Autor Wątek: Studio Na Piętrze, Studio Este  (Przeczytany 38876 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Odp: Szczecin STUDIO NA PIETRZE skandaliczne zachowanie "fotografa"
« Odpowiedź #60 dnia: 2 Lipca 2009, 14:25 »
wystarczy zgłosić się do moderatora o pomoc...
ja uważam, że to uczciwe wyjście, skoro mamy dwie odmienne relacje...
zdjęcia powinny wyjaśnić sprawę...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline ziele
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #61 dnia: 2 Lipca 2009, 14:42 »
dla chcącego nic trudnego, zawsze są zewnętrzne serwery

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #62 dnia: 2 Lipca 2009, 14:46 »
i??? wrzucenie linki na forum?? logując sie poznałeś regulamin..  ;D
tak czy owak chetnie zobacze te foty na forum
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #63 dnia: 2 Lipca 2009, 14:46 »
zewnętrzny serwer nic tu nie pomoże...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline katia25

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #64 dnia: 3 Lipca 2009, 00:38 »
I ja również śledzę wątek i z niecierpliwością wyczekuję zdjęć.

Offline Agniesz_ka

• forumowicz
« Odpowiedź #65 dnia: 3 Lipca 2009, 09:15 »
Dodam od siebie, że żeby mieć piękne zdjęcia to trzeba współpracować - z mojego doświadczenia wiem, że niektórzy widząc fantastyczne zdjęcia w portfolio bez minimum zaangażowania oczekują takich samych. A tak się niestety nie da.

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
« Odpowiedź #66 dnia: 3 Lipca 2009, 09:57 »
Ale ciężko mi sobie wyobrazić sytuację, w której któreś z młodej pary nie chce z założenia współpracować. Przecież zdają sobie sprawę z tego, że robią to dla siebie i będzie to jedna z ich najpiękniejszych pamiątek. Chyba, że będą mieć zastrzeżenia co do sesji. Ale ludzie, po to mamy struny głosowe, żeby z nich korzystać. Przecież można powiedzieć, że nie podoba mi się to czy tamto, czy możemy to zmienić? Kulturalnie, bez fochów, schować dumę do kieszeni. Wszystkim wyszłoby to na dobre.
Ja jestem w stanie zrozumieć ziele, bo miała to być ta ich jedyna, wymarzona sesja, a fotograf podszedł do sprawy rutynowo (co nie znaczy, że nie profesjonalnie). Też bym się pewnie wkurzyła. Ale strzelenie focha i odmowa współpracy z fotografem to zachowanie pt."na złość Tobie odmrożę sobie uszy". Ehhhh ciężka sprawa. Z niecierpliwością czekam na zdjęcia. Jestem ciekawa jak sprawa się rozwiąże.

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #67 dnia: 3 Lipca 2009, 10:18 »
w temacie musiałby się wypowiedziec  zibi.. jesli on się zgodzi na  umieszczenie  linku do  zdjęć  to nie widze problemu..

zabawex.. głos rozsadku słyszę / czytam  ;D

Offline ziele
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #68 dnia: 3 Lipca 2009, 14:16 »
zabawex "ta niechęć z mojej strony i nastawienie na NIE" to był fakt że zgupiałem i nie wiedziałem juz co mam zrobić jak kilka osób na raz mówi do nas w jaki sposób mamy stanąć, i każda z osób mówi co innego zwracają się do nas jednocześnie używając nie naszych imion. 

A faktem jest że chciałem mieć ładne zdjęcia zewzgledu na podniosłość chwili i fakt że całe przygotowanie( stroje, malunki na twarzy, fryzury) dosyć sporo kosztowały. 
Dlatego umówiliśmy sie na 2 sesje w studio ESTE i muszę przyznać że cała sesja wyglądała diametralnie inaczej, chociażby fakt że p.   fotograf  chociaż był po 2 sesjach plenerowych tego dnia, na naszą gorącą prośbę o wykonanie dla nas na koniec dnia jeszcze sesji w studio zgodził się i nie dał po sobie poznać że jest zmęczony lub że robi to " z łaski".   Wystarczyło by raz spytał o nasze imiona i do końca sesji ani razu ich nie pomylił ( p.   jacek w studio na pietrze może raz się nie pomylił)

