Autor Wątek: "Szczęście to jedyna wartość, którą się mnoży, jeśli się ją dzieli."- 19.09.2009  (Przeczytany 28577 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
tasiek ja jestem  ;D ale do menu się nie wtrącam, bo ja przecież nie mam wesela tylko obiad.
Mogę się odezwać natomiast w sprawie wina. Do wina wytrawnego człowiek musi być przyzwyczajony i dużo osób go nie lubi. No ale jak już kupiliście to wino to dlaczego nie sprawdziłaś wcześniej co to jest a 30 flaszek to trochę sporo jak ktoś nie pija wytrawnego, ja bym stawiała na pół słodkie albo chociaż pół wytrawne. Hmm lubujesz się w słodkich a kupiłaś wytrawne, kupowała bym raczej pod siebie.

A z mojego doświadczenia wynika, że jak sama nie odezwiesz się do zespołu, kamerzysty czy fotografa to uwierz mi nikt do Ciebie nie zadzwoni bo im to rybka. Jak masz jakieś swoje pomysły, uwagi i inne sama musisz o to zadbać, bo inaczej oni zrobią jakiś swój standard, który nie musi Ci do końca pasować. A dziewczyny w wątkach właśnie piszą, że umawiają się na rozmowy przed co by wszystko było jasne np. jakich piosenek sobie definitywnie nie życzysz, jaka na pierwszy taniec itp.

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline tasiek
  • Wiktor 2.10.2010 :D
  • entuzjasta
  • Szczęśliwi jak nigdy:D, zakochani jak na początku:
  • data ślubu: 19.09.2009
słodkie winko tez mamy i półwytrawne - tylko ogolnie w gusta liudzi ciezko trafic a bezdiemy miec troche gosci z włoch i z portugalii a oni piją głównie wytrawne blee dop obiadków.hehe

Offline anulla_p

• Chuck Norris
ponieważ w gusta ciężko trafić to właśnie dlatego napisałam, że brała bym pod siebie. Ale i tutaj się dużo wyjaśnia bo napisałaś o gościach z włoch i portugalii i faktycznie jest z tym winem u nich tak jak mówisz. Nie mów, że bleee bo wina wytrawne też są bardzo różne (bardziej i mniej wytrawne) ale tego niestety w zwykłym sklepie nie jesteś w stanie zweryfikować, kwestia wytrenowania własnego smaku, ja też kiedyś mówiłam blee a teraz czasem sama się lubię delektować takim winkiem. Zresztą nie przejmuj się masz gości który to wypiją.   ;)

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
no wlasnie, w gusta wszystkich nigdy nie trafisz :)
ja uwuelbiam winka pol slodkie a reszta rodziny gustuje w polwytrawnych
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline agu-s

• Chuck Norris
a ja w ogóle nie lubię wina :P

co do poprawin to ok- żurek i to co zostanie z wesela, ewentualnie coś a`la drugie danie

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Ja osobiście wypośrodkowałabym tzn. półwytrawne i półsłodkie bym wzięła

Offline tasiek
  • entuzjasta
chyba zaczynam wariować bo przeglądam te strony konsultuje się ze świadkowa która jest daleko i głupieje: pierwszys plan był taki ze sala bedzie na bordowo jedna z naszych forumek wklejała zdjęcia....hmmm wygląda to pieknie ale ...mi sie nie podoba bordowy bukiecik chciałabym cos z rózem i biela albopomarańczem i bielą...szukam teraz dekoracjii na różowo i pomarańczowo (sali) no i jeszcze auto... które jest zielone bo chcemy jechac do ślubu kochanka mojego T czyli jego autkiem hehe

Offline agu-s

• Chuck Norris
przecież bukiet nie musi być koniecznie w tej samej kolorystyce co dekoracja sali ;)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
ja bardzo lubię pomarańczowy kolor od pewnego czasu, jest taki naładowany energią

Offline tasiek
  • entuzjasta
no tak ale czy wszystko moze byc w innej kolorystyce??? jesli chcecie i macie chwilke odszukajcie relacje LilithGoth juz sama nie wiem... chciałabym zeby było pięknie... :'(

Offline anulla_p

• Chuck Norris
tasiek to że lubię pomarańczowy to jedno a kolorystyka u mnie na niebiesko, sam bukiet będzie natomiast białe frezje

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Mi też się podoba jak wszystko jest w tej samej kolorystyce  ;) Co do poprawin to u Nas też będzie tylko żurek, chyba wszędzie to taki standard  ;)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
hmmm ja mam podobnie jak Olucha, chcialabym zeby wszystko pasowało

całkiem nowa JA

Offline tasiek
  • entuzjasta
ja też chyba bym chcia~ła i moze znalz~łam rozwiązanie:) sala bordowa bukiet mieszany bordowo-kremowo-herbaciany oczywiście r~óżyczki i autko zielone z albo kremowymi kwiatkami albo raczej z herbacianymi . czy macie moze przyk~łady bukietu z r~óż z mojej koncepcji?

