łzawiły od ściemy.  Kto wie może to ktoś wyświadcza właścicielowi niedzwiedzią przysługę, chcąc dobrze wypisuje takie dyrdymały. . .  Ja też życzę sali i właścicielowi jak najlepiej, mało w Sosnowcu ładnych miejsc tego typu i oby było jak najwięcej.  I też życzę właściwego podejścia do prowadzenia businessu :)

Offline blondasg
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #55 dnia: 13 Sierpnia 2009, 15:21 »
Witajcie ponownie,powiem szczerze dyskusja mnie wciagnela jako ze do dyskutujacych naleze:)Nie bede sie juz wypowiadal w kwestii czy to wlasciciel czy nie jako ze nie znam czlowieka jednakze ostatni raz postawie swoje pytanie????Skad ta pewnosc ze to akurat on?Po ksywce?Czy naprawde bylby az tak niemyslacy by uzywac swej ksywy jezeli jest niby taka znana???Mnie to sie w glowie nie miesci ja bym nie uzyl. . . .
Apropo uzytego przezemnie zwrotu niezdrowa konkurencja-chodzi mi o to ze kazdy pozytywny wpis,i nie tylko w tym watku(z ciekawosci przesledzilem pare innych)jest  natychmiast  zarzucony paroma innymi ze:jakto,nieprawda,niemozliwe,napewno nie bylo fajnie,wodki malo a nie duzo,albo za duzo,jedzenie nie moglo byc dobre bo bylo zle itp itd. . . . Tu bardziej wietrze wlascieli knajp konkurujacych ktory probuja wykosic konkurencje. Poczytale pare watkow o Shumie-jak juz wspominalem niedlugo sie tam wybieram i poprostu szok. Ktos twierdzi ze jedzenie super bo byl i jadl i wodki duzo a ktos inny ze jedzenia malo i wodki malo bo kelnerzy leja i racjonuja-bo tak slyszal i juz. I tak byc musi!!I to mi wyglada na chora konkurencje-nie wspomne juz o tym ze moderatorzy czepiaja sie czesciej pozytywnych postow. Rozumiem ze to co negatywne ciekawsze i dramaty przyciagaja ale bez przesady-gdzie bezstronnosc
a jeszcze apropo naszego wspolnego IP-nie wiem jak u Ciebie w pracy mirror ale u nas kumpujemy sie ze soba i zawsze po weekendzie dzielimy sie wrazeniami. Bylismy z kolega w tym samym miejscu na impr i poniewaz nasze opinie byly INNE postanowilismy zobaczyc czy jeszcze ktos cos ma do powiedzenia na temat tej sali JAKO ZE KOLEGA AKURAT JEST TEMATEM WESELNYM ZAINTERESOWANY ::)i zaczyna rozgladac sie za sala. On byl ta sala zachwycony,ja mam pare zastrzen ktore wyrazilem jak sadze dosc jasno:)I tak trafilismy na to forum-to wszystko zadnych kryptoreklamowych podtekstow. Ale przyznam ze rozdraznilo mnie to oskarzenie o podszywanie sie dlatego odpowiedzialem na to.
Obserwator-masz racje nowy jestem  na forach i dlatego ten jad mnie tak jeszcze poraza;)

Offline blondasg
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #56 dnia: 13 Sierpnia 2009, 15:31 »
A z tego tego co widze mirror to Ty tez NOWYM uzytkownikiem jestes a jakos nie przyszlo mi do glowy by oskarzyc Cie ze jestes z konkurencji. Troche wiecej zaufania do ludzi ;D

Offline blondasg
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #57 dnia: 13 Sierpnia 2009, 15:35 »
Chociaz moze jestes konkurencja ;Ddo tej knajpy  :PA jak ktoras knajpe pochwalisz to bedzie wiadomo ze jestes zniej :POczywiscie zartuje ale to taki dziwny nasz polski tok myslenia. Jak cos chwalimy to A)albo cos chcemy B)albo sie podlizujemy C)albo to kryptoreklama.   Mam naprawde nadzieje ze kiedys nauczymy sie po ludzku cieszyc i zachwycac bez zadnych ale. . . . . Milego popoludnia

Offline amika

• Chuck Norris
« Odpowiedź #58 dnia: 13 Sierpnia 2009, 15:37 »
Ojejku  Co tu się dzieje?
Ci znajomi mają  w tą sobotę wesele .Mnie tam nie będzie.Żeby nie było.
Ale bardzo chętnie dowiem sie co i jak od rodziców Młodych.

