odświeżam temat. niestety w moim przypadku bielizna będzie chyba większym problemem niż myślałam. wczoraj byłam w triumphie (dokładnie to w kerfurze koło turzynu), panie które tam pracują to chyba tylko plotkują i nic więcej. fakt, że zaproponowano mi pomoc, ale równie dobrze sama bym sobie poradziłą bo ślepa przeciez nie jestem. wybór z kremowych staników z odpinanymi ramiączkami i silikonowymi wstawkami w pasku niewielki. konkretnie to jedna sztuka i w dodatku nieciekawa. następnie sklep czar par (tu akurat kerfur na mieszka) panie miłe, ale wybór tez kiepski. stanik był ładny ale niestety mój biust chyba nie nadaje się dobardotki. jedna wydawała mi się za ciasna w obwodzie, druga, miseczka tego samego rozmiaru, była już dobra w obwodzie, ale miseczka za duża... i bądź tu mądra. nie mam wielkich balonów i chyba szybko nie znajdę tego co potrzebuję :/ dziś jadę do la chanson, zobacyzmy czy coś się zmieniło w obsłudze. skoczę też do józefiny na ryneczku pogodno jeśli nic nie kupię wcześniej. a może ktoś zna jakiś inny sklep?