Byłam dzisiaj na pierwszym spotkaniu z kamerzystą, który będzie na moim weselu. Obejrzałam kilka filmów, które nakręcił i do tej pory nie mogę otrząsnąć się z wrażenia... W życiu czegoś takiego nie widziałam

To nie są takie typowe filmy weselne, ale coś w rodzaju klipów filmowych. Wygląda to tak, że najciekawsze scenki ze ślubu i z wesela są zgrane z podłożoną muzyką, do tego mnóstwo dynamicznych przejść i fajnych efektów (pewnie dlatego, że ta osoba zajmuje się również tworzeniem teledysków dla zespołów

). Trudno to opisać, ale efekt po prostu zwala z nóg... Każdy film to małe arcydzieło

Jeśli jest wśród Was ktoś, kto, podobnie jak ja, nie chce typowego nudnego tasiemca ale ciekawą i oryginalną pamiątkę, to mogę podać namiary na priv. Tym co dobre trzeba się dzielić

A, no i cena za filmowanie ślubu i wesela to 1000 zł, więc dość korzystnie. Do tego można zamówić filmowanie plenerowe oraz filmiki, które są podziękowaniem dla rodziców (chyba za 200 czy 300 zł). Najlepiej się z nim umówić i zobaczyć te cudeńka na własne oczy

Ja już nie chcę żadnego innego kamerzysty i nie mogę doczekać się filmu ze swojego wesela