Offline mirror

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #59 dnia: 13 Sierpnia 2009, 16:32 »
blondasg myśle że to nie czas i miejsce na dyskusję na temat naszych polskich przywar ;) Zadałam sobie trud i również prześledziłam wątki o shumie.  I ja podobieństw nie dostrzegam.  Opinie negatywne wypowiadane są przez osoby które "słyszały", "znajomy im powiedział", "podobno tak jest" więc może bez złej woli wystawili złe świadectwo lokalowi, moim zdaniem totalnie bez sensu bo nie należy się wypowiadać na temat lokalu w którym nie doświadczyło się imprezy.  Ale opinie pozytywne przyćmiły moim zdaniem wszystkie negatywy, po pierwsze są wypowiadane przez osoby które tam były i widziały wszystko na własne oczy a po drugie uczestniczyły w wątku od jego początku.  Nawet jeśli negatywnymi opiniami ktoś chciał tamtej knajpie zaszkodzić nie udało mu się moim zdaniem.  Nasz tutaj wątek jest zgoła inny. . .  Chciałabym uświadomić jedną rzecz i powtarzam to po raz kolejny w ani jednym moim słowie nie skrytykowałam tej sali!!! Ale cała dyskusja naprawde dla mnie jest sztuczna i zdania nie zmienie, a kolejne Twoje wypowiedzi tylko mnie w tym utwierdzają.  I w tym wątku nie jest tak że pozytywną opinie zaraz zasypują negatywy, tu jest dokładnie odwrotnie.  Zauważcie że pojawiła się pierwsza relacja z wesela, i to niestety negatywna.  Nie trzeba bylo długo czekać a tu ciach trzy pozytywy lukrowane, w tym dwa z jednego IP.  Przypadek, być może. . .  ja w przypadki nie wierze. . .  A czy Muso jest właścicielem. . .  Powiedzmy że jest dobrym samarytaninem który służy pomocą w podaniu tel.  do właściela, informuje od której do której sala jest czynna, wie z "pierwszej ręki" o tym co, kto uszkodził na sali. . .  Ale z jednym muszę się z Tobą zgodzić jestem osobą nieufną ale póki co dobrze na tym wychodzę :) Pozdrawiam
PS.  Właśnie udaję się do wątku sali Atena, gdzie mogę się wypowiedzieć jako gość weselny.  Mam nadzieję że wypowiem się kiedyś w tej roli i w niniejszym wątku  ;)

Offline runningwilde
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #60 dnia: 13 Sierpnia 2009, 23:36 »
Witam Wszystkich!!!!!!!
W tym miesiącu byłem na weselu.  Sala, parkingi,alejki bardzo ładne.  
Ale OBSŁUGA CHAMSKA .............

netykieta....wyłącz Capslocka i nie klonuj postów...
« Ostatnia zmiana: 13 Sierpnia 2009, 23:46 wysłana przez liliann »

Offline PTYS
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #61 dnia: 17 Sierpnia 2009, 14:28 »
Hej
Bawilem sie w sielcu na weselu. Sala bardzo ładna ale mysle ze długo ta sala nie pociagnie jak nie zmienią menagera ktory duzo gada mało robi . klimy są nie wydajne cały czas panował gorąc na sali. obsluga mniej niz zero,torta kroiły 50 min braki sztuccy talezy ,balagan na stołach ,deser(lody ) podali o 23:50-absurd. w toaletach brak papieru, przed wejciem na sale popielniczki kipiały. aha menager witał gosci w stroju plażowym

Offline amika

• Chuck Norris
« Odpowiedź #62 dnia: 17 Sierpnia 2009, 22:41 »
Ptys można   kiedy bawieś sie tam na weselu?

