torchę już minęło od naszego wesela, ale w końcu mam chwilkę żeby napisać swoje opinie odnośnie firm jakie zatrudniliśmy do całej tej imprezy

jeśl chodzi o MJB film i Maćka to zrobił na nas świetne wrażenie, jest bardzo zdolny, słuchał tego co mieliśmy do powiedzenia, nic nam nie narzucał tyko sugerował też własne wizje. Jest niewidoczny, niestreujący, sympatyczny i profesjonalny. Do swojego zadania podchodzi z dużym zaangażowaniem i bardzo zależy mu nie tyko na zadowoleniu klienta z wkonanego filmu, ale też na własnym - jednym słowem perfekcjonista

o i jeszcze jedno - nie było dla niego najmniejszym problemem, aby dać nam na płytach także cały surowy materiał jaki nakręcił, a dodatkowo na naszą prośbę w film wplótł fragmenty filmu innego kamerzysty - naszego znajomego - na czym bardzo nam zależało.
Film jest świetny, dynamiczny przede wszystkim, romatyczny kiedy trzeba i zabawny też kiedy trzeba. wszyscy, którzy go widzieli potwierdzają to zgodnie.
nic dodać nic ująć, jestem pewna, że nikogo lepszego na to miejsce byśmy nie znaleźli.
Cena przystępna, 1900zł z rabatem e-wesele za film w jakości HD - ile kosztuje normalny tego nie wiem, ale chyba ok 400 zł mniej.
Mjb to pełna profesjonalizmu FIRMA - dostaliśmy nawet paragon

pozdrawiam.