O zaangażowaniu p.   Sławka z ESTE świadczy też fakt iż mimo wcześniejszego umówienia się na sesję 30 minutową, p.   Sławek bez problemu wykonał dla nas sesję godzinna a nawet ja przedłużył spędzając z nami prawie półtorej godziny, wykonując ujęcia w 8 lub 9 sceneriach (przypomnę ze w studio na pietrze były to tylko 3-4 scenerie z monotonnym ustawieniem małżonków)

na koniec dodam że podobne odczucia jak moje ma również kamerzysta który przez cała sesję był z nami, i tez do końca nie mógł zrozumieć zaistniałej sytuacji. 
Przecież to fotograf jest dla nas a nie odwrotnie, dlatego bierze pieniądze
« Ostatnia zmiana: 3 Lipca 2009, 14:24 wysłana przez ziele »

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #69 dnia: 3 Lipca 2009, 14:28 »
w profesjonalizm Pana Sławka z ESTE to nikt nie wątpi...

mimo wszystko ja bym chciała zobaczyć owe "gnioty" nad którymi się tu rozwodzimy
bo irytuje mnie gadka o niczym i rozwodzenie się nad subietywnymi odczuciami modela
— Richard M. Devos

Offline ziele
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #70 dnia: 3 Lipca 2009, 15:22 »
lilann chyba sie nie rozumiemy.  Chodzi mi o coś innego niż techniczna ocena zdjęcia w to że zdjęcie jako obraz będzie ładnie wyglądało to nie wątpię.
Też czekkam na te zdjęcia z niecierpliwością, będzie można podjąć dalszą dyskusję nad efektami tego całego zamieszania. 

Offline gosiaczek3074
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 02.10.2009
« Odpowiedź #71 dnia: 4 Lipca 2009, 21:08 »
ciekawe rzeczy tu mozna poczytac.ja mam slub 2 pazdziernika w piatek i mam podpisana umowe  z este na studio( godzinke) w tym dniu.bo slub bedzie fotografowal Organiszczak.

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
« Odpowiedź #72 dnia: 4 Lipca 2009, 21:15 »
gosiaczek rozmowa dotyczy nie studio Este bo ono pojawiło się przy okazji a zupełnie czegoś innego, może przeczytaj dokładnie całość od początku

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline gosiaczek3074
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 02.10.2009
« Odpowiedź #73 dnia: 4 Lipca 2009, 21:25 »
ja to zrozumialam bardzo dobrze.studio este ma tu dobra opinie.wiec jestem zadowolona.:))

Offline optymistka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 3.07.2003
« Odpowiedź #74 dnia: 5 Lipca 2009, 10:44 »
Cytat: ziele link=topic=16761. msg955696#msg955696 date=1246359453
Jeśli komuś naprawdę zależy na tym by mieć wymarzone zdjęcia z tego szczególnego dnia polecam się mocno zastanowić czy na pewno warto zlecić tą usługę tej firmie.  
Osobiście bardzo odradzam, gdyz to ca nas spotkało w dniu ślubu w tym "profesjonalnym" studiu można okreslić tylko tak :ŻENADA

(. . . . )

