Autor Wątek: Fotoksiążka- gdzie zrobić samemu  (Przeczytany 4057 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Fotoksiążka- gdzie zrobić samemu
« dnia: 20 Sierpnia 2009, 13:14 »
Drogie Foremki! Mm takie pytanko, czy zamawiałyście gdzieś foto książki, ale na takim grubszym papierze.
Mam fotoksiążkę zamówioną u fotografa, ale chciałabym zrobić jeszcze inną ze zdjęć od przyjaciół :)
Czasem książeczki dla dzieci są na nim drukowane? Smiley
Z góry dziękuje  Kiss

Offline savia99

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.07.2011
Odp: Fotoksiążka- gdzie zrobić samemu
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Sierpnia 2009, 17:38 »
Takie książki można zrobić ściągając odpowiedni program ze stron większych sieci fotograficznych typu Foto Joker lub Foto Net. Z tych dwóch akurat polecam ten drugi i przy tworzeniu książki jest możliwość wyboru zwykłego papieru bądź fotograficznego i rodzaju okładki (może być twarda normalna ze zdjęciem,albo w skórze). Pozdrawiam:)

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Sierpnia 2009, 19:49 »
Tak ale tam w fotojokerze tylko okladka jest twarda. Papier nawet jesli fotograficzny to nie jest twardy, bynajmniej nie taki jak ksiazeczki dla dzieci. Wiem bo akurat tam zamawialam :)
Pozdrawiam

Offline savia99

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.07.2011
« Odpowiedź #3 dnia: 21 Sierpnia 2009, 20:10 »
Ja też tam zamówiłam na prezent,ale książki nadal po miesiącu nie mam,więc nie wiem jak ten papier foto wygląda u nich,ale w fotonecie jest to twardy papier,bo to widziałam  na własne oczy i tam można w skórze zamówić. Następnym razem napewno tam uderzę,bo jestem strasznie wściekła,że gdzieś posiali tą moją książkę w jokerze.