Autor Wątek: sala na ogródkach działkowych  (Przeczytany 15663 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dolores81
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.06.2009
sala na ogródkach działkowych
« dnia: 14 Stycznia 2009, 15:59 »
proszę podajcie gdzie w Katowicach i okolicach znajdują się sale na ogródkach działkowych.  Mam rezerwację w domu przyjęć ale muszę to zmienić.   
Sala nie musi być zbyt dużo max 70 osób.  Z góry dziękuję za pomoc!

Offline aszanti
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29 sierpien 2009
Odp: sala na ogródkach działkowych
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Lutego 2009, 10:11 »
Witaj
z tego co mi wiadomo to w mysłowicach -wesoła jest taka sala na działkach i pomiesci sie tam ok 70 os
a ja tez szukam takiej dzialki tylko ze ta ok 90 os jak bys cos miala to daj znac
Pozdrawiam

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #2 dnia: 24 Lutego 2009, 10:26 »
hmm

jakies 11 lat temu byłam na weselu koło knurowa...  ogromna sala ze scena, szatnia, łązienkami i  kuchnia oraz magazynami..
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline dolores81
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 27 Lutego 2009, 20:11 »
dziękuję znalazłam kilka sal. . . odwiedziłam pierwszą i stwierdziłam że to jest to a do tego Nasza data była wolna.  Sala jest  w Katowicach - Brynów.

Offline 508

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 7.08.2010
« Odpowiedź #4 dnia: 2 Marca 2009, 11:51 »
Czy moge prosic o szczegóły sali która wybrałaś? Jak wyglada, jaka cena itp. Ja tez takiej sali szukam. Widzialam 2  - w chorzowie ul. Krzyżowa ( do 120osob), a druga w Chorzowie Batorym - Dom działkowca "Hutnik"(do 100os). Ale chcialabym jeszcze cos zobaczyc. Cenowo wyglada to tak - na jednej 600zl a na drugiej 800zl za: od czwartku do wtorku sale mam do dyspozycji), zastawa obrusy itp Ja chce wynająć firme dekoratorska bo te sale do cudownych nie naleza. Ale jak sie je ustroji to beda super :)
Pozdrawiam

Offline dolores81
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 2 Marca 2009, 21:27 »
Ta sala którą my wybraliśmy jest po remoncie, ma super oświetlenie.  My raczej nie będziemy nic dekorować bo odpowiada nam tak jak jest, jedynie jakieś dekoracje krzeseł i stołów i  wejścia.  Sala nie jest za duża bo na jakieś 65 osób.  Wynajem sali 500 na 7 dni, mamy wydane naczynia.  Dodatkowo trzeba zapłacić za gaz, prąd. 
Zależy jakiej dużej sali szukasz. . . jest podobno jakaś większa sala na Bogucicach Ogródki na Wzgórzu ale tam nie było wolnych terminów na czerwiec.  Tak jak początkowo miałam problem z salami tak teraz okazało się że jest ich dużo tylko dotarcie do nich to kwestia czasu - rozgłoszenie wśród znajomych.  Pozdrawiam

Offline 508

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #6 dnia: 3 Marca 2009, 09:18 »
a moglabys mi podac namiary? tzn kiedy mozna tam pojechac zeby obejrzec sale, jakis nr tel badz adres. Moze masz jakies zdjecia :)
Niektore POD maja swoja str internetowa, moze znasz :)
serdecznie Cię   :D

Offline dolores81
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 3 Marca 2009, 09:39 »
Bogucice ogródki działkowe ul.  Osikowa 71 "Słoneczne wzgórze" nie posiadam telefonu do nich.
A jeżeli chodzi o tą moją salę to wieczorem wyślę Ci numer telefonu

Offline 508

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #8 dnia: 5 Marca 2009, 10:27 »
Czy moglabym prosic nr na tą Wtwoja sale?
pozdrawiam

Offline dolores81
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 5 Marca 2009, 16:39 »
przepraszam zapomniałam na pisać bo byłam na tej mojej sali i ciśnienie mi podskoczyło. Koleś nie chce by ktoś do niego dzwonił, chce by jechać bezpośrednio na salę. Adres sali to Katowice - Brynów ul. Przodowników. Właściciel sali mieszka gdzieś obok. Dziwny koleś a do tego okłamał mnie. Jak byłam oglądać salę to powiedział że mam się nie martwić iż wszystko jest typu talerze, garnki, szklanki i takie tam inne. Jak poprosiłam by mi to pokazał powiedział że zwozi to jak zaczyna się sezon. Uwierzyłam. A teraz jak pojechałam z kucharzem to okazało się że wszystko było na miejscu, nawet za tym pierwszym razem, jedynie koleś tego nie pokazał bo nie było czego. Są tylko talerze, szklanki takie jak za dawnych czasów, parę kieliszków i tyle aa i dwa garnki... tak więc teraz poszukuję firmy która wypożyczy mi naczynia...bo z czegoś goście muszą jeść  i w czymś to trzeba ugotować i podać.
Po mimo że nie widziałam tej sali na bogucicach to polecam, słyszałam dużo pozytywnych opinii na jej temat. 

jolaa71
  • Gość
« Odpowiedź #10 dnia: 11 Marca 2009, 09:30 »
PROSZĘ ZAPOZNAĆ SIĘ Z REGULAMINEM !
« Ostatnia zmiana: 11 Marca 2009, 22:37 wysłana przez ela »

Offline dolores81
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: 11 Marca 2009, 11:24 »
Nie posiadam telefonu ale ostatnio słyszałam że jest jakaś sala na 100 osób w Chorzowie na ul Krzyżowej