Autor Wątek: "When I need You..." 26.09.2009 - Odliczanko annymarii  (Przeczytany 15578 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
Odp: "When I need You..." 26.09.2009 - Odliczanko annymarii
« Odpowiedź #150 dnia: 7 Lipca 2009, 11:19 »
I ja jeszcze raz gratuluje, super zdjecia :)

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #151 dnia: 8 Lipca 2009, 07:17 »
A gdzie Ty się podziewasz na nasze 80 dni do... ? Pozdrowionka!

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
« Odpowiedź #152 dnia: 8 Lipca 2009, 15:23 »
jak napisała carolla już tylko 80 dni do Waszego wielkiego dnia :)

Offline annymarii

• Ty i ja, spośród tysięcy, mocno trzymamy się za ręce...
  • użytkownik
  • **
  • When I need You....
  • data ślubu: 26.09.2009r.
« Odpowiedź #153 dnia: 8 Lipca 2009, 22:02 »
Hihi, dziewczynki, wyobraźcie sobie że dopiero dziś podłączyłam neta w nowym mieszkanku:)
I to w 80 dni do naszego wesela:), a dokładnie ROK od naszych zaręczyn!!!!!
Jestem strasznie padnięta, siedzę wśród sterty kartonów, z nowo zakupionymi meblami ( jeszcze w paczkach ) i oczywiście po dyżurku:)
Znikam dziś, powinnam się pojawić pojutrze- jutro jadę na zakupy (tuż za granicę) a potem na nocny dyżurek!

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #154 dnia: 11 Lipca 2009, 20:51 »
annymarii trzymaj sie cieplutko, gratuluje rocznicy zareczyn, neta w nowym mieszkanku :)))
Czekam na wiesci od Ciebie,  :-*

Offline annymarii

• użytkownik
  • **
  • When I need You....
« Odpowiedź #155 dnia: 12 Lipca 2009, 20:33 »
Witajcie! Jakoś pomału się już rozpakowałam, mebelki nowo kupione już zmontowane i mieszkanko przypomina już mieszkanko a nie pokój z kartonami:) Moze niedługo fotki jakieś wrzucę:)
Pomału zaczynają dzwonić goście zaproszeni z zagranicy po to by poinformować , że nie przyjadą. Niestety, jest tak jak myślałam . Na około 20 zaproszeń przyjedzie chyba z 6 osób :(. No ale tak widocznie musi już być.
Za tydzień wesele mojej koleżanki z roku- mam nadzieję że się nieźle wybawię:) To już przedostatnie przed naszym własnym:)
Na każdym można coś ciekawego podpatrzyć:).
Aaaa, z wąznych papierowych spraw- udało mi się ściągnąć z Wielkopolski mój akt urodzenia a teraz  toczę telefoniczny bój z tamtejszym księdzem o przesłanie mi metryki chrztu. W przeciwnym razie czeka mnie ponad 300 km wyprawy po jeden kawałek papieru:). Na początek sierpnia umówiliśmy się na spotkanie z księdzem. Musi z nami te specjalne wywiady przeprowadzić. O właśnie- może ktoś z Was się orientuje o co tam pytają???
Pozdrawiam!

Offline matrix0007
  • maniak
« Odpowiedź #156 dnia: 12 Lipca 2009, 20:36 »
musisz poszukać chyba w dziale formalności. Obyś nie musiała jechać po ten akt, żeby ksiądz był łaskawy i przesłał :)

Offline annymarii

• użytkownik
  • **
  • When I need You....
« Odpowiedź #157 dnia: 12 Lipca 2009, 20:44 »
Hihi, matrix, dziękuję,już znalezione:) Masakra, jak ja to przeżyję:)
A co do metryki to na razie stanęło na tym że mam napisać list z prośbą i wysłać( pewnie ze znaczkiem zwrotnym). I On wtedy zobaczy co da się zrobić:)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
« Odpowiedź #158 dnia: 12 Lipca 2009, 22:18 »
czy ktoś zwrócił na to uwagę, że jak ktoś robi problemy dziewczynom na tym forum to są to najczęściej księża  ???

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline matrix0007
  • maniak
« Odpowiedź #159 dnia: 12 Lipca 2009, 22:27 »
faktycznie, anulla masz rację

Offline annymarii

• użytkownik
  • **
  • When I need You....
« Odpowiedź #160 dnia: 1 Sierpnia 2009, 18:24 »
Hejka!
I znów mnie wcięło... tym razem na dłużej. Mam problemy z netem, tzn. miałam:) Już działa:)
Obiecuję pojawiać się częściej:)
U mnie strasznie szybki czas ucieka. Nawiązując do tematu księży- to udało mi się- ksiądz wysłał metrykę chrztu listem poleconym:) Trochę przy tym było gadania i narzekania, ale najważniejsze że dokument do mnie dotarł.
WYobraźcie sobie,że dopiero w ten wtorek wybieramy się do naszego proboszcza- przypomnieć mu się ( że wogóle istniejemy i że chcemy wziąść ten ślub) no i może uda się spisać protokół. Mam nadzieję że nie będzie zadawał wielu zbędnych pytań:)))
W USC już klamka zapadła- tzn podpisaliśmy zapewnienia o braku przeszkód do zawarcia związku :) i wstępnie protokół.
Śmieszna sytuacja wyniknęła z tego spotkania w USC. Umówiłam się z moim M. na 14.30, a ten do mnie dzwoni, z uśmiechem na ustach obwieszczając mi o 14.20, że właśnie zaczęło padać i zaniosło sie na burzę:) I że to może "palec Boży" jest:) który mu nie każe iść podpisać papierów:). Uśmiałam sie do łez. Kochany M. , czyżby naprawdę go strach obleciał:) ?

Byłam na drugiej fryzurce próbnej- tym razem u innej fryzjerki- i jestem dużo bardziej zadowolona z efektu niż poprzednio. Nie mam fotek- bo brat zabrał aparat razem z kartą pamięci na Mazury. Jak wróci- coś wrzucę.

Dziś jest 56 dni do ślubu, ale jakoś to do mnie nie dociera:) Ciekawe kiedy zacznie mnie zjadać stresik?
Aha- Znalazłam na allegro fotki dziewczyny w "mojej" sukni- już się nie mogę doczekać przymiarki:)

Pozdrawiam serdecznie!

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #161 dnia: 2 Sierpnia 2009, 17:44 »
annymarii, jak fajnie, że się zjawiłaś :) My już porotokół mamy z głowy, zapowiedzzi wisza, pierwsze spotkanei w poradni odhaczone.
Jeszcze tylko 55 dni! Ja w sumie nie bardzo to czuje, ale dociera to do mnei jak np widziałam zapowiedzi, spisywalismy protokol itd, takie male przeblyski :)

Offline annymarii

• użytkownik
  • **
  • When I need You....
« Odpowiedź #162 dnia: 2 Sierpnia 2009, 22:10 »
Hihi, a mnie coś takiego jak poradnia małżeńska ominie szerokim łukiem- zaświadczenia o kursie, zrobionym jeszcze w liceum- działają:)
Myślę że jak ja zobaczę nasze zapowiedzi- to mnie dopiero strach ogarnie- że tak mało czasu już zostało:)
Pozdrawiam!

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #163 dnia: 2 Sierpnia 2009, 22:40 »
fajnie że wróciłaś chociaż  :biczowanie: Ci się należy, że bez fotek fryzurki próbnej

Offline annymarii

• użytkownik
  • **
  • When I need You....
« Odpowiedź #164 dnia: 8 Sierpnia 2009, 19:25 »
Hejka!
jestem już jestem i mam nawet obiecane fotki:)
Fryzurka wyszła taka sobie, cay przód jest do zmiany, będzie jedna grzywka skośna a nie loczki:)

Ale dzięki temu że kupiłam "próbny" diadem i welon na allegro( za 2 rzeczy płacąc całe 40zł:) to mam już jako taki obraz siebie:)