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #63 dnia: 18 Sierpnia 2009, 10:05 »
Ciekawe, że negatywy piszą wyłącznie osoby, które mają na swoim koncie tylko, a może aż tylko kilka postów. Osoby będące na forum od dłuższego czasu, mające kilkadziesziąt czy kilkaset postów są bardziej wstrzemięźliwe w ocenie sali i jej obsługi. To daje do myślenia. Ja osobiście nigdy nie byłem na tej sali i nie mogę się wypowiadać na ten temat, ale nie chce mi się wierzyć, że ktoś kto włożył w sale dużą kasę ( remont starego obiektu po przychodni kopalnianej i adaptacja wętrz) jest ignorantem i tępakiem w organizowaniu przyjęć weselnych. Ktoś, kto zabiera się za taki biznes nie jest "prawiczkiem". Taki biznes wymaga dużej znajomości tematu i traktowania Klientów poważnie. Przynajmniej na początku, póki nie wyrobi sobie dobrej renomy. Później różnie bywa.  :D

Offline mirror

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #64 dnia: 18 Sierpnia 2009, 10:39 »
Faktycznie opinie o tej sali są skrajne, w mojej ocenie i te pozytywne ( o czym pisałam wcześniej) i negatywne (te powyżej) to lipa. Zgadzam się z obserwatorem, że wręcz nie do pomyślenia jest żeby ktoś wpakował kolosalną kasę w renowację obiektu (tu małe sprostowanie to stara stołówka kopalniana, nie przychodnia - ona stoi obok, tak zwany okrąglak ;)) i nie zadbal o tak wazna rzecz jak obsługa na odpowiednim poziomie. Czekam na jakąs wiarygodna relacje z imprezy w tej sali, narazie jedyną prawdziwą wydaje sie ta przykra historia z drzwiami opisywana wczesniej.

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #65 dnia: 18 Sierpnia 2009, 10:55 »
mirror masz rację, pomyliłem obiekty. To okrąglak był przychodnią. Nigdy nie korzystałem ani z przychodni, ani ze stołówki i dlatego ta moja pomyłka.

Offline kacha8609

• Chuck Norris
« Odpowiedź #66 dnia: 18 Sierpnia 2009, 11:32 »
No tak zgadzam się z Wami, złe opinie piszą nowo zalogowani użytkownicy i cóż nie wiadomo ile w tym prawdy co piszą.... Zgadzam się jednak że menago sali bardzo dużo mówi.... Powiem szczerze że myślałam że będzie lepiej tam na tej sali... byłam ją oglądać kiedy jeszcze był remont i pan menago tak zachwalał że będzie rewelacja (zresztą już pisałam powyżej) ale teraz jak oglądam foty to jestem rozczarowana wystrojem. Ogólnie jest ładnie, ładne ściany kominek, krzesła.... ale to jak są przybrane stoły to porażka według mnie... bieżniki czy obrusy jak kto woli są beznadziejne powinny być długie do ziemi pięknie drapowane... a widać nogi od stołu  :-\ no i ochydnie przystrojone świeczniki.... zwykłą jednorazową serwetką..... nie nie nie przez te stoły sala bardzo traci swój urok.... A wracając do pana menago to tak się wychwalał że u niego na sali będzie lepiej niż w Różanej Dolinie a tak napawrde jego sala jeszcze nie dorasta do pięt Różanej Dolinie.... pozdrawiam

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #67 dnia: 18 Sierpnia 2009, 11:55 »
kacha8609 może powodem takiego wystroju sali, czy też stołów jest  brak kasy?. Poczekajmy  trochę, może rok, może dłużej i zobaczymy jak to będzie później wyglądało. Podejrzewam, że teraz właściciel sali musi odbić się od dna pod względem finansowym. Znam wiele sal z którymi na początku było podobnie.   ;)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
« Odpowiedź #68 dnia: 18 Sierpnia 2009, 12:10 »
No tak ale moim zdaniem to ma duże znaczenie przy wyborze danej sali... Pierwsze wrażenie jest najważniejsze... a pozatym otwierając sale lub dom przyjęć, trzeba nastawić się na wydatki i wystrój zrobić ze smakiem żeby każdy kto przyjdzie oglądać sale chciał tam mieć wesele... a przez te stoły wydaje mi się że stracą dużo klientów.... No ale dajmy im faktycznie troszkę czasu może zmienią wystrój stołów, a wtedy napewno będą mieli dużo klientów...

