Witam poniedzialkowo

Dopiero dzis powrocilam do swiata zywych wiec troche poszubruje na forum

Panienski byl super

wytanczylam sie za wszystkie czasy...a to ze chorowalam prawie cala niedziele to niewazne

jak bede miala zdjecia to wam wkleje

Ze spraw slubnych to wszystko ruszylo sie do przodu. mam menu...jak przeskanuje to wkleje

ale nic wymyslnego normalne potrawy

tyle, ze wiecj miesa na osobe niz jest normalnie w tej restauracji...wole doplacic niz ma zabraknac

bedzie 500 kawalkow miesa na 92 osoby...

25 osob nie przyjedzie...glownie z rodziny Krzysia...szkoda... ale i tak jest dobrze

Kupilismy tez wino 8 butelek czerwonego i 8 bialego, wodke Krzysiu tez juz ma...kupil 130 butelek 0,5l Smirnoffa. Powinno starczyc

Z tortem male problemy...musialam wybrac zupelnie inny :/ Z tych ktore wam pokazywalam wybralam 1 czyli ten prostokatny na stelazu i chcialam caly krolewski. dzisiaj dzwoni kierownik sali i mowi ze takiego krolewskiego nie zrobia bo jest za goraco i ten tort jest caly polewany marcepanem i jesli bedzie krolewki to sie caly rozpusci i albo wybiore inny smak albo inny ksztalt tortu, a ze smaku innego nie chce to wybralam inny ksztalt. bedzie taki:

Ehhh...chcialam oddzielne warstwy ale ten tez moze byc

Hmmm...co jeszze...ahaa zamowilismy tez nocleg dla naszego fotografa i spotkalismy sie z panaem z orkiestry zeby omowic szczegoly

z zabaw bedzie wywracanie marynarek na lewa strone i klamerki

nie wiem czy znacie...5par panowie maja zawiazane oczy...para mloda przypina na panie po 10 klamerek panowie musza je odszukac...kto pierwszy wygrywa

no i dla nas: ja/on,ja/ona

no i podziekowanie dla rodzicow zbieranie na wozek a na poczatek rzucanie welonem/mucha.
Pozdrawiam