Autor Wątek: Dom Malego Dziecka  (Przeczytany 7081 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Magda Sz.
  • entuzjasta
Dom Malego Dziecka
« dnia: 19 Września 2005, 12:29 »
Mam pytanko do Was. Czy ktos wie czy i gdzie w Szczecinie jest dom malego dziecka lub rodzinny dom dziecka, gdzie sa male dzieciaczki? Mam kontakt z dwoma domami, w jednym z nich sa male dzieciaczki, ale jest ich tylko 6, natomiast w drugim jest 2 razy wiecej, ale sa juz takie wieksze (13-17) wiec poszukuje jeszcze jednego domu, w ktorym tez sa takie mniejsze. Jesli ktos cos na ten temat wie, to bardzo prosze powiedziec mi o tym, a najlepiej przeslac na priva tel. albo adresik :D

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Dom Malego Dziecka
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Września 2005, 12:49 »
z tego co się orientuję przy szpitalu kolejowym utworzona jest "chatka puchatka".. mają tam porzucone przez matki maluszki....

jesli wpiszesz w google hasło dom małego dziecka szczecin lub zachodniopomorskie pewnie szybko znajdziesz placówkę...

może w kuratorium ci podpowiedzą...

może pomysłem byłby któryś z oddziałów szpitala na św. wojciecha - to szpital dziecięcy.. lezy w nich duuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo małych pacjentów, którym przydałaby się przytulanka w samotne noce bez mamy...
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Magda Sz.
  • entuzjasta
Dom Malego Dziecka
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Września 2005, 12:54 »
Monia, szukanie przez google to byla pierwsza rzecz, ktora zrobilam. Niestety, nic w Szczecinie i okolicy nie znalazlam. Sprawdze to, co podalas. Dzieki ;)

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
Dom Malego Dziecka
« Odpowiedź #3 dnia: 19 Września 2005, 13:02 »
Madziu, pomysł Moni ze szpitalem na wojciecha jest super! Tam leży mnóstwo maluszków, wiem, że są tam też dzieci porzucone. Zbadaj temat koniecznie!

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
Dom Malego Dziecka
« Odpowiedź #4 dnia: 19 Września 2005, 13:11 »
Madzia sprawdź tutaj: https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=765&highlight=dom+dziecka napisz priv do kornelii może da Ci jakieś namiary...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Kornelia

• użytkownik
  • **
Dom Malego Dziecka
« Odpowiedź #5 dnia: 19 Września 2005, 18:54 »
W rodzinnym domu dziecka ktory my obdarowalismy nie ma malych dzieci ale oni maja namiary  na inne tego typu placowki wiec mogli by cie do nich skierowac. Jesli chcesz to namisz na priv i przesle ci nr tel do nich.

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
Dom Malego Dziecka
« Odpowiedź #6 dnia: 21 Września 2005, 12:01 »
ja wiem że małe dzieci są w domu dziecka w zdrojach

dom dziecka z maluchami jest też w Czernicach koło Pyrzyc
straszna bieda tam jest
dlatego my dajemy "prezenciki" ze ślubu własnie tam