Offline angel

• forumowicz
« Odpowiedź #69 dnia: 18 Sierpnia 2009, 12:18 »
a ja wlasnie ogladalam fotki z tej sali i uwazam ze te stoly sa ladne, mimo ze widac nogi Zwroccie uwage na krzesla i posadzke! Jak dla mnie 1 klasa! Przed moim slubem zwiedzilam chyba wszystkie mozliwe sale w Sosnowcu i wg mnie ta nalezy do najladniejszych!
Kazdy ma swoj gust, widocznie wlascicielowi podoba sie taki a nie inny wystroj sali. Zreszta moze mozna sie dogadac z wlascicielem sali co do wystroju.
Dodam,  ze sala w ktorej ja mialam wesele nie jest zbyt dobrze przedstawiona na stronie gl domu weselnego. Ale jak wlasciciel ja przystroil to zupelnie inny klimat :)  ;)

Offline PTYS
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #70 dnia: 18 Sierpnia 2009, 12:57 »
Cytat: amika link=topic=16647. msg1001259#msg1001259 date=1250541718
Ptys można   kiedy bawieś sie tam na weselu?

15 sierpnia 2009

zrejestrowalem sie na forum zeby ostrzec mlode pary ktore szukaja sali na wesele, co do  sielca sala jest super , ale menager nie zna sie zupełnie na koordynowaniu pracy obsługi
« Ostatnia zmiana: 19 Sierpnia 2009, 23:12 wysłana przez liliann »

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #71 dnia: 18 Sierpnia 2009, 13:07 »
Może jak do właściciela dotrą negatywne opinie o jego menago to go zmieni i wszystko pójdzie dobrym torem. Czasami tak jest, że jak gospodarz do kitu to i gospodarstwo podupada ;)

Offline ilona_s
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.09.2009
« Odpowiedź #72 dnia: 19 Sierpnia 2009, 12:44 »
Witam, mamy wesele na tej sali 12 września tego roku.  Wczoraj byliśmy uzgodnić menu z szefową kuchni i bardzo jesteśmy zadowoleni z fachowej obsługi i pomocy przy wyborze najwłaściwszych dań.  Również uzgadnialiśmy szczegóły przyjęcia z menagerem, wbrew opinii innych na forum w naszym odczuciu jest to miły pan, który przykłada się solidnie do swoich obowiązków, mało tego zadeklarował nam iż w dniu wesela dostaniemy miłą niespodziankę.  Po weselu napewno tu opiszemy wrażenia z przyjęcia weselnego.
Pozdrawiamy, Ilona i Paweł

Offline kacha8609

• Chuck Norris
« Odpowiedź #73 dnia: 19 Sierpnia 2009, 15:04 »
O tak ilona byłabym Ci wdzięczna gdybyś napisała coś po weselu...  ;D

Offline nowa1986
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.2010
« Odpowiedź #74 dnia: 19 Sierpnia 2009, 15:40 »
Witam wszystkich serdecznie.  ja mam wesesle we wrzesniu 2010 na tej sali.  zdecydowalam sie poszukac na forum opinii na jej temat gdyz znajomi sie tam bawili w zeszla sobote i to co uslyszalam poprostu mnie przerazilo.  zaliczka dana a ja sie dowiaduje takich rzeczy!!
moze zaczne od poczatku.  jak poszlam na nia po raz pierwszy dech mi zaparlo.  narzeczonemu rowniez.  zakochalam sie w tej sali od pierwszego spojzenia.  naprawde.  sala sama w sobie przepiekna, czysta, jasna, kuchnia sterylna.  po prostu super.  menedzer straszny hmm. . . bardzo pewny siebie, taki cwaniak, ne jego temat nbie slyszalam przychylnych opinii no ale nie wazne.  obiecywal złote gruszki na wierzbie.  ze jedzenie super, ze wszystko w ogole cacy.  zadatkowalismy na termin, menu za 185zl
Az tu dostaje telefon od tych znajomych ze Pan ten pobil sie z goścmi, krzyczal jak wychodzil ktos na papierosa i nie zamykal drzwi, jedzenie podano zimne, drugie danie nie dosmarzone, zimna plyta podobno katastrofa, kelnerki zamulone i zaspane.  a nam mowil ze ma obluge 1 klasa, podobno wodka mlodym zginela,ze tort tez cos nie tak a on sam ubrany jak na plaze! poprostu jestem zalamana!! jak wczoraj to uslyszalam to plakalam.  chodzi o to ze nie chce byc krolikiem doswiadczalnym.  blagam niech ktos cos napisze jeszcze o tej sali! ja juz mam wszystko dopasowane  na ten dzien a jak cos to musze szukac na gwalt innej sali!!! zalamana jestem :'(

