masz racje ze ma to cos mi spodobala sie strasznie juz na zdjeciu z katalogu potem sobie sledzilam w internecie dziewczyny ktore ja mialy i sprzedawaly hmmm i tak ogladajac stwierdzialm ze moze juz kupie sukienke jak znajde swoj rozmiar - ogladalam w salonie tez inne hmmm chyba trzy bo mi sie znudzilo no i oczywiscie ta jak ja ubralam to juz o innej nie myslalam. no i tak przegladalam to forum jak dziewczyny wstawialy swoje sukienki no i trafilam na zdjecie jednej dziewczyny ktora miala slub chyba 2 lata temu i mieszka w gdansku napisalam maila jaki jest rozmiar sukienki jaka cena i czy jeszcze ja ma. ona odpisala szybciutko ze ma sukienke bo urodzila dziecko i nie miala czasu zabrac sie za sprzedaz oddac mi moze jeszcze welon, buty, halke, bolerko, ozodoby do wlosow bizuterie itp. umowilismy sie przyjechalam z mama ubralam sukienke i okazlo sie ze jest idealna na dlugosc szerokosc itp no i kupilam swoja sukienke w pazdzienriku prawie rok przed slubem a teraz wisi w naszym mieszkanku w duzym czarnym worku zeby slawek jej nie widzial przed slubem

m- wyglada jakbym trupa trzymala w szafie