Autor Wątek: mjbfilm  (Przeczytany 5647 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline stokrota86

• uzależniony
mjbfilm
« dnia: 28 Kwietnia 2009, 13:39 »
Witam,
szukam i szukam ale chyba nie ma na forum opinii na temat studia filmowego mjbfilm. firma znajduje sie w bazie danych. chcialabym zapytac czy ktos wie cos na temat tego studia? ja znam poki co tylko cene i pare fragmentow ze strony, zapowiada sie niezle ale wolalabym poznac Wasze zdanie na ten temat.
o innym kamerzyscie tez myslalam, ze jest super a tymczasem okazalo sie, ze robi jakies przekrety i zapomnial sfilmowac rodzine panny mlodej na jej wlasnym weselu  ???
dlatego poszukuje dalej i mam nadzieje, ze dowiem sie czegos ciekawego :)
pozdrawiam

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
Odp: mjbfilm
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Kwietnia 2009, 22:02 »
u mnie bedzie mjb :) bylam i ogladałam filmik, mi sie podobał, cena ok. bardzo dobre wrazenie. efekt bedzie po moim weselichu :) tam pracuja 2 kolesie, obaj mlodzi i mysle ze maja fajne podejscie
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline gg-g
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 10.10.2009
« Odpowiedź #2 dnia: 29 Kwietnia 2009, 07:55 »
Dziewczyny, a jak u nich cenowo wygląda?

Offline chlebosia

• Mąż i żona to jedna dusza w dwóch ciałach...
  • Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
  • data ślubu: 16.08.2008
« Odpowiedź #3 dnia: 5 Maja 2009, 16:31 »
ja miałam tą firmę na swoim weselu w sierpniu, ale nie jest to firma, tylko jeden chłopak, który po prostu zajął się kamerowaniem, więc nie wiem skąd u paooolki jest dwóch - może się wymieniają, nie wiem ,ale wtedy był tylko jeden. jeśli chodzi o film to nagrany był super, nie mieliśmy z mężem zastrzeżeń. cenowo teraz jest droższy,ale pewnie dlatego,że więcej osób go wynajmuje. my płaciliśmy 1000 zł i nie żałuję ani grosza.polecam

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #4 dnia: 5 Maja 2009, 17:37 »
teraz jest 2 chlopaków :) firma sie rozwija :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline stokrota86

• uzależniony
« Odpowiedź #5 dnia: 5 Maja 2009, 20:23 »
chlebosia to w takim razie od zeszlego roku cena mocno poszla w gore... wlasciwie to o 800zl. ale to pewnie nie zalezy tylko od ilosci zlecen ale po prostu od tego ze cena wszystkiego poszla w gore.
dzieki za odpowiedzi dziewczyny, w takim razie umawiamy sie na spotkanie jak najszybciej :)

Offline katia25

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #6 dnia: 3 Lipca 2009, 21:21 »
Daisy napisz czy byliście na spotkaniu i czy się zdecydowaliście?

Offline stokrota86

• uzależniony
« Odpowiedź #7 dnia: 4 Lipca 2009, 19:59 »
tak bylismy i zdecydowalismy sie. nasz wybor byl ograniczony bo chcielismy film w HD. padlo na ta firme, bo filmowcem jest mlody chlopak, symaptyczny i otwarty na wszelkie sugestie. sadze, ze bedziemy zadowoleni :)

Offline gosicad
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.09.09.
« Odpowiedź #8 dnia: 22 Czerwca 2010, 13:52 »
Właściciel Maciek to  fajny, zdolny chłopak, dla którego film z wesela to małe dzieło.  Z mężem wybraliśmy jego firmę dlatego, że chcieliśmy, aby nasz film był inny niż wszystkie jakie widzieliśmy do tej pory no i tak się stało, to był strzał w dziesiatkę. Kamerzysta w ciągu ślubu i wesela był niewidoczny, nie czuliśmy jego oddechu na plecach:) jak ktoś jest ciekawy jak to wygląda, to nasz teledysk jest na  stronie firmy.  polecam wszystkim mjb, bo naprawdę jesteśmy zadowoleni i dzięki Maćkowi mamy flm jakiego zazdroszczą nam wszyscy znajomi, a my się cieszymy, że odkryliśmy go pierwsi, hi hi ;))

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #9 dnia: 24 Czerwca 2010, 20:47 »
Podpisuję się obiema rękoma pod tym co napisała gosicad !!!!!

Offline margaritaa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 1.05.2010
« Odpowiedź #10 dnia: 19 Sierpnia 2010, 10:42 »
My jestesmy bardzo zadowoleni z uslug MJBfilm.  Najwazniejsze ze juz po weselu Maciek uwaznie sluchal naszych komenatrzy i staral sie uwzglednic wszystkie nasze zyczenia przy montazu a trzeba bylo do tego cierpliwosci.  Niejeden by chyba 'polozyl laske' bo bylo juz zaplacone.  Pelen profesjonalizm i dbalosc o klienta.  W sumie zaplacilismy 2000 z montazem w HD, slub byl w Swinoujsciu nie placilismy dodatkowo za dojazd a filmy przyszly do nas poczta (do Anglii) tez bez dodatkowych kosztow.  Kawalek naszego filmu jest na Youtube i tylko za nasza zgoda.  Wiem tez, ze Maciek nie bedzie nikomu udostepnial naszego filmu a wiem, ze niektorzy filmowcy tak robia, daja filmy jako przyklad swojej pracy nie pytajac sie pary o zgode (wiele takich filmow dostalam od innych i widzialam).  Uwazam, ze cena jest przystepna, niektorzy nawet chcieli 3,500 (niejaki Gryczenko) z mnostwem dodatkow (na ktorych  nam nie zalezalo).  1800-2000 to normalna stawka a wydaje mi sie, ze dostalismy w tej cenie najlepszy serwis.  Nie musze chyba pisac ze caly film zrobiony jest ze smakiem, nie ma jakis latajaych gwiazdek, migajacego menu itp.  Maciek ma tez talent jesli chodzi o dobor muzyki.  Goraco wszystkim polecam.  :))))  

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #11 dnia: 22 Sierpnia 2010, 19:42 »
Witam wszystkich serdecznie
Ja tez chcialabym sie wypowiedziec na temat chlopakow.Nasz slub i wesle bylo przez nich filmowane i jestesmy straaaaaaasznie zadowoleni, chlopacy sa rewelacyjni, Dawid, ktory nas filmowal byl bezszelestny i wprowadzil super atmosfere w tym dniu, bylismy wyluzowani, byl czas na zarty i usmiechy, gdyby nie on to pewnie bysmy byli speci i stremowani.Maciek z tego materialu stworzyl cudowny film, zawarl wszystkie piekne momenty i to ze wlasnie bylismy tacy umiechnieci i szczesliwi, powiem Wam ze pierwszys raz podobalam sie sama sobie.Nasze wesele bylo "inne" (czlowiek nie da rady zapanowac nad wszystkim) i myslalam ze Mackowi bedzie ciezko wymodzic cos fajnego ale jest PRZEPIEKNIE!!!To fakt ze film jest inny ale to jest wlasnie super ze nie jest typowo sztywnym i powaznym filmem weselnym tylko moglabym to nazwac filmem akcji :PBede tych chlopakow polecac wszystkim bo sa  tego warci a cena za ich uslugi jest idealna.
Pozdrwaiam serdecznie
Paulina

Offline stokrota86

• uzależniony
« Odpowiedź #12 dnia: 25 Września 2010, 09:32 »
torchę już minęło od naszego wesela, ale w końcu mam chwilkę żeby napisać swoje opinie odnośnie firm jakie zatrudniliśmy do całej tej imprezy :) jeśl chodzi o MJB film i Maćka to zrobił na nas świetne wrażenie, jest bardzo zdolny, słuchał tego co mieliśmy do powiedzenia, nic nam nie narzucał tyko sugerował też własne wizje. Jest niewidoczny, niestreujący, sympatyczny i profesjonalny. Do swojego zadania podchodzi z dużym zaangażowaniem i bardzo zależy mu nie tyko na zadowoleniu klienta z wkonanego filmu, ale też na własnym - jednym słowem perfekcjonista ;) o i jeszcze jedno - nie było dla niego najmniejszym problemem, aby dać nam na płytach także cały surowy materiał jaki nakręcił, a dodatkowo na naszą prośbę w film wplótł fragmenty filmu innego kamerzysty - naszego znajomego - na czym bardzo nam zależało.
Film jest świetny, dynamiczny przede wszystkim, romatyczny kiedy trzeba i zabawny też kiedy trzeba. wszyscy, którzy go widzieli potwierdzają to zgodnie.
nic dodać nic ująć, jestem pewna, że nikogo lepszego na to miejsce byśmy nie znaleźli.
Cena przystępna, 1900zł z rabatem e-wesele za film w jakości HD - ile kosztuje normalny tego nie wiem, ale chyba ok 400 zł mniej.
Mjb to pełna profesjonalizmu FIRMA - dostaliśmy nawet paragon :P
pozdrawiam.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
« Odpowiedź #13 dnia: 21 Lutego 2011, 01:34 »
wlasnie sie nad nimi zastanawiam,mam nadzieje,ze gdy sie zdecyduje to bedzie to naprawde dobry wybor..... ma moze ktos jeszcze jakies opinie?