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #75 dnia: 19 Sierpnia 2009, 19:46 »
nowa1986 pamietaj że jeżeli mijasz się z prawda to właścieiel lokalu może założyć Tobię sprawę !
Post Twój został zgłoszony przez zarzadzajacego tym domem -do moderacji  .
-albo post zawiera prawdę i poprostu zostanie jako opinia na forum .
-albo zostanie usunięty jeżeli nowa1986   chciałaś oczernić ten dom , a dalszy ciąg roziwązesz z właścicielem .
Tak więc prosze o wyjaśnienie sprawy !

proszę Pana który zgłasił ten post juz pare razy do moderaqcji o wypowiedz w tym watku , inaczej ni bedziemy sie bawic w taką anonimowosc !
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #76 dnia: 19 Sierpnia 2009, 21:22 »
dokładnie..

naruszenie dóbr osobistych, KC,  mozna    domagac  sie kole 50tyś odszkodowania + przeprosiny w płatnych  ogłoszeniach w lokalnych/ lub opgólnopolskich gazetach...

proponowałabym  byc  bardziej obiektywnym i nie  mijac się  z pradą.. zaznaczam,ze  w internecie nikt nie jest anonimowy..

jeśli  post nowej jest prawdą - wyrazy wpółczucia i szczęscia  w poszukiwaniu nowej sali

jesli jest pomówieniem - oj.. moze być kuku ::)
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline nowa1986
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.2010
« Odpowiedź #77 dnia: 19 Sierpnia 2009, 21:39 »
juz rozmawialam z wlascicielem sali.  powiedzial ze jest to nie prawda wiec ok.  taka dostalam informacje od kogos kto byl na jednym z wesel.  nie jest to wymyslone przeze mnie zlosliwie ani nic takiego.  nie jestem rowniez z konkurencji.  jak juz wspomnialam rozmawialam z wlascicielem.  wierze ze mowi prawde.

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #78 dnia: 19 Sierpnia 2009, 23:15 »
ciesze sie,ze  sprawa została wyjaśniona.. mam nadzieję, ze właściciel  nie zrobi  numeru i wasze wesele bedzie  super przygotowane  ;D

i oczywiście czekam na twoja relacje ze slubu.. a to juz niedługo.. co to jest 13-14 m-cy ;)

Offline angel

• forumowicz
« Odpowiedź #79 dnia: 20 Sierpnia 2009, 09:32 »
ehh a ja tak sobie czytam i tez obserwuje co sie tutaj dzieje ... :(
przykre.... ludzie sa tacy zawistni ....

nawet jesli to co tu pisza jest prawda i wlasciciel lolaku to juz czytal, to przypuszczam, ze facet zrobi wszystko zeby to naprawic i zeby juz wiecej nie mowiono zle o jego lokalu.

Offline gorylgoryl
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #80 dnia: 20 Sierpnia 2009, 17:31 »
Witam witam ja też miałem okazję bawić się na jednym z weselu w tym lokalu.  Nie jestem osobą z konkurencji ani nie mam zamiaru nikomu zaszkodzić tylko napisać prawdę.  Wystrój sali i wokoło rewelacja i na tym się kończy i zaczynają się schody począwszy od zachowania menago  tj.  niestosowne odnoszenie się do gości weselnych jak i również do personelu, ignorancki ubiór co do powagi imprezy,
- stanie długiej kolejce za kawą zamiast podawane przez kelnerki gościom
- ciasto owoce i słodycze zaserwowane na osobnym stole pod ścianą zamiast na stołach
- brak dostępu młodych i rodziców młodych do prezentów alkoholi i innych rzeczy zakupionych przez młodych
- coca-cola wylewana do dzbanków po minucie była bez gazu nie do wypicia
- na początku były wystawione napoje w szklanych buteleczkach a później serwowano rozcieńczone soki w dzbankach
- na stołach brak jedzenia zimna płyta podana po 20 i a tort rozkrojony przez kelnerki miał milimetrową szerokość
- lód do drinków, oliwki były podawane rękoma przez Pana menago
- pól litrowe piwo zakupione przez młodych były serwowane w szklankach 0,33 gdzie reszta piwa które zostało??
- zimna płyta która została na stołach została wyrzucona do śmieci w momencie zapytania gdzie ona się znajduje Pan menego wskazał worki na śmieci! a przecież miała być spakowana i oddana młodym. 

Z przykrością muszę stwierdzić iż były to pieniądze wyrzucone z błotem bo oprócz oprawy muzycznej i wyglądu sali młodzi i rodzina młodych przeżyli stres. 

Wybór należy do Państwa miejmy nadzieję iż to wszystko w przyszłości będzie lepiej

Offline kacha8609

• Chuck Norris
« Odpowiedź #81 dnia: 20 Sierpnia 2009, 21:03 »
uch , następna niezadowolona osoba... i co o tym wszystkim myśleć  ??? ???

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #82 dnia: 21 Sierpnia 2009, 07:15 »
Ztego wszystkiego co czytam do tej pory nasuwa się tylko jedna myśl - ZMIENIĆ MENAGERA  ;)

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #83 dnia: 21 Sierpnia 2009, 08:16 »
Ztego wszystkiego co czytam do tej pory nasuwa się tylko jedna myśl - ZMIENIĆ MENAGERA  ;)

hehe.. cudowny "nalot" niezadowolonych weselników...

właściciel powinien wziąc sobie sugestie pod uwage i popatrzec przez lupe  na cały personel...  ::)

Offline angel

• forumowicz
« Odpowiedź #84 dnia: 21 Sierpnia 2009, 08:21 »
gorylgoryl :
stanie długiej kolejce za kawą zamiast podawane przez kelnerki gościom

U mnie na weselu tez byl osobny stol z kawa. Nie prosilam o niego, nic mi wlasciciel nie powiedzial, ze takie bedzie rozwiazanie. I powiem Wam, ze sprawdzilo sie w 100% !!! Jak to na poczatku zobaczylam to sie wkurzylam  :o ,  ale okazalo sie ze wszystko bylo OK.
Bylo bardzo duzo filizanek, na 80 osob bylo ich chyba z 200 bo o 5 nad ranem jeszcze kilka bylo. Nic nikomu nie braklo i nikt nie musial sie nikogo prosic o kawe czy herbete. Bral kiedy chcial i ile chcial!
Osobno w miseczkach byla wysypana kawa parzona, rozpuszczalna, byla tez herbata w torebkach. Obok byla rowniez smietanka do kawy i cytryna.
Na stole staly  takie dwa ogromne termosy, wiec kazdy szedl i nalewal sobie kawe kiedy chcial. Jedynie Ci co byli daleko od stolu troche marudzili, ale pozniej powiedzieli ze jest to o niebo lepszy sposob na podanie kawy, niz czekanie na kelnerki..............

PS Dodam, ze bylam na weselu gdzie prosilam o kawe ok 2h i dostalam w rzeczywistosci herbate hehe wiec uwazam ze osobny, duzy stol z kawa i herbata jest jak najbardziej OK! Polecam!

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #85 dnia: 21 Sierpnia 2009, 09:01 »
Co raz częściej spotyka się na weselach, że kawa i herbata serwowana jest z termosów będących na osobnym stole. Uważam, że taka forma jest do przyjęcia, a co najważniejsze sprawdza się w praktyce. Ważne jest tylko to, aby kawa i herbata były co jakiś czas uzupełniane i termosy trzymały ciepło. :D

Offline kacha8609

• Chuck Norris
« Odpowiedź #86 dnia: 21 Sierpnia 2009, 10:48 »
Tak też mi się wydaje że taki stół jest do przyjęcia przynajmniej pijesz co chcesz, kiedy chcesz i tak jak lubisz  ;)

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
« Odpowiedź #87 dnia: 21 Sierpnia 2009, 17:18 »
Temat zamknięty do odwołania.