Autor Wątek: Co myślicie o Tangu?  (Przeczytany 2156 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline palina55
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 4.09.2010
Co myślicie o Tangu?
« dnia: 2 Maja 2009, 13:23 »
Hej
Jeżeli ktoś z was był na jakiejkolwiek imprezie w restauracji Tango na ul. Wojska Polskiego proszę o wasze opinie. Będę miała tam wesele i chciałam zasięgnąć waszej opinii.
Z góry dziękuję  ;D ;D ;D ;D

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Odp: Co myślicie o Tangu?
« Odpowiedź #1 dnia: 5 Maja 2009, 12:48 »
Ja nie byłam, ale mieszkam niedaleko i często przechodzę obok. Szczerze? Nie podoba mi się okolica :( bloki, rynek, ruchliwa ulica. Nie ma sposobności by wyjśc gdzieś na zewnątrz na "zieloną trawkę". No, ale to moje zdanie.

Offline palina55
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 4.09.2010
« Odpowiedź #2 dnia: 5 Maja 2009, 17:50 »
Dzięki za odpowiedz ale chodziło mi bardziej o to jakie tam jest jedzenie i obsługa. Większość sali jest na piętrze, a poza tym na tarasie są stoliki z parasolkami. Na weselu raczej wszyscy bawią się wewnątrz, nie wiadomo też jaka będzie pogoda. My braliśmy pod uwagę cenę, bam rodzice nam nie sponsorują całego wesela.
Pozdrawiam 8)

Offline martinip
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.05.2009
« Odpowiedź #3 dnia: 5 Maja 2009, 21:51 »
Ja byłam w Tango 2 razy i muszę powiedzieć, że za 1 razem podobało mi się bardziej :) Jedzenie jest dobre, obsługa też ok, poza tym w miarę ładne wnętrza, sala do tańczenia, jak najbardziej wygodna, jeśli zespół, czy też dj ma kolorowe światła, to wtedy jest ciekawy klimacik :) Ogólnie można polecić, nie ma problemów z parkowaniem, a goście mogą wyjść na balkon na papierosa. Zapomniałabym dodać, że byłam na sali dębowej. Jeśli interesują cię zdjęcia z tej sali do daj znać na priv.
Pozdrawiam.