Autor Wątek: dekoracja auta  (Przeczytany 95112 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
dekoracja auta
« Odpowiedź #60 dnia: 16 Sierpnia 2005, 22:30 »
He he - ja też miałam skojarzenie z marchewkami agulkaaa  :D
Lubię delikatne ozdoby a te - przynajmniej niektóre - są mocno przesadzone.... :shock:

Offline Julia
  • Chuck Norris
dekoracja auta
« Odpowiedź #61 dnia: 16 Sierpnia 2005, 22:49 »

Offline monika_mb

• entuzjasta
  • data ślubu: 29 lipiec 2006
dekoracja auta
« Odpowiedź #62 dnia: 24 Lutego 2006, 11:59 »
ok podnoszę temat....

My najprawdopodobmiej będziemy jechać samochodem rodziców - granatowym fordem mondeo - w związku z tym czeka nas jego dekorowanie. Szukam inspiracji !! Może macie jeszcze jakieś nowe propozycje...? Dodam, że zrobienie stroika przez moją mamę nie jest problemem...ma kobitka talent ;)
Ja znalazłam takie - najbardziej mi się podoba to z tiulem na masce....

Liwia Łucja B. - zawdzięczam Ci swoje życie.....

31.08.2007r, godz.19:50... Liwia..nasz maleńki wielki Cud... 53cm, 3650g

Offline sylwka

• bywalec
dekoracja auta
« Odpowiedź #63 dnia: 24 Lutego 2006, 12:07 »
Ta ostatnia dekoracja też jest bardzo ładna, taka delikatna. Wy chociaż macie samochód, a ja? Nie mogę namówić mojej drugiej połówki na załatwienie jakiejś bryki, on chce jechac ich ksarą, a ja nie chcę o niej słyszeć :twisted:  Co robić   :blagam:

Offline monika_mb

• entuzjasta
dekoracja auta
« Odpowiedź #64 dnia: 24 Lutego 2006, 13:30 »
Cytat: "sylwka"
Wy chociaż macie samochód, a ja? Nie mogę namówić mojej drugiej połówki na załatwienie jakiejś bryki, on chce jechac ich ksarą, a ja nie chcę o niej słyszeć  Co robić

Wiesz...wydaje mi się, że samochód to chyba jest najmniej ważny (przynajmniej dla nas)...My na początku mieliśmy jechać Peugotem 307 COMBI ale niestety go ukradli buuu... :( Szczerze powiedziawszy, to nam szkoda kasy na wynajmowanie samochodu dlatego jedziemy swoim...chyba, że teść załatwi jakiegoś kolegę, co miałby nas ochotę zwieść...  Wolimy te pieniążki dołożyć np. do sesji zdjeciowej - bo to jest pamiatka na całe życie...a samochód....czasem to goście nawet nie zwrócą na niego uwagi...

Offline sylwka

• bywalec
dekoracja auta
« Odpowiedź #65 dnia: 24 Lutego 2006, 14:03 »
A dla mnie ważne jest, czym pojedziemy. Nie chcę jechać białym samochodem (a xsara właśnie jest biała), marzy mi się passat albo touran (tak to sie chyba pisze). Nie wiem jak przekonać misia do załatwienia jeakiejś bryki, poza tym nie mam nikog znajomego z takim autem, które by mi odpowiadało - nie jestem wybredna, ale naprawdę nie ma w czym wybierać :(

Offline monika_mb

• entuzjasta
dekoracja auta
« Odpowiedź #66 dnia: 24 Lutego 2006, 15:16 »
Może wystarczy powiedzieć, że to dla Ciebie dużo znaczy i chciałabyś tego dnia inny samochód niż ten, którym jeździcie na codzień... Dla mnie najlepszym argumentem na jakąś sprawę, którą ja chcę, a Marek troszkę sceptycznie się do niej nastawia, to jest to, że potem będę tego bardzo załowała, że nie mieliśmy, czy nie zrobiliśmy tego czy tamtego...a przecież on chce, żebym była szczęściwa i zadowolona.....
polecam metodę - już kilka razy się sprawdziła :)

Offline Antalis
  • Chuck Norris
dekoracja auta
« Odpowiedź #67 dnia: 24 Lutego 2006, 15:56 »
A ja się zastanawiam jak można jeepa udekorować do ślubu ...  :roll:

Offline aniata
  • użytkownik
  • **
dekoracja auta
« Odpowiedź #68 dnia: 18 Marca 2006, 19:55 »
My nie mielismy jeepa ale takie autko:

(jestem za skromnoscią wieć i autko niewiele miało dekoracji)

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
dekoracja auta
« Odpowiedź #69 dnia: 18 Marca 2006, 20:13 »
Cytat: "Antalis"
A ja się zastanawiam jak można jeepa udekorować do ślubu ...