Niestety czytając Pana wypowiedzi pierwsze co mi przychodzi do głowy to to, że to Pan miał przysłowiowego "nerwa".  Korzystałam z usług Studia na Piętrze kilka razy (ślub, zdjęcia dziecka, sesja glamour kilka razy) i za każdym razem efekt zdjęć był wspaniały, a współpraca z Państwem Kacprzak doskonała.  Tym bardziej, że miałam dawniej robione zdjęcia przez przeróżnych fotografów.  Z racji wykonywanego zawodu mam za sobą dwie sesje mody w Playboyu, moje zdjęcia pojawiały się w Oliwii, Przyjaciółce, Twoim Stylu, oraz w "nowojorskim" Nowym Dzienniku.  Współpracowałam z różnymi fotografami, widziałam różne studia.  I ku mojemu pozytywnemu zaskoczeniu na pierwszej już sesji u Państwa Kacprzak poczułam, że mam do czynienia z prawdziwymi profesjonalistami.  Dziwię się bardzo wypowiedzi Pana i kompletnego "nieskojarzenia" faktu, że konkurencyjne Studio Este "stanęło na głowie" aby zrobić Panu dobre zdjęcia, gdy od lat walczy o pozycję na rynku zbliżoną do Studia na Piętrze.  Gdy opowiedział Pan, że jest Pan niezadowolony z sesji u Kacprzaków (nie widząc nawet zdjęć, pozostawiam to bez komentarza) naturalnym jest że konkurencja ma "pożywkę" i zrobi wszystko, aby o niej Pan tak się nie wypowiedział.  Ale wracając do Studia na Piętrze mam pytanie do Pana.  Czy Pan jest "tak po ludzku" miłym człowiekiem? Czy może "burakiem, któremu się należy bo za to płaci"? To ogromna różnica, a wielkość człowieka polega na tym, aby być "ludzkim" nawet wtedy, gdy adrenalina skacze.  Pan Jacek Kacprzak podczas moich sesji nigdy nie wykazał się brakiem profesjonalizmu, współpraca z nim była doskonała (miałam do czynienia z fotografami "zimnymi" jak również "próbującymi romansować" - pan Jacek nawiązuje więź "fotograf-model" a nigdy nie przekroczy granicy dobrego smaku).  Ja i moja rodzina nie wyobrażamy sobie korzystać z usług innego studia.  W mojej ocenie jakość zdjęć plus osobowość fotografa stawia Studio na Piętrze w rankingu najlepszych firm w Polsce.  Polecam je również moim znajomym, nikt z nich nigdy nie wyszedł niezadowolony.  
« Ostatnia zmiana: 5 Lipca 2009, 19:38 wysłana przez liliann »

Offline optymistka
  • nowicjusz
  • *
Polecam Studio na Piętrze
« Odpowiedź #75 dnia: 5 Lipca 2009, 15:12 »
Chcę jeszcze napisać kilka słów do "oburzonego" Pana krytykującego Studio na Piętrze, bo wciąż nie mogę uwierzyć w to co Pan pisze - po moich wielokrotnych i wspaniałych doświadczeniach z jakością usługi i obsługi.  Może to Pan powinien zrobić rachunek sumienia i zastanowić się, czy przypadkiem nie wszedł z miną "gbura odmawiającego współpracy".  A jeśli tak i Pan Jacek rzeczywiście nie był w związku z tym wylewny, to powinien się Pan cieszyć, że mimo to zrobił wszystko, aby wykonać Państwu dobre zdjęcia. 

Offline aneta31
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.02.2008
Studio Na piętrze -najlepsze w Polsce
« Odpowiedź #76 dnia: 5 Lipca 2009, 17:52 »
Pragnę podzielić się wrażeniami z pobytu w Studiu Fotograficznym "Na Piętrze" w Szczecinie przy Wojska Polskiego.  Po pierwsze wspaniałe zdjęcia.  Pochodzę z Warszawy i wydawało mi się, że Szczecin nie może się równać, natomiast jak się pomyliłam.  Otrzymaliśmy z mężem wspaniały album a zdjęcia przeszły nasze najśmielsze oczekiwania.  Po obejrzeniu zdjęć innych par z plenerów (dotychczas byliśmy tylko w studiu) jesteśmy pod takim wrażeniem, że mamy zamiar odłożyć trochę grosza i zrobić sobie zdjęcia w plenerze.  Państwo Kacprzak - dobrze zgrane małżeństwo, niekrępujące, wesołe.  Ale najważniejsze, że zdjęcia jakie robią nadają się do pokazania wszędzie i nie dość że nie przynoszą wstydu, to jesteśmy dumni.  Wspaniałe studio, nietuzinkowe.  POLECAM!!!

Offline aneta31
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.02.2008
Skandaliczne zachowanie pana młodego u fotografa?
« Odpowiedź #77 dnia: 5 Lipca 2009, 18:02 »
To chyba jakaś bzdura! Ten pan młody musiał być jakimś "naburmuszonym księciem", który oczekiwał że właściciele studia rozłożą przed nim czerwone dywany. . . . A niby dlaczego? Bo on nie umie sobie radzić ze stresem i nie wie co się robi u fotografa? Śmieszne panie Ziele! Gdy się nie współpracuje, nawet najlepszy fotograf na świecie nie zrobi z pana Brata Pitta :).  A to że w ogóle w takiej sytuacji gdy się pan naburmuszył udało się jeszcze zrobić zdjęcia to tylko świadczy o profesjonaliźmie właścicieli studia.  Widziałam ich zdjęcia, miałam przyjemność współpracować i jestem pod wielkim wrażeniem!

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
« Odpowiedź #78 dnia: 5 Lipca 2009, 18:46 »
Ponieważ śledzę od początku ten wątek, chciała bym uściślić datę sesji jeśli można. Czy był to może 27 czerwca? Bo jeżeli tak to świetnie wiem jak zachowywał się p. Jacek tego dnia, bo również mieliśmy sesję. I mimo, że to ja na początku byłam jakaś drętwa i średnio elastyczna współpracowało mi się po paru chwilach lepiej i lepiej, mam nadzieję że ze wzajemnością. Trochę krytyki w stosunku do siebie życzę Panie Pawle a dla Pana Jacka i jego współpracowników jeszcze raz gorące podziękowania. Było profesjonalnie, miło i dało nam to zupełnie nowe doświadczenia. Dowodem na to może być informacja, że w ciągu sesji również godzinnej zrobione zostało około 200 zdjęć czyli dwa razy więcej, ale fakt współpraca się kłania.

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #79 dnia: 5 Lipca 2009, 19:50 »
optymistko, aneto31.. nie wiem   czy byłyscie klientkami  jacka k ale wydaje mi się,ze  Pan jacek sam sie  obroni i nie potrzebuje takich adwokatów.. robicie  niepotrzebnie szum i.. krecia robote...

prosze o opanowanie.. to  bardzo delikatna sprawa i nie  potrzebne sa dodatkowe negatywne emocje ( czyt. napedzanie się)..  ::)
« Ostatnia zmiana: 5 Lipca 2009, 20:04 wysłana przez monia »

Offline optymistka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #80 dnia: 5 Lipca 2009, 20:20 »
(. . . )

Bardzo gustownie.  Problem tylko w tym, że moja znajoma właśnie (po moich namowach) chciała skorzystać z usług Studia na Piętrze i po przeczytaniu opinii pana Ziele była po prostu. . . zdezorientowana.  Pan Jacek się obroni, ale nowe osoby pragnące skorzystać z jego usług mogą przez "klienta na fochu" nie znając innych opinii (pozytywnych) zostać wprowadzone w błąd.  Bo kto szuka opinii na forum? NOWE KLIENTKI/KLIENCI.  Ci dawni, zadowoleni pokazują tylko albumy rodzinie i na żadne forum ślubne nie wchodzą.  Ja też bym tego nie zrobiła, gdyby nie moja znajoma pragnąca wyjść za mąż, która pokazała mi posta pana Ziele.  W Polsce mówi się o rzeczach złych sto razy częściej niż o dobrych, a jak ktoś zamieści pozytywną opinię, nazywa się to "krecią robotą".  Ciekawe rozróżnienie.  P. S.  Czy nie rozsądniejsze byłoby zwrócić uwagę panu Ziele, aby wyładowywał emocje np.  podczas gry w piłkę, a nie u fotografa? Pozdrawiam Studio na Piętrze, zawsze będę polecać.
« Ostatnia zmiana: 6 Lipca 2009, 09:24 wysłana przez Maja »

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #81 dnia: 5 Lipca 2009, 20:37 »
i zacnie.. ciesze się,ze  bedziesz  ich polecac..

każdy  ma   prawo do wypowiedzenia się na forum nawet w negatywny sposób i to prawo ma zatem ziele.. mam nadzieję, że  sprawa zostanie jak najszybciej  wyjaśniona.. atakowanie pawła lub  innego  forumowicza obróci sie, niepotrzebnie, na niekorzyśc "na pietrze".. niech się sprawy toczą własną droga i tempem..

Offline optymistka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #82 dnia: 5 Lipca 2009, 22:43 »
mam nadzieję, że  sprawa zostanie jak najszybciej  wyjaśniona. .  atakowanie pawła lub  innego  forumowicza obróci sie, niepotrzebnie, na niekorzyśc "na pietrze". .
A przeciwko komu obróci się atakowanie Studia na Piętrze przez pana Ziele? Daleko nie szukając, przeciwko mojej znajomej która o mały włos nie zrezygnowałaby ze wspaniałej sesji. . . . Nie rozumiem dlaczego "atakowanie (. . . ) obróci się przeciwko "na piętrze"? Jak na razie po mojej interwencji koleżanka zapisała się na sesję.  Gdyby na tym forum tylko panowie Ziele wylewali swoje żale, a zadowoleni ludzie siedzieli cicho to co to by było za forum? P. S.  Nie rozumiem zupełnie Pani usilnego "uciszania" pozytywnych opinii, natomiast niereagowania (!) i usprawiedliwiania negatywnych (moim zdaniem bezpodstawnych) - takie praktyki stosowano w komunizmie!.  Jeszcze raz powtarzam, będę polecać Studio na Piętrze, cieszę się, że (chociaż przez przypadek), ale zajrzałam na to forum, bo mogłam sprostować nieprawdę.  
« Ostatnia zmiana: 6 Lipca 2009, 10:36 wysłana przez Maja »

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #83 dnia: 5 Lipca 2009, 23:39 »
pomysl.. dużą dziewczynka jesteś.. potrafisz przecież logicznie mysleć?? prawda??  ;D

Offline lala_1980

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.10.2008 r.
Odp: Studio Na piętrze -najlepsze w Polsce
« Odpowiedź #84 dnia: 6 Lipca 2009, 08:11 »
Ja również bardzo  polecam to studio.  Miałam tam swoja sesje zdjęciową ze ślubu i za miesiąc szykuję sie na sesję rodzinną  z brzuszkiem.  Super atmosfera panująca w studiu podczas zdjęc  pozwala na relaks przed tak ważną chwilą jaka jest ślub. SERDECZNIE POLECAM.

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #85 dnia: 6 Lipca 2009, 08:50 »
Optymistko... czy na pewno przez przypadek zajrzałaś na to forum? Jakoś trudno w to uwierzyć  ???

Monia ma rację - każdy ma prawo napisać swoje odczucia. Teraz ruch należy do "Studia na piętrze" - wkleją zdjęcia to się przekonamy czy są takie be....

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
« Odpowiedź #86 dnia: 6 Lipca 2009, 09:00 »
Optymistko chyba trochę przesadzasz. Na tym forum jest bardzo dużo pozytywnych wypowiedzi na temat Studia na Piętrze. Wystarczy poszukać. A Ziele ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie. I tylko tego prawa broni tu Monia. Gdybyś pozwoliła troszkę opaść emocją na pewno byś to zauważyła.

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #87 dnia: 6 Lipca 2009, 09:15 »
asiu.. tu nie chodzi o jakośc zdjhęć, bo ( jak sam  napisał ziele) te beda  ładne i dobrze technicznie wykonane ale o zachowanie podczas sesji ( jak zrozumiałam  ::)).. ziele zarzuca  jackowi K, ze  przez to jest  nan zaledwie kilku fotach..

dokładnie zabawex... dodam jeszcze,ze  powyzsza opinia jest pierwsza negatywna jaka   czytam/słysze w ciagu ostatnich... hmm..  5-6 lat :)
« Ostatnia zmiana: 8 Lipca 2009, 11:59 wysłana przez monia »

Offline studionapiętrze
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #88 dnia: 6 Lipca 2009, 16:48 »
Witam,
prosimy o zawieszenie wątku do czasu gdy "emocje opadną"
pozdrawiam

Offline m@dziuni@

• forumowicz
  • data ślubu: 31.07.2010
Odp: Studio Na Piętrze, Studio Este
« Odpowiedź #89 dnia: 22 Lipca 2009, 00:15 »
tez bylam na piętrze i musze przyznac ze pani ktora ze mna rozmawiala byla bardzo mila chociaz otwarcie powiedzialam ze nie jestem jeszcze zdecydowana tylko przyszlam zobaczyc jaka maja oferte.

tylko ceny sa troszke przerazajace :shock: :shock: :shock: :shock: