biżuterię dostałam od mojego narzeczonego (wówczas) z YES, uwielbiam biżuterię srebrną, bo kojarzy mi się z młodością. Złoto też jest śliczne, ale musi być go dużo. To jest dobre dla starszych, bogatych babeczek. No i jednak trochę kojarzą mi się z cygankami.... Miałam cały komplet: naszyjnik, kolczyki, bransoletkę. Zawsze miałam pełno pierścionków na paluchach, a teraz patrząc na rękę wiem, że najładniejszą ozdobą jest obrączka

))
Anullla_p frezje to naprawdę super kwiaty, pachniały i trzymały się tydzień. wszystkie kwiaty jakie dostaliśmy trzymały się tak: róże i tulipany padły w 2 dni, wszystkie lilie, storczykowate. Candateski i frezje trzymały się super, myśmy wywalili po 3 maja

i nic nie smierdzioało z candatesek (jejku jak się to pisze??

Tak, wszyscy mówią , ze się chichraliśmy,a le to WESELE i jak przyjemniej ogląda się zdjęcia takie, niż zapłakane.
Dzięki Wam za tyle miłych słów. Jak zrobicie swoje opowiadanko z wesela dajcie mi znać! Ja też chcę Was podziwiać!
tort miałam w sumie niespodziankę, bo zamawiała mi babka od sali- miał być ze słodkich pokus, naprawdę smaczny i dobry pomysł, że rożne były, takie miłe zaskoczenie, nawet mnie, bo myślałam, ze będzie jedno-smakowy np. śmietanowy lub śmietanowo-czekoladowy.