Autor Wątek: CHATA MYSLIWSKA //OSIESKO  (Przeczytany 2646 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agii_87

• użytkownik
  • **
  • Otworzyłeś moje serce i uratowałeś moją duszę :*
  • data ślubu: 17.07.2010
CHATA MYSLIWSKA //OSIESKO
« dnia: 10 Maja 2009, 19:05 »
chcialabym sie cos dowiedziec na temat Chaty Myśliwskiej?

czy ktos z Was był tam na weselu? jak jedzenie, atmosfera ,wrażenia??

Offline tola84

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.06.2010
Odp: CHATA MYSLIWSKA //OSIESKO
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Maja 2009, 12:51 »
Wiatm :)
Ja dzisiaj zarezerwowałam Chatę Myśliwska na 05. 06. 2010 :) Głównym powodem bylo to ze zadna restauracja nie spełniała moich oczekiwańw 100% Cztery lata temu miał tam wesele moj tata :) i powiem tak było ślicznie do tej pory goście z każdej strony Polski bardzi milo wspominaja :) Obsługa na 6, jedzenie na 6, ich zastawa po prostu śliczna,  klimatyzacja która regulowali wedlug potrzeb gosci, duzy ogród, dekoracja ze świeżych kwiatów - atmosfera super.  Powiem tak do tej pory jezdzimy tam na niedzielne obiady i jestesmy bardzo miło witani dlatego nie chciałam ryzykowac zmiany miejsca bo wiem ze moge w pełni im zaufac.   Minusem jest to ze nie maja wlasnych noclegow ale w okolicy nie ma z tym problemu wystarczy podstawic samochod ktory bedzie wozil gosci wiec mam nadzieje ze i moje wesele bedzie bardzo udane.  Wiadomo bardzo dużego wesle sie tam nie zrobi ale tak na 70 osob bedzie na prawde git a takie bedzie moje.  Wiec ja na prawde polecam ta restauracje :).  Z ich strony wywiązali sie na 100% ze wszytskim
Pozdrawiam

Offline Agii_87

• użytkownik
  • **
  • Otworzyłeś moje serce i uratowałeś moją duszę :*
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Maja 2009, 10:44 »
dzięki za komentarz, potrzebowałam po prostu jakiejś opinii, przed podpisaniem umowy i ciesze sie ,ze jest ona pozytywna.
Zgadzam sie ,ze jest tam bardzo ładnie, a ogrodem jestem zachwycona, bo jak byliśmy tam wcześniej to była zima a zdjęcia to nie wszystko.
Jedyny problem to nocleg dla gości, ale myślę ze da to sie jakoś rozwiązać, w końcu nie można mieć wszystkiego :)

życzę owocnych przygotowań :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #3 dnia: 17 Maja 2009, 11:52 »
a ja mam z kolei inne zdanie na temat Chaty;-)))poszukując sali na moje wesele było to miejsce do odwiedzenia i tak:Menager bardzo sympatyczny,dużo opowiadał i zachwycał słowami,jednak mnie nie przekonało,że są tam dwie sale tzn na jednej się tańczy na drugiej je,a poza tym powiedział,że będzie tam od wejścia taka kotara...za którą będą przechodzili indywidualni goście na kolacje czy piwko w ogródeczku....to też mi nie pasiło,że będą się kręcić obcy;-)Ogóreczek ładny,ale Pan jakby podzielił go na dwie części-że jedna część jest dla gości weselnych a druga właśnie dla innych gości.....no bezsens trochę,bo ludzie by sie mieszali tak czy tak;-)fajny był ten namiocik z tyłu,no ale my jednak się nie zdecydowaliśmy. was dziewczynki widocznie skusiło coś innego ,co do jedzonka na pewno będzie spoczko,jedzonko w takich miejscach z klimacikiem musi być pyszniusie;-) także powodzenia życzę na początku tej dłuuuuugiej drogi poszukiwań i przygotowań;-)))