Przysłowia są mądrością narodów, więc przysłowie na dziś - "uderz w stół na norzyce się odezwą"

Czy pan Muso jest właścicielem sali czy nie pozostawiam osądowi forumowiczów, jednak tak jak pisałam wcześniej jestem z Sosnowca i nie jest problemem dowiedzieć się jaką ksywkę owy właściciel posiada. Więc i tu się powtórzę, więcej finezji. . . Po drugie, historię o wspólnym IP. . . Już widzę te polskie biura w których to pracownicy z wypiekami na twarzy dzielą się spostrzeżeniami na portalu ślubnym z wesel na których byli. . . No litości, taka teza śmierdzi na kilometr. 99% użytkowników tego formum to soby zainteresowane tematem więc przyszłe, lub dawne Panny Młode

a wymiennie 99% facetów nie ma pojęcia o jego istnieniu. Jakże miło mi blondasg że znalazłeś się w tym jednym procencie, choć to dla mnie wątpliwe bardzo. . .
No i kolejny przypadek, jakoś zupełnie przypadkowo na tym wątku (i tylko na tym) wypowiadają się pochlebnie tylko nowi użytkownicy, których ta sala tak zauroczyła że w te pędy postanowili się właśnie teraz podzielić swoim zachwytem z ogółem społeczeństwa, no aż śmiać mi się chce

Więc naprawdę wypowiedzi takich użytkowników jak Muso, blondasg, Ulijanka, GoscWeselny są niewiarygodne - taka jest moja teza, oczywiście można się się z moją tezą zgodzić lub nie, jednak jestem forumowiczką na wielu forach i ten wątek trąci kryptoreklamą aż oczy bolą, a ja jestem na to uczulona, brrrr. No i w końcu o jakiej ostrej i niezdrowej konkurencji mówisz. . . Nie pojmuję

Bo jeśli mówisz o tym że ktoś pisze że drzwi zostały uszkodzone i zaistniał kwas w postacii zapłaty za nie, to chyba prawda czego fakt potwierdza Muso. Nie będę się wypowiadać w kwestii jak było naprawdę, CILIUS1984 ma prawo do swojej wersji, a Muso do swojej. Ale czy to objaw niezdrowej konkurenji??? Nie wydaje mi się. . . A może chodzi Ci o mój post? W takim razie powtórze się raz jeszcze, dla mnie wypowiedzi w/w forumowiczów to ściema i tyle. Ale nie każdy może mieć takie przekonania. Nie mam nic do sali bo jej nie znam, życzę jej jak najlepiej ale jak czytam takie, w mojej ocenie, banialuki to mi się włos jeży na głowie. No i się rozpisuję

Sala jest piękna, nowa, czysta, zapewnijcie usługę na wysokim poziomie i zostawcie sprawę. Sala będzie się reklamować sama. A ten wątek zapełni się "prawdziwymi" zachwyconymi opiniami. Naprawdę można rozpoznać prawdziwą wypowiedź od ściemy, a trochę się na tym znam

Pozdrawiam