My mieliśmy jeepa .
Na masce były dwie szarfy leciały od lusterek i zbiegały się na początku środka maski , na klamkach mieliśmy kokardki i z tyłu też chyba coś ...nie pamiętam .
Nie chciałam , za dużo przylepiać bo sie bałam , że potem odejdzie z lakierem , a szkoda by by było autka :D
Wszystkie ozdoby kupowałam na alleg.. Wystarczy , że podałam marke i model autka i zrobili na zamówienie :D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Antalis
  • Chuck Norris
dekoracja auta
« Odpowiedź #70 dnia: 19 Marca 2006, 14:18 »
Elu masz moze fotki Waszego samochodziku?? Jaki miał kolor ??

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
dekoracja auta
« Odpowiedź #71 dnia: 19 Marca 2006, 16:22 »
To był ciemny granat poczekaj chwilke to zmniejsze zdjęcia i umieszcze je w albumie
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
dekoracja auta
« Odpowiedź #72 dnia: 19 Marca 2006, 16:40 »

Offline Antalis
  • Chuck Norris
dekoracja auta
« Odpowiedź #73 dnia: 19 Marca 2006, 17:52 »
Dzięki Elu za fotosy :)

Offline sweetcoffee

• zapaleniec
dekoracja limo
« Odpowiedź #74 dnia: 21 Marca 2006, 10:24 »
drogie forumowiczki
autko juz mam wybrane i termin tez zarezewowany
teraz problem z dekoracja mojej limuzynki myslalam o czyms delikatnym moze tylko na klamki sama nie wiem. Możecie coś doradzić? A oto zdjęcie limuzynki

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
dekoracja auta
« Odpowiedź #75 dnia: 21 Marca 2006, 11:58 »
Śliczne autko - dech mi zaparło w piersi....
Niestety w mojej okollicy nie ma takiej wypożyczalni; a nawet jakby była to cena byłaby baaaaaaaaardzooooo wysoka.

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
dekoracja auta
« Odpowiedź #76 dnia: 21 Marca 2006, 11:58 »
aa co do wystroju, to nie mam na razie pojęcia. Same auto prezentuje sie rewelacyjnie  :D

Offline ancik

• bywalec
dekoracja auta
« Odpowiedź #77 dnia: 21 Marca 2006, 12:16 »
Cytat: "sweetcoffee"
A oto zdjęcie limuzynki

o rany kobieto ile wy palcicie za to cudo?? chyba ze 100zl za godzine
ale jesli chodzi o przystrojenie to jednek kazdemu sie cos innego podoba ja uwielbiam duze wiązanki na srodku maski z samych kwiatów i tyle. klasycznie a w przypadku takiego samochodu on sam jest ozdoba wiec nie przesadzaj z dekoracjami. pozdrawiam  :mrgreen:

POZDRAWIAM i bardzo gorąca sciskam: ~monika~ ; dorota77 ; martinii ; madziulek

juz sie nie usmiecham...:( buu...

Offline azzurra
  • maniak
dekoracja auta
« Odpowiedź #78 dnia: 21 Marca 2006, 12:45 »
A ja na masce posadziłabym parę misiów - pana młodego i pannę młodą. I nic więcej. Tak słodko i uroczo, auto broni się same swą ekskluzywnością.
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline okruszek

• maniak
dekoracja auta
« Odpowiedź #79 dnia: 21 Marca 2006, 13:16 »
Cytat: "ancik"
chyba ze 100zl za godzine

300 zł za godzinę
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline azzurra
  • maniak
dekoracja auta
« Odpowiedź #80 dnia: 21 Marca 2006, 13:18 »
Cytat: "okruszek"
Cytat: "ancik"
chyba ze 100zl za godzine

300 zł za godzinę

Na allegro są za 200 PLN za godzinę, ale minimalny czas wynajmu to 6 godzin. ;)

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
dekoracja auta
« Odpowiedź #81 dnia: 21 Marca 2006, 13:18 »
Kiedys marzylam tak samo o limuzynie,ale ceny ostudzily moje zapaly  :( A co do przystrojenia to ja tez obstawialabym wiazanke dopasowana do kwiatow w twoim bukiecie.
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
dekoracja auta
« Odpowiedź #82 dnia: 21 Marca 2006, 13:37 »
Ja też będę miała limuzynę prawie taką samą. Rozmawiałam już z moją dekoratorką, która podejmie się zadania strojenia jej - na masce będzie po przekątnej ułożona girlanda z kwiatów (miały być słoneczniki, ale zobaczymy jak to wyjdzie ostatecznie) i małe girlandy w oknach lub kokardki przy klamkach. My nie chcemy zbytnio przesadzać z jej przystrajaniem, dla mnie ustrojenie maski już by wystarczło.
My będziemy płacić ok. 400zł/h tyle tylko, że prawdopodobnie dostaniemy zniżkę na 300zł/h. Wyliczyliśmy, że limuzyna będzie nam potrzebna na max. 3 godziny, także jakoś to da się znieść. A to jednak dobry pomysł, bo w środku zmieszczą się bez problemu świadkowie i fotograf, a w cenę wliczony jest szampan. Doświadczenie z limuzynami mam, bo na stódniowkę w 8 osób zrzuciliśmy się na taką i wzbudziliśmy niezłą sensację podjeżdżając nią pod szkołę (mieliśmy zdjęcie w lokalnej gazecie) :) Warto wydać trochę kasy dla poczucia się wyjątkowo w tym dniu :)

Offline okruszek

• maniak
dekoracja auta
« Odpowiedź #83 dnia: 21 Marca 2006, 13:48 »
Cytat: "Beth"
w cenę wliczony jest szampan

a szampan to drogi wydatek?

na stódniowkę w 8 osób zrzuciliśmy się na taką i wzbudziliśmy niezłą sensację podjeżdżając nią pod szkołę (mieliśmy zdjęcie w lokalnej gazecie)

to niezłe! Podoba mi się !
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline Agaś
  • użytkownik
  • **
dekoracja auta
« Odpowiedź #84 dnia: 21 Marca 2006, 14:01 »
Hej
Autko jest tak okazałe, że moim zdaniem na masce mogłabyś umocować nieduży bukiet kwiatów i przy klamkach po kokardce z małym kwiatkiem, takim jak w bukiecie.
Pozdrawiam :D

Offline azzurra
  • maniak
dekoracja auta
« Odpowiedź #85 dnia: 21 Marca 2006, 14:07 »
Warto wydać trochę kasy dla poczucia się wyjątkowo w tym dniu :)

Znowu wyjdzie, że jakaś dziwna jestem, ale żeby czuć się wyjątkowo w dniu ślubu, nie potrzebuję ekskluzywnego samochodu... Wystarczy mi sam fakt, że wychodzę za mąż za mojego Szymusia... :jupi:

Cóż, nie moje pieniądze, więc ich liczyć nie będę. Każdy ma inne priorytety tego dnia, inne potrzeby  8)

Offline Ecia

• uzależniony
dekoracja auta
« Odpowiedź #86 dnia: 21 Marca 2006, 14:17 »
Cytat: "azzurra"
Znowu wyjdzie, że jakaś dziwna jestem, ale żeby czuć się wyjątkowo w dniu ślubu, nie potrzebuję ekskluzywnego samochodu...

Ja w sumie też nie :) Ale jeżeli kogoś stać, to czemu nie podarować sobie trochę luksusu :)

A jeśli chodzi o dekrację to raczej skromnie - limuzyna sama w sobie jest bardzo elegancka, proponowałabym na przykład tylko wstążki z małymi kwiatkami od przodu maski do lusterek. Mogłaby być nawet bez dekoracji - takie auto broni się samo.

A tak swoją drogą - sweetcoffee bierzemy ślub w tym samym dniu :)

Offline ancik

• bywalec
dekoracja auta
« Odpowiedź #87 dnia: 21 Marca 2006, 14:27 »
Cytat: "Ecia"
azzurra napisał/a:
Znowu wyjdzie, że jakaś dziwna jestem, ale żeby czuć się wyjątkowo w dniu ślubu, nie potrzebuję ekskluzywnego samochodu...

heheh no to ja tez jestem dziwna :D:D my jedziemy pasatem mojego swiadka i to mi w zupelnosci wystarczy :) nie musze nic placic (z wyjatkiem ustrojenia) a i tak jest ekskluzywny :) pozdrawiam  :mrgreen:

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
dekoracja auta
« Odpowiedź #88 dnia: 21 Marca 2006, 15:01 »
Nie wiem jak to się stało, że napisałam "studniówka" przez "ó"  :oops: Chyba to z pośpiechu :)
Nie można generalizować. Niekórzy pewnie dlatego biorą jakieś takie wypasione auta, żeby po prostu zrobić koło siebie "szum", zrobić wrażenie na gościach itp. (apropos - widziałyście film "Wesele"? Jeśli nie, to polecam!) Ale niektórym nawet nie o to chodzi. Dla mnie to jest spełnienie pewnych marzeń, jakaś wizja tego jedynego w życiu dnia. Limuzyna pewnie będzie po prostu jednym z dopełnień, które złożą się na calutki dzień. Poza tym jest wygodna i duża. Fajnie będzie razem ze świadkami dojechać do miejsca wesela i trochę się rozluźnić.

Offline ancik

• bywalec
dekoracja auta
« Odpowiedź #89 dnia: 21 Marca 2006, 15:38 »
Nie można generalizować. Niekórzy pewnie dlatego biorą jakieś takie wypasione auta, żeby po prostu zrobić koło siebie "szum", zrobić wrażenie na gościach itp

pewnie ze tak, ja nie twierdze ze ci ktorzy wynajmuja taka limuzyne sa dziwnii jak by mnie bylo na taka ekstrawagancje stac to na bank bym taka pojechala ale ze mnie nie stac to nie pojade a z pasata swiadka bede zadowolona. chodzi tylko oto ze dla mnie samochod nie jest az tak bardzo wazny ale w zaden sposob nie neguje tych ktorzy sie na niego decyduja. poza tym nie wszyscy maja swiatka tak jak ja ktory ma auto nadajace sie na auto pary mlodej :) a ja to poprostu wykorzystam :)
pozdrawiam