Ja usunęłam konto z NK po tym jak weszły oceny. I to nie dlatego że były niskie - bo zadnym paszczurem nie jestem, ale szlag mnie trafiał jak ludzie wpisywali oceny mojego wyglądu jakbym była jakąś kukłą na aukcji.
Niestety - foty na naszej klasie to popisówa - i nie mówię tak by krytykować innych, bo sama takowe wstawialam ale nie lubię oszukiwać sama siebie i wiem jaki mialo to cel. Wybierałam zdjęcia ładne - z wakacji, imprez, takich na których się fajnie wygląda. wszyscy tak robią.
Natomiast wkurzające są komentarze - sztuczne, miłe i dodane co każdego zdjęcia. Ludzie sprawdzają kto oglądal ich profil, jakie mają oceny, tworzą galerie, jakieś prezenciki wysyłają, dodają do znajomych ludzi których w życiu na oczy nie widzieli.
Potem widziałam np. klasową szarą myszkę której głosu nie pamiętam bo nic nie gadała, a tu bęc 490 znajomych.
inna "Koleżanka" wysyłała zaproszenie - ale cześć na ulicy mi nie potrafiła odpowiedzieć.
Galerie dzieci - po 30 póz niemowlaka i tyle samo komentarzy - jaki słodziutki, pulchniutki, maciupki, kochaniutki, no ludzie...
To samo ślub i wakacje...
Pamiętam początki naszej klasy - gdzie na prawdę dzięki portalowi zorganizowaliśmy 3 spotkania klasowe i było super. W galerii byly stare skanowane szkolne foty z podstawówki i śmiechu co nie miara.
To co się stalo z tym portalem teraz - to jest kompletne dno.
A jak już pisali o tym, że nastolatki idą do hause albo new yorker - przebierają sie na chwile w ciuchy i w nich im znajomi robią fotki zeby były na naszą klase takie full lanserskie - to odechciało mi się do reszty

a gołych fotek dzieci nie daje się przede wszystkim dlatego, że na takich portalach właśnie żerują pedofile. Chyba żadna matka nie chce, żeby jakiś chłop sobie majstował pod spodniami ogladając gołą pupę jej niemowlaka.