Autor Wątek: ocena kamerzysty  (Przeczytany 107360 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Odp: ocena kamerzysty
« Odpowiedź #210 dnia: 21 Października 2010, 14:23 »
No to ja dostałam film z pleneru jakoś po tygodniu a ze ślubu i wesela po dwóch :) Ale z tego co mi wiadomo, zwykle czeka się dłużej... :drapanie:

Offline Marlena i Krzysiek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.08.2010
« Odpowiedź #211 dnia: 29 Listopada 2010, 21:51 »
Drodzy, polecamy profesjonalną obsługę kamerzysty zespołu Vega, z których usług korzystaliśmy w sierpniu.  Oni odnajdują się w każdej sytuacji :) Łapią świetne i ważne chwile, nieprzeszkadzają!! Wykonują swoją pracę w sposób profesjonalny z każdej strony ::) Najważniejszy jest jednak efekt końcowy, którym byliśmy zachwyceni, Piękne ujęcia, dobra muzyka i wszystko tak zgrane, że chciało się oglądać i z wielkim zniecirpliwieniem czekaliśmy na każdy następny moment filmu.  Wielkie dzięki Vega!! M&K

Offline mychaszara
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.05.2011
« Odpowiedź #212 dnia: 29 Listopada 2010, 22:01 »
Cytat: Precious link=topic=14360. msg1252170#msg1252170 date=1273066656
Jesli ktos chetny moge na prv przesłać ceny chybab z dziesięciu różnych firm z bydgoszczy od ktorych dowiedziałam sie ile chca za filmowanie.  podobna listę mam
z fotografami. 
Moge prosic o taka liste ;)

Offline Aga i Paweł

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.08.2010
« Odpowiedź #213 dnia: 30 Listopada 2010, 20:53 »
My również korzystaliśmy z usług kamerzysty vegi .  Film bardzo nowocześnie zrealizowany.   Oprócz stałych części (ceremonia + wesele) dużo skrótów na zasadzie teledysku ze wspaniałymi przejściami i przyjemną muzyką.  Osobiście nigdy nie podobały mi się filmy ślubne, gdyż zawsze były nudne i mało ciekawie zrealizowane.  Ten film ogląda się z prawdziwym zaciekawieniem  ( i nie jest to tylko moje zdanie).  Szczerze polecamy.

Offline Malachite

• nowicjusz
  • *
  • Emilek, ur. zm. 9 XII 2009, Lenka, ur. 18 III 2011
  • data ślubu: 10.06.2011
« Odpowiedź #214 dnia: 13 Grudnia 2010, 20:53 »
Bardzo proszę o namiary na kamerzystę, którego zachwalała Nemezis. . . 

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #215 dnia: 13 Grudnia 2010, 22:53 »
Wysłałam :)

Offline Malachite

• nowicjusz
  • *
  • Emilek, ur. zm. 9 XII 2009, Lenka, ur. 18 III 2011
  • data ślubu: 10.06.2011
« Odpowiedź #216 dnia: 14 Grudnia 2010, 20:31 »
Dzięki Zaba i Nemesis - już jesteśmy po spotkaniu.  Zaprezentowane filmiki wyglądają bardzo fajnie, spotkanie w sympatycznej atmosferze :-) Miodzio :-) A więc, wyczekujemy czerwca :-D

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #217 dnia: 14 Grudnia 2010, 23:41 »
No to super, mam nadzieję, że w czerwcu pochwalisz się nam rezultatami tego spotkania ;D

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #218 dnia: 15 Grudnia 2010, 09:14 »
Maachite : Dobry wybor  :D!Tez mialam Roberta ;).

Offline mychaszara
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.05.2011
« Odpowiedź #219 dnia: 17 Grudnia 2010, 15:22 »
Witam dziewczyny mam takie pytanko odnośnie firmy o nazwie FOTOMEDIA z Brzozy k.  Bydgoszczy może miał ich ktoś na swoim weselu bardzo prosiłabym o opinie.  Jutro mamy z nimi spotkanie i chciałabym sie zorientować czy warto ich wziaść.

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #220 dnia: 9 Stycznia 2011, 22:45 »
Drodzy, polecamy profesjonalną obsługę kamerzysty zespołu Vega, z których usług korzystaliśmy w sierpniu.  Oni odnajdują się w każdej sytuacji :) Łapią świetne i ważne chwile, nieprzeszkadzają!! Wykonują swoją pracę w sposób profesjonalny z każdej strony ::) Najważniejszy jest jednak efekt końcowy, którym byliśmy zachwyceni, Piękne ujęcia, dobra muzyka i wszystko tak zgrane, że chciało się oglądać i z wielkim zniecirpliwieniem czekaliśmy na każdy następny moment filmu.  Wielkie dzięki Vega!! M&K
My również korzystaliśmy z usług kamerzysty vegi .  Film bardzo nowocześnie zrealizowany.   Oprócz stałych części (ceremonia + wesele) dużo skrótów na zasadzie teledysku ze wspaniałymi przejściami i przyjemną muzyką.  Osobiście nigdy nie podobały mi się filmy ślubne, gdyż zawsze były nudne i mało ciekawie zrealizowane.  Ten film ogląda się z prawdziwym zaciekawieniem  ( i nie jest to tylko moje zdanie).  Szczerze polecamy.
Chcielibyśmy polecić studio Vega z Bydgoszczy xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Profesjonalizm, pasja, perfekcja, zaangażowanie, twórczość, intensywna praca, a jednocześnie zabawa. 
Gdy połączy się to wszystko to nie może powstać nic innego niż prawdziwe dzieło  sztuki.
Tym właśnie jest nasz film ślubny, który nawet w naszych wyobrażeniach nie był tak wspaniały.
Oglądanie tak dobrze nakręconego i wspaniale zmontowanego dzieła to prawdziwa przyjemność.
Film stanowi wyjątkową pamiątkę, która sprawiła nam wiele radości za co bardzo dziękujemy i w pełni polecamy studio Vega.

Mirela i Marek

I PRAGNIECIE SIĘ Z NAMI TYM TUTAJ PODZIELIĆ TAK????SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ale nie róbcie z ludzi na tym formum deblili,a raczej NIE RÓB;-)

Offline aska25

• to my
  • użytkownik
  • **
  • ;))))
  • data ślubu: 4 WRZESIEŃ 2010
« Odpowiedź #221 dnia: 11 Stycznia 2011, 15:07 »
my mieliśmy bardziej prywatnego nazywa sie wideo-mag z fordonu cenny super i krecił jakoś do 3 czy 4 w nocy super przed zapłata za płyty idziecie obejrzeć płytki jak sie podoba to płacicie jak nie to czekacie na zmiane jest otwarty na propozycje polecam

Offline Precelek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011
« Odpowiedź #222 dnia: 11 Stycznia 2011, 19:26 »
a jak koszta?

Never run faster than your guardian angel can fly ....

Offline life
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #223 dnia: 11 Stycznia 2011, 19:35 »
Witam.  A co myślicie o firmie AIMART? zastanawiam się nad wyborem.

Offline megi4507
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #224 dnia: 12 Stycznia 2011, 21:14 »
AIM ART SPOKO mi się podoba tylko sama jakośc filmu nie jest aż tak dobra chyba że zdecydujecie sie na kamerę HD to spoko.
jeżeli macie ochotę na niestandardowy film typu shrek lub tym podobne to jak najbardziej weźcie aimart.
Ja polecam adi-fot cena ta sama jakość troche lepsza, super dźwięk, ale to moje subiektywne zdanie.
oby dwie firmy znajdziecie w google - zadzwon zapytaj, a najlepiej pojechac i zobaczyc kilka roznych slubow bo kazdy jest inny.

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #225 dnia: 16 Stycznia 2011, 19:13 »
I PRAGNIECIE SIĘ Z NAMI TYM TUTAJ PODZIELIĆ TAK????SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ale nie róbcie z ludzi na tym formum deblili,a raczej NIE RÓB;-)

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #226 dnia: 16 Stycznia 2011, 19:28 »
Bo należymy do osób które nie lubią tego typu produkcji. 

A my na Forum nie lubimy ludzi, którzy reklamują sami siebie w taki sposób......

Offline kamila i łukasz
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #227 dnia: 16 Stycznia 2011, 20:52 »
a kogo macie na mysli?nas?

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #228 dnia: 16 Stycznia 2011, 21:45 »
Widzę, że pewna firma nieźle się promuje :) Wpisy "zadowolonych klientów" na Forum, zaproszenia na Facebooka na skrzynce mailowej......

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #229 dnia: 16 Stycznia 2011, 22:36 »
posprzatane :)
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #230 dnia: 16 Stycznia 2011, 23:08 »
:-)

Offline incognito
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: czerwiec 2010r. :)
« Odpowiedź #231 dnia: 23 Stycznia 2011, 20:48 »
Witam.  A co myślicie o firmie AIMART? zastanawiam się nad wyborem.

My korzystaliśmy z ich usług :) Mogę śmiało polecic, żadnych wpadek, a współpracowało się naprawdę fajnie. Ale muszę przyznac rację: jakośc filmu mogłaby byc ciut lepsza (wybacz Leszku :D) My nie zdecydowaliśmy się na HD przez cięcie kosztów, ale nie znaleźliśmy też nikogo w kuj-pom, kto miałby tak samo dobre pomysły jak Aimart i super jakośc - niestety, coś za coś. Zabrakło mi flycamu, cała reszta bez zarzutów. Film zdecydowanie nie należy do nudnych, a oto nam przede wszystkim  chodziło. Myślę jednak, że jeśli AIMART zainwestowałby w sprzęt, nie miałby sobie równych w Bydgoszczy...

Offline Kas

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #232 dnia: 24 Stycznia 2011, 20:10 »
Niedawno spotkałam się na stronie z filmikiem gdzie są teksty z filmów zamiast rozmów gości, byłam w szoku czego to ludzie nie wymyślą  :o
Co o tym myślicie?  Jak trafi na gościa który nie lubi się śmiać z siebie to nie będzie wesoło  ::)
Chyba jednak wolę normalne filmowe relacyjki!

Offline madziara07

• uzależniony
« Odpowiedź #233 dnia: 30 Stycznia 2011, 16:31 »
tez cos takiego widzialam, jako podsumowanie trzygodzinnego (brrr) filmu byly wlasnie sceny z wesela z podlozonym dzwiekiem z filmu.
Mnie osobiscie nie powalilo ale tesciowie byli zachwyceni i stwierdzili ze to najlepszy fragment calego filmu
pozdrawiam
Mówi się, że kogo bogowie chcą zniszczyć, temu najpierw odbierają rozum. W rzeczywistości temu, kogo chcą zniszczyć, bogowie wręczają odpowiednik krótkiej laski z syczącym lontem i napisem "Acme Dynamite Company" na boku. Tak jest ciekawiej i trwa krócej.

Offline Kas

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #234 dnia: 31 Stycznia 2011, 00:04 »
To jednak się podoba  ;D

Offline oliwka333
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 3.07.2010
« Odpowiedź #235 dnia: 6 Lutego 2011, 18:28 »
A ja nie polecam EMOTION z Bydgoszczy - kiepska komunikacja i film byle jaki. zawiodlam sie.

Offline Arleta i Tomek

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.09.2010
« Odpowiedź #236 dnia: 26 Lutego 2011, 06:36 »
My korzystaliśmy z AFR Aimart. Po prostu rewelacja - jesteśmy najbardziej właśnie zadowoleni z filmu! Bardzo dobry kontakt z Panem Leszkiem - właścicielem - cenne rady, film zmontowany wg naszych wskazówek, uwzględnione nasze poprawki, no i przesympatyczny kontakt za każdym razem!
Nie zgadzam się z jedną z przedmówczyń, która napisała, że jakość filmu słaba! My co prawda chcieliśmy mieć kręcone w HD, ale niestety w naszym terminie ta kamera była już zajęta i pozostała nam SD - ale jakość jest taka super, że nie zauważam różnicy na 40 calowym tv. Z czystym sumieniem mogę polecić Aimart - myślę, że jak ktoś się na nich zdecyduje to na pewno nie będzie żałował!

Offline Mapetka.my

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 4.06.2011
« Odpowiedź #237 dnia: 3 Kwietnia 2011, 19:39 »
W którymś wątku pytałam o firmę MSVIDEo i dostałam opinie na priv od pary, która korzystała z ich usług, więc sama zadzwoniłam, ale było juz za późno:( a szkoda bo ostatnio na youtubie znalazłam to:

Nie mamy jeszcze kamerzysty a slub za dwa miechy i prawdopodobnie nie będzie filmu, ewentualbie ktoś z rodziny bo mój tata ma kamerkę;) z polecanych na tym forum firm albo mają termin zajęty, no albo nam się nie podoba. Może ktoś zna dobrego kamerzystę niekoniecznie z Bydgoszczy ale z okolic, bo w sumie wesele bedziemy mieć poza Bydgoszczą

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #238 dnia: 3 Kwietnia 2011, 23:26 »
A dzwonilas do Pana Roberta co ja i Nemezis polecam ??
Ten kamerzysta liczy sie ze zdaniem pary mlodej , i wlasnie para mloda moze decydowac np o piosenkach ktore maja byc w filmie ;).A wiem , ze inni kamerzysci nie licza sie ze zdaniem mlodej pary ::).

Offline Mapetka.my

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 4.06.2011
« Odpowiedź #239 dnia: 4 Kwietnia 2011, 10:34 »
hmm, jeśli o nim wspominałyście na forum to napewno go sprawdziłam, albo przynajmniej zajrzałam na strone internetową, może wyślesz mi adres strony tego pana Roberta, bo nie kojarzę teraz