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
widzisz :) bardzo dobry pomysl (wpadłam na ten sam :D)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
napewno bedzie fajnie wygladac :)

całkiem nowa JA

Offline anulla_p

• Chuck Norris
zawsze się znajdzie jakiś fajny pomysł tylko nic na siłę  ;D można młotkiem

Offline tasiek
  • entuzjasta
HEHE:) CHYBA PRZY TYM POZOSTANE...musze wm sie przyznac ze ostatnio co raz czesciej mysle o dzidziusiu ... właśnie poszukuje informacji hehe jak zrobić chłopca:D ::)

Offline Olucha

• Chuck Norris
Żeby jak to napisałaś zrobić chłopca nalezy się kochać w dniu owulacji  :) Trzeba  wycelować w samą owulację idealnie  ;) Jest to najpewniejsza metoda ale i ona nie daje niestety 100 procent pewności  :) Żeby znać dokładny dzien owulacji najlepiej zaopatrzyć się w testy owulacyjne  :) Jak już będziesz w ciąży to tak bardzo będziesz się trzęsła o to żeby dzidzia była zdrowa że płeć zejdzie na dalszy plan  :) sama zobaczysz  ;)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
a ja sie bede starała o dziewczynke :)

całkiem nowa JA

Offline tasiek
  • entuzjasta
hehe juz nawet ksiązke zakupiłam zeby sie dokształcic jak zrobic chłopca:D wyprobuje wszystkie metody za jednym razem zeby skutecznośc była większa-hehe
tylko zastanawiam sie czy lepiej w lipcu zaczac czy moze poczekac i od wrzesnia heheh:)

Offline Olucha

• Chuck Norris
Odradzałabym ci od lipca, z tego względu że zostaną ci 2 miesiące do ślubu, zakładając że uda Wam się za pierwszym razem, a w tych pierwszych miesiącach kobieta czuje się bardzo słabo jest mnóstwo różnych dolegliwości, trzeba też z sobą obchodzić się jak z jajeczkiem więc np o tancach nie ma mowy  :)

Offline tasiek
  • entuzjasta
własnie dlatego nadal sie zastanawiam...choć nie wydaje mi się żebym miała aż tyle szczęścia żeby od razu:/. narazie zamierzam przeczytac zamowiona ksiązke i pozerać kwas foliowy:) choć przyznam się szczerze że sie napaliłam:/

Offline Olucha

• Chuck Norris
Ja też nie podejrzewałam że uda Nam się za pierwszym razem, tym bardziej że podobno nie mogłam mieć dzieci, a tu niespodzianka  :) Nigdy nie przewidzisz, oprócz mnie przed poczęciem łykał też kwas foliowy mój M, tak lekarz zalecił  ;)

Offline tasiek
  • entuzjasta
ooo też łykał...a to ciekawostka:) dobrze wieDZiec kupie podwójne opakowanie hehe a czy moge spytac czy już wiesz jaką płeć masz pod serduszkiem?

Offline Olucha

• Chuck Norris
U faceta dawka powinna być mniejsza jesli dobrze pamiętam 200, a u kobiet 400  ;) Będziemy mieli córeczkę  ;D

Offline marta86star

• bywalec
  • data ślubu: 18.07.2009

Ja na Twoim miejscu bym poczekała. Nigdy nie wiadomo jak zareagujesz na początek ciąży.

Ja w pierwszym trymestrze miałam takie nudności, że praktycznie nie ruszałam się z domu.

Więc ciężko było by tańczyć i dobrze się bawić w takiej sytuacji.

Ale jak wiadomo każda kobieta reaguje inaczej.

W każdym bądź razie życzę powodzenia :)

Offline tasiek
  • entuzjasta
dziewczyny a nudności występują po jakim zcasie? miesiącu dwóch? czy różnie?

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
kurde ale sie dzieciaczkowo zrobilo w odliczankach :)

całkiem nowa JA

Offline tasiek
  • entuzjasta
hehe a mówią o niżu demograficznym :P trzeba coś kombinować żeby miał kto na nasze emeryturki pracować :P