Tu widać górę- miejsce mocowania diademu i welonu:)
Zdecydowałam, że diademik musi być nieco większy, tzn wyższy, żeby go było ładnie wydać, no i muszę położyć jakąs farbkę na włosy- obecnie mam swój własny kolor, czytaj- nijaki:)

Wczoraj było 50 dni do ślubu i znów mnie oczywiście na forum nie było:(. ALe dyżur to dyżur. TEraz znów pewnie zniknę na kilka dni. A w weekend czeka mnie wszystko próbne- makijaż, fryzura, paznokcie. Potem sesja narzeczeńska i spotkanie z księdzem. Masakra! :)
Jakoś przeżyję:)
Filmik narzeczeński już jest- robiliśy go nad morzem, tam gdzie sie zaręczyliśmy, ale nie pokażę Wam go aż do ślubu- pojawi sie w relacyjce:)

Pozdrowionka!
P.S. Wiśniowa- nie bij :)!

Offline matrix0007
  • maniak
« Odpowiedź #165 dnia: 8 Sierpnia 2009, 19:33 »
gratuluję wczorajszych 50 dni
rzeczywiście przydałby się większy diadem, bo tego za bardzo nie widać ;)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
« Odpowiedź #166 dnia: 8 Sierpnia 2009, 20:23 »
a może by go tak przesunąć z dwa cm do przodu, no chyba, że to tak ma być z tym welonem razem to ewentualne welon można by też podciągnąć jeszcze do góry bo w tej chwili widzę, że zamierzasz  wpiąć od góry więc 2-3 cm nie robiłoby tu już różnicy a wielkość diademu zostawić taka jaka jest i git  :D

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #167 dnia: 8 Sierpnia 2009, 20:33 »
super wygladasz, ale ten diadem jak dla mnie to za nisko jest

Offline milcia234

• forumowicz
  • data ślubu: 19.06.2010
« Odpowiedź #168 dnia: 8 Sierpnia 2009, 20:34 »
popieram anullę_p, diadem ciut wyżej a nie na czubku głowy i będzie lepiej  ;D

Offline anulla_p

• Chuck Norris
« Odpowiedź #169 dnia: 8 Sierpnia 2009, 21:32 »
a tak przy okazji masz pięknie dobrane okulary do twarzy
mówię to ja - żona okularnika  ;D

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #170 dnia: 8 Sierpnia 2009, 21:43 »
a ja mam taki sam welon :D
mi się fryzurka podoba :)
diademu bym wyższego nie dawała tylko do przodu

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #171 dnia: 8 Sierpnia 2009, 21:54 »
dziewczyny dobrze radzą :) Zobacz jak ja miałam diademik , chyba zreszta  taki sam  ;D

To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #172 dnia: 10 Sierpnia 2009, 17:56 »
wow Ela jak ładnie  :o :o :o dziewczyny dobrze radzą z tym diademem... na tych fotkach co wkleiłaś to jakoś nisko jest i zupełnie go nie widać (nawet wyższego nie byłoby widać jak jest tak nisko).. mi osobiście podobają się takie "uniesione" welony jak u Eli... ja miałam dosyć sztywny i tez go tak stroszyłam... fajnie to wygląda

bardzo ładnie wyglądasz w tych okularkach? do ślubu idziesz w okularach czy bez?

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #173 dnia: 11 Sierpnia 2009, 11:55 »
Ślicznie wygladasz, bardzo fajna fryzurka :)

A właśnie w okularach będziesz czy bez, bo bardzo ładnie Ci w nich  :)

Offline annymarii

• użytkownik
  • **
  • When I need You....
« Odpowiedź #174 dnia: 11 Sierpnia 2009, 14:03 »
No właśnie- mam mega problem z tymi okularami. Bardzo mi sie samej podobają, to są chyba najlepiej jak dotychczas dobrane oprawki i supe sie w nich czuje, ale nosze tez kontakty, szczególnie latem ,zeby móc założyc okulary słoneczne. I teraz sama nie wiem czy mam w  tym dniu wystąpić w okularach czy bez. Doradźcie coś, please:)
Jade na poszukiwania sukienki na poprawiny a wieczorkiem znów na dyżur. W weekend był super festwial sztucznych ogni w Szczecinie, Pyromagic 2009. Ciekawe czy ktoś z Was był. Ja byłam w obydwa dni , polowałam z aparatem, moze coss tu wrzuce ale jutro:)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
« Odpowiedź #175 dnia: 11 Sierpnia 2009, 14:26 »
ale nas ładnie spławiasz na jutro  :( jak bym akurat była w mieście to bym na pewno poszła oglądać fajerwerki  :-\

Nikt Ci nie powie czy z czy bez okularów bo to musi być Twoje odczucie . Jeżeli sprawa wygląda tak, że Ty śmigasz teraz bez to do ślubu też możesz iść bez.
Mój R uważa samego siebie za kompletną osobę tylko w okularach tylko, że on nie może nosić kontaktów więc i nawet wyboru by nie było. Na sesji miał chyba jedno czy dwa zdjęcia bez okularów ale to raczej przez ciekawość fotografa niż na własne życzenie i założył z powrotem na nos bo uznał, że tak się lepiej czuje.
To tak a propos odczuć innego użytkownika okularów  ;) I jeżeli ktoś ma Ci radzić to z pewnością również osoby, które noszą okulary bądź szkła kontaktowe bo inni nie mają obiektywnego podejścia do tematu.

Offline matrix0007
  • maniak
« Odpowiedź #176 dnia: 11 Sierpnia 2009, 18:46 »
ja byłam na fajerwerkach :)i bardzo mi się podobało, tak jakby 4xdni morza były  ;D
też noszę okulary i mimo, że dużo czasu jeszcze mam, chyba pójdę w okularach, jeszcze zmienię na jakieś delikatniejsze oprawki i będzie git :D
bo bez okularów czułabym się chyba nieswojo  :-\

Offline milcia234

• forumowicz
  • data ślubu: 19.06.2010
« Odpowiedź #177 dnia: 11 Sierpnia 2009, 19:22 »
ja też byłam na fajerwerkach ale tylko w sobotę  ;D ;D troche zmarzłam  ::)

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #178 dnia: 12 Sierpnia 2009, 16:41 »
A ja nie byłam na pokazie, bo w sobote rano wyjchalam ze szczecina nad morze, ale dobrze wiedziec, ze wam sie podobalo :)

annymarii, najważniejsze zebyś sie dobrze i konfortowo czuła czy w okularkach czy tez w kontaktach :)

anulla_p nie wiem, kto sie tu moze wypowiadac obiektywnie, bo "okularnicy" maja swoj subiektywny stosunek do noszenia okularow/kontaktow, a nie noszący nie mają raczej zdania poza kwestia estetyczną ;)

Offline annymarii

• użytkownik
  • **
  • When I need You....
« Odpowiedź #179 dnia: 19 Sierpnia 2009, 23:51 »
Witajcie!
Wrócilam wczoraj z weekendu pełnego wrażeń. Jestem po kolejnej próbnej fryzurce , makijażu , pazurkach i sesji fotograficznej-narzeczeńskiej. Spotkanie z księdzem też zaliczyliśmy. Decyzja co do okularów podjęta- wystąpie w soczewkach. Mam fotki makijazu i fryzurki i zaraz postaram się je wrzucić:) Pazurków niestety nie-ale i tak bede je zmieniac. Poumawiałam się na zabiegi upiekszające w tygodniu przed ślubem ( jeszcze w piątek mam pedicure:). Czas leci jak szalony. Dziś zamówiłam winietki, zawieszki na butelki i podziękowania dla gości. Nadal poszukuję fajnej księgi gości i torebeczki do sukni ślubnej.
Niezłą niespodziankę zrobił mi mój M. Wynalazł wczoraj Ośrodek SPA nad morzem w którym jeden z weekendowych pakietów nazywa się "Małżeńskie Gody" - już mamy zrobioną rezerwację i tydzien po ślubie tam jedziemy. W pakiecie są różne zabiegi itd, ale jedno co mnie urzeka- śniadania podaja tam do łóżka a kolacje są przy świecach :) Już sie nie moge doczekac:)
Pozdrawiam cieplutko!