Autor Wątek: BIELIZNA-SZCZECIN  (Przeczytany 23008 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
Odp: BIELIZNA-SZCZECIN
« Odpowiedź #30 dnia: 21 Sierpnia 2009, 14:39 »
Przepraszam dziewczyny, zapomniałam zupełnie zapytać mamę o tą gorseciarkę  :blagam:. Postaram się nie zapomnieć tym razem.

Offline stokrota86

• uzależniony
« Odpowiedź #31 dnia: 2 Kwietnia 2010, 09:03 »
odświeżam temat. niestety w moim przypadku bielizna będzie chyba większym problemem niż myślałam. wczoraj byłam w triumphie (dokładnie to w kerfurze koło turzynu), panie które tam pracują to chyba tylko plotkują i nic więcej. fakt, że zaproponowano mi pomoc, ale równie dobrze sama bym sobie poradziłą bo ślepa przeciez nie jestem. wybór z kremowych staników z odpinanymi ramiączkami i silikonowymi wstawkami w pasku niewielki. konkretnie to jedna sztuka i w dodatku nieciekawa. następnie sklep czar par (tu akurat kerfur na mieszka) panie miłe, ale wybór tez kiepski. stanik był ładny ale niestety mój biust chyba nie nadaje się dobardotki. jedna wydawała mi się za ciasna w obwodzie, druga, miseczka tego samego rozmiaru, była już dobra w obwodzie, ale miseczka za duża... i bądź tu mądra. nie mam wielkich balonów i chyba szybko nie znajdę tego co potrzebuję :/ dziś jadę do la chanson, zobacyzmy czy coś się zmieniło w obsłudze. skoczę też do józefiny na ryneczku pogodno jeśli nic nie kupię wcześniej. a może  ktoś zna jakiś inny sklep?

Offline stokrota86

• uzależniony
« Odpowiedź #32 dnia: 2 Kwietnia 2010, 12:21 »
dobrze, więc mój problem jest już nieaktualny. byłam w la chanson, poszło szybko i sprawnie. pani była miła, doradziła, przymierzyłam chyba 5 staników. ogólnie mają dużo ładnej bielizny. mój komplet kosztował 130 parę zł (stanik i figi), dodatkowo znalazłam ostatnio u mego męża karta rabatową do tego sklepu (nie wiem skąd ją miał ;>) więc zaplaciłam 129. ogólnie na plus chociaż nie czuję euforii, ale to wina tego, że po prostu nie jest zadowolona ze swojego biustu ;) pozdrawiam

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #33 dnia: 7 Kwietnia 2010, 15:43 »
Gdzie jest ten La Chanson?

Offline stokrota86

• uzależniony
« Odpowiedź #34 dnia: 7 Kwietnia 2010, 20:20 »
na ul. Bogusława, zaraz za winklem jak jest kino Helios i rossmann ;)

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #35 dnia: 7 Kwietnia 2010, 21:15 »
W La Chanson po ciąży kupiłam sobie super gorset i panie były bardzooo miłe, tak więc zaskoczona jestem taką niemiłą obsługą u wcześniejszych dziewczyn.. może teraz obsługa się zmieniła.. nie wiem.. Ale przed ślubem na pewno się tam wybiorę, żeby popatrzeć za ładną bielizną.. Mam nadzieję, że znajdę coś fajnego dla siebie.. Ale do tego czasu to może otworzy się w Szczecinie jakiś inny fajny sklep z sexowną bielizną.. (nadzieja matką głupich ;) )

Offline stokrota86

• uzależniony
« Odpowiedź #36 dnia: 8 Kwietnia 2010, 11:17 »
jeden otworzyli na królowej jadwigi, nazywa sie chyba ebras i ma nawet stronę internetową, ale jak oglądałam tą bieliznę to jest niemiłosiernie droga niestety. swoją drogą nazwa jakaś kiepska :P

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
« Odpowiedź #37 dnia: 29 Kwietnia 2010, 16:34 »
A ja polecam sklep Prinessa na ul. Potulickiej 62, byłam, mierzyłam prawie 1h (bo z sukienką), ale wyszłam b.zadowolona z dwoma stanikami, o zupełnie innych fasonach i rozmiarach niż zawsze kupuję, miła i cierpliwa pani, znajdzie coś dla każdego, obok mnie mierzyła staniki młoda dziewczyna, też chyba z 10 staników, aż pani znalazła dla niej ten jedyny  :D

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #38 dnia: 30 Kwietnia 2010, 09:00 »
Agulec jak cenowo to wygląda?

Offline green_shoes

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 04.09.2010
« Odpowiedź #39 dnia: 30 Kwietnia 2010, 15:38 »
hej dziewczyny,

ja swojego czasu zrobiłam małą rewolucję stanikową.

Zawsze nosiłam, nieśmiertelne 75C. Do czasu... trafiłam na blog stanikomania i na elektroniczny bra-fitter. I objawiło się :)  Mój rozmiar to 65DD!!!! Zakupy robiłam przez internet, więc pierwsze dwa staniki były nietrafione, ale gdy już przymierzyłam ten właściwy. Cudo! Piersi są na swoim miejscu, nie szaleją na prawo i lewo, no i świetnie wyglądają :)
Fakt staniki są drogie (150-160 zł), ale nie żałuję.

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #40 dnia: 30 Kwietnia 2010, 20:29 »
A ja byłam dzisiaj na bra-fittingu  ;D Najpierw chciałam iść z koleżankami na Jagiellońską ale tam trzeba się wcześniej umawiać i zapisy są już na 11 maja  :o więc poszperałyśmy w necie i znalazłyśmy sklep na Królowej Jadwigii 9/1 - sklep Ebras.
Przemiła obsługa, super pomoc w doborze stanika. Zawsze kupowałam staniki 85D ale teraz schudłam i nie wiedziałam jaki w koncu mam rozmiar. Pani mi pomogła i wyszłam z 3 super fajnymi i świetnie dobranymi stanikami  :D
Ceny staników są mniej więcej takie jak w Triumphie - najtańszy z zakupionych - 83zł., najdroższy - 140zł.

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #41 dnia: 30 Kwietnia 2010, 21:55 »
Wybiorę się po karmieniu, też mam odwieczny problem ze stanikami  ::)
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
« Odpowiedź #42 dnia: 30 Kwietnia 2010, 23:34 »
Zabawex, jeden kosztował niecałe 50zł, a drugi 100zł, przy czym oba są zupełnie różne, ale oba sobie chwalę :)

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #43 dnia: 1 Maja 2010, 09:46 »
Wybrałam 3 staniki ale mierzyłam chyba ze 30 sztuk!

Offline ellie
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #44 dnia: 7 Maja 2010, 21:40 »
rozumiem że  sklep La Chanson nie ma  wygórowanych cen?do tej pory nie miałam odwagi do niego wejść przez moje  wyobrażenie  co do cen w tym sklepie,teraz zaś zamierzam tam zawitać,dzięki za  natchnienie:)

Offline nuage
  • forumowicz
« Odpowiedź #45 dnia: 19 Maja 2010, 19:12 »
Ja jestem już obkupiona w staniki w dobrym rozmiarze, do ślubu kupiłam bieliznę przez internet, model Hestia strapless firmy Panache. A mój rozmiar to 65DD. Wszystkim dziewczynom polecam przejście się do ebras albo do Boob na Jagiellońskiej - w obu sklepach Panie naprawdę umieją dobrać bieliznę i nie wmuszają nieśmiertelnych 75B i 80C.
Co do La Chanson to raczej mam negatywną opinię, byłam tam ostatnio i pytałam o jakiekolwiek staniczki w obwodzie 65 to były chyba aż 2 i miski oczywiście max D. Pani też niezbyt miła była.

Offline kamila3d
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.08.2010
« Odpowiedź #46 dnia: 21 Maja 2010, 11:45 »
Byłam dziś w Ebras panie bardzo miłe i cierpliwe, dobrały mi inny rozmiar bielizny niż nosiłam dotąd. Z bielizny nie mają ale mają za to na inne okazje ;)
Komplet ślubny kupiłam w  La Chanson, mały wybór białych bardotek ale znalazłam coś dla siebie :)

Offline mk

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #47 dnia: 3 Lipca 2010, 19:00 »
Poszukiwanie bielizny ślubnej w Szczecinie to niezły wyczyn. . .
Zaczęłam standardowo od Fali - model do sukienki z dekoltem był tylko jakoś o push-up'ie zapomnieli.
Dalej był e-bras na Królowej Jadwigi tam niestety w związku z sezonem letnim bielizny mało,
a nie gwarantują że nawet jak zamówią to będzie na czas.  Kolejny niesolidny dostawca. . .  Podobnie miałam z butami ślubnymi.
Przypomniałam sobie, że polecałyście bieliznę Samanta na ryneczku Pogodno i to był strzał w dziesiątkę:)
Pani kompetentna i miła.  Trafiłam na akcję odmrażania cen i kupiłam dodatkowo pas do pończoch.  A co!
Wrócę tam jeszcze po bieliznę na co dzień. . .

Offline k8libby

• forumowicz
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #48 dnia: 3 Lipca 2010, 19:25 »
Ja do sukienki nie zakładam stanika :)
a majty, kupiłam sobie, takie spodenki z rozcięciami po bokach, z miękkiej koronki i rozmiar większe, zeby się nie wpijały. Grunt to wygoda i przewiew :P
Pończoch nie zakładam, bo mam buty z odkrytymi przodami, więc problem pończoch i podwiazek odpada. Zresztą nie wyobrażam sobie siebie w pończochach w taki upał...

Offline mk

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #49 dnia: 4 Lipca 2010, 15:48 »
Co do stanika to radzę się zastanowić i poprzymierzać.
Moja koleżanka była bez stanika i nieładnie to wyglądała mimo że miała sukienkę z fiszbinami.
Grawitacja działa:)

Offline k8libby

• forumowicz
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #50 dnia: 4 Lipca 2010, 17:38 »
Jeśli ma na co, to działa ;)

Offline oranginaab

• nowicjusz
  • *
  • Rezerwujemy salę....
  • data ślubu: 30 lipiec 2011
« Odpowiedź #51 dnia: 9 Lipca 2010, 09:41 »
U mnie to samo, ja to w ogóle mogłabym dekoltu nie mieć, bo nie ma co pokazywać.  Ale do Ebras się wybiorę, bo ciekawa jestem co mi zaproponują. . . .  Pozdrawiam i dziękuję za informację
« Ostatnia zmiana: 13 Sierpnia 2010, 11:45 wysłana przez Maja »

Offline anullali

• uzależniony
  • data ślubu: 10.09.2011
« Odpowiedź #52 dnia: 13 Sierpnia 2010, 11:44 »
tez pojde tam:) zrobilam sobie taki elektorniczny bra-fitter i wyszla drastyczna roznica z obecnego 75C-D wskoczylam na 65I  ??? pojde sie przekonac czy faktycznie. . .  fajnie by bylo miec miseczke I  ;D

Offline ivy
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.06.2011r.
« Odpowiedź #53 dnia: 5 Października 2010, 11:59 »
Polecam sklep ebras - naprawdę miła obsługa i co najważniejsze - pierwszy sklep, w którym na informację, że noszę 60 pod biustem Pani mnie nie wyśmiała tylko dobrała idealną miseczkę :)
Doceń to co masz,
Walcz o to, czego pragniesz.  .  .

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #54 dnia: 5 Października 2010, 12:09 »
ja takze zmieniłam  sklep z bielizną...

e-bras i bob.. to sa na dziś moje typy... :)
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline fkmar

• Cleo&LeoFOREVER
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 17/06/2011
« Odpowiedź #55 dnia: 6 Października 2010, 19:35 »
tez poprosze namiary na ta sama pania!

Offline Blondyna1978
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.12.2014
« Odpowiedź #56 dnia: 28 Grudnia 2014, 22:52 »
Ja polecam DOBRY ROZMIAR na Więckowskiego 7.   Byłam, zobaczyłam i. . .  POLECAM!!! Salon dla Kobiet z dużym biustem - ale naprawdę, Panią Asię polecam całym sercem.