Witam kochane środowo ...

Juz myslałam ze tylko mi sie wydaje ze sie zaokrąglił ale skoroo Wy to widzicie to sie bardzo ciesze ze juz nie jest kwadratowy heheh
Juz jutro kochane USG połówkowe ... juz nie mogę sie doczekać ... niechodzi tu juz o płec dzieciątka ale tez oto ze wkońcu je zobacze bo tak to tylko kopniaczki i kopniaczki ... moj mąż zrywa sie jutro z pracy zeby tez zobaczyc maluszka bo jak to stwierdził skoro nie moze go poczuc bo zawsze ucieka maluszek i niechce tatusia kopnąć ...to chociaz zobaczy szkraba jak sie rusza na monitorze ... ostatnio prubowaam nagrc maluszka jak sie rusza ale co brałam telefon to to przestawał ... nie wiem chyba nie lubi byc w centrum uwagi heheh ...
A tak ogólnie to u mnie wszystko wporządku dalej zadnych dolegliwości ciążowych ... oczywiscie zgaga jak była tak jest dalej wczoraj męczyła mnie cły dzień ... a no i zaczeło sie wstawanie w nocy na siusiu 2 razy raz około 3-4 a drugi około 6-7 rano najgorsze jest wstawanie o 6-7 bo pozniej ciezko jest mi usnąc ...czasami o juz wogóle nie zasypiam tylko sobie leze i gram na laptopie...
a tak wogóle to pogoda dzisiaj jakby ktoś miał sie powiesic ... wieje strasznie ... zimno brrrrrr ...nawet do sklepu niechce sie wyjsc a miałam zrobić ciasto

A no i jutro ide zrobic te okropne badania

WR i HBs antygen no i jeszcze mocz

... no wiec i tak musze wyskoczyc do apteki po kueczek na mocz

chyba mnie wywieje ...jak dobrze ze mam autko