Jak bym kupiła suknie na ebay-u i była by za duża to oddała bym ją do jakiegoś salonu na przerobienie , tak samo jak by była za mała . Jestem raczej osobą zawziętą i jak bym nie dostała wymazonej sukni w Polsce to za wszelką cenę sciągneła bym ją z zagranicy . oczywiście nikt nie podzielał mojego pomysłu kupna sukni przez internet, i nie dziwie się im , ale zawsze było by jakies rozwiazanie w razie jak by okazało się , że rozmiar jest nieodpowiedni . Byłam święcie przekonana , że musiała bym zmniejszać suknie w biuście , pasie i biodrach ...ale bym miała takąo jakiej zawsze marzyłam . Kupuje na Allegro dużo ciuchów , butów i biżuterii , wogóle wszystkiego . Zawsze myśle optymistycznie , że nie ma sytuacji bez wyścia

Miałam też przykry przypadek , bo zostałam oszukana , zakupiłam buty , wpłaciłam pieniadze i lipa. Tylko ,że oszust nie pomyślał , że może trafić na taką osobę jak ja !!!!! Wniosłam sprawe do sądu wraz z innymi oszukanymi , kolesia złapali posiedział do rozprawy i dostał wyrok w zawiasach 3/5 lat i musi spłacić to co mu zaplaciliśmy .Jak nie zapłaci idzie siedzieć . Tak sie załatwia sprawy z oszustami !!!!