Autor Wątek: Belvedere w Sosnowcu  (Przeczytany 12130 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline duddis
  • użytkownik
  • **
Belvedere w Sosnowcu
« dnia: 31 Października 2005, 11:18 »
no włąsnie. ktos tam miał wesele?, był na weselu?? jak wrazenia???
zarezerwowaliśmy tam salę i teraz nie wiem czy to był dobry wybór:) z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi ;))
btw. to w pałacu Shoena na Środuli

kiecka i dodatki oczywiście czekają na chętnych ;)

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Belvedere w Sosnowcu
« Odpowiedź #1 dnia: 4 Listopada 2005, 11:33 »
Moja siostra ze szwagrem dostarczają tam nieraz torty na wesela. Podobno jest tam bardzo ładnie, jednak na weselu nikt tam z moich znajomych nie był, więc nie mogę konkretniej się wypowiedziec. :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline kopea

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.09.2006
Belvedere w Sosnowcu
« Odpowiedź #2 dnia: 17 Lutego 2006, 22:47 »
Ja byłam tam na weselu rok temu! Wystrój piękny, jedzenie-pyszne, kelnerzy.... hmmm- bardzo przystojni  :) Ogólne wrażenia super, ale, jak to sie mówi, wszystko to rzecz gustu!
Niestety szczegółów wynajęcia tej sali nie znam, ale jeśli cos konkretnego Cie interesuje to pisz, a postaram się dowiedzieć!!!

Offline duddis
  • użytkownik
  • **
Belvedere w Sosnowcu
« Odpowiedź #3 dnia: 18 Lutego 2006, 11:51 »
chciałam poznać wrazenia osób które tam się bawiły, bo przeżywałam drobne zachwianie pewności czy to był dobry wybór ;) ale chyba tak, przynajmniej mam taką nadzieję ;) w tym tyg idziemy ustalać menu i wszystko się okaże 29 kwietnia :D
dzięki za pomoc :)

Offline kopea

• nowicjusz
  • *
Belvedere w Sosnowcu
« Odpowiedź #4 dnia: 19 Lutego 2006, 11:50 »
Napewno nie będziesz żałować!!! Ale co do zachwiań pewności swojego wyboru doskonale Cię rozumiem. Sama tak mam, że im więcej myślę o mojej sali, zastanawiam się, czy nie zbyt pochopnie się na nią zdecydowałam! No ale jak mówisz, okaże się TEGO dnia! Będzie dobrze!!!! :D

Offline duddis
  • użytkownik
  • **
Belvedere w Sosnowcu
« Odpowiedź #5 dnia: 20 Lutego 2006, 08:36 »
a jaką salę wybraliście?? jeżeli oczywiście można wiedzieć ;)

Offline kopea

• nowicjusz
  • *
Belvedere w Sosnowcu
« Odpowiedź #6 dnia: 24 Lutego 2006, 10:59 »
My wybralismy sale, biorąc pod uwagę bardzo dużą liczbe gości na naszym weselu, DORADO w Sosnowcu. Ja już wspomniałam, bije się z myślami, czy nie za szybko sie na nią zdecydowaliśmy....Mam nadzieję, że tak jak Ty, tez nie będe żałować....
Ach, gdyby tak miec szklana kulę...:-}}}
Jeśli oczywiście ktoś miał okazje być tam na weselu, też prosze o opinie!!!

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
Belvedere w Sosnowcu
« Odpowiedź #7 dnia: 19 Kwietnia 2006, 00:35 »
mam prośbę jak już odsapniesz po tym wielkim dniu to proszę daj znać j na mój numer gg 6378379 ak było, bo ja mam taki sam dylemat tylko z inną salą i mogę to jeszcze zmienić, bo ślub w przyszłym roku. POWODZENIA
MONIA

Offline kopea

• nowicjusz
  • *
Belvedere w Sosnowcu
« Odpowiedź #8 dnia: 27 Kwietnia 2006, 19:55 »
Moniu_01 - masz dylemat z salą Belvedere, czy Dorado?
 :D Nie określiłas do kogo się zwracasz.... :D

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
Belvedere w Sosnowcu
« Odpowiedź #9 dnia: 27 Kwietnia 2006, 21:31 »
z Belvedere.
Bo mam zarezerwowaną Różaną Dolinę w Będzinie, ale jeszcze troszkę się wacham.
A dzwoniłam do Belvedere i już nie mają terminu, który mnie interesuje.

Offline duddis
  • użytkownik
  • **
Belvedere w Sosnowcu
« Odpowiedź #10 dnia: 1 Maja 2006, 12:01 »
POLECAM!!!!!!!

świetna kanjpa. jedzenia full (chociaż na papierze, menu wcale nie wyglądało tak bogato), wszystko pyszne, pięknie podane. sala ślicznie przystrojona. a obsługa cycuś;) przystojni kelnerzy;), cały czas sie uwijali, puste naczynia zabierane, wszystko na bierząco uzupełniane. jestem bardzo zadowolona, ze wybraliśmy to miejsce. Gościom tez się podobało, raz ze takie troche inne, a nie typowa sala weselna, a dwa, że włąśnie wszystkiego było strasznie dużo. z czystym sumieniem jestem za!!

Pozdrawiam!

Offline kattis

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 27.09.2008r.
Belvedere w Sosnowcu
« Odpowiedź #11 dnia: 29 Kwietnia 2007, 11:48 »
ja bylam na weselu w belvederze w czerwcu 2006. Dla mnie najwiekszym minusem i rzecza nie do zaakceptowania jest to ze goscie "siedzacy" sa oddzieleni sciana od gosci "tanczacych" i nie ma najmniejszej mozliwosci zeby sie widzieli. BYlo to wesele na ok 45 os i wydawalo mi sie ze i tak bylo ciasno(jest tam tez druga sala zaraz obok i chyba jest wieksza)-Bylo w tym samym czasie wesele na drugiej sali ale muzyki nie bylo slychac wiec do plus. Co do jedzenia-bylo dobre ale zdeeeeeecydowanie malo-np frytki czy ziemniaki ktore podawali dla kilku osob tak naprawde bylo jedna porzadna porcja dla doroslej osoby. Nie bylo zle ale ta sciana i malo jedzenia zdecydowanie na minus.Placili od os podobno 150zł.

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
Odp: Belvedere w Sosnowcu
« Odpowiedź #12 dnia: 21 Sierpnia 2009, 16:27 »
witam:)

byłam w Belvederze na weselu w lipcu i idę we wrześniu:)jedzenie było przepyszne, pieknie podane i nie do przejedzenia:)mnie akurat nie przeszkadzało, że sala jest przedzielona bo muzykę słychać i zespół, czy dj widać i z jednej i drugiej salki.do kelnerów żadnych zastrzeżeń nie miałam. nie jest to może miejsce na duże weselicho ale tak do 60 osób to myślę, że spoko. jedyne minusy to brak klimatyzacji, w upalne dni to może tam być naprawdę gorąco i toalety, myślę, że remont by się już przydał:)
słyszałam, że właścicielka spoko kobieta a to też przecież ważne:)