Troche mi zajęło , żeby przeleciec ten wątek i powiem tak......
Sama mam konto na nk i uważam , że sam portal jest w porządku. Odnowiłam kupę starych znajomości i nie żałuje , że mam profil. Inna sprawa to zdjęcia....kiedys miałam kilka , ale po tym jak zaczęłam mieć wizyty w profilu z fikcyjnych kont i komentarze od obcych mi osób typu " sexi laseczka " itp. usunełam wszystko. Zostawiłam tylko jedno zdjęcie ( żeby było wiadomo , że to ja )

, zablokowałam galerię , nie mam wpisanych żadnych danych typu tel. czy gg ( jeśli ktoś będzie chciał kontakt do mnie to może wysłać na priv ) ,nie przyjmuje zaproszeń od niezajomych i z kont typu " mieszkanki szczecina " itp. Konta póki co na razie nie zamierzam usuwac , bo w tej chwili więcej dobrego z tego wynika.....
A to , jakie kto zdjęcia umieszcza , to mnie na prawdę nie inetresuje ( z wyjatkiem nagich dziedzi oczywiście-ale nikt z moich znajomych tego nie robi ) , każdy wkleja , na co ma ochotę....czasami śmieszy mnie tylko jak np koleżanka , która facet poniewiera , wkleja co drugi dzień zdjęcia na których sie całuja i tak bardzo " kochaja "

......albo ktoś wkleja setne juz zdjęcie zrobione własnoręcznie

Wogóle nie jestem zwolenniczką umieszczania swoich zdjęć w necie i o ile na nk można ogrzniczyc ogladaczy do znajomych , tak np tu mogą widzieć wszyscy

może to trochę głupie z mojej strony , że tak mówię ( bo sama podczytuje i ogladam zdjęcia z relacji forumek ) , ale jednak rozumiem tych , co zdjęć nie chcą umiesczać i ja na pewno też nie będę nic wklejać

taki mam dziwny pogląd